Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι δεν λεμε την ιδια. λεω για ενα τσεχακι που δεν ξερει σχεδον καθολου ελληνικα αλλα τα αγγλικα της ειναι απο τα καλυτερα της πιατσας. ξανθια με αρκετο βυζομπαλο και ειναι γυρω στα 20 ! οταν πηγα ηταν η πρωτη της μερα
Θα την βαλουμε στο προγραμμα αδερφε....αν μπορεις γραψε κ ενα ονοματακι της κυριας...το ψευδωνυμο που εχει στο μαγαζι αν ειναι ευκολο....για να αναγνωριστει απ'ευθειας ο στοχος!!!

Επισκέπτης
Θα την βαλουμε στο προγραμμα αδερφε....αν μπορεις γραψε κ ενα ονοματακι της κυριας...το ψευδωνυμο που εχει στο μαγαζι αν ειναι ευκολο....για να αναγνωριστει απ'ευθειας ο στοχος!!!

Full το προγραμμα φιλε mlein, σε λιγο δεν θα προλαβαινεις να εξυπηρετεις...lol...!

Επισκέπτης
Full το προγραμμα φιλε mlein, σε λιγο δεν θα προλαβαινεις να εξυπηρετεις...lol...!
προλαβαινω ρε παπ....αμα δν βαλουμε στο προγραμμα τις νεες κοπελες....ποιες θα βαλουμε ???? Στα ''καλα'' μαγαζια σπανιζει πλεον η λεξη μεταγραφη....αλλα κ οι λεξεις ''νεες παρουσιες''.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παντως οφειλω να ομολογησω οτι για παιδι 20 ετων ο mclein και εχοντας μια μικρη εμπειρια απο τον χωρο του νυχτερινου στριπτηζ :2funny: :2funny:εχει ανεπτυγμενη την κριση του σε βαθμο που φτανει σχεδον εναν τριανταπενταρη με 15 χρονια στο αθλημα.....αν και μερικοι ανθρωποι δεν την αποκτουν ποτε αυτη την κριτικη ικανοτητα, οσες φορες και να καθησεις μερικους ανθρωπους σε στριπ κλαμπ παντα θα κανουν και θα λενε πραγματα που ουτε καν ισχυουν.

Παρακολουθεί ταχύρρυθμα σεμινάρια. Vasos, κοντεύει να σε ξεπεράσει ο mclein, αν δεν το έχει  ήδη κάνει. Τα βράδια, στα θρανία και γρήγορα  vaso.
:dancing:

Επισκέπτης
Παρακολουθεί ταχύρρυθμα σεμινάρια. Vasos, κοντεύει να σε ξεπεράσει ο mclein, αν δεν το έχει  ήδη κάνει. Τα βράδια, στα θρανία και γρήγορα  vaso.
Μας εννονει το στριπ....αλλα μας χωριζουν πολλα αλλα ακομα κ μεσα στα στριπ...διαφορετικη οπτικη γωνια,διαφορετικη αντιληψη των πραγματων,φιλοσοφια ζωης κ πολλα πολλα αλλα.....
Ασε που δν τιθεται ή τουλαχιστον εγω δν μπαινω σε παιχνιδι ανταγωνισμου....
Ο καθε ενας μονος....στο μονοπατι....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μας εννονει το στριπ....αλλα μας χωριζουν πολλα αλλα ακομα κ μεσα στα στριπ...διαφορετικη οπτικη γωνια,διαφορετικη αντιληψη των πραγματων,φιλοσοφια ζωης κ πολλα πολλα αλλα.....
Ασε που δν τιθεται ή τουλαχιστον εγω δν μπαινω σε παιχνιδι ανταγωνισμου....
Ο καθε ενας μονος....στο μονοπατι....
Ο καθένας πάει για διαφορετικούς λόγους στα strip.Αλίμονο σ΄αυτούς που πηγαίνουν με σκοπό να βγάλουν γκόμενα (και δεν είναι λίγοι) .Όσο για τη διαφορετικότητα στη φιλοσοφία του καθενός, εκεί εκδηλώνεται το ΧΑΟΣ.

Επισκέπτης
Ο καθένας πάει για διαφορετικούς λόγους στα strip.Αλίμονο σ΄αυτούς που πηγαίνουν με σκοπό να βγάλουν γκόμενα (και δεν είναι λίγοι) .Όσο για τη διαφορετικότητα στη φιλοσοφία του καθενός, εκεί εκδηλώνεται το ΧΑΟΣ.
1.στανταρ ο καθενας παει για διαφορετικους λογους...αλλα ο στοχος που ενωνει πιστευω ειναι η ''καλοπεραση''.
2.ενταξει,δν θα το ελεγα κ τοσο τραγικα...(αλιμονο)...ο καθε ενας διαλεγει τροπο κ στοχο...αν εχει τα ''μεσα'' κ την ''αντοχη'' δν νομιζω να εχει προβλημα....ετσι πιστευω τουλαχιστον...
3.χαος πραγματικο.....αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....ταιριαζει απολυτα....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μωρε εμενα με εχει ξεπερασει σιγουρα.......αλλους ομως δεν μπορει να ξεπερασει με τιποτα κανεις απο εμας....πιστεψε με ξερω πολλους και πολλα πανω στα στριπ που δεν μπορει να διανοηθει κανενας...παρα μονοι οσοι τους εχουν δει μεσα σε στριπ......φιλοι ή απλα θαμωνες....ο νοων νοειτο..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μωρε εμενα με εχει ξεπερασει σιγουρα.......αλλους ομως δεν μπορει να ξεπερασει με τιποτα κανεις απο εμας....πιστεψε με ξερω πολλους και πολλα πανω στα στριπ που δεν μπορει να διανοηθει κανενας...παρα μονοι οσοι τους εχουν δει μεσα σε στριπ......φιλοι ή απλα θαμωνες....ο νοων νοειτο..

Θα με τρελάνεις... τί είναι δηλαδή αυτοί οι τύποι;

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θα με τρελάνεις... τί είναι δηλαδή αυτοί οι τύποι;

αστο καλυτερα.......αν τους δεις ποτε θα καταλαβεις...αν και αυτοι λειτουργουν υπο αλλα πρισματα...οτι και να σου πω...δεν μπορεις να το καταλαβεις..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

τρισαλίμονο

1.στανταρ ο καθενας παει για διαφορετικους λογους...αλλα ο στοχος που ενωνει πιστευω ειναι η ''καλοπεραση''.
2.ενταξει,δν θα το ελεγα κ τοσο τραγικα...(αλιμονο)...ο καθε ενας διαλεγει τροπο κ στοχο...αν εχει τα ''μεσα'' κ την ''αντοχη'' δν νομιζω να εχει προβλημα....ετσι πιστευω τουλαχιστον...
3.χαος πραγματικο.....αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....ταιριαζει απολυτα....

ελάχιστες αξίζουν τον κόπο

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Παιρνω για χορο μια που μοιαζει με κινεζουλα, στις Μουσσες (μαλλον απο Καζακσταν ειναι).
Ενω εμεινα ψιλοευχαριστημενος απο τον χορο,δεν πηρα δευτερο συνεχωμενο.Μετα απο 5 λεπτα ερχεται ξανα στο τραπεζι και ζηταει παλι χορο.Της απανταω παλι αρνητικα και ξαναρχεται τριτη φορα και μου λει να παμε για πριβε με 60 ευρω και υποσχεται οτι ''θα τα κανει ολα''.ΔΕν την πολυπιστεψα και της ειπα οχι και τελικα την παιρνει ενας φιλος μου πριβε.Μολις γυρναει μου λεει οτι δεν εκανε τιποτα παραπανω απο εναν απλο χορο και σε διαρκεια δεν ηταν ουτε 3 χοροι καλα καλα.
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
Τα πριβε ειναι κοροΪδία σκετη!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
...... στις Μουσσες ........

Της απανταω παλι αρνητικα και ξαναρχεται τριτη φορα και μου λει να παμε για πριβε με 60 ευρω και υποσχεται οτι ''θα τα κανει ολα''.ΔΕν την πολυπιστεψα και της ειπα οχι και τελικα την παιρνει ενας φιλος μου πριβε.Μολις γυρναει μου λεει οτι δεν εκανε τιποτα παραπανω απο εναν απλο χορο και σε διαρκεια δεν ηταν ουτε 3 χοροι καλα καλα.
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
Τα πριβε ειναι κοροΪδία σκετη!!

Φιλε στις Μουσες εχω παει παρα πολλες φορες / πριβε δεν εχω παρει ποτε αλλα απο οτι εχω καταλαβει στις Μουσες ετσι οπως ειναι η διαρρυθμιση του χωρου και οι καναπεδες που κανεις χορο τα πριβε δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα παραπανω απο ενα απλο χορο και ας λενε οι κοπελες οτι μαλακιες θελουνε / βεβαιως δεν ειναι απολυτο αυτο που λεω αλλα δεν μπορει να συγκριθει με αλλα στριπ που ο πριβε χορος γινεται μεσα στα μαυρα τα σκοταδια ......................

Επισκέπτης
Φιλε στις Μουσες εχω παει παρα πολλες φορες / πριβε δεν εχω παρει ποτε αλλα απο οτι εχω καταλαβει στις Μουσες ετσι οπως ειναι η διαρρυθμιση του χωρου και οι καναπεδες που κανεις χορο τα πριβε δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα παραπανω απο ενα απλο χορο και ας λενε οι κοπελες οτι μαλακιες θελουνε / βεβαιως δεν ειναι απολυτο αυτο που λεω αλλα δεν μπορει να συγκριθει με αλλα στριπ που ο πριβε χορος γινεται μεσα στα μαυρα τα σκοταδια ......................
υπουργε μου....εδω κανεις μεγα λαθος....παρε την κυρια που γουσταρεις ή καλυτερα μια απ τις κυριες-ξεκωλλα κ πηγαινε για πριβε....κ θα καταλαβεις....τι παιζει....μη πας με καμια Βαιλντα ή παρομοιου στυλ κ ερθεις κ μας πεις ηταν ξενερωτη/ες...θα κανω προταση μομφης.....:):):):):):):):):)......

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
mclein μια ερωτηση??σπουδαζεις εξωτερικο???αν θες απαντας!!απλα μ ηρθε μια φλασια με το avatar σου

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Κοιτα απο τη στιγμη που δεν εχω παρει πριβε δεν μπορω και δεν πρεπει να εκφερω αποψη αλλα εχω την εντυπωση οτι στις Μουσες ο πριβε δεν αξιζει / Βαιλντα λοιπον : τρελο μουνι αλλα στο χορο τοσο κρυα οσο και η χωρα απο την οποια μας ηρθε  / σε εμενα τουλαχιστον αυτο το χορο εκανε

Επισκέπτης
mclein μια ερωτηση??σπουδαζεις εξωτερικο???αν θες απαντας!!απλα μ ηρθε μια φλασια με το avatar σου
οχι αδερφε....σπουδαζω τα βραδυα στην Ελλαδα....:):):):):)....
To avatar ειναι ενα εξωφυλλο απο cd του Γιαννακη....(Πλουταρχου...για οσους δν ξερουν....)!!!!

Κοιτα απο τη στιγμη που δεν εχω παρει πριβε δεν μπορω και δεν πρεπει να εκφερω αποψη αλλα εχω την εντυπωση οτι στις Μουσες ο πριβε δεν αξιζει / Βαιλντα λοιπον : τρελο μουνι αλλα στο χορο τοσο κρυα οσο και η χωρα απο την οποια μας ηρθε  / σε εμενα τουλαχιστον αυτο το χορο εκανε
Ρε υπουργε.....μη με τρελαινεις....οι περισσοτερες κοπελες εκ των Μουσσων οντως δν αξιζουν στο πριβε...αλλα υπαρχουν καλες περιπτωσεις κ κανουν μπαμ....
Οσο για τη Βαιλντα...το μικρο Λιθουανακι ειναι εκτος απο τρελο μωρο...κ τρελη καυλιτσα...αρκει να εισαι καλος...τρυφερος...κλπ κλπ....τρελο προσωπο...εχει παχυνει λιγακι...αλλα κ παλι ειναι Θεα....κ καλη κοπελα...κ με τροπους...κ οχι βλαχαρα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Υπουργέ, μήπως να μετονομαζόσουν σε "Υπουργός Χρυσάφη και Ποσειδώνος"  ....  λέω μήπως... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom