Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Επιστολη προς Υπουργο....

Υπουργε...η Καρλα-καυλα...ειναι σε διαιτα....ξεκινησε κ γυμναστηριο....θα σου γινει παλι τουμπανιαρικο το μωρο.....ετοιμο για πιτσιλισμα που λεει κ ο φιλος πιτσι...

Επιστολη προς καθε γνωστη....

Η Βάιλντα....που εχει χαθει ? (Ψηλη/ξανθια/Λιθουανη/αληθινο βυζακι,νουμερο 2/μοιαζει με δημοσιο υπαλληλο στο μαγαζι)...

mclein και τη Καρλα και τη Βαιλντα της εχω γραμμενες / ο Υπουργος θα ανηφορησει προς τα πανω γιατι οι Μουσες ειναι πλεον Ερινυες / οσο για το γυμναστηριο της Καρλας πες μου που πηγαινει gym να δω να σταζει ο ιδρωτας της στη πλατη της ....

Επισκέπτης
mclein και τη Καρλα και τη Βαιλντα της εχω γραμμενες / ο Υπουργος θα ανηφορησει προς τα πανω γιατι οι Μουσες ειναι πλεον Ερινυες / οσο για το γυμναστηριο της Καρλας πες μου που πηγαινει gym να δω να σταζει ο ιδρωτας της στη πλατη της ....
Yπουργε...νομιζα οτι σ'αρεσει να παιζεις με φεραρι...αλλα τελικα βολευεσαι κ με τα γιουγκο ή τα λαντα...

Ο ιδρωτας σταζει μπροστα....στα 2 βουναλακια αναμεσα...:):):):):):):)....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μου αρεσει να παιζω με φεραρι αλλα θελει πολλη βενζινη ρε παιδι μου / δεν πα να γα@@θει / απλα Μουσες θα ξαναπατησω απο Χειμωνα και μετα οταν αλλαξουν ροστερ και δουμε καμια καινουρια / καποια αλλα στριπ τα εχω παραμελησει και αισθανομαι τυψεις ..... 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μου αρεσει να παιζω με φεραρι αλλα θελει πολλη βενζινη ρε παιδι μου / δεν πα να γα@@θει / απλα Μουσες θα ξαναπατησω απο Χειμωνα και μετα οταν αλλαξουν ροστερ και δουμε καμια καινουρια / καποια αλλα στριπ τα εχω παραμελησει και αισθανομαι τυψεις ..... 
Υπουργέ μου να φροντίσεις αμέσως το θέμα αυτό! Αλλιώς σε βλέπω ανασχηματισμένο...

Επισκέπτης
Kανενα φιλο με βενζιναδικο δν εχεις ??? :):):):):):):):):):):)....

Roster ανανεωμενο,αναμενεται απο τελος Μαϊου...γιατι πολλες κοπελες θελουν πανε στην πατριδα τους...αλλες σε νησια με στριπ για να συνδυασουν δουλεια/διακοπες....ακουσα επισης οτι μερικες θελουν να σταματησουν....

Τεσπα....Υπουργος εισαι...θα τη βρεις την ακρη....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρόσφατη επίσκεψη: τόση σιλικόνη κατά κεφαλήν δεν έχει σε κανένα άλλο μαγαζί κατα την ταπεινή μου γνώμη. Αρκετές milf επίσης, καλούτσικα τα special show στην πίστα, πολύς κόσμος, αρκετά πριβέ (δεν δοκίμασα) και οι σερβιτόροι πάντα έτοιμοι να πάρουν το πουρμπουάρ χωρις να τους το δώσεις. Ο εξαερισμός κακός. Από όλες τις "ντίβες" του μαγαζιού μόνο η Αντζελίνα νομίζω οτι αξίζει το θόρυβο.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρόσφατη επίσκεψη: τόση σιλικόνη κατά κεφαλήν δεν έχει σε κανένα άλλο μαγαζί κατα την ταπεινή μου γνώμη. Αρκετές milf επίσης, καλούτσικα τα special show στην πίστα, πολύς κόσμος, αρκετά πριβέ (δεν δοκίμασα) και οι σερβιτόροι πάντα έτοιμοι να πάρουν το πουρμπουάρ χωρις να τους το δώσεις. Ο εξαερισμός κακός. Από όλες τις "ντίβες" του μαγαζιού μόνο η Αντζελίνα νομίζω οτι αξίζει το θόρυβο.

ε οχι βρε καπτεν my καπταιν μονο η αντζελινα.....δηλαδη η λιζα,η εβελινα,η γιαννα,η βαλερια,η ντονα,η αννα μαρια στο πηγαδι κατουρησαν?για να μην αναφερθω σε σιμον(απουσιαζει εξωτερικο),ντανιελα,μιλενα κλπ......το μαγαζι ειναι πολυ δυναμη σε ροστερ απο ολες τις αποψεις!Και μαυρες δυναμη...και κουκλαρες απιστευτες...και ρωσοκινεζες κουκλια....και μιλφ τελεια...και ολα τελεια!Αν εξαιρεσεις λιγο τις υπηρεσιες γενικοτερα που χρειαζονται λιγο βελτιωση.....ολα καλα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ώστε πάτε και στις Μούσες, κ@@@παιδα, εε... :rockon: :rockon: :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το μεγαλώσανε το μαγαζι???  :o

που χωράνε 35 γυναικες?  :rolleyes:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ώστε πάτε και στις Μούσες, κ@@@παιδα, εε... :rockon: :rockon: :rockon:

οχι μονο πηγαινει αλλα γραφει και λιστες με 35 (!!!!) strippers! απιστευτος ο πανος!..

Χτές Μούσες  :rockon: :rockon: αλλά για να κάνουμε και τον κατάλογο με τις κοπέλες για να ξέρουμε και που βαδίζουμε.Φυσικά ότι έχω ξεχάσει συμπληρώνεται  ;)
1)  Κατερίνα  (τις 1 και2 συνιστώνται για ΚΟSTAS F17 και Rokoss)
2)  Λένα (επίσης)

οσο για τις λενα-κατερινα (πρωην χριστινα) τις εχω παρει γραμμη αλλα τιμαω δεοντως μονο το λενακι.. η αλλη μου την εσπασε μια φορα στο αφρο και γι' αυτο δεν παιρνει μεροκαμματο ποτε απο εμενα.

Επισκέπτης
σεβασμος στον μανεση  :rockon: :rockon: :rockon:!!!αμα τον δουμε στο δρομο θα πεσουμε κατω και θα φωναζουμε΄΄δεν αξιζουμε μπροστα σου ,δεν αξιζουμε '' :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:!!!!πανο μου φαινεται θα οργανωσω σταυροφορια για την γνωστη μου!! :rockon: :rockon:!!σημερα θα παμε σε ολα τα στριπ της αθηνας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Ευγε Πανο..Να' σαι καλα..Δεν πας μια βολτα και στα αλλα ?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ευγε Πανο..Να' σαι καλα..Δεν πας μια βολτα και στα αλλα ?

αρρωστακι.....................!!!!!!!!!!!!θα παμε μη φοβασαι θειε....μεχρι και γαμους ακυρωσαμε για να σου φτιαξουμε στριπ-λιστες.....απλα αν τα οικονομικα μας ηταν καλα τοτε δεν θα υπηρχε μερα που να μην αναφερομασταν σε στριπ!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα βασο, εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου! ολοι γιναμε σοφοτεροι με τις λιστες σου.. κατι σαν τη λιστα του βασου ενα πραγμα.  ;)

ΟΧΙ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΟς....αμα τον ακουσεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι εκτος συναγωνισμου ειναι αυτος με κατι αλλα φυντανια.....εγω τους ακολουθω....Αρα φαντασου τί ειναι αυτοι.......για να λεω εγω οτι ειμαι δευτεραντζα....απλα σκεψου τί ειναι αυτοι!

Επισκέπτης
ΟΧΙ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΟς....αμα τον ακουσεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι εκτος συναγωνισμου ειναι αυτος με κατι αλλα φυντανια.....εγω τους ακολουθω....Αρα φαντασου τί ειναι αυτοι.......για να λεω εγω οτι ειμαι δευτεραντζα....απλα σκεψου τί ειναι αυτοι!
ρεμαλια?? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom