Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα κυριοι...μετα απο απαιτηση του κοινου...
1.Ποτο....δν ειναι μπομπα,3 ποτηρια βοτκα-σκετη...ηπια κ ολα οκ...(12 ευρω το κοστος)!
2.Γκαρσονια απολυτα εξυπηρετικα κ με καλους τροπους....με μια εμφαση παντα στον λαθος λογαριασμο...που συμβαινει καιρο στο μαγαζι...ευτυχως μετραγα κ εγω κ η κοπελα τα ποτα γιατι θα ειχα πληρωσει τα 2πλα...απ το δηθεν τεφτερι που ειχε ο αρχι-σερβιτορος.
3.ποτο για τις κοπελες...2πλο=24 ευρω....κ μονο-που σχεδον καμια δν παιρνει-12 ευρω...
4.το πριβε αυξηθηκε κ παλι...εφτασε το ''αστρονομικο'' ποσο των 60 ευρω...(50 ευρω πριν 2 μηνες...55...πριν 3-5 βδομαδες...)!!! Ο πριβε χορος διαρκει οσο διαρκουσε στα 50 κ 55 ευρω...οποτε δν ειναι value for money η κατασταση για οσους το σκεφτονται κατ'αυτον τον τροπο...
5.επισης καποιες κοπελες...παιζουν full-nude χορο (βλεπε μια ελληνιδα κ μια ιταλο-ρουμανα,δν ξερω ονοματα αλλα κανουν μπαμ ποιες ειναι!)!...υποθετω νομιμα,καθως ενα γκαρσονι παρακολουθουσε αμιλητο....δν προσεξα κινησεις αυτου που χορευε με την κοπελα..(για δαχτυλα,πιπες κλπ κλπ...)!!!
6.οι απλοι χοροι διαρκουν 5λεπτο ή 7-10 λεπτα αναλογα την κοπελα κ τον παρτενερ....(παιζει ρολο κ ποσα εχει χαλασει μεχρι την ωρα του χορου...)!
7.στο 2πλο ποτο οι κοπελες καθονται γυρω στο 10λεπτο με μια ταση φυγης...ενω στο μονο εχουν φυγει στο 5λεπτο αν δν φαινεσαι διατεθειμενος να παρεις χορο.
8.Σαμπανιες δν προσφερει πια το μαγαζι...σε ποικιλια αλλα μοναχα την ακριβωτερη...250 ευρω...(30+ κατι λεπτα η κοπελα στο τραπεζι του εκαστοτε...)!!!
9.πανω απο 10 κοπελες μεσα στο μαγαζι...
10.οποια απορια απο τυχον ενδιαφερομενο ειμαι διαθεσιμος εις πριβε...(δν γινεται να τα θυμηθω ολα τωρα...)!!!

Επισκέπτης
Μπραβο βρε θηριο, αυτο ειναι ενημερωση. Στις 7.19 το πρωι...Κατ'ευθειαν απο το φουρνο ζεστη ζεστη...!!

Επισκέπτης
3.ποτο για τις κοπελες...2πλο=24 ευρω....

7.στο 2πλο ποτο οι κοπελες καθονται γυρω στο 10λεπτο με μια ταση φυγης

8.Σαμπανιες δν προσφερει πια το μαγαζι...σε ποικιλια αλλα μοναχα την ακριβωτερη...250 ευρω...(30+ κατι λεπτα η κοπελα στο τραπεζι του εκαστοτε...)!!!

Αρα ποιος ειναι ο λογος να ξαναπαρουμε σαμπανια στα κοριτσια ?

Αγοραζουμε 3 διπλα με 72 ευρω και καθεται ιδιο χρονο μαζι σου...και κερδιζουμε και 178 ευρω...

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
60 το πριβέ? ε ρε πούστη μου, που θα πάει η δουλειά? ούτε το πετρέλαιο δεν είναι τόσο ακριβό πια

Επισκέπτης
Καλημερα...μια διορθωση....σαμπανιες προσφερει το καταστημα...Γαλλικες...3,αλλα ονοματα δν θυμαμαι...(2 γλυκιες...1 πικρη)...ολες ειναι στα 250-300 ευρω....Οι κοπελες καθονται απο 45' εως 1 ωρα κ 30 λεπτα (εξαρταται την κοπελα...την μερα κ φυσικα τον πελατη--αν γουσταρει η κοπελα--) ''πλεον'' στον εκαστοτε πελατη...(παιρνουν 20 καρτες....δλδ 240 ευρω,οποτε κ παλι συμφερει καθε ποτο χωριστα...εκτος απ τις νεροφιδες κ γενικα αυτες που δν μπορει καποιος θνητος να τις ελεγχει..)!!!

Μια προσθηκη ακομη....σημερα δν ειχε ουτε ιδιαιτερο κοσμο το μαγαζι...αλλα απο κοπελες αρκετα καλα τα πραγματα καθοτι τα καλα ονοματα του μαγαζιου ειχαν ''σχεδον'' απαρτια...Συν οτι η πλειοψηφια....επαιζε στο πριβε full nude το τελευταιο ---3-5λεπτο---...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, έχει πάει κανείς τώρα τελευταία?
η Λάουρα που κάνει  show full-nude τι λέει? κάνει τπτ παραπάνω?  :helpplea:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μιας και διαβασα για τις σαμπανιες,μηπως ξερει κανεις ποσο κοστιζει η σαμπανια στο μπειμπυ γκολντ??
το ρωταω αυτο ,γιατι πριν τις γιορτες,οταν ζητησα στο γκαρσονι ενα ονομα ,μου λεει το κουφο,οτι θα αργησει γιατι εχει σαμπανια στο τραπεζι.και να σκεφτειται ουτε τελικα την ειδα την γκομενα αφου εκατσα πανω απο δυο περιπου ωρες και φυσικα τα "τσιμπησε"μια αλλη τυχερη.

Επισκέπτης
μιας και διαβασα για τις σαμπανιες,μηπως ξερει κανεις ποσο κοστιζει η σαμπανια στο μπειμπυ γκολντ??
το ρωταω αυτο ,γιατι πριν τις γιορτες,οταν ζητησα στο γκαρσονι ενα ονομα ,μου λεει το κουφο,οτι θα αργησει γιατι εχει σαμπανια στο τραπεζι.και να σκεφτειται ουτε τελικα την ειδα την γκομενα αφου εκατσα πανω απο δυο περιπου ωρες και φυσικα τα "τσιμπησε"μια αλλη τυχερη.
κανονικα επρεπε να κανεις ποστ στου Baby gold.....τεσπα...
Οταν ειχα παει εγω πριν καιρο κ χρησιμοποιησα σαμπανια υπηρχαν οι εξης επιλογες....
1.250....με 25 καρτες για την κοπελα...
2.300....με 30 καρτες για την κοπελα...

Οσον αφορα το χρονο παραμονης στο τραπεζι/καναπε....εξαρταται απ την κοπελα κ τον πελατη!!!!
Παντως κανονικα κ στις 2 περιπτωσεις καθονται κοντα στη 1 ωρα....αλλες λιγοτερο κ αλλες πολυυ περισσοτερο.....παντα απ τον πελατη κ τη συμπεριφορα του κρινονται ολα!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κανονικα επρεπε να κανεις ποστ στου Baby gold.....τεσπα...
Οταν ειχα παει εγω πριν καιρο κ χρησιμοποιησα σαμπανια υπηρχαν οι εξης επιλογες....
1.250....με 25 καρτες για την κοπελα...
2.300....με 30 καρτες για την κοπελα...

Οσον αφορα το χρονο παραμονης στο τραπεζι/καναπε....εξαρταται απ την κοπελα κ τον πελατη!!!!
Παντως κανονικα κ στις 2 περιπτωσεις καθονται κοντα στη 1 ωρα....αλλες λιγοτερο κ αλλες πολυυ περισσοτερο.....παντα απ τον πελατη κ τη συμπεριφορα του κρινονται ολα!!!!

απεδειξες ποσο καλος σαμπανιζε πελατης εισαι!για αυτο σου ανοιγουν κοκκινα χαλια ρε μπαγασακο?

Επισκέπτης
απεδειξες ποσο καλος σαμπανιζε πελατης εισαι!για αυτο σου ανοιγουν κοκκινα χαλια ρε μπαγασακο?

δν μου ανοιγουν ουτε κ μου στρωνουν χαλια...τα παραλες...γενικα αν θελω να χαλασω χρηματα θα το κανω σε οποιοδηποτε στριπ κ γενικοτερα σε ολα τα μαγαζια....αλλα δν θελω χαλια κ τυμπανοκρουσιες....απλα κ διακριτικα...γι αυτο αποφευγω κ αυτο το μαγαζι!!! Επειδη δν υπαρχει διακριτικοτητα....

Επισκέπτης
αν παραγγελνεις σαμπανιες οπου και να εισαι , η διακριτικοτητα δεν εχει θεση για σενα και για τα στιβαρα σου μπρατσα....

τωρα χωρις πλακα καμια γκομενα εβγαλες μεσω αυτης της τακτικης η παιζεται το πραγμα ?

Επισκέπτης
αν παραγγελνεις σαμπανιες οπου και να εισαι , η διακριτικοτητα δεν εχει θεση για σενα και για τα στιβαρα σου μπρατσα....

τωρα χωρις πλακα καμια γκομενα εβγαλες μεσω αυτης της τακτικης η παιζεται το πραγμα ?

τωρα χωρις πλακα....περιμενεις να απαντησω σε ενα φορουμ για το αν εβγαλα γκομενα ??? (αν πω οτι δν εβγαλα,θα πουν καποιοι φανερα κ καποιοι αλλοι μεσα τους το μαλακα...τσαμπα τα ακουμπαει!!!....αν παλι πω οτι εχω βγαλει,θα βγουν παλι οι ιδιοι κ θα πουν...ρε το ψωνιο....εχει φραγκα κ λεει οτι εβγαλε γκομενες...)...

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι 1000% δν ειναι θεμα σαμπανιας...ποτων....κ εξ αρχης χρηματων....
Απλα το αρκετο χρημα ειναι μια διευκολυνση στις πρωτες συναντησεις γνωριμιας με μια κοπελα του χωρου....
Π.χ--->Αλλος που εχει 100 ευρω να χαλασει καθε φορα,θα παει 5 φορες στο μαγαζι να ψιλο-γνωριστει με μια κοπελα....ενας αλλος με 1000 ευρω θα παει 5 φορες κ θα γνωρισει 5 διαφορετικες...

Τελος....εξαρταται τι κοπελες γουσταρεις να ασχολουνται μαζι σου....κ παραλληλα εσυ μαζι τους....οπως εχεις καταλαβει εντος/εκτος φορουμ...υπαρχουν διαφορετικα μυαλα κ νοοτροπιες κοριτσιων....Αλλες ειναι βιζιτες κ το λενε...αλλες ειναι φραπεδιαρες κ βολευονται στο ψησιμο κ τους αρκουν 5-10-100 καφεδες ενα βραδυ...κ μενουν σ'αυτο...αλλες ειναι πολυ σοβαρες....κ αλλες ειναι σοβαροφανεις....κ σε πολλες ακομα κατηγοριες μπορω να ενταξω τα διαφορα κοριτσια....οπως αυτες μας εντασσουν σε κατηγοριες με βαση το πορτοφολι..το μυαλο...την εμφανιση...κ πολλα αλλα που μονο αυτες ξερουν σα γυναικες.....

Συγνωμη που παρασυρθηκα....αλλα μου εδωσες αφορμη....

Επισκέπτης
τεσπα ενα ναι η ενα οχι θα ηταν προτιμοτερο....περι του θεματος τωρα! ενα νεοφερτο πιτσιρικο-τσεχακι καβλιτσα με υφος ντιβας(χυστε με μες στο ματι) φαινεται αρκετα καλο και σοβαρο... καθησαμε καμια ωρα και δεν μου εφαγε παραπανω απο 50 ευρω σε ποτα.
οποιος ενδιαφερεται για σοβαρη σχεση μονο ας περασει απο το μαγαζι!!!

Παντως τοσες πολλες (......τελειες)σε ενα γραπτο ειχα να δω απο το λυκειο!!!

Επισκέπτης
τεσπα ενα ναι η ενα οχι θα ηταν προτιμοτερο....περι του θεματος τωρα! ενα νεοφερτο πιτσιρικο-τσεχακι καβλιτσα με υφος ντιβας(χυστε με μες στο ματι) φαινεται αρκετα καλο και σοβαρο... καθησαμε καμια ωρα και δεν μου εφαγε παραπανω απο 50 ευρω σε ποτα.
οποιος ενδιαφερεται για σοβαρη σχεση μονο ας περασει απο το μαγαζι!!!

Παντως τοσες πολλες (......τελειες)σε ενα γραπτο ειχα να δω απο το λυκειο!!!

Σου εξηγησα επακριβως γιατι δν απαντησα με ναι ή οχι...τεσπα...

Οσον αφορα τις τελειες....ειναι επειδη χρησιμοποιω τη γρηγορη απαντηση κ με βοηθα στο να αφηνω τα κενα που χρειαζεται για να επεξεργαστει καποιος αυτα που εχω προηγουμενως πει...μεχρι να διαβασει τις τελειες..:):):):):):):):)!!!!!

Στο θεμα μας....
μια κοντουλα....μικροκαμωμενη...αδυνατουλα λες ??? Γυρω στα 23 με ξανθο μαλλακι....μεχρι τον ωμο περιπου ??? Που ειναι συνεχως με το χαμογελο στο προσωπο ??? Νομιζω οτι φοραει γαλαζιο ή κατι ανοιχτοχρωμο για bikini ????.....
Παντως εχεις δικιο...ειναι καλη στη συζητηση κ οχι ευρωαρπαχτρα....αλλα υστερει λιγακι στους χορους!!!!

Επισκέπτης
Σου εξηγησα επακριβως γιατι δν απαντησα με ναι ή οχι...τεσπα...

Οσον αφορα τις τελειες....ειναι επειδη χρησιμοποιω τη γρηγορη απαντηση κ με βοηθα στο να αφηνω τα κενα που χρειαζεται για να επεξεργαστει καποιος αυτα που εχω προηγουμενως πει...μεχρι να διαβασει τις τελειες..:):):):):):):):)!!!!!

Στο θεμα μας....
μια κοντουλα....μικροκαμωμενη...αδυνατουλα λες ??? Γυρω στα 23 με ξανθο μαλλακι....μεχρι τον ωμο περιπου ??? Που ειναι συνεχως με το χαμογελο στο προσωπο ??? Νομιζω οτι φοραει γαλαζιο ή κατι ανοιχτοχρωμο για bikini ????.....
Παντως εχεις δικιο...ειναι καλη στη συζητηση κ οχι ευρωαρπαχτρα....αλλα υστερει λιγακι στους χορους!!!!
Να προσθεσω οτι στην εξοδο...αρκειται στα λιγα....δν χρειαζεται να ειναι κανεις φραγκατος για να την κυκλοφορησει.....
Δν της πολυαρεσουν τα κυριλλε εστιατορια...κλαμπ....κλπ....
Γουσταρει πολυ Μπουρναζι.....μουσικη R'n'B.....κλπ κλπ....
:):):):):):):):):)...........(πιστευω οτι λεμε την ιδια φιλε kotopoulo)!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τωρα χωρις πλακα....περιμενεις να απαντησω σε ενα φορουμ για το αν εβγαλα γκομενα ??? (αν πω οτι δν εβγαλα,θα πουν καποιοι φανερα κ καποιοι αλλοι μεσα τους το μαλακα...τσαμπα τα ακουμπαει!!!....αν παλι πω οτι εχω βγαλει,θα βγουν παλι οι ιδιοι κ θα πουν...ρε το ψωνιο....εχει φραγκα κ λεει οτι εβγαλε γκομενες...)...

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι 1000% δν ειναι θεμα σαμπανιας...ποτων....κ εξ αρχης χρηματων....
Απλα το αρκετο χρημα ειναι μια διευκολυνση στις πρωτες συναντησεις γνωριμιας με μια κοπελα του χωρου....
Π.χ--->Αλλος που εχει 100 ευρω να χαλασει καθε φορα,θα παει 5 φορες στο μαγαζι να ψιλο-γνωριστει με μια κοπελα....ενας αλλος με 1000 ευρω θα παει 5 φορες κ θα γνωρισει 5 διαφορετικες...

Τελος....εξαρταται τι κοπελες γουσταρεις να ασχολουνται μαζι σου....κ παραλληλα εσυ μαζι τους....οπως εχεις καταλαβει εντος/εκτος φορουμ...υπαρχουν διαφορετικα μυαλα κ νοοτροπιες κοριτσιων....Αλλες ειναι βιζιτες κ το λενε...αλλες ειναι φραπεδιαρες κ βολευονται στο ψησιμο κ τους αρκουν 5-10-100 καφεδες ενα βραδυ...κ μενουν σ'αυτο...αλλες ειναι πολυ σοβαρες....κ αλλες ειναι σοβαροφανεις....κ σε πολλες ακομα κατηγοριες μπορω να ενταξω τα διαφορα κοριτσια....οπως αυτες μας εντασσουν σε κατηγοριες με βαση το πορτοφολι..το μυαλο...την εμφανιση...κ πολλα αλλα που μονο αυτες ξερουν σα γυναικες.....

Συγνωμη που παρασυρθηκα....αλλα μου εδωσες αφορμη....

+1000

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως οφειλω να ομολογησω οτι για παιδι 20 ετων ο mclein και εχοντας μια μικρη εμπειρια απο τον χωρο του νυχτερινου στριπτηζ :2funny: :2funny:εχει ανεπτυγμενη την κριση του σε βαθμο που φτανει σχεδον εναν τριανταπενταρη με 15 χρονια στο αθλημα.....αν και μερικοι ανθρωποι δεν την αποκτουν ποτε αυτη την κριτικη ικανοτητα, οσες φορες και να καθησεις μερικους ανθρωπους σε στριπ κλαμπ παντα θα κανουν και θα λενε πραγματα που ουτε καν ισχυουν.

Επισκέπτης
οχι δεν λεμε την ιδια. λεω για ενα τσεχακι που δεν ξερει σχεδον καθολου ελληνικα αλλα τα αγγλικα της ειναι απο τα καλυτερα της πιατσας. ξανθια με αρκετο βυζομπαλο και ειναι γυρω στα 20 ! οταν πηγα ηταν η πρωτη της μερα

Επισκέπτης
παντως οφειλω να ομολογησω οτι για παιδι 20 ετων ο mclein και εχοντας μια μικρη εμπειρια απο τον χωρο του νυχτερινου στριπτηζ :2funny: :2funny:εχει ανεπτυγμενη την κριση του σε βαθμο που φτανει σχεδον εναν τριανταπενταρη με 15 χρονια στο αθλημα.....αν και μερικοι ανθρωποι δεν την αποκτουν ποτε αυτη την κριτικη ικανοτητα, οσες φορες και να καθησεις μερικους ανθρωπους σε στριπ κλαμπ παντα θα κανουν και θα λενε πραγματα που ουτε καν ισχυουν.

+100
εχει μαθει πανω απο το 50% της υλης ο νεανιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom