Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
11.Σιμον-->αντιγραφη της Καρλα....ισως καλυτερη της Καρλα καθοτι μεγαλυτερη κ πιο αδυνατη...δυνατο σημειο η κ@υλοφατσα...οχι φραπε...πολυ καλη στο μπλα-μπλα...

Και κ@υλοχορός

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο λισταρχος νο 2 του σαιτ ξαναχτυπησε........καιρος να αποσυρθω και απο τον τομεα αυτο....βρεθηκε αντικαταστατης!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ο λισταρχος νο 2 του σαιτ ξαναχτυπησε........καιρος να αποσυρθω και απο τον τομεα αυτο....βρεθηκε αντικαταστατης!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες μου φεύγει το laptop απ' τα χέρια... :tickedoff:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
τοπο στα νιατα ρεεεεεεεε!

μπραβο νεε μου με την εμπεριστατωμενη μελετη σου!!!!

ευγε και σ ανωτερα!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και παλι ομως vasos ειναι μόνο ένας
ειναι ενας απο τους θρύλους του παρόντος σαιτ
η μαλακια ειναι οτι και να σε χάσουν οι άλλοι.....
εγω δε θα σε χάσω........
και θα καταστρέφομαι απ τις λίστες σου :grin:
αν και δε θα μας χρειάζονται γιατι ετοιμάζουμε χοντρά σκηνικά  :2funny:

οι λιστες μου δεν μπορουν να σε καταστρεψουν ποτε διοτι εισαι
αφραπο stip boy...οποτε δεν πιανουν τα μαγια σε σενα.......αλλοι πρεπει να ανησυχουν!

Επισκέπτης
Eλα vaso...αντε να τα μαζευουμε... ο mclein κανει την δουλεια σου πολυ καλα...!( μην ξεχασεις να βαλουμε και του στρατου..)

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Eλα vaso...αντε να τα μαζευουμε... ο mclein κανει την δουλεια σου πολυ καλα...!( μην ξεχασεις να βαλουμε και του στρατου..)

ναι βεβαια.....αλλα μεχρι να στα μετρησουν θα περασει κανα διχρονο...εκτος αν εχεις κονε.......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Που πήγε η λίστα ρε παιδιά;

Την έφυγε η λογοκρισία του σάιτ;

Επισκέπτης
Νο stress mclein...Δεν χαλασε και ο κοσμος με την λιστα..Κανεις μας / τους δεν σε ξερει και κανεις δεν θα σε μαθει ποτε...

Επισκέπτης
Νο stress mclein...Δεν χαλασε και ο κοσμος με την λιστα..Κανεις μας / τους δεν σε ξερει και κανεις δεν θα σε μαθει ποτε...

δν το εκανα μηπως κ με μαθουν...με βρουν ή οτιδηποτε αλλο...
αν θελω να με μαθουν θα παω να συστηθω απευθειας στο αφεντικο...δν τρεχει τπτ...θα τα βρουμε εμεις...ολο κ κατι θα χουμε κοινο ή θα βρουμε μεσα στη νυχτα....:):):):)....(καποιοι ξερουν τι λεω..)!!!

Για να μην αναρωτιεται κανεις...ζητησα απ τον αλεξ να τη σβησει κ γενικα οτι ειχα γραψει για το μαγαζι...γιατι πολυ απλα δν θελω να ειναι αυτο το στυλ μου μεσα στο σαιτ...κ καλα οτι ξερω τα μαγαζια...τις κοπελες...κ ιστοριες....

Οποιος θελει ''βοηθεια''...''γνωμη'' ή οπως αλλιως θελετε πειτε το....μπορει να μου το ζητησει με pm.....γενικα θελω να αποφευγω στα στριπ να δειχνω οτι γνωριζω....απλα ηταν η στιγμη...που εκατσε κ εκανα τη λιστα...μετα το γυρισμο μου...

Επισκέπτης
11? η εισοδος....
65? το πριβε....
26? το ποτο (2πλο) της κοπελας....

Ελα ν'ανεβαινουμε...........6 τραπεζια μετα τις 2.30.....καλα πατε μαγκες.....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Επισκέπτης
11? η εισοδος....
65? το πριβε....
26? το ποτο (2πλο) της κοπελας....

Ελα ν'ανεβαινουμε...........6 τραπεζια μετα τις 2.30.....καλα πατε μαγκες.....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Θα απευθυνονται πλεον μονο στον Τζιγγερ, στον Βωβο και  στον Παναγοπουλο...( αν και οι πραγματικοι λεφταδες δεν πατανε ποτε σε αυτα τα μαγαζια φιλε mclein..)

Επισκέπτης
Θα απευθυνονται πλεον μονο στον Τζιγγερ, στον Βωβο και  στον Παναγοπουλο...( αν και οι πραγματικοι λεφταδες δεν πατανε ποτε σε αυτα τα μαγαζια φιλε mclein..)

Φιλε μου δν το λεω....ως προς την αποψη των χρηματων....

Για μενα δν τιθεται θεμα....ξερω μεχρι που μπορω....κ αυτα τα ποσα δν μου λενε κατι....

Αλλα ηταν διπλα ενας πιτσιρικας....γυρω στα 25-27.....καθεται μια κοπελιτσα...τα λεγανε...γελακια....μπαλαμουτι....λεει η κοπελιτσα...να παρω ενα ποτο...λεει αυτος ανετος ναι....ερχεται το παληκαρι....λεει η κοπελα τι ποτο θελει....λεει ο σερβιτορος...να της το φερω...λεει το παληκαρι....ναι αμε...ανετα παλι....του λεει ο σερβιτορος ειναι στα 26? πλεον το ποτο....
Λεει ο μικρος....αααααα....φερε ενα απλο στην κοπελα...

:):):):):):):):):):):)

Kαθησε η κοπελιτσα 5 λεπτα....την εκανε μετα.....καθησε 10' ακομη ο μικρος κ την εκανε κ αυτος....

Ετσι δν γινεται δουλεια.....

Οσο για τους φραγκατους....τους πραγματικα φραγκατους....δν εχουν αναγκη τετοιων παιχνιδιων.....παιζουν σε αλλα ταμπλω αυτοι....ισως κ χειροτερα καμια φορα....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακριβώς έτσι μικρέ. Δεν την ξέρω τη νύχτα από μέσα, αλλά ρε μαλάκα αφού είσαι άδειος Δευτέρα βράδυ και σου έχει έρθει ο 25άρης άφραγκος γιατί δεν του κάνεις μια καλύτερη τιμή ή γιατί δεν λες στην κοπέλλα κάτσε με το μονό όσο κάθεσαι με το διπλό. Να χαρεί κι ο μικρός και να ξανάρθει. Έτσι τον χάνεις από πελάτη.

Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τα αφεντικά, αλλά από τις κοπέλλες ξέρω ότι πλέον βγάζουν αρκετά απλώς για να ζουν αξιοπρεπώς. τίποτα παραπάνω. Κι αν τους τύχει μια αναποδιά (αρρώστια ή κάτι άλλο) τρέχουν στους σπόνσορες.

Επισκέπτης
Οσο για τους φραγκατους....τους πραγματικα φραγκατους....δν εχουν αναγκη τετοιων παιχνιδιων.....παιζουν σε αλλα ταμπλω αυτοι....ισως κ χειροτερα καμια φορα....

Ετσι ακριβως φιλε mclein..Ετσι ακριβως.. Ειχα μπλεξει σε μια φαση της ζωης μου σε αυτα τα κυκλωματα και τα λεφτα που ζηταγανε ηταν τρελλα..
Κοπελλα - απο τα λιγα αστερια της πιατσας - μου ζητησε 15,000 ? + δωρα τον μηνα για να μου κανει την γκομενα..Ευγενικα την εκανα με ελαφρια..

Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι μικρέ. Δεν την ξέρω τη νύχτα από μέσα, αλλά ρε μαλάκα αφού είσαι άδειος Δευτέρα βράδυ και σου έχει έρθει ο 25άρης άφραγκος γιατί δεν του κάνεις μια καλύτερη τιμή ή γιατί δεν λες στην κοπέλλα κάτσε με το μονό όσο κάθεσαι με το διπλό. Να χαρεί κι ο μικρός και να ξανάρθει. Έτσι τον χάνεις από πελάτη.

Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τα αφεντικά, αλλά από τις κοπέλλες ξέρω ότι πλέον βγάζουν αρκετά απλώς για να ζουν αξιοπρεπώς. τίποτα παραπάνω. Κι αν τους τύχει μια αναποδιά (αρρώστια ή κάτι άλλο) τρέχουν στους σπόνσορες.

Γιατι την ξερω εγω...?????

Απλα αυτα που βλεπω κ ακουω περιγραφω......

Ειναι γελοιο να ζητας 65? για ενα πριβε χορο ο οποιος διαρκει 10'.....

Ειναι μαλακια απ'τη στιγμη που ολα τα μαγαζια εχουν 20? το ποτο της κοπελας εσυ να το χεις 26?.....

Κ ολα αυτα...για τους μη εχοντες ετσι....μη νομισει κανεις οτι κλαιγομαστε...

Απλα αναφερω οτι σε συγκριση ολων των μαγαζιων.......1-2 που θεωρουνται καπως πιο αξιοπρεπη κ ησυχα για εναν μη τακτικο πελατη που θελει να περασει ενα βραδυ καλα....να ξεχαστει ρε αδερφε....πανε σ'αυτα τα 1-2 μαγαζια κ τους γαμανε κ εκει...

Ετσι ο κοσμος φευγει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom