Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ακριβώς έτσι μικρέ. Δεν την ξέρω τη νύχτα από μέσα, αλλά ρε μαλάκα αφού είσαι άδειος Δευτέρα βράδυ και σου έχει έρθει ο 25άρης άφραγκος γιατί δεν του κάνεις μια καλύτερη τιμή ή γιατί δεν λες στην κοπέλλα κάτσε με το μονό όσο κάθεσαι με το διπλό. Να χαρεί κι ο μικρός και να ξανάρθει. Έτσι τον χάνεις από πελάτη.

Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τα αφεντικά, αλλά από τις κοπέλλες ξέρω ότι πλέον βγάζουν αρκετά απλώς για να ζουν αξιοπρεπώς. τίποτα παραπάνω. Κι αν τους τύχει μια αναποδιά (αρρώστια ή κάτι άλλο) τρέχουν στους σπόνσορες.

+10000000000000000000000

Επισκέπτης
Ετσι ο κοσμος φευγει.....

Τωρα να σου πω, αυτο δεν ειναι και ασχημο, γιατι το κακο εχει παραγινει..Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα...

Αντε να ξεσκαρταρει και λιγο η μαζα γιατι αρκετα κατσαμε διπλα στους Ρουμανο/Αλβανους και στους "δηθεν" λεφταδες..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τωρα να σου πω, αυτο δεν ειναι και ασχημο, γιατι το κακο εχει παραγινει..Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα...

Αντε να ξεσκαρταρει και λιγο η μαζα γιατι αρκετα κατσαμε διπλα στους Ρουμανο/Αλβανους και στους "δηθεν" λεφταδες..

Συμφωνώ! Αν και δεν έχω πρόβλημα με όλους αυτούς αν είναι ήσυχοι και διακριτικοί και κοιτάνε απλώς να περνάνε καλά χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους.

Προτιμώ όπως είναι στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν μαγαζιά ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Έτσι όλοι βρίσκουν αυτό που θέλουν στην τιμή που θέλουν.

Εδώ όλοι τα κάνουν όλα για όλους. Να τα πάρουμε κι από τον φραγκάτο, κι από τον δήθεν φραγκάτο κι από τον φοιτητή κι από τον Αλβανό. Όλοι μαζί τουρλού-τουρλού.

Επισκέπτης

Συμφωνώ! Αν και δεν έχω πρόβλημα με όλους αυτούς αν είναι ήσυχοι και διακριτικοί και κοιτάνε απλώς να περνάνε καλά χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους.

Προτιμώ όπως είναι στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν μαγαζιά ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Έτσι όλοι βρίσκουν αυτό που θέλουν στην τιμή που θέλουν.

Εδώ όλοι τα κάνουν όλα για όλους. Να τα πάρουμε κι από τον φραγκάτο, κι από τον δήθεν φραγκάτο κι από τον φοιτητή κι από τον Αλβανό. Όλοι μαζί τουρλού-τουρλού.

Συμφωνω απολυτα.......

Επισκέπτης
Tελικα τωρα που ξανασκεφτομαι το παραπανω ποσταρισμα του φιλου mclein, σχετικα με τις νεες τιμες του mousses, πρεπει ολα τα μαγαζια να ανεβασουν πολυ τις τιμες τους..

Αυτο θα αποτελεσει και κινητρο για καινουργιες κοπελλες να ερθουν για δουλεια στην Ελλαδα απο το να πανε σε αλλες χωρες..Διοτι φτασαμε σε σημειο πλεον να μην ερχεται σχεδον καμμια καινουργια και τα νεα/παλια μαγαζια να προσπαθουν να παρουν το ενα τις κοπελλες του αλλου..

Ποσες πια ειναι οι εν ενεργεια στριπτηζουδες στην Αθηνα ?
200 ? 250 ? Απο αυτες ακουμε οτι παραπανω απο τις μισες ειναι παντρεμενες με παιδια και οι υπολοιπες ειναι ειτε χρονια  σπιτωμενες ειτε ειναι στην κοσμαρα τους απο τις πολλες μπομπες που εχουν πιει...

Και καθομαστε τωρα εμεις και γραφουμε για αυτες, τις κηνυγαμε ( τουλαχιστον εγω..), κανουμε threads για το που/πως  δουλευουν, που πινουν καφε και ποια ειναι και η ψυχοσυνθεση τους, πως μας την σπανε κλπ κλπ...

Παιρνουνε 100 ? μεροκαματο + 40% ποσοστα, που με το μυαλο μου αυτο σημαινει οτι αυτες οι "λιγες" ειναι τελικα τα πραγματικα αφεντικα στα μαγαζια αφου παιρνουν καθαρα και αφορολογητα περιπου το 60% των εισπαξεων του μαγαζιου, και ο μαγαζατορας ειναι στην ουσια το "μικρο" αφεντικο που εχει και ολες τις ευθυνες του ΣΔΟΕ, Ηθων, Αλλοδαπων, μπραβων κλπ...

Και περιμενουμε τωρα εμεις απο τα "μικρα" αφεντικα να βαλουνε το χερι στην τσεπη να κανουν ανακαινησεις, να φερουνε νεα κοπελλες-μεγαλοαφεντικα κλπ...

Αρχιδια θα κανουνε και να το δειτε...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνω να ακριβηνουν οι τιμες... να γινει λιγο πιο ποιοτικος ο κοσμος γυρω μας.
οι υπηρεσιες ομως θα αναβαθμιστουν? θα ερθουν καινουρια κοριτσια? θα φτιαξουν τα μαγαζια ή θα πινουμε πουτακια παρεα με την κοπελα και καμμια κατσαριδουλα να σπαει και η μονοτονια?
δε νομιζω γαμωτο, στη χωρα της αρπαχτης ζουμε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οσο για τους φραγκατους....τους πραγματικα φραγκατους....δν εχουν αναγκη τετοιων παιχνιδιων.....παιζουν σε αλλα ταμπλω αυτοι....ισως κ χειροτερα καμια φορα....

+1
Οι πραγματικά φραγκάτοι, παίζουν σε άλλα κόλπα και, κυρίως, γι' αυτούς  δεν υπάρχει ψευδαίσθηση στο παιχνίδι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα έχουμε ξαναπεί. Φυσικά και παίζει η ψευδαίσθηση απλά δεν τους πολυνοιάζει στο φινάλε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν έχω μιλήσει με τα αφεντικά, αλλά από τις κοπέλλες ξέρω ότι πλέον βγάζουν αρκετά απλώς για να ζουν αξιοπρεπώς. τίποτα παραπάνω. Κι αν τους τύχει μια αναποδιά (αρρώστια ή κάτι άλλο) τρέχουν στους σπόνσορες.

Σε μια μέση  περίπτωση, ναι...Τα δυνατά χαρτιά των μαγαζιών αρκετά καλά λεφτά...Ίσως έτσι εξηγείται αυτό που έχει ειπωθεί από συναγωνιστή, ότι οι μάρκες δεν είναι ποτέ αρκετές για να τις απομακρύνουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από τον εφιάλτη που τις καταδιώκει...(και κάποιοι επιμένουν σε έρωτες και καψούρες) :) :) :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι μάρκες δεν είναι ποτέ αρκετές γιατί είτε τα χαλάνε, είτε θέλουν παραπάνω (σπίτια κλπ) είτε γιατί δεν θέλουν/ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα έχουμε ξαναπεί. Φυσικά και παίζει η ψευδαίσθηση απλά δεν τους πολυνοιάζει στο φινάλε

Είναι χοντροί παίκτες, leo, αυτά που εμείς θεωρούμε ψευδαίσθηση, αυτοί τα έχουν Χ1000 και ψωμοτύρι :)

Επισκέπτης
ναι....αλλα κ η μαλακια ανεβαινει με τα ιδια σταθμα......χοντροι παιχτες...χοντρες μαλακιες....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ετσι ακριβως φιλε mclein..Ετσι ακριβως.. Ειχα μπλεξει σε μια φαση της ζωης μου σε αυτα τα κυκλωματα και τα λεφτα που ζηταγανε ηταν τρελλα..
Κοπελλα - απο τα λιγα αστερια της πιατσας - μου ζητησε 15,000 ? + δωρα τον μηνα για να μου κανει την γκομενα..Ευγενικα την εκανα με ελαφρια..

Κι αυτά, για να ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ τη φιλενάδα...ʼραγε υπάρχει και κουμπί που το πατάς και προσφέρεις έρωτα, συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά, παραίσθηση, έκσταση και παροξυσμό αυτού του φευγαλέου και άγνωστου πράγματος που ο κόσμος  λέει ΑΓΑΠΗ;
:) :) :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για μια γυναίκα(?) που θέλει, δυστυχώς χαλαρά.
Και χοντρός έχει ανάγκη από τη ψευδεύσθηση ότι τον γουστάρουν όχι για τα λεφτά του. Ξέρει πολύ καλά οτί μπορεί να "αγοράσει" μία μουνάρα. Του τα πέρνουν όμως για άλλους λόγους. Το ξανάπα, πρέπει να έχεις ΠΟΥΤΣΑΡΑ. Απλά ο χον θα συνεχίσει ξέροντας ότι  :jerking: και αντέχει το penalty. Και η ψευδαίσθηση του καθένα είναι κάτι προσωπικό

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ναι....αλλα κ η μαλακια ανεβαινει με τα ιδια σταθμα......χοντροι παιχτες...χοντρες μαλακιες....

Αλλά δεν τις πληρώνουν για να το καταλάβουν, μακ...Ενώ το παλληκαράκι που  περιέγραψες, "ματώνει" και  αποσύρεται... :boobies:

Επισκέπτης
Αλλά δεν τις πληρώνουν για να το καταλάβουν, μακ...Ενώ το παλληκαράκι που  περιέγραψες, "ματώνει" και  αποσύρεται... :boobies:

αδερφε ολοι πληρωνουμε....αλλος λιγο κ αλλος πολυ....αναλογος ειναι κ ο πονος αλλα πολλες φορες κ αντιστροφως αναλογος.....
ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτό το "ματώνει" δεν το κατάλαβα δήλαδη. Πιο ήταν το τραύμα του; Ότι πήγε με 13 ? να χουφτώσει/γαμήσει/φραπεδιάσει μια γκόμενα με τα λεφτά (:2funny: :2funny: :2funny:) του, που έξω δεν θα γύρναγε να τον κοιτάξει; Μάτωμα είναι αν πας με τα @@ σου και όχι με τα λεφτά και σου το πουλήσει παραμύθι, όχι μόνο για να στα τρώει εσσαεί αλλά και για άλλους ψυχολογικούς/κοινωνικούς λόγους.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό το "ματώνει" δεν το κατάλαβα δήλαδη. Πιο ήταν το τραύμα του; Ότι πήγε με 13 ? να χουφτώσει/γαμήσει/φραπεδιάσει μια γκόμενα με τα λεφτά (:2funny: :2funny: :2funny:) του, που έξω δεν θα γύρναγε να τον κοιτάξει; Μάτωμα είναι αν πας με τα @@ σου και όχι με τα λεφτά και σου το πουλήσει παραμύθι, όχι μόνο για να στα τρώει εσσαεί αλλά και για άλλους ψυχολογικούς/κοινωνικούς λόγους.

Μόνο οικονομική αιμορραγία εννοώ, leo...Για το παλληκαράκι, και τα 13 ευρώ είναι ιστορία...Για τους πραγματικά λεφτάδες, και να χάσουν και 1000000, και εις άλλα με υγεία :boobies: Από συναισθηματική αιμορραγία, αυτή χτυπάει οποιονδήποτε και οποιαδήποτε ... :dancing: :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω δει ανθρώπους ρε παιδιά να κάθεται η γκόμενα μαζί πουτά  :grouphug:, χουρούς - λες τι ωραία :2funny: - και όταν φεύγει, να μένει ο άλλος "τι έγινε τώρα". Τους λυπάται η ψυχή μου. Μια φορά στο Rasputin (από τις ολονυκτίες χεχε) ήταν μπροστά μου ένας πιτσιρικάς(25-26) αγκαλίτσες, χαδάκια, αστειάκια και δώστου ποτά και δώστου ποτά. Για την κυρία δε, δε λέω, κυρία  :2funny:. Είπα, όταν πήγε για show, να του πω καμιά κουβέντα που ήταν έτοιμος να εκτοξευτεί στη Σελήνη, αλλά ο καθείς... Αυτά για το κουμπί που ειπώθηκε παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom