Επισκέπτης
Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...
Εγω θα ελεγα " και απο τυφλος, ξαναβρηκα το φως μου."
Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...
Ξέρει κανείς κατι για την Alona? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...
δεν αξιζει καν τον κοπο να γραψω....ας το αφησουμε καλυτερα...γνωμη μου,μακρια...Ξέρει κανείς κατι για την Alona?
εμενα η γνωμη μου ειναι μακρυα απο το μαγαζι.. αντιεπαγγελματιες. θ' αναφερθω λεπτομερως καποια στιγμη που δε θα νυσταζω,,
Σε ότι καταγράψει ο φίλτατος επι του μαγαζιού συμφωνώ απόλυτα!
εμενα η γνωμη μου ειναι μακρυα απο το μαγαζι.. αντιεπαγγελματιες. θ' αναφερθω λεπτομερως καποια στιγμη που δε θα νυσταζω,,
Ξέρει κανείς κατι για την Alona? Ατυχός ενώ κατάφερα να κόψω στα strip, μετά απο ένα bachelor ξανα έπεσα στο τέλμα...
στην δική μου περίπτωση τα έβγαλε όλα το δάχτυλο πήγε σύννεφο!''οτι κραταει περισσοτερο κ βγαζουνε κ το απο κατω κ μαλακιες,κ φοβηθηκα να ρισκαρω το 50ευρω...
Παιζει η ιδιες κοπελες να χορευουν σε διαφορετικα μαγαζια την ιδια περιοδο?Χθες. Το μαγαζί fuel σε ωραία ατμόσφαιρα. Zanet, για άγρια πράγματα . Milf με τα όλα και διάλογοι που γαμάς για πολλά γέλια. Melina νύφη του χορού. Πέρας της νύχτας με παλαιόθεν. Η Simone έλειπε, ακόμα, ανησυχητικά
Μπορεί να ξαναπάω σήμερα για κοινωνικούς λόγους
Όχι, θα εγκαινιάσω τη καινούργια πτέρυγα για φραπεδιάρηδες. Για σας δουλεύω βρε