Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επειδή και εγώ έχω περάσει και από τις δύο κατηγορίες, η γνώμη μου είναι ότι είναι θέμα ανθρώπου. Σεβασμό δείχνουν (η πλειψηφία τουλάχιστον) σε αυτόν που τις σέβεται ασχέτως αν έχει λεφτά ή όχι. Περνάει καλά αυτός που πετυχαίνει good value for money. Που καταφέρνει δηλαδή να πάρει σε υπηρεσίες ότι πλήρωσε (λίγα ή πολλά).
+16

Το να βαυκαλίζεται κανείς ότι με λίγα λεφτά περνάει καλύτερα από τον φραγκάτο απλώς αποδεικνύει άγνοια της πραγματικότητας της ζωής. γιατί ξέρω ανθρώπους με λίγα λεφτά στα στριπ που δεν περνάνε καλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν λόγω ένδειας. Και έχω δει φραγκάτους να φεύγουν γαμοσταυρίζοντας γιατί δεν κατάφεραν παρόλα τα λεφτά που ξόδεψαν να πάρουν την γκόμενα στο ξενοδοχείο.

δηλαδη εγω αγνοια της πραγματικοτητας της ζωηε???  :o :o :oοκ σεβαστο .

οσο για τους φραγκατους που λες πρεπει να ειναι πολυ μαλακες να περιμενουν να γαμησουν απο τα strip ενω υπαρχουν τοσοι αλλοι ωραιοι τροποι .

Επισκέπτης
στουντιαν δεν ειπα οτι αυτος που εχει λιγοτερα περναει καλυτερα ή εχει καλυτερη εξυπηρετηση απο καποιον που εχει περισσοτερα λεφτα!!απλα υπαρχουν ατομα που ειτε λογω εμπειριας,ειτε λογω του μπλα μπλα ,ειτε λογω της εμπιστοσυνης που του εχουν τα κοριτσια,καταφερνει με λιγοτερα λεφτα να απολαμβανει πραγματα απο αυτες που σε μερικους αλλους ,ακομα και αν εχουν φραγκα δεν τα κανουν!και αυτο το πραγμα το εχβ καταλαβει απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου στα στριπ αλλα και απο τις συζητησεις με διαφορες γυναικες  που δουλευουν στα στριπ και ερχοντουσαν στο μαγαζι μου!!

Επισκέπτης
vaso δεν ειρωνευτηκα καθολου .

να σαι καλα οτι και αν λες επι προσωπικου .

και οπως εχω ξαναπει εγω δεν σφαζομαι παρα μονο στο ξυρισμα . αν ψαχνεις την μανουρα της ημερας επεσες εξω. ευτυχως με ξερουν επι προσωπικου πολλοι απο εδω μεσα.

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά, στα στριπ δεν πάμε να γαμήσουμε...
Πάμε να πιάσουμε, να πιάσουμε, να πιάσουμε λάγνα μωρά που δεν τα βρίσκεις αλλού και άμα λάχει φραπές ΟΚ.
Το στριπ έχει και αυτούς τους fun του και βεβαίως και τους επιστήμονες, (που από ότι καταλαβαίνω είναι ο Vasos!).
Οπότε, ναι μεν ακριβό σπορ αλλά και ποιο δεν είναι στις μέρες μας?

Επισκέπτης
συντιμημενε δεν με καταλαβες . δεν ειπα κατι τετοιο αλλα το σιγουρο απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι αμα εχεις τον τροπο οι γκομενες γενικως (οι πρωην κι επομενες) σε γουσταρουν τρελα εχεις δεν εχεις Montblanc πορτοφολι .πιστεψε με εχω περασει και απο τα δυο σταδια γιαυτο και εκφερω αποψη . δεν ειναι πιο ωραιο να μην σε τρωνε αλλα να σου συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο αλλα με μεγαλυτερο σεβασμο απο τον πορτοφόλα ???εμενα αν και τωρα ειμαι φτιαγμενος με φταιχνει πολυ .
παλι για σεβασμοοοοοο........Τον σεβασμο οπως ειπωθηκε κ χθες...δν τον καθοριζει το πορτοφολι.....Το πορτοφολι δινει την ωθηση κ γενικοτερα την ευχερεια της κινησης....Ο σεβασμος...η παιδεια..η καλλιεργεια...κ γενικοτερα οσα αφορουν την διαυγεια πνευματος ειναι αυτα που κανουν τη διαφορα...
Παντα ομως....(μιλωντας για το σημερα...)....ολα ξεκινουν κ τελειωνουν στο πορτοφολι.....(Π.χ...μεσα σε μια οικογενεια οταν το χρημα υπαρχει κ ολα τα ατομα κινουνται με ευχερεια...δν υπαρχουν τοσες γκρινιες οσες σε μια αλλη οικογενεια που απλα τα φερνει βολτα.....η πρωτη εχει μεν προβληματα...αλλα η δευτερη εχει προβληματα αλλα εχει κ ενα επιπροσθετο που ειναι βασικο..το χρημα...)!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επειδή και εγώ έχω περάσει και από τις δύο κατηγορίες, η γνώμη μου είναι ότι είναι θέμα ανθρώπου. Σεβασμό δείχνουν (η πλειψηφία τουλάχιστον) σε αυτόν που τις σέβεται ασχέτως αν έχει λεφτά ή όχι. Περνάει καλά αυτός που πετυχαίνει good value for money. Που καταφέρνει δηλαδή να πάρει σε υπηρεσίες ότι πλήρωσε (λίγα ή πολλά).

Το να βαυκαλίζεται κανείς ότι με λίγα λεφτά περνάει καλύτερα από τον φραγκάτο απλώς αποδεικνύει άγνοια της πραγματικότητας της ζωής. γιατί ξέρω ανθρώπους με λίγα λεφτά στα στριπ που δεν περνάνε καλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν λόγω ένδειας. Και έχω δει φραγκάτους να φεύγουν γαμοσταυρίζοντας γιατί δεν κατάφεραν παρόλα τα λεφτά που ξόδεψαν να πάρουν την γκόμενα στο ξενοδοχείο.

Αλλά, και θα αναφέρω χθεσινοβραδινό παράδειγμα σε μαγαζί. Καθόμουν με δύο κοπέλλες. Κάποια στιγμή μου έλεγαν ιστορίες από τρελλές βραδυές που είχαν περάσει πολύ καλά στην 5-6ετή τους σταδιοδρομία. Προς έκπληξη μου, όλες οι ιστορίες (3-4 η κάθε κοπέλλα) αναφερόντουσαν σε ιστορίες με φραγκάτους που άνοιγαν σαμπάνιες σαν μπύρες. Φραγκάτους άρχοντες όμως έτσι, όχι μαλάκες. Δεν μου είπαν όυτε μια ιστορία από χαμηλού budget περίπτωση. Ρώτησα κιόλας και μου απάντησα αόριστα στο στυλ: α ναι! έχει τύχει και με κάποια καλά παιδιά πυ δεν είχαν πολλά λεφτά να περάσουμε χαλαρά και όμορφα, αλλά τα πρώτα σου μένουν να θυμάσαι.

Η έμφαση δίνεται στο αυτά σου μένουν να θυμάσαι. Γιατί έχουν μικρή μνήμη φίλε μου. Κι όποιος το καταλαβαίνει είναι γνώστης,  ο άλλος είναι χαρούμενος.

στουντιαν καλα τα λες.....αλλα καπου μετραει και η μαγκια του πουτανιαρη εδω...μην το ξεχναμε ποτε αυτο!και συμβαινει πολλες φορες αυτο...με λιγα λεφτα..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vaso δεν ειρωνευτηκα καθολου .

να σαι καλα οτι και αν λες επι προσωπικου .

και οπως εχω ξαναπει εγω δεν σφαζομαι παρα μονο στο ξυρισμα . αν ψαχνεις την μανουρα της ημερας επεσες εξω. ευτυχως με ξερουν επι προσωπικου πολλοι απο εδω μεσα.

τοτε οκ φιλε μου...απλα εχουμε διασταση αποψεων!και οχι προς θεου!δεν ειπαμε να ξανακανουμε αλλη μανουρα χωρις λογο..οκ?

Επισκέπτης
τι περιμενες να σου πουν ?αυτα τα λενε ολες για ψαρωμα!!να δειξουν ποσο μοιραιες ειναι και πως για παρτυ τους ανοιγουν σαμπανιες!!

Επισκέπτης
διασταση αποψεων παντοτε σεβαστη και την γουσταρω . μανουρα ποτε απο τις οθονιτσες . να σαι καλα φιλε vaso.- ;) ;) ;)

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και το' φερε η συζήτηση.
Σήμερα βράδυ ποιό λέτε να αξίζει για φραπέ?
Επίσης, άλλη ερώτηση.
Στο Μπουρνάζι (oh la la δεν λέγεται??) έχει πάει κανείς πρόσφατα? Λέει κάτι?
Ειχα πάει περισυ άνοιξη , είχε ορισμένα καλά μωρά, και αν εξαιρέσεις μερικές που ήταν έτοιμες να σου κλέψουν το πορτοφόλι δεν ήταν κι άσχημα.

Επισκέπτης
Βρε παιδιά, στα στριπ δεν πάμε να γαμήσουμε...
Πάμε να πιάσουμε, να πιάσουμε, να πιάσουμε λάγνα μωρά που δεν τα βρίσκεις αλλού και άμα λάχει φραπές ΟΚ.
Το στριπ έχει και αυτούς τους fun του και βεβαίως και τους επιστήμονες, (που από ότι καταλαβαίνω είναι ο Vasos!).
Οπότε, ναι μεν ακριβό σπορ αλλά και ποιο δεν είναι στις μέρες μας?
το εχω ξαναπει,οποτε θα επαναληφθω,ομως ειναι βασικο...εμενα δν με απασχολει το θεμα στριπ κατα τον τροπο που αναφερεις...
ουτε παω για φραπε....ουτε παω για να πιασω....παω για την παρεα που μπορει να μου προσφερει η εκαστοτε κοπελα....κ γενικα να περασω καλα μεσα σε ''κοσμια'' πλαισια....δν την ψαχνω ουτε για πηδημα...ουτε για φασωμα ουτε τπτ.....αν υπαρχει κ πετυχω καποια καλη περιπτωση....βγαινουμε εξω...συζηταμε εκτενεστερα....κ βλεπουμε για πηδημα...δν ψαχνω ουτε σχεση με στριπερ...απλα η συζητηση με ατομα διαφορων χωρων ειναι κατι που μ'αρεσει κ επιδιωκω να συμβαινει οσο πιο συχνα γινεται στη ζωη μου...

Επισκέπτης
το εχω ξαναπει,οποτε θα επαναληφθω,ομως ειναι βασικο...εμενα δν με απασχολει το θεμα στριπ κατα τον τροπο που αναφερεις...
ουτε παω για φραπε....ουτε παω για να πιασω....παω για την παρεα που μπορει να μου προσφερει η εκαστοτε κοπελα....κ γενικα να περασω καλα μεσα σε ''κοσμια'' πλαισια....δν την ψαχνω ουτε για πηδημα...ουτε για φασωμα ουτε τπτ.....αν υπαρχει κ πετυχω καποια καλη περιπτωση....βγαινουμε εξω...συζηταμε εκτενεστερα....κ βλεπουμε για πηδημα...δν ψαχνω ουτε σχεση με στριπερ...απλα η συζητηση με ατομα διαφορων χωρων ειναι κατι που μ'αρεσει κ επιδιωκω να συμβαινει οσο πιο συχνα γινεται στη ζωη μου...
+ οτι τρελαινομαι για κοπελες που ξερουν να χορευουν αισθησιακα.....κ ειδικοτερα αισθησιακα επανω μου...:):):):):)....

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Mclein και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να πας σε στριπ. Δεν αναιρεί το δικό μου σχόλιο το δικό σου

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
+16

δηλαδη εγω αγνοια της πραγματικοτητας της ζωηε???  :o :o :oοκ σεβαστο .

οσο για τους φραγκατους που λες πρεπει να ειναι πολυ μαλακες να περιμενουν να γαμησουν απο τα strip ενω υπαρχουν τοσοι αλλοι ωραιοι τροποι ...

Φίλε Νίο νομίζω ότι γενικά συμφωνούμε. Το βαυκαλίζεται πήγαινε στο καλύτερα. Ότι περνάει καλύτερα. Απλώς λέω ότι μπορεί να περνάει εξ 'ισου καλά. Και εγώ επίσης μίλησα για χαρακτήρα και σεβασμό προς τον άνθρωπο πρωτίστως και δευτερευόντως στο πορτοφόλι του. Αλλά αυτή είναι η δουλειά τους και από αυτό ζούνε και με ωραία λόγια και σεβασμό δεν πληρώνεται το ενοίκιο και τα έξοδα του παιδιού πιθανόν ή ότι άλλο.

Τέλος ο καλύτερος συνδυασμός είναι άνθρωπος κύριος με λεφτά.

Επισκέπτης
+16 αγαπητε αν θες πες και μια κουβεντα για τους φραγκατους μαλακες που ειπα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τι περιμενες να σου πουν ?αυτα τα λενε ολες για ψαρωμα!!να δειξουν ποσο μοιραιες ειναι και πως για παρτυ τους ανοιγουν σαμπανιες!!

Αγαπητέ,

Νομίζω πως έχω αποδείξει στα 465 μου ποστς εδώ ότι, αν μη τι άλλο, έχω αρκετή νοημοσύνη να καταλαβαίνω πότε συμμετέχω σε μια χαλαρή φιλική συζήτηση με μια κοπέλλα και πότε με δουλεύουν.

Μην αμφισβητείς λοιπόν την νοημοσύνη μου. Αυτά.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μιας και το' φερε η συζήτηση.
Σήμερα βράδυ ποιό λέτε να αξίζει για φραπέ?
Επίσης, άλλη ερώτηση.
Στο Μπουρνάζι (oh la la δεν λέγεται??) έχει πάει κανείς πρόσφατα? Λέει κάτι?
Ειχα πάει περισυ άνοιξη , είχε ορισμένα καλά μωρά, και αν εξαιρέσεις μερικές που ήταν έτοιμες να σου κλέψουν το πορτοφόλι δεν ήταν κι άσχημα.

δεν ξερω αν αξιζει εκει......παντως αν ξερεις καπου καλα πες και σε μας......

Επισκέπτης
αντε παλι!!!!αυτα τα λενε σε ολους!!αν εσυ δεν τα πιστεψες ,μπραβο σου!!αν τα πιστεψες  δικαιωμα σου!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Νίο τους ξέρουμε και τους έχουμε δει όλοι οι παρεπιδημούντες τα στριπ.

Οι τύποι είναι η χαρά των επιχειρηματιών. Ο συνδυασμός λεφτά με καψούρη προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους επαγγελματίες. Από τον παρκαδώρο μέχρι το αφεντικό και από τον σερβιτόρο μέχρι την 3τοκλασάτη στρίπερ.

Προσοχή όμως. Δεν είναι κορόιδα. Δεν θα τους πάρεις παραπάνω από αυτά που μπορούν και θέλουν συνήθως. Απλώς τα λεφτά είναι πολλά για τον καθημερινό άνθρωπο. Αυτά που για τον μισθοσυντήρητο είναι εξωφρενικά ποσά γι' αυτούς είναι τίποτα. Αντίστοιχα αυτά που γι' αυτούς είναι εξωφρενικά για τον Γκέιτς είναι τρίχες. Όλα είναι σχετικά.

Οι μικρομεσαίοι φιγουρατζήδες είναι πάντως αυτοί που την πατάνε και βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού.

Επισκέπτης
Νίο τους ξέρουμε και τους έχουμε δει όλοι οι παρεπιδημούντες τα στριπ.

Οι τύποι είναι η χαρά των επιχειρηματιών. Ο συνδυασμός λεφτά με καψούρη προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους επαγγελματίες. Από τον παρκαδώρο μέχρι το αφεντικό και από τον σερβιτόρο μέχρι την 3τοκλασάτη στρίπερ.

Προσοχή όμως. Δεν είναι κορόιδα. Δεν θα τους πάρεις παραπάνω από αυτά που μπορούν και θέλουν συνήθως. Απλώς τα λεφτά είναι πολλά για τον καθημερινό άνθρωπο. Αυτά που για τον μισθοσυντήρητο είναι εξωφρενικά ποσά γι' αυτούς είναι τίποτα. Αντίστοιχα αυτά που γι' αυτούς είναι εξωφρενικά για τον Γκέιτς είναι τρίχες. Όλα είναι σχετικά.

Οι μικρομεσαίοι φιγουρατζήδες είναι πάντως αυτοί που την πατάνε και βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού.

+16 ειδικα για το τελευταιο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom