Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΠΑρακλουθώ εδώ και πολύ καιρό τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις σας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τη βρίσκεται μερικοί να μπινελικιάζεστε από δω. Αν μπαίνει και βγαίνει κάποιος από δω μέσα είναι καθαρά επιλογή δική του. Αν θέλεις να κρίνεις την κίνηση αυτή δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο τόσο πολύ................get a life....................

Ως προς το ελληνιστί κομμάτι του ποστ σου γενικά συμφωνώ αν και ολίγον άσχετο με την διαμάχη εδώ.

Ως προς το αγγλιστί......

YOU get a life as far as I am concerned. Αν αναφέρεσαι σε εμένα δηλαδή, αλλιώς άκυρο.

Επισκέπτης
επειδη δεν γουσταρω να βριζομαι,ζηταω συγγνωμη και απο στουντιαν και απο μακλειν για τις εκφρασεις που ειπα!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλό μουνί στο δρόμο σου γουώρ!!! Κι όλα τ' αλλα είναι άνευ σημασίας!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αν λεω αν συναντω 10 ανθρωπους τη μερα.
καλησπερα πως ειστε? με λενε λαγαρο εσας?
εχθες πουλησα σε δυο κυριους δυο μπουκαλια ντομ περινιον εσεις τι θα παρετε??
ενας απο αυτους λεει....ρε σεις χθες μιλαγα με το λαγαρο και μου ειπε για δυο που πειρανε ντομ περινιον.
ενας αλλος λεει...ρε αυτος ετσι λεει σ'ολους.

πως απο αυτο βγαινει το συμπερασμα οτι ο β υποτιμα τη νοημοσηνη του α.

δεν ειναι ξεκαθαρα παραθεση ΓΝΩΜΗΣ του καθενος???????

ρε παιδια λιανετε λιγο τον εγωκεντρισμο και μιλατε ποιο καλοπροερετα και ανετα.

Επισκέπτης
αν λεω αν συναντω 10 ανθρωπους τη μερα.
καλησπερα πως ειστε? με λενε λαγαρο εσας?
εχθες πουλησα σε δυο κυριους δυο μπουκαλια ντομ περινιον εσεις τι θα παρετε??
ενας απο αυτους λεει....ρε σεις χθες μιλαγα με το λαγαρο και μου ειπε για δυο που πειρανε ντομ περινιον.
ενας αλλος λεει...ρε αυτος ετσι λεει σ'ολους.

πως απο αυτο βγαινει το συμπερασμα οτι ο β υποτιμα τη νοημοσηνη του α.

δεν ειναι ξεκαθαρα παραθεση ΓΝΩΜΗΣ του καθενος???????

ρε παιδια λιανετε λιγο τον εγωκεντρισμο και μιλατε ποιο καλοπροερετα και ανετα.
ειμαστε ΕΓΩΙΣΤΕΣ................τι να κανουμε....οι ΙΤΑΛΟΙ ειναι ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ....χοχοχοχοχοχοχο....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Λιγο ελειψα και το κανατε πουτανα το thread / γραψτε για τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..... / αν δεν παω εκει ΕΓΩ με το Υπουργικο μου Συμβουλιο δεν βλεπω φως στο τουνελ / αντε γιατι μερικοι εδω μεσα θελουν να μου υποβιβασουν τις Μουσες και να το βαλουν σχεδον στην ιδια κατηγορια με το Ritorno ..... / ξυλο που σας χρειαζεται .....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λιγο ελειψα και το κανατε πουτανα το thread / γραψτε για τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..... / αν δεν παω εκει ΕΓΩ με το Υπουργικο μου Συμβουλιο δεν βλεπω φως στο τουνελ / αντε γιατι μερικοι εδω μεσα θελουν να μου υποβιβασουν τις Μουσες και να το βαλουν σχεδον στην ιδια κατηγορια με το Ritorno ..... / ξυλο που σας χρειαζεται .....

υπουργε μου ποτε λες να συσταθει το νεο σου υπουργικο συμβουλιο?μην ξεχασεις ομως 5,6 απο εδω μεσα να τους τοποθετησεις στις  στις καταλληλες θεσεις....τους εχεις αναγκη βλεπω λογω ελλειπων γνωσεων.......χρειαζεσαι αμεσα ανασχηματισμο!πρεπει να κανεις πιο σωστες εξορμησεις!χεχε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
vaso θα συσταθει κατα τα τελη Ιανουριου το Υπουργικο Συμβουλιο ελπιζω / θα συνφαγουμε σε κοσμικο κεντρο εις την παραλιακη ονοματι Princess ή Mουσες και το τραπεζι θα ειναι reserve .....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vaso θα συσταθει κατα τα τελη Ιανουριου το Υπουργικο Συμβουλιο ελπιζω / θα συνφαγουμε σε κοσμικο κεντρο εις την παραλιακη ονοματι Princess ή Mουσες και το τραπεζι θα ειναι reserve .....

οχι μπαιρακταρη?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα παμε πρωτα μπαιρακταρη, μετα φραπε Θησειο και μετα φραπε - συγγνωμη ποτακι ηθελα να πω - παραλιακη χεχεχε

υπουργε ασχολησου λιγο και με τις προγραμματικες δηλωσεις....πρωτα η δουλεια και μετα η καλοπεραση....και σε ψηφισα ο μπαγασας!

Επισκέπτης
Kαλοι μου φιλοι mclein - studian - vasso - warhol ( σας εγραψα αλφαβητικα ).

Τωρα που η ενταση περασε, θα ηθελα να προσθεσω μια δυο κουβεντουλες....Γιατι δεν αποδεχεστε τους φιλοθς σας με τις οποιες ιδεες εχουν ?

Εγω αποδεχομαι και το στυλ του mclein ( κουβεντα + αισθησιακο χορο και μετα οτι προκυψει) και του study και του war και του "αληταμπουρα" της Συγγρου vasou...
Iσως γιατι το δικο μου στυλ περιεχει ενα κομματι απο ολους σας....

Στα "ΙΝ" τησ αντιπαραθεσης ειναι 1) η προσπαθεια τoυ panos να ηρεμησει τα πνευματα και 2) το γεγονος οτι μετα απο καθε ενταση, οι σχεσεις γινοντα πιο δυνατες...

Στα "OUT' το σχολιο του sonyp900..."get a life"... ( ηταν ακομψο και ανοστο...)

Αυτα τα λιγα και ευχομαι να ηταν η τελευταια ενταση στο site....!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ποιά ένταση; τι έγινε; κάτι μου θυμίζεις ρε συ παπάζογλου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς!! Περσινά ξυνά σταφύλια φίλε! Πάμε γι' άλλα!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όσον αφορά τις Μούσσες. Το επισκέφτηκα τον Δεκέμβριο μετά από 3 χρόνια περίπου. Το μαγαζί είναι από τα καλά του χώρου από απόψεως εμφανίσεως του προσωπικού. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κυμαίνονται σε νορμάλ (προφέρεται ναρμάλ στα Ρώσσικα!!) επίπεδα. Επ' ουδενί δεν συγκρίνεται με Ριτόρνο, Βαβυλωνία (με την γνωστή εξαίρεση Λαρίσα) κλπ. Αυτά είναι κατ' όνομα μόνο στριπ και κατ' ουσίαν κωλόμπαρα! Είναι επιπέδου Πρίνσες, Αφροδίτη, Λολίτα, συν πλην κάτι.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Είναι επιπέδου Πρίνσες, Αφροδίτη, Λολίτα, συν πλην κάτι.

Σου βαζω Αριστα / θα προσθετα, αν και εχω καιρο να παω, οτι και το Εροτικα κινειται στα επιπεδα των προαναφερθεντων στριπ

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ερότικα άκυρο. Σε πρόσφατη επίσκεψη κατά την εορταστική περίοδο το επίπεδο χαμηλό, η ποσότητα μικρή και βαριόντουσαν που ζούσαν.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καλησπέρα σύντροφοι θα έρθω από γερμανία το άλλον μηνα και θέλω να μου πείτε πιάτσες καλές. θέλω να περάσω καλά περιμένω τα φώτα σας

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και του "αληταμπουρα" της Συγγρου vasou...

οχι ρε και αληταμπουρας της συγγρου!ειμαι πιο αναβαθμισμενος απο αυτο το προσωνυμιο που μου απεδωσες θειε παπ.......ειμαι αληταμπουρας και αλλων περιοχων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom