Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μόνο οικονομική αιμορραγία εννοώ, leo...Για το παλληκαράκι, και τα 13 ευρώ είναι ιστορία...Για τους πραγματικά λεφτάδες, και να χάσουν και 1000000, και εις άλλα με υγεία :boobies: Από συναισθηματική αιμορραγία, αυτή χτυπάει οποιονδήποτε και οποιαδήποτε ... :dancing: :)

Αυτές οι γκόμενες όμως κοστίζουνε...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ολλα εχουν την τιμη τουσ......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι έξω ξέρουν την τιμή τους και οι επαγγελματίες[sup]ΤΜ studian[/sup] δεν την ξέρουν; Οποιασδήποτε μονάδος μέτρησης

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ας κάνει κάποιος γνώστης/μύστης μια λίστα με τις στρίπερ των Μουσσών. Κρίμα είναι να σπαζοκεφαλιαζόμαστε, εμείς οι ευκαιριακοί θαμώνες της παραλιακής (Συγγρού uber alles) προσπαθώντας να θυμηθούμε. Όχι ότι έχει και καμία σημασία, αλλά παιχνίδι να γίνεται. Χθες πάντως, παρά τις τιμές που έχουν παραμείνει σε εορταστικά επίπεδα, είχε ικανοποιητική πελατεία. Τώρα να πούμε πάλι τα γνωστά; Χώρος αποδεκτός, κακός εξαερισμός, χοροί γενικά μέτριοι, αλλά, εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό, μπορεί να έφταιγε και η κατανάλωση βεβαίως και φυσικά το ατού του μαγαζιού είναι οι κοπέλες. Μεταξύ πολλών άλλων Χριστίνα, Λένα, Βικτώρια, Ντανιέλα, Λάουρα, Ιρίνα. Η Κλάρα-Κάρλα ήταν εκεί; Της μίλησα άραγε; Υπουργέ μου; ʼντε περιμένω λίστα.

Επισκέπτης
τα εορταστικα επιπεδα ηταν ψηλοτερα......26 ειχε το ποτο....τωρα πρεπει να χει 24....
οι χοροι ειχαν 14....κ τωρα 12......

Καρλα....ηταν....αλλα ηταν στο βαθος κηπος.......μεχρι το ξημερωμα.....

τι ωρα πηγες....???

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
τα εορταστικα επιπεδα ηταν ψηλοτερα......26 ειχε το ποτο....τωρα πρεπει να χει 24....
οι χοροι ειχαν 14....κ τωρα 12......
Ω! μας έκαναν και χάρη, να είναι καλά τα παιδιά
από 3 μέχρι τέλος όπως πάντα σχεδόν

Επισκέπτης
Μεταξύ πολλών άλλων Χριστίνα, Λένα, Βικτώρια, Ντανιέλα, Λάουρα, Ιρίνα. Η Κλάρα-Κάρλα ήταν εκεί; Της μίλησα άραγε; Υπουργέ μου; ʼντε περιμένω λίστα.
Ιρινα....αδυνατησε ή μου φανηκε ????? Παντα τρελλαμενη ομως.....
Χριστινα....εδωσες καμια σφαλιαρα να στρωσει ???

Παρε κ τη λιστα....

1.Βικτωρια
2.Βαιλντα
3.Νικολ
4.Εμμανουελα
5.Καρλα
6.Βαλερια
7.Αngie
8.Παλομα
9.Ντανιέλα
10.Αννα-Μαρια
11.Σιμον
12.Μιλενα
13.Λενα
14.Χριστινα
15.Ειρηνη-(ιρινα)
16.Ολγα..
17.Καινουρια με ολοστρογγυλο βυζακι?κ τρομερο κωλαρακι?2 βδομαδων παραλαβη?..δν εμαθα=ξεχασα το ονομα?.παντα το μαλλι πλεξουδα κ στο πλαι...(στυλ τομπ ράιντερ)!!!!
18.Λαουρα

Το πριβε που εχει 60-65?....αδειο εχθες.....κανενας δν εκανε κινηση!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μια μαυρη πιτσιρικα που δεν μιλαει πολυ αλλα ειναι καυλα πως λεγεται?Στις Μουσσες δουλευει

Επισκέπτης
μια μαυρη πιτσιρικα που δεν μιλαει πολυ αλλα ειναι καυλα πως λεγεται?Στις Μουσσες δουλευει
δν τρεφω συμπαθεια στο χρωμα....οποτε δν μπορω ν'απαντησω....

υπ'οψιν...χθες δν υπηρχε ουτε μια μαυρουλα....στο μαγαζι....λετε να φαγαν σουτ ???

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Εντυπωσεις απο χθεσινη επισκεψη : χορος με Βικτωρια απο μικρο Αφρο = τρελα βυζωνια, σιλικονουχα που σε ζαλιζουν / σου τραβαει και μερικα δισταχτικα γλωσσιδια ....

Αντζελλα απο Ουγγαρια = τρελο πορνιδιο / κοντοπουτανο με ματια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ / δεν την χορεψα / καινουρια παρουσια

Καρλα = παρουσα αλλα εχει πια κυτταριτιδα / εχει κατι μπουτια σαν του Αποστολακη / παραμενει ομως καυλα

Ιζαμπελλα = μελαχροινη, ψηλη με βυζους μεγαλους / μην την παρετε χορο ποτε ειναι κωλοπαιδο μεγαλο

Λαουρα = milfεϊγ τρελαμενη αλλα εμφανισιακα οχι κατι αξιολογο / δεν την εχω παρει ποτε χορο αλλα πρεπει να ειναι θερμη ....

Εχτες ο πριβε ειχε 50? / ο χορος ειχε 12? / και βεβαιως ειχα στη μαπα μου και το μαλακα σερβιτορο με τα φρυδια τα βγαλμενα που το παιζει και μαγκας ....

Επισκέπτης
Καρλα = παρουσα αλλα εχει πια κυτταριτιδα / εχει κατι μπουτια σαν του Αποστολακη / παραμενει ομως καυλα

Εχτες ο πριβε ειχε 50? / ο χορος ειχε 12? / και βεβαιως ειχα στη μαπα μου και το μαλακα σερβιτορο με τα φρυδια τα βγαλμενα που το παιζει και μαγκας ....
1.τα λεγε ο mclein....
2.50? επεστρεψε....??? Μαλλον καταλαβαν τη μαλακια τους.....κ νομιζα οτι ειχε 60-65? ακομα...γι'αυτο κανενας δν επαιρνε τπτ.....

Επισκέπτης
Παιδες, με την Αλινα εχει παει κανεις πριβε ?

Σπεσιαλιστρια του frappe..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδες, με την Αλινα εχει παει κανεις πριβε ?

Σπεσιαλιστρια του frappe..

Είχα πάει ένα βράδυ από περιέργεια στο Amazon (ενημερωμένος). Έρχεται η εν λόγω μ..α και μου λέει μετά τις συστάσεις "Εσένα δεν σε ξέρω" "Δηλ. ξέρεις όλη την Αθήνα;" Μάλλον. Ήταν τόσο χάλια το μαγαζί που σηκώθηκα και έφυγα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δν τρεφω συμπαθεια στο χρωμα....οποτε δν μπορω ν'απαντησω....

υπ'οψιν...χθες δν υπηρχε ουτε μια μαυρουλα....στο μαγαζι....λετε να φαγαν σουτ ???

χθες, ηταν ολες εκει..

Εντυπωσεις απο χθεσινη επισκεψη : χορος με Βικτωρια απο μικρο Αφρο = τρελα βυζωνια, σιλικονουχα που σε ζαλιζουν / σου τραβαει και μερικα δισταχτικα γλωσσιδια ....

για παρτην πριβε υπουργε και τα λεμε μετα...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
για παρτην πριβε υπουργε και τα λεμε μετα...
Πολλά  συμπλέγματα έχει η κοπέλα και τα περισσότερα κατωτερότητας. ΄Οχι ότι ενδιαφέρει τον πελάτη αν η καφετζού του χαίρει ψυχικής υγείας, αλλά κουβέντα να γινεται...

Επισκέπτης
Πολλά  συμπλέγματα έχει η κοπέλα και τα περισσότερα κατωτερότητας. ΄Οχι ότι ενδιαφέρει τον πελάτη αν η καφετζού του χαίρει ψυχικής υγείας, αλλά κουβέντα να γινεται...
ελα τωρα....κατσε φρονημα εσυ....εισαι σε αλλο λεβελ...περασες στα ψυχικα χαρισματα....πας για φρεντο κ πανω....:):):):):):):):):):):):):)

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Χρόνια και ζαμάνια mclein. Ένα Τέσσερα θα μου ήταν ότι πρέπει σ' αυτή τη φάση. Κάνε καμιά ενημέρωση να με κουρδίσεις, μια μικρή ώθηση χρειάζομαι, η μηχανή είναι αναμμένη αλλά βαριέμαι να σηκώσω το χειρόφρενο. Είμαι και σε ευθεία και δεν τσουλάει μόνο του...

Επισκέπτης
Χρόνια και ζαμάνια mclein. Ένα Τέσσερα θα μου ήταν ότι πρέπει σ' αυτή τη φάση. Κάνε καμιά ενημέρωση να με κουρδίσεις, μια μικρή ώθηση χρειάζομαι, η μηχανή είναι αναμμένη αλλά βαριέμαι να σηκώσω το χειρόφρενο. Είμαι και σε ευθεία και δεν τσουλάει μόνο του...

Τι τεσσερα....σε κοζαρω εσενα για κανενα Ρασπουτιν....αλλα ειναι κλειστο μεχρι Τριτη μαθαινω....
Αντε σε κανενα γκολντ...κανενα λιντο....τι περιμενεις απο Μουσσες....

Απο εκει...εταξα απ'την τελευταια φορα στον εαυτο μου τη Νικολ....αλλα πρεπει να βρω χρονο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom