Εγκαινιάζω τη συμμετοχή μου στο site με post για το αγαπημένο μου μαγαζί. Παλιά πήγαινα στο Prince αλλά μετά μου έκλεισε κατηφόρισα προς Μούσες μεριά.
Το μαγαζί γενικά αξίζει. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει πολύ τις γυναίκες που δουλεύουν και γι' αυτό βρίσκεις γυναίκα για όλα τα γούστα. Απώλεια όμως η φυγή της Joanna, μιας βουλγάρας γύρω στα 35, κολλητή φίλη της Ειρήνης, οπότε και καταλαβαίνετε τι χωρό έκανε.
Και ένα περιστατικό: βράδυ Παρασκευής χειμώνας 2005 σε μπαράκι στου Ψυρρή με κολλητό και δύο καλές φίλες από τον θεσσαλικό κάμπο. Κάπως ξεκίνησε η κουβέντα και θέλοντας να μας το παίξουν άνετες μας λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε σε στριπτητζάδικο. Όντως πήγαμε, όντως ήταν άνετες - άλλη χάρη οι γυναίκες από την επαρχία, όχι σαν τις ξυνές τις Αθηναίες - αλλά το γέλιο ήταν την ώρα που φθάσαμε στο μαγαζί. Ήταν μόλις είχαν ξεκινήσει κάτι εργασίες και είχαν κλείσει την κεντρική είσοδο, οπότε έπρεπε να κάνουμε τον γύρο, να περάσουμε από κει που αφήνουν τώρα τα αυτοκίνητα και ανεβήκαμε από τη σκάλα διαφυγής που έτριζε και βρεθήκαμε στη πίσω πλευρά του μαγαζιού, εκεί που κάνουν τους απλούς χωρούς. Ακόμα με βρίζει η φίλη μου για το ζευγάρι γοβάκια που χάλασε....
Αυτά που λέτε. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τα λέμε συχνά. Καλά να περνάτε παίδες........