Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χρόνια και ζαμάνια mclein. Ένα Τέσσερα θα μου ήταν ότι πρέπει σ' αυτή τη φάση. Κάνε καμιά ενημέρωση να με κουρδίσεις, μια μικρή ώθηση χρειάζομαι, η μηχανή είναι αναμμένη αλλά βαριέμαι να σηκώσω το χειρόφρενο. Είμαι και σε ευθεία και δεν τσουλάει μόνο του...

οταν λες οτι εισαι σε ευθεια εννοεις οτι καποια στον "ευθυγραμμισε?"

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πολλά  συμπλέγματα έχει η κοπέλα και τα περισσότερα κατωτερότητας. ΄Οχι ότι ενδιαφέρει τον πελάτη αν η καφετζού του χαίρει ψυχικής υγείας, αλλά κουβέντα να γινεται...

Μπορει να εχει κομπλεξ αλλα ειναι ευχαριστος χαρακτηρας / μου εκανε ωραιο καυλωτικο χορο και της εκανα ανετα για πολυ ωρα αδιμαρτυρητα κωλοδαχτυλιασμα / και διαθετει τρελα βυζωνια .....

Υ.Γ : συντροφοι στα αριστερα της οθονης που πηγαν τα thread ???? = ΑΚΥΡΟ παιδια / μου ξαναεμφανιστηκαν τα thread / καποιος μου σαμποταρει και παρακολουθει το laptop  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μπορει να εχει κομπλεξ αλλα ειναι ευχαριστος χαρακτηρας / μου εκανε ωραιο καυλωτικο χορο και της εκανα ανετα για πολυ ωρα αδιμαρτυρητα κωλοδαχτυλιασμα / και διαθετει τρελα βυζωνια .....
Υπουργέ μου έχεις δίκιο και εγώ τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δε βλέπουν κάθε στρίπερ ως ψυχιατρικό περιστατικό και εαυτούς ως επίδοξους θεραπευτές (ακούς Bluevertigo;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου έχεις δίκιο και εγώ τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δε βλέπουν κάθε στρίπερ ως ψυχιατρικό περιστατικό και εαυτούς ως επίδοξους θεραπευτές (ακούς Bluevertigo;)

Ετσι / εγω δεν ειμαι ο ΦΡΟΫΝΤ / αλλωστε εγω εχω περισσοτερα ψυχολογικα προβληματα απο αυτες ..... / Bluevertigo δεν ακουω / μου το συνιστας - τι προγραμμα εχει ???? - για κωλομπαρα λεει ....

Επισκέπτης

Κ εγω οταν εχω πιει ενα μπουκαλι πριν τη δουλεια...τα βλεπω ολα ευχαριστα κ ροδινα...
Αλλα οταν πινω αλλο ενα μπουκαλακι κατα τη διαρκεια της δουλειας....τοτε ειμαι κομπλε...νιωθω σαν αστροναυτης....
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Y/G--->Υπουργεεεε...απατας την Καρλα ρε ??? Επειδη παχυνε ???? Ντροπη σου....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κ εγω οταν εχω πιει ενα μπουκαλι πριν τη δουλεια...τα βλεπω ολα ευχαριστα κ ροδινα...
Αλλα οταν πινω αλλο ενα μπουκαλακι κατα τη διαρκεια της δουλειας....τοτε ειμαι κομπλε...νιωθω σαν αστροναυτης....
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Y/G--->Υπουργεεεε...απατας την Καρλα ρε ??? Επειδη παχυνε ???? Ντροπη σου....

Τι υπονοεις mclein με τα ποτα ????

Δεν την απαταω την ΚΑΡΛΑ αλλα παραπαχυνε η κοπελα ρε παιδι μου / κανε και λιγο διαιτα / ολο πινει ποτα στους καναπεδες, χορους δεν κανει εεε λογικο να παχυνει ... / κινησου λιγακι / παρε κανενα φραπε, κανενα πριβε να καψεις θερμιδες ..

Επισκέπτης
Τι υπονοεις mclein με τα ποτα ????

Δεν την απαταω την ΚΑΡΛΑ αλλα παραπαχυνε η κοπελα ρε παιδι μου / κανε και λιγο διαιτα / ολο πινει ποτα στους καναπεδες, χορους δεν κανει εεε λογικο να παχυνει ... / κινησου λιγακι / παρε κανενα φραπε, κανενα πριβε να καψεις θερμιδες ..

δν υπονοω...ειμαι ξεκαθαρος.....η κοπελα ειναι μονιμως ΣΤΟΥΠΙ.....(η φραπεδιαρα,ετσι?)!!!

Οταν τα λεγε ο μακλειν...δν τον πιστευες....τα μπουτακια της...εγιναν μπουταρες τον τελευταιο χρονο....(λογω αγκυρας εκτος μαγαζιου ειναι το θεμα..οχι τα ποτα εντος...)....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οταν τα λεγε ο μακλειν...δν τον πιστευες....τα μπουτακια της...εγιναν μπουταρες τον τελευταιο χρονο....(λογω αγκυρας εκτος μαγαζιου ειναι το θεμα..οχι τα ποτα εντος...)....

Εεεε τοτε να μας αδειαζει την γωνια / απο χομπι δουλευει ????

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα καλα .... / εγω οποτε ξαναπαω Μουσες θα τη γραψω στα αρχ@@@δια μου / η αχαριστια ειναι μεγαλο αμαρτημα ... / το προβλημα ειναι ομως μερικοι καναπεδακηδες που τη ποτιζουν Πρασινα,Κιτρινα και Μωβ Ευρω  ...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εεεε τοτε να μας αδειαζει την γωνια / απο χομπι δουλευει ????
Πάντως οι στρίπερς μοιάζουν με τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά το τέλος της καριέρας. Αρκετές δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη να συνεχίζουν αυτό το βιολί, αλλά, λίγο η συνήθεια, λίγο η ελπίδα ότι όλο και κάποια καλή αρπαχτή θα κάνουν στο τέλος και λίγο η υπερτροφική ματαιοδοξία τους που είναι σχεδόν αδύνατο να ικανοποιηθεί μέσα σε ένα φυσιολογικό κοινωνικό περίγυρο και καταλήγουν σαν τον Ζαγοράκη. Τοτέμ που προκαλούν συγκίνηση μόνο σε "Ινδιάνους" (και απανταχού milf lovers/hunters φυσικά).

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πάντως οι στρίπερς μοιάζουν με τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά το τέλος της καριέρας. Αρκετές δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη να συνεχίζουν αυτό το βιολί, αλλά, λίγο η συνήθεια, λίγο η ελπίδα ότι όλο και κάποια καλή αρπαχτή θα κάνουν στο τέλος και λίγο η υπερτροφική ματαιοδοξία τους που είναι σχεδόν αδύνατο να ικανοποιηθεί μέσα σε ένα φυσιολογικό κοινωνικό περίγυρο και καταλήγουν σαν τον Ζαγοράκη. Τοτέμ που προκαλούν συγκίνηση μόνο σε "Ινδιάνους" (και απανταχού milf lovers/hunters φυσικά).

Πολυ σωστος συναδελφε / γραφεις και ωραια και μου αρεσεις / μονο που οι εμπειροι κυνηγοι ταλεντων σαν εμας που κοβει το ματι μας και το χερι μας τις προσπερναμε αυτες και πλησιαζουμε τα νεα ταλεντα διακριτικα και εμπειρα .... / μερικες παλιες ντιβες ειναι σαν το Ριμπο που βαζουν τα γκολακια τους αλλα εμεις θελουμε Καστιγιο και Μεσι με τις ντριμπλες τους ...

Επισκέπτης
Καλα καλα .... / εγω οποτε ξαναπαω Μουσες θα τη γραψω στα αρχ@@@δια μου / η αχαριστια ειναι μεγαλο αμαρτημα ... / το προβλημα ειναι ομως μερικοι καναπεδακηδες που τη ποτιζουν Πρασινα,Κιτρινα και Μωβ Ευρω  ...

Kαλα θα κανεις,με τοσα ωραια μωρα εκει..ειναι αμαρτια ν'ασχολεισαι με την Καρλα....αλλα μαλακες...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....το εχουμε ξαναπει....

Αρκετές δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη να συνεχίζουν αυτό το βιολί
Μην το λες....μην το λες....οι περισσοτερες αν πουμε οτι σταματουν στα 32-35...κ αν λαβουμε υπ'οψιν το μεσο ορο ζωης δλδ τα 73 χρονια....τοτε δν εχουν εξασφαλισει την υπολοιπη ζωη τους....
Think abt it....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
...μονο που οι εμπειροι κυνηγοι ταλεντων σαν εμας που κοβει το ματι μας και το χερι μας τις προσπερναμε αυτες και πλησιαζουμε τα νεα ταλεντα διακριτικα και εμπειρα .... 
Και μιας και μιλάμε για νεότερες, για την Ντανιέλα των Μουσσών, γνώμες, σχόλια και άλλα παραλειπόμενα....;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και μιας και μιλάμε για νεότερες, για την Ντανιέλα των Μουσσών, γνώμες, σχόλια και άλλα παραλειπόμενα....;

Κορυφαιο μουνι αλλα λιγο μαλακισμενη / δε νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε περισσοτερο με τη λεγαμενη / νομιζω οτι κανει και κακους χορους / συμφωνεις mclein ????

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Πολυ σωστος συναδελφε / γραφεις και ωραια και μου αρεσεις / μονο που οι εμπειροι κυνηγοι ταλεντων σαν εμας που κοβει το ματι μας και το χερι μας τις προσπερναμε αυτες και πλησιαζουμε τα νεα ταλεντα διακριτικα και εμπειρα .... / μερικες παλιες ντιβες ειναι σαν το Ριμπο που βαζουν τα γκολακια τους αλλα εμεις θελουμε Καστιγιο και Μεσι με τις ντριμπλες τους ...

respect Υπουργε μου...
οι παρομοιωσεις σου ειναι τρομερα επιτυχεις..!!

Επισκέπτης
Κορυφαιο μουνι αλλα λιγο μαλακισμενη / δε νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε περισσοτερο με τη λεγαμενη / νομιζω οτι κανει και κακους χορους / συμφωνεις mclein ????
για καντε μια περιγραφη να τη φερω στο μυαλο κ ολα θα σας τα πω....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ψηλη, ξανθια, λεπτη, μακρυ μαλλι καπως κατσαρο / δεν θυμαμαι χωρα προελευσης γαμωτο / συνηθως φοραει φαντεζι ρουχα / σε διαφωτησα ????

Επισκέπτης
Ψηλη, ξανθια, λεπτη, μακρυ μαλλι καπως κατσαρο / δεν θυμαμαι χωρα προελευσης γαμωτο / συνηθως φοραει φαντεζι ρουχα / σε διαφωτησα ????
Εχω μια εντυπωση οτι ειναι Ρουμανα ή απο Λευκορωσια...αλλα θα σε γελασω...

Για μενα δν ειναι θεομουνο...προτιμω πιο ομορφα προσωπακια βασικα...κατα τα αλλα...ομορφη σχετικα παρουσια...καλες αναλογιες...σκατα χοροι....σπανια προσφερεται κ προσφερει κατι ενδιαφερον...εχει να πει πραγματα μεχρι τα 4-6 ποτα...μετα αρχιζει την παπαρολογια...κ δν ξερει επι του γενικου να συζητα....
Πριβε δν ξερω τι προσφερει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom