Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τελευταία επίσκεψη στις Mousses πριν 5-6 βδομάδες, είχα πάνω απο χρόνο να πατήσω!
ντίρλα απο το ξύδι καλές 6:30 ξημέρωνε σάββατο ή κυριακή, είπαμε να πιούμε άλλο ένα πριν χτυπήσουμε μπιφτεκάκι απο σαλονικιό!
το μαγαζί φίσκα αντε να είχε 3 τραπεζάκια ελεύθερα κάτι που με εξέπληξε
αραπάκι μου την πέφτει για πριβέ.
- πόσα?
- 50! (τελευταία φορά που έκανα πριβέ εκεί είχα δώσει 150)  :huh:
- οκ αλλά θα τον πάρεις πίπα δεν θέλω να μου τον παίξεις (όσες μαύρες έχω πετύχει τα χέρια τους είναι σαν τρίφτης)
με τα πολλά συμφώνησε
προπληρώνω, μπήκαμε έβαλα το trojan και μου λέει "έχει κάμερες εδώ μέσα"
από την ώρα που μπήκαμε κατάλαβα οτι ήθελε να αποφύγει την πίπα αλλά η συμπεριφορά της μέσα στον χώρο με έκανε να το πιστέψω!
υποτίθεται η κάμερα ήταν απέναντι απο τον καναπέ που καθόμασταν, όπως μπαίνεις στα δεξιά
έκανε τα γνωστά χορευτικά κάποιες στιγμές γύρναγε τον έπαιρνε στο στόμα στα γρήγορα (υποτίθεται ότι έσκυβε και χόρευε), ξαναγύρναγε, χορευτικό, πίπα  κλπ μέχρι που έχυσα
πρέπει να κράτησε κανα 10λεπτο η φάση! για 50 και λιώμα δεν με χάλασε καθόλου
όνομα δεν ξέρω ποτέ δεν τις ρωτάω
δεύτερη φορά που μου κάθετε καλό πριβέ και συνολικά αντε να έχω πάει 5-6 φορές!
ή είμαι καρακωλόφαρδος ή έχω πάρει τα πριβέ απο φόβο εξαιτίας άλλων μαγαζιών
ψήνομαι να ξαναπάω  :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς κατι για την Alona? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...

αχ ρε πρεσβη, ξανακυλησες.. θα σε βοηθησω εγω ρε να κοψεις τα στριπ. απλα, καβατζωσε εναμιση χιλιαρικο μεχρι τις γιορτες (ή 2500 μεχρι το καλοκαιρι) και ελα μαζι μου. αποτελεσματα εγγυημενα!!.. ;) ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εμενα η γνωμη μου ειναι μακρυα απο το μαγαζι.. αντιεπαγγελματιες. θ' αναφερθω λεπτομερως καποια στιγμη που δε θα νυσταζω,,

Επισκέπτης
εμενα η γνωμη μου ειναι μακρυα απο το μαγαζι.. αντιεπαγγελματιες. θ' αναφερθω λεπτομερως καποια στιγμη που δε θα νυσταζω,,

περιμενω αδερφε την αποψη σου...κ αν δεν θελεις γενικα στειλε σε μενα με πμ αν ειναι ευκολο...επειδη εχω αντιθετη αποψη κ δυστυχως μ'αρεσει παρα πολυ το κλιμα του μαγαζιου...θα ηθελα να δω/ακουσω την αποψη καποιου αμεροληπτου παρατηρητη κ ισως αναθεωρησω... :- :-

Σε ότι καταγράψει ο φίλτατος επι του μαγαζιού συμφωνώ απόλυτα!

πες μας τι εχεις καταγραψει κ εσυ...κ τη δικη σου αποψη ακομη κ αρνητικη θελουμε...για να μην πω οτι θελουμε περισσοτερο τις αρνητικες για να ξερουμε τι να προσεξουμε....

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σε ότι καταγράψει ο φίλτατος επι του μαγαζιού συμφωνώ απόλυτα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ξέρει κανείς κατι για την Alona? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...

Από ότι κατάλαβα από τα post σε διάφορα ιδρύματα, βάλτωσε το διαφορικό :2funny:
Με προθύστερη εμπειρία, λίγο μπούσουλα θέλει

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Χθες 01:00 μεχρι τις 04:00 ημουν Μουσσες για πρωτη φορα (αφου πηγα Platinum και ηταν ερημο) ,πηρα 3 χορους αξιας 12 ευρω εκαστος,τους 2 τους πηρα σε μια μελαχρινη με τεραστια φυσικα βυζακια..της τα ζυγιζα! ρωτησα 2 για prive  ''τον παιζεις?'' κ μου τα μασαγανε ''οτι κραταει περισσοτερο κ βγαζουνε κ το απο κατω κ μαλακιες,κ φοβηθηκα να ρισκαρω το 50ευρω...(ενω στο baby gold οι μιλουν ξεκαθαρα) οποιος φιλος ξερει τι γινεται με το prive αν στον παιζουν ας στειλει..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτή τη μελαχροινή :2funny: όποιος ξέρει για prive(στο prive :) ) να πει, γιατί στο Baby-O δεν πρόλαβα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
''οτι κραταει περισσοτερο κ βγαζουνε κ το απο κατω κ μαλακιες,κ φοβηθηκα να ρισκαρω το 50ευρω...
στην δική μου περίπτωση τα έβγαλε όλα το δάχτυλο πήγε σύννεφο!
μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, όλες οι κάργιες τα ίδια λένε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χθες. Το μαγαζί fuel σε ωραία ατμόσφαιρα. Zanet, για άγρια πράγματα :cheesy:. Milf με τα όλα και διάλογοι που γαμάς :cheesy: για πολλά γέλια. Melina νύφη του χορού. Πέρας της νύχτας με παλαιόθεν. Η Simone έλειπε, ακόμα, ανησυχητικά :cheesy:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χθες. Το μαγαζί fuel σε ωραία ατμόσφαιρα. Zanet, για άγρια πράγματα :cheesy:. Milf με τα όλα και διάλογοι που γαμάς :cheesy: για πολλά γέλια. Melina νύφη του χορού. Πέρας της νύχτας με παλαιόθεν. Η Simone έλειπε, ακόμα, ανησυχητικά :cheesy:
Παιζει η ιδιες κοπελες να χορευουν σε διαφορετικα μαγαζια την ιδια περιοδο?
Λεω σε περιπτωση που τα μαγαζια ανοικουν στο ιδιο προσωπο ή κατι τετοιο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μόνο αν μπορούν να το κρατήσουν κρυφό, για λίγο, αν είναι άλλου entepreneur

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι κατι που δεν ετυχε να το σκεφτω ποτε ως τωρα :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από την προηγούμενη επιθεώρηση πάντως Mona - Liza #1 στην Αθήνα par mois από ομορφιά τουλάχιστον. Μπορεί να ξαναπάω σήμερα για κοινωνικούς λόγους :)

Επισκέπτης
Top-5 του μαγαζιου κ μετα το χαος...1.Τζενη,2.Σιμον,3.Θαλεια,4.Λιζα κ 5.Ντανιελα.
Σιμον φευγει σε καμια βδομαδα για Ισπανια...
Θαλεια φευγει την Πεμπτη για Ρουμανια...
Τελος Σεπτεμβρη νεες αφιξεις θα προστεθουν στο ηδη ανανεωμενο κ μετριο ροστερ!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι, θα εγκαινιάσω τη καινούργια πτέρυγα για φραπεδιάρηδες. Για σας δουλεύω βρε

Stories

Νέο!

Stories