Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αποσυνδεθηκα απο το site και ξαναμπαινω για να απαντησω στο rokoss / την Παρασκευη που πηγα Μουσες δεν ειδα ουτε τη Βικτωρια ουτε την αλλη τη Μογγολορωσιδα / τετοια μερα πρεπει να ηταν εκει /δεν ξερω που βοσκουν ........

Δεν πας εκεί που πρέπει Υπουργέ μου να ξελαμπικάρεις, λέω εγώ;

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εγκαινιάζω τη συμμετοχή μου στο site με post για το αγαπημένο μου μαγαζί. Παλιά πήγαινα στο Prince αλλά μετά μου έκλεισε κατηφόρισα προς Μούσες μεριά.

Το μαγαζί γενικά αξίζει. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει πολύ τις γυναίκες που δουλεύουν και γι' αυτό βρίσκεις γυναίκα για όλα τα γούστα. Απώλεια όμως η φυγή της Joanna, μιας βουλγάρας γύρω στα 35, κολλητή φίλη της Ειρήνης, οπότε και καταλαβαίνετε τι χωρό έκανε.

Και ένα περιστατικό: βράδυ Παρασκευής χειμώνας 2005 σε μπαράκι στου Ψυρρή με κολλητό και δύο καλές φίλες από τον θεσσαλικό κάμπο. Κάπως ξεκίνησε η κουβέντα και θέλοντας να μας το παίξουν άνετες μας λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε σε στριπτητζάδικο. Όντως πήγαμε, όντως ήταν άνετες - άλλη χάρη οι γυναίκες από την επαρχία, όχι σαν τις ξυνές τις Αθηναίες - αλλά το γέλιο ήταν την ώρα που φθάσαμε στο μαγαζί. Ήταν μόλις είχαν ξεκινήσει κάτι εργασίες και είχαν κλείσει την κεντρική είσοδο, οπότε έπρεπε να κάνουμε τον γύρο, να περάσουμε από κει που αφήνουν τώρα τα αυτοκίνητα και ανεβήκαμε από τη σκάλα διαφυγής που έτριζε και βρεθήκαμε στη πίσω πλευρά του μαγαζιού, εκεί που κάνουν τους απλούς χωρούς. Ακόμα με βρίζει η φίλη μου για το ζευγάρι γοβάκια που χάλασε....

Αυτά που λέτε. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τα λέμε συχνά. Καλά να περνάτε παίδες........

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παιδες τιμησα χτες τις Μουσες και εμεινα χαζος με μια ξανθουλα ισπανιδα με κατι ματια που με υπνωτιζαν!!!!ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!Ξερουμε ονομα???

Im in love!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παιδες τιμησα χτες τις Μουσες και εμεινα χαζος με μια ξανθουλα ισπανιδα με κατι ματια που με υπνωτιζαν!!!!ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!Ξερουμε ονομα???

Im in love!

Ισπανίδα; Είσαι σίγουροοοος;

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο thread για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων για το εν λόγω μαγαζί. Οτιδήποτε κριτικές μετά απο επισκέψεις μας στο μαγαζί καλό είναι να γίνονται στον κατάλογο. Το thread αυτό έχει συνδεθεί με τον κατάλογο.

Ευχαριστώ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
πηγα χθες στο συγκεκριμενο μαγαζι και εμεινα ευχαριστημενος μου φανικε το μαγαζι πολυ καλυτερο απο αλλα που εχω παει.οι χοροι ηταν καλοι και μου εκανε εντυπωση οτι  μερικες  κοπελες πολυ ευγενικες επιασαν κουβεντα μαζι μου 10 λεπτη χωρις να μου ζητησουν χορο η ποτο και χωρις σημα απο σερβιτορο τελειωνε και πηγενε στον επομενο.. γενικα το περιβαλλον φιλικο  μου εδωσαν την εντυπωση οτι δεν θελουν να με μαδησουν αλλα να περασω καλα..δεν μπορω να πω οτι ηταν οι ωραιοτερες γυναικες που εχω δει σε τετοια μαγαζια αλλα αυτες που πηρα ηταν περιποιητικες και πανω απο το μετριο.. στα αρνητικα η διακοσμιση που μου φανηκε κιτς και οι ξηροι καρποι που συνοδευτικαν με τα ποτα που δεν ηταν μπομπες..ηταν σαν να ηταν ξεχασμενοι χρονια στην αποθηκη..μου εκανε εντυπωση οτι ειχε πολυ κοσμο για καθημερινη πραγμα που σημαινει οτι δεν πρεπει να πατε παρασκευη σαββατο..το μαγαζι μου θυμισε λιγο το αξεπεραστο  σεξυ λανδ στο λουτρακι πριν καμποσα χρονια
οι παλιοι θα με καταλαβουν.. προς θεου καμμια σχεση με το σημερινο σεξυ λανδ..

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
...μηπως γνωριζει κανεις τι απεγινε η Ετιτα...?

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
μια που δν μιλουσε καθολου ελληνικα ηταν ? ποτε την ειδες τελευταια φορα ?

Σωστα δεν μιλαγε καθολου Ελληνικα..πολλες φορες την εβλεπα να αραζει στους καναπεδες χωρις να κυνηγαει ιδιαιτερα την δουλεια....τελευαταια φορα την ειδα αρχες Ιουνιου..

SOLOMBROS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηγα χθες στο συγκεκριμενο μαγαζι και εμεινα ευχαριστημενος μου φανικε το μαγαζι πολυ καλυτερο απο αλλα που εχω παει.οι χοροι ηταν καλοι και μου εκανε εντυπωση οτι  μερικες  κοπελες πολυ ευγενικες επιασαν κουβεντα μαζι μου 10 λεπτη χωρις να μου ζητησουν χορο η ποτο και χωρις σημα απο σερβιτορο τελειωνε και πηγενε στον επομενο.. γενικα το περιβαλλον φιλικο  μου εδωσαν την εντυπωση οτι δεν θελουν να με μαδησουν αλλα να περασω καλα..δεν μπορω να πω οτι ηταν οι ωραιοτερες γυναικες που εχω δει σε τετοια μαγαζια αλλα αυτες που πηρα ηταν περιποιητικες και πανω απο το μετριο.. στα αρνητικα η διακοσμιση που μου φανηκε κιτς και οι ξηροι καρποι που συνοδευτικαν με τα ποτα που δεν ηταν μπομπες..ηταν σαν να ηταν ξεχασμενοι χρονια στην αποθηκη..μου εκανε εντυπωση οτι ειχε πολυ κοσμο για καθημερινη πραγμα που σημαινει οτι δεν πρεπει να πατε παρασκευη σαββατο..το μαγαζι μου θυμισε λιγο το αξεπεραστο  σεξυ λανδ στο λουτρακι πριν καμποσα χρονια
οι παλιοι θα με καταλαβουν.. προς θεου καμμια σχεση με το σημερινο σεξυ λανδ..

............τι εχεις να πεις για το σημερινο σεχιλαντ στο λουτρακι. εχω καιρο να μαω . μαλλον χρονια. τι παιζει εκει τωρα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το Sexyland εχει αλλαξει brand name και ονομαζεται πλεον BABEL / δεν μπηκα για να δω τι παιζει αλλα κατι μου λεει οτι αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως ....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το Sexyland εχει αλλαξει brand name και ονομαζεται πλεον BABEL / δεν μπηκα για να δω τι παιζει αλλα κατι μου λεει οτι αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως ....

στην επαρχια τα περισσοτερα στριπ κολομπαροφερνουν.. το ιδιο και το sexyland. καποτε ηταν κορυφαιο μαγαζι, εχω πετυχει φοβερα σοου και καταστασεις..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι ειναι Βουδα-rokoss δυστυχως .....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Μπα μπα... για δες γνώσεις ο Υπουργός μας... και εκτός Ποσειδώνος!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ινκόγνιτο ελπίζω! Όχι με Μερσεντέ και σωφέρ...

Θα το πιστεψεις ρε καπτεν οτι την τελευταια φορα πηγα με Μερσεντε και σωφερ στο πρωην Sexyland ..... / πραγματικος Υπουργος - αλλα οπως ειπα δεν μπηκα γιατι εχει χαλασει προ πολλου το Sexyland / δεν παω καλυτερα στα κωλομπαρα της Κορινθου και της ευρυτερης περιοχης που φυτρωνουν σα μανιταρια στο περασμα σου μεσα στη νυχτα ....

Επισκέπτης
Σωστα δεν μιλαγε καθολου Ελληνικα..πολλες φορες την εβλεπα να αραζει στους καναπεδες χωρις να κυνηγαει ιδιαιτερα την δουλεια....τελευαταια φορα την ειδα αρχες Ιουνιου..
εχεις δικιο,εχει χαθει αυτη η κοπελα...βεβαια δεν ηταν κ φαν της δουλειας...συνεχως αραχτη ηταν οποτε μπορει να πηρε ποδι...νομιζω φιλη της ηταν η τσελσι....αν ειναι αυτη στο μαγαζι ρωτησε τη...αν δεν ειναι...σημαινει οτι εφυγαν για αλλο μαγαζι ή για αλλη χωρα...;) ;) ;)

max_teal13

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια απο γιαννενα ειμαι και πηγα σαφτο το μαγαζι παρτε chelsea και θα δειτε γκαβλες

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς κατι για την Alona? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom