ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Επιστροφή πριν λίγο από το Μούσες (παρέα με τον Ζωρζ που ψήθηκε τελικά και ακολούθησε)
Πολύ βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με την τελευταία φορά που είχαμε πάει, αφενός στις τιμές αφετέρου στους χορούς.
Καταρχήν η τιμή του χορού και της δεύτερης μπύρας επέστρεψε στα 5 ευρώ, αλλά το σημαντικότερο για τα δικά μου κριτήρια ήταν οι βελτιωμένοι χοροί σε διάρκεια όσο και σε ποιότητα.
Οι κοπέλες ευγενικές, καθόντουσαν μάλιστα αρκετή ώρα στο τραπέζι και συζητούσαν μέχρι να σε πάνε για χορό, και οι χοροί όπως είπα ήταν πολύ καλής διάρκειας, (θύμησαν τις καλές εποχές του Μούσες ) θα έλεγα με άνεση η μεγαλύτερη διάρκεια χορού από κάθε άλλο μαγαζί του είδους.
Επιστροφή στην κανόνικότητα λοιπόν στο ΜΟύσες, και τόσο εγώ όσο και ο Ζώρζ φύγαμε ευχαριστημένοι.
Από χορούς: Εγώ κλασικά με τις παλιές και μονιμες αγαπημένες μου του Μούσες, Νικόλ, Λούντα, Σύλβια , και προέκυψε και ένας μπαλαντέρ, μία ΄Νίκη αν θυμάμαι καλά το όνομα.
Ο Ζωρζ, όπως πάντα με την Αλίνα και μπαλαντέρ μια Στέλα και κάποια άλλη που δε θυμάμαι όνομα.
Φαίνεται πως η διεύθυνση αντιλήφθηκε γρήγορα τα λάθη και έκανε τις σωστές κινήσεις να επανορθώσει.
Και έκανε πολύ σωστά, καθώς με την οικονομική κρίση που μαστίζει όλη την αγορά, ή σωστή παροχή υπηρεσιών σε καλές τιμές είναι σημαντικό κριτήριο για τον πελάτη.
Αυτά προς το παρόν ίσως επανέλθω με λεπτομέρειες εν το επιτρέψουν χρόνος και υποχρεώσεις στο ''ημερήσια ενημέρωση για Στριπ κλαμπς''