11.Σιμον-->αντιγραφη της Καρλα....ισως καλυτερη της Καρλα καθοτι μεγαλυτερη κ πιο αδυνατη...δυνατο σημειο η κ@υλοφατσα...οχι φραπε...πολυ καλη στο μπλα-μπλα...
Και κ@υλοχορός
11.Σιμον-->αντιγραφη της Καρλα....ισως καλυτερη της Καρλα καθοτι μεγαλυτερη κ πιο αδυνατη...δυνατο σημειο η κ@υλοφατσα...οχι φραπε...πολυ καλη στο μπλα-μπλα...
ο λισταρχος νο 2 του σαιτ ξαναχτυπησε........καιρος να αποσυρθω και απο τον τομεα αυτο....βρεθηκε αντικαταστατης!
και παλι ομως vasos ειναι μόνο ένας
ειναι ενας απο τους θρύλους του παρόντος σαιτ
η μαλακια ειναι οτι και να σε χάσουν οι άλλοι.....
εγω δε θα σε χάσω........
και θα καταστρέφομαι απ τις λίστες σου
αν και δε θα μας χρειάζονται γιατι ετοιμάζουμε χοντρά σκηνικά
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες μου φεύγει το laptop απ' τα χέρια...
γιατι μπρε?εχεις νευρα απο τους πολλους φραπεδες?
Eλα vaso...αντε να τα μαζευουμε... ο mclein κανει την δουλεια σου πολυ καλα...!( μην ξεχασεις να βαλουμε και του στρατου..)
Που πήγε η λίστα ρε παιδιά;
Την έφυγε η λογοκρισία του σάιτ;
Νο stress mclein...Δεν χαλασε και ο κοσμος με την λιστα..Κανεις μας / τους δεν σε ξερει και κανεις δεν θα σε μαθει ποτε...
11? η εισοδος....
65? το πριβε....
26? το ποτο (2πλο) της κοπελας....
Ελα ν'ανεβαινουμε...........6 τραπεζια μετα τις 2.30.....καλα πατε μαγκες.....
Θα απευθυνονται πλεον μονο στον Τζιγγερ, στον Βωβο και στον Παναγοπουλο...( αν και οι πραγματικοι λεφταδες δεν πατανε ποτε σε αυτα τα μαγαζια φιλε mclein..)
Οσο για τους φραγκατους....τους πραγματικα φραγκατους....δν εχουν αναγκη τετοιων παιχνιδιων.....παιζουν σε αλλα ταμπλω αυτοι....ισως κ χειροτερα καμια φορα....
Ακριβώς έτσι μικρέ. Δεν την ξέρω τη νύχτα από μέσα, αλλά ρε μαλάκα αφού είσαι άδειος Δευτέρα βράδυ και σου έχει έρθει ο 25άρης άφραγκος γιατί δεν του κάνεις μια καλύτερη τιμή ή γιατί δεν λες στην κοπέλλα κάτσε με το μονό όσο κάθεσαι με το διπλό. Να χαρεί κι ο μικρός και να ξανάρθει. Έτσι τον χάνεις από πελάτη.
Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν έχω μιλήσει με τα αφεντικά, αλλά από τις κοπέλλες ξέρω ότι πλέον βγάζουν αρκετά απλώς για να ζουν αξιοπρεπώς. τίποτα παραπάνω. Κι αν τους τύχει μια αναποδιά (αρρώστια ή κάτι άλλο) τρέχουν στους σπόνσορες.
μου ζητησε 15,000 ? + δωρα