Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πιστευω πως θα ξενερωσεις στο μαγαζι αυτο.....
θα χαλαστεις τοπο πολυ.....που......θα τρελλαθεις κ σε εχω ικανω ν'αρχισεις να πινεις τον καφε μονος σου...:):):):):):):)....

αποκλειεται να ξενερωσει ο αρχοντας της φραπας....δεν υπαρχει
μαγαζι χωρις φραπετζου και πιστεψε με εχω τη "φακα" παντα ετοιμη...........ειναι για μυστες αυτα,αστο!και παντα την φραπα μου την παιρνω και μονος μου μετα στην τουαλετα ενθυμουμενος την αμεσως προηγουμενη φραπα της οποιασδηποτε δεσποινιδος που με "αγγιξε"....σε καλυψα?

Επισκέπτης
παντως απο το μουσες εχω πολλες πελατησες!!οφειλω να τις επισκεφθω μαζι με τον πανο και τον βασο!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως απο το μουσες εχω πολλες πελατησες!!οφειλω να τις επισκεφθω μαζι με τον πανο και τον βασο!!

σιγα μην παμε εκει μαζι!θα μας παρουν πρεφα ολοι!αλλου ειναι τα μαγαζια για επισκεψη απο την συγκεκριμενη τριανδρια...

Επισκέπτης
αποκλειεται να ξενερωσει ο αρχοντας της φραπας....δεν υπαρχει
μαγαζι χωρις φραπετζου και πιστεψε με εχω τη "φακα" παντα ετοιμη...........ειναι για μυστες αυτα,αστο!και παντα την φραπα μου την παιρνω και μονος μου μετα στην τουαλετα ενθυμουμενος την αμεσως προηγουμενη φραπα της οποιασδηποτε δεσποινιδος που με "αγγιξε"....σε καλυψα?
Εγω στο εχω...ξαναπει.....στους φραπεδες εισαι μακραν πρωτος...δν υπαρχει καν δευτερος...εισαι απλα ο καλυτερος!!!

δν εχω προσεξει πολλες κοπελες στο συγκεκριμενο μαγαζι να εχουν τατουαζ.....ή ασχολεισαι κ με πιρσινγκ κλπ...???
Ενω σε μαγαζια στυλ γκολντ...λιντο κλπ της Συγγρου γινεται χαμος απο κοπελες με τατουαζ....στην ποσειδωνος δν ειναι φανατικες φαινεται....!!!!

Επισκέπτης
και τατουαζ και πιρτσινγκ καθως και μονιμο μακιγιαζ!!γκολντ εχω πολλες πελατησες,στο ντολλς που εχει κλεισει ειχα αρκετες καθως επισης και στις μουσες!!αν και στις μουσες εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση στο μονιμο μακιγιαζ και στο πιρτσινγκ!!ειδικα οι ρωσιδες...

Επισκέπτης
και τατουαζ και πιρτσινγκ καθως και μονιμο μακιγιαζ!!γκολντ εχω πολλες πελατησες,στο ντολλς που εχει κλεισει ειχα αρκετες καθως επισης και στις μουσες!!αν και στις μουσες εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση στο μονιμο μακιγιαζ και στο πιρτσινγκ!!ειδικα οι ρωσιδες...
Σωστοοοος...!!!

Επισκέπτης
γι αυτο και στα στριπ με εχουν στα οπα οπα!!χεχεχεχ!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
περασαμε μια βολτουλα αναγνωριστικη χθες απο τις μουσσες παρεα με πον πρεσβη.
το μαγαζι τιγκα, με χαλασε που τα τραπεζια ηταν ασφυκτικα κοντα το ενα με το αλλο, σαν να ειμασταν στο γονιδη ενα πραγμα. ομορφες παρουσιες, πολυ σιλικονη ομως ρε παιδι μου..
η ασιατισσα ηταν κανα διωρο σε παρεα (  :tickedoff: :tickedoff: ) και δυστυχως δεν την γνωρισα.
απο τα κοριτσια ξεχωρισα τη μαργκαρετ, τι παιδι ειναι αυτο θεε μου!!! η πρωτη γυναικα σε strip που μ? εκανε να χαζεψω τον χορο της στην πιστα απο την αρχη μεχρι το τελος. απιστευτο μουνι.. επισης η ιρινα η μοσχοβιτισσα, ομορφη, ευγενικη, δεσμευτηκα να την τεσταρω στην επομενη επισκεψη μου.
καμμια γνωμη για τη μαργκαρετ ρε παιδια, τι βιολι βαραει γενικοτερα??

Επισκέπτης
απο τα κοριτσια ξεχωρισα τη μαργκαρετ, τι παιδι ειναι αυτο θεε μου!!! η πρωτη γυναικα σε strip που μ? εκανε να χαζεψω τον χορο της στην πιστα απο την αρχη μεχρι το τελος. απιστευτο μουνι.. επισης η ιρινα η μοσχοβιτισσα, ομορφη, ευγενικη, δεσμευτηκα να την τεσταρω στην επομενη επισκεψη μου.
καμμια γνωμη για τη μαργκαρετ ρε παιδια, τι βιολι βαραει γενικοτερα??
ιρινα = ξανθια.....με αρκετα μεγαλο στηθος...κοντα στα 25-28....με ψιλοπιασιματα ??? με ενα διχτυωτο παρεο μπλε γυρω απ τη μεση ??? (το τελευταιο...οχι απαραιτητο)!!!

Τη μαργκαρετ δν την εχω πετυχει καθημερινες που κανω εφοδους....οποτε επιφυλασσομαι....

Επισκέπτης

Ασχολεισου.....αν σου αρεσε σαν σωματοτυπος....κ σαν φυσιογνωμια....αν σε γουσταρει μη διστασεις να παιξεις κ δν θα χασεις...μιλαω για γνωριμια με την κοπελα....οχι για φραπεδες εεε.....Ειναι πολυυυυυυ καλο παιδι......παρα πολυ καλο παιδι...σε συνδυασμο με δυναμικοτητα κ μυαλο....κ φυσικα τρελα...

Επισκέπτης
κανε μια περιγραφη της μαργκαρετ αν ειναι ευκολο φιλε ροκο....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κανε μια περιγραφη της μαργκαρετ αν ειναι ευκολο φιλε ροκο....

πανυψηλη, μαυρο ισιο μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους, φοραγε μαγιω εκρου-ροζ, κωλαρακι θανατηφορο, φοβερο στυλ (ξεχωριζε η γυναικα) και υφακι ειμαι η καλυτερη ( ειναι ) καθως και τρομερη κινηση πανω στην πιστα. απιστευτο αλλα δε θυμαμαι το στηθος της ( μικρο? μεγαλο? ελα ντε? ). αν ερχοταν στο τραπεζι θα ειχα 5 φορες περισσοτερες λεπτομερειες να σου πω..

Επισκέπτης
Τα μισωωωωωωωωωω..................τα μισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........................
...............ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ....................................

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Γιατι ρε παλιο-στρουμφ δν μας αφηνετε να περασουμε καλα κ κανετε ντου στα μερη που γουσταρουμε οσο τιποτα αλλο ?????????????????????

Γιατι μας κυνηγατε ή μας την εχετε στημενη εξω απ'το(τα)...κλαμπ για να μας γραψετε....ετσι νομιζετε/θελετε να τα τσεπωνετε ?????

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.....ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ........

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μου γ@μησατε το ξημερωμα !!!

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πως σου γαμησαν το ξημερωμα δηλσδη;

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πανυψηλη, μαυρο ισιο μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους, φοραγε μαγιω εκρου-ροζ, κωλαρακι θανατηφορο, φοβερο στυλ (ξεχωριζε η γυναικα) και υφακι ειμαι η καλυτερη ( ειναι ) καθως και τρομερη κινηση πανω στην πιστα. απιστευτο αλλα δε θυμαμαι το στηθος της ( μικρο? μεγαλο? ελα ντε? ). αν ερχοταν στο τραπεζι θα ειχα 5 φορες περισσοτερες λεπτομερειες να σου πω..

οι κοπελες προσφωνουνται απο τον dj οταν ανεβαινουν για show ή εχουμε τα ιδια οπως με ρασπουτιν?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν πιστευω ρε μακ να ξανακανανε ντου τα στρουμφακια!ή εννοεις εφαγες κληση? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

Επισκέπτης
πως σου γαμησαν το ξημερωμα δηλσδη;
δεν πιστευω ρε μακ να ξανακανανε ντου τα στρουμφακια!ή εννοεις εφαγες κληση? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:
Ντου δν κανανε....σ'ολη την ποσειδωνος βολταριζαν.....κ γι αυτο το μαγαζι εκλεισε προληπτικα...οποτε εγω με μια ωρα μεσα στο μαγαζι τι να εχω προλαβει να κανω....1 ποτο ηπια κ 1 κερασα....πανω που ζεσταινομουν....:):):):):):):).....
(oσο για τις κλησεις.....στα @@ μου.....μονο αμα με γραψουν για τη μηχανη θα τσουξει λιγακι γιατι ειναι τσαμπα+αρκετα λεφτα...αλλα κατι θα κανουμε....)....

Επισκέπτης
οι κοπελες προσφωνουνται απο τον dj οταν ανεβαινουν για show ή εχουμε τα ιδια οπως με ρασπουτιν?
παντα λεει ποια ανεβαινει για χορο....αλλα κατα τις 12-12.30 που κανουν το 1ο περασμα ολες ειναι καλυτερη η παρατηρηση....στις 3+ δν παιρνεις χαμπαρι....κ με τις μουσικες επιλογες του μαγαζιου.....μπορει να χεις κοιμηθει σε καμια αγκαλια....:):):):):):):)...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ντου δν κανανε....σ'ολη την ποσειδωνος βολταριζαν.....κ γι αυτο το μαγαζι εκλεισε προληπτικα...οποτε εγω με μια ωρα μεσα στο μαγαζι τι να εχω προλαβει να κανω....1 ποτο ηπια κ 1 κερασα....πανω που ζεσταινομουν....:):):):):):):).....
(oσο για τις κλησεις.....στα @@ μου.....μονο αμα με γραψουν για τη μηχανη θα τσουξει λιγακι γιατι ειναι τσαμπα+αρκετα λεφτα...αλλα κατι θα κανουμε....)....

εσυ μου ειχες πει οτι δεν εχεις σχεση με καμμια μηχανη?αλλαξες γνωμη τελικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom