Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Να 'σαι καλα και εσυ Βασο μου..

τί να πω για χτες?πραγματικα μεθυσα απο τις μουναρες του μαγαζιου οι οποιες ειναι πολλες και κουκλαρες!μπραβο στο μαγαζι που τοσο καιρο σνομπαρα....αλλα μαλλον εκανα μεγαλο σφαλμα....ειχε δικιο ο mclein που παει συχνα εκει!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σονια = πολλοι τη μπερδευουν με την αδερφη της Μαρκετας / τρελος,καυλωτικος χορος με γλυψιδια / η κοπελα δαθετει δυο απιστευτους natural βυζους πολυ απαλους στην αφη / αν εδινε και γλωσσιδια θα ηταν τελεια

Καρλα = τελευταια φορα που παιρνω χορο με τη χοντρη / με ξεπεταξε στο λεπτο / δε με αφηνε να της γλυψω τις ρογες / δε με αφηνε να της βαραω σκαμπιλακια στον κολο / παλι καλα που εβγαλε και τα ρουχα της και δε μου εκανε χορο με το παντελονι της / μακρια παιδια απο αυτη / αυτη ειναι μονο για ποτα και να μαλακιζεται με κατι πορνογερους στους καναπεδες που την κερνανε

Απο εκει και περα οι Μουσες σε σχεση με την τελευται φορα που ειχα παει εχουν φερει κατι καινουρια αλλα η βασικη ενδεκαδα μενει η ιδια / θελει ανανεωση .... 

Επισκέπτης
Απο εκει και περα οι Μουσες σε σχεση με την τελευται φορα που ειχα παει εχουν φερει κατι καινουρια αλλα η βασικη ενδεκαδα μενει η ιδια / θελει ανανεωση .... 

Συγγνωμη...αλλα μαλλον δν εβλεπες καλα την ημερα της επισκεψης...εκτος κ αν η τελευταια φορα που ειχες παει ηταν πριν 1 μηνα...τοτε ναι...δν αλλαξε τπτ...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συγγνωμη...αλλα μαλλον δν εβλεπες καλα την ημερα της επισκεψης...εκτος κ αν η τελευταια φορα που ειχες παει ηταν πριν 1 μηνα...τοτε ναι...δν αλλαξε τπτ...

Οχι απλα βλεπω καλα αλλα και αγγιζω καλα και κρινω καλα - ειμαι παλια πουτανα στο αθλημα / κοιτα να δεις οταν μπαινω μεσα στις Μουσες και βλεπω το εξης : η Καρλα με την Αννα - Μαρια να χορευουν σα μαλακισμενα με κατι χοντρους ορθιοι στους καναπεδες και να φωναζουν και να με εχουν ζαλισει, η Ιζαμπελλα ορθια μη μου απτου θελεις χουρο - οχι της λεω αι στο διαολο, ξερω εγω τι μαλακισμενο εισαι και πολυ καλα μαλιστα ,η Τζινα το μικρο αθωο πουτανακι που τον ειχε πρωτοερθει στις Μουσες δεν ηξερε τι της γινοταν και τωρα μου κανει πως δε με ξερει ενω με ξερει πολυ καλα το βλαμμενο, η αλλη η ξανθια που εχει διπλο ονομα Τζινα - Μαρια τι λενε δε ξερω πως τη λενε και ουτε με ενδιαφερει που δε μιλαει σε πελατη με καμια Παναγια - σιγα μωρη μη κανω και αιτηση στο Κογκρεσο για να κανω χορο μαζι σου εεε ναι θελει ανανεωση / αν τωρα ανανεωση ειναι η Τσελσι και κατι αλλα πατσαβουρια ενταξει παω πασσο / το μονο που αξιζει εκει κατω ειναι η Σονια και ενα αλλο ξανθουλι ..... / ολα τα αλλα ειναι ζεσταμενο φαγητο τουλαχιστον για εμας .....

Παντως ο μαγαζατορας εκανε ανανεωση στο μαγο - εφερε εναν αλλο πιο απαλυετο / αυτο μαλιστα ειναι ανανεωση

Επισκέπτης
μπορει κ να τα λες καλα....παω πασο...

εγω παλι δν εχω προβλημα με τιποτα απ'ολα οσα λες....κ συνεχιζω απο χειμωνα...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εμαθα πως η βικτωρια εκδιωχθη κακην κακως και απο τις μουσες και συνεχιζει την πολυταραχη καριερα της προς μιχαλακοπουλου μερια. ισχυει??

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω mclein επειδη συνεχιζω και το καλοκαιρι θελω ΚΑΘΑΡΣΗ τωρα / οχι μονο στις Μουσες αλλα και αλλου ......

εμαθα πως η βικτωρια εκδιωχθη κακην κακως και απο τις μουσες και συνεχιζει την πολυταραχη καριερα της προς μιχαλακοπουλου μερια. ισχυει??

Εγω δεν θυμαμαι καμια Βικτωρια στις Μουσες ????? 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ισως επειδη δεν προλαβε να στεριωσει και εκει. ειχε ερθει πακετο μαζι με τη κατερινα τη μογγολορωσιδα απο το aphrodite.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ούτε καν Ανασχηματισμό. Ειδικό Δικαστήριο στις Mousses ΤΩΡΑ. Τα γουνάκια και στη παραλιακή

Επισκέπτης
για τις μαλακιες που πουλουσε ανα πελατη θα φταιει το διωξιμο/φυγη...θα την πηρε πρεφα κανενας κ για να μην την πλακωσει στις μαπες (που της χρειαζονταν ετσι κ αλλιως)...αλλαξε ή την αλλαξαν μαγαζι...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αποσυνδεθηκα απο το site και ξαναμπαινω για να απαντησω στο rokoss / την Παρασκευη που πηγα Μουσες δεν ειδα ουτε τη Βικτωρια ουτε την αλλη τη Μογγολορωσιδα / τετοια μερα πρεπει να ηταν εκει /δεν ξερω που βοσκουν ........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μα σκέφτεσαι το πόνο, χωρίς καρτες;; :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ισως επειδη δεν προλαβε να στεριωσει και εκει. ειχε ερθει πακετο μαζι με τη κατερινα τη μογγολορωσιδα απο το aphrodite.

κριμα βρε τζενη κριμα.......γιατι δεν ησουνα καλο κοριτσι,γιατι?παναθεμα σε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom