Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητέ,

Νομίζω πως έχω αποδείξει στα 465 μου ποστς εδώ ότι, αν μη τι άλλο, έχω αρκετή νοημοσύνη να καταλαβαίνω πότε συμμετέχω σε μια χαλαρή φιλική συζήτηση με μια κοπέλλα και πότε με δουλεύουν.

Μην αμφισβητείς λοιπόν την νοημοσύνη μου. Αυτά.
αντε παλι!!!!αυτα τα λενε σε ολους!!αν εσυ δεν τα πιστεψες ,μπραβο σου!!αν τα πιστεψες  δικαιωμα σου!!

Το ζητημα νομιζω δν τιθεται αν τα λενε σε ολους....αλλα σε ποιους τα λενε....ευτυχως ή δυστυχως ματια εχουμε....ολοι βλεπουν τις σαμπανιες...ολοι βλεπουν τους λεφταδες...οι αλλοι δν υπαρχουν (για τους επιχειρηματιες κ τις κοπελες εν ωρα δουλειας!)....υπαρχουν μονο για μερικες κοπελες που αποτελουν εξαιρεσεις....αλλα κ παλι για λιγο...καθοτι οπως προειπα...οταν σκαει ο καλος πελατης....αυτος με το μικρο πορτοφολι παραγκωνιζεται....κ ας μη το γουσταρει η γκομενα...παει στον λεφτα...

Επισκέπτης
Νίο τους ξέρουμε και τους έχουμε δει όλοι οι παρεπιδημούντες τα στριπ.

Οι τύποι είναι η χαρά των επιχειρηματιών. Ο συνδυασμός λεφτά με καψούρη προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους επαγγελματίες. Από τον παρκαδώρο μέχρι το αφεντικό και από τον σερβιτόρο μέχρι την 3τοκλασάτη στρίπερ.

Προσοχή όμως. Δεν είναι κορόιδα. Δεν θα τους πάρεις παραπάνω από αυτά που μπορούν και θέλουν συνήθως. Απλώς τα λεφτά είναι πολλά για τον καθημερινό άνθρωπο. Αυτά που για τον μισθοσυντήρητο είναι εξωφρενικά ποσά γι' αυτούς είναι τίποτα. Αντίστοιχα αυτά που γι' αυτούς είναι εξωφρενικά για τον Γκέιτς είναι τρίχες. Όλα είναι σχετικά.

Οι μικρομεσαίοι φιγουρατζήδες είναι πάντως αυτοί που την πατάνε και βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού.
παλι με προλαβεςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........θα τρελαθω......:):):):):):):):)......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γουώρχολ,

Παρατηρώ ότι σε όλα σου τα ποστ όταν προσπαθείς να αντιπαρατεθείς σε κάποιον παρουσιάζεις μιαν αδυναμία να σχολιάσεις επί της ουσίας αυτό που ο άλλος λέει.

Αυτό πιθανόν να οφείλεται σε τρεις λόγους κατά την γνώμη μου.

1. Είσαι βιαστικός και πριν διαβάσεις καλά καλά τι λέει ο άλλος απαντάς. Εδώ αρμόζει το γνωστό αρχαίο ρητό. Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.
2. Δεν κατανοείς πλήρως τι λέει ο άλλος. Αυτό δυστυχώς είναι μια εγγενής αδυναμία.
3. Θέλεις απλώς να την πεις στον άλλο και άρα δεν ενδιαφέρεσαι γι' αυτά που λέει, απλώς εσύ θέλεις να πεις τα δικά σου. Δυστυχώς αυτή η διάσταση είναι εκτός των στοιχειωδών κανόνων καλής συμπεριφοράς και όπως ίσως έχεις διαπιστώσει το τελευταίο τριήμερο προκαλεί προβλήματα κυρίως σε εσένα και κατ' επέκταση στους φίλους σου.

Ότι από τα παραπάνω και να συμβαίνει είναι προσωπικό σου πρόβλημα και λίγο με αφορά. Επισημαίνω απλώς, κύρίως για να γραφτεί στα πρακτικά,, ότι με τα δύο τελευταία σου ποστ ευθέως αμφισβητείς την διανοητική μου ικανότητα να αντιληφθώ την αλήθεια ή μη των λεγομένων μιας στρίπερ.

Επισκέπτης
βλεπω στουντιαν οτι εχεις ορεξη για καυγα παλι ,μαλλον εχει γινει συνηθεια σου αυτο!να σαι καλαι!!ξανακοιτα αυτο που εγραψα και πες που αμφισβητησα την διανοητικη σου ικανοτητα!!αυτο βεβαια το εκανες και την τελευταια φορα που και καλα δεν καταλαβαινες την εξηγηση μου!εγραψα οτι αυτα τα λενε σε ολους !!και εξηγησα και γιατι τα λενε!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όταν λες ότι αυτά τα λένε σε όλους υπονοείς ότι είναι μαλακίες και ψέματα. ʼρα αφού εγώ τα αναφέρω σαν δεδομένα σημαίνει ότι εγώ πίστεψα τα ψέματα και τις μαλακίες. ʼρα δεν έχω την διανοητική ικανότητα να καταλάβω πότε μια στρίπερ με δουλεύει και πότε όχι.

Κατάλαβες τον συλλογισμό τώρα;

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γουώρχολ,

Παρατηρώ ότι σε όλα σου τα ποστ όταν προσπαθείς να αντιπαρατεθείς σε κάποιον παρουσιάζεις μιαν αδυναμία να σχολιάσεις επί της ουσίας αυτό που ο άλλος λέει.

Αυτό πιθανόν να οφείλεται σε τρεις λόγους κατά την γνώμη μου.

1. Είσαι βιαστικός και πριν διαβάσεις καλά καλά τι λέει ο άλλος απαντάς. Εδώ αρμόζει το γνωστό αρχαίο ρητό. Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.
2. Δεν κατανοείς πλήρως τι λέει ο άλλος. Αυτό δυστυχώς είναι μια εγγενής αδυναμία.
3. Θέλεις απλώς να την πεις στον άλλο και άρα δεν ενδιαφέρεσαι γι' αυτά που λέει, απλώς εσύ θέλεις να πεις τα δικά σου. Δυστυχώς αυτή η διάσταση είναι εκτός των στοιχειωδών κανόνων καλής συμπεριφοράς και όπως ίσως έχεις διαπιστώσει το τελευταίο τριήμερο προκαλεί προβλήματα κυρίως σε εσένα και κατ' επέκταση στους φίλους σου.

Ότι από τα παραπάνω και να συμβαίνει είναι προσωπικό σου πρόβλημα και λίγο με αφορά. Επισημαίνω απλώς, κύρίως για να γραφτεί στα πρακτικά,, ότι με τα δύο τελευταία σου ποστ ευθέως αμφισβητείς την διανοητική μου ικανότητα να αντιληφθώ την αλήθεια ή μη των λεγομένων μιας στρίπερ.

ποιο προβλημα προκαλει στους φιλους του ρε στουντιαν?εγω απο οσο ξερω με 50 ευρω οπου παω και οπου πανε οι κολλητοι του ειτε βγαινουν με την στριππερ εξω και συμβαινουν τα περαιτερω είτε απλα γινεται μια καλη φαση στο μαγαζι και γενικα ειναι ωραιο να μην εχεις πολλα λεφτα και να εχεις 2,3 καλα φιλαρακια να περνας μαγκικα...και πανω απο ολα να γελας.....κανεις δεν αμφισβητησε την νοημοσυνη σου(η οποια δεν χρειαζεται αποδειξη οτι ειναι σαφως υψηλη)απλα ειναι ξεκολλα με τον οποιοδηποτε εδω μεσα νομιζεις οτι αμφισβητει τι νοημοσυνη σου....οκ?αλλος φτιαχνεται με το να κανει χαβαλε και ταυτοχρονα "παιχνιδι ερωτικο" με την στριπ γουμαν και αλλος φτιαχνεται με το να πιανει την κουβεντα κερνωντας πολλα ποτα επειδη ισως νιωθει μοναξια μεγαλη.....και παρακαλω να εισαι ευθυς τις επομενες φορες γιατι δεν ειναι ωραιο να υπονοεις πραγματα!α!και τον μακλειν γιατι τον βαζεις να σε προμοταρει?

Επισκέπτης
ο συλλογισμος ειναι λαθος!!!θα μπορουσες να μου πεις .ρε γουορ τι ακριβως εννοεις και εγω θα σου εξηγουσα ηρεμα και πολιτισμενα!!εσυ ομως αρχισες την επιθεση και τις προσβολλες!δεν πειραζει,να σαι καλα!!εξηγω τωρα!!τα λενε αυτα  για να δειξουν οτι ειναι μοιραιες γυναικες και για να κανουν τον αλλον να νομιζει οτι για να τον περιποιηθουν πρεπει να ανοιξει και εκεινος σαμπανιες!!παιχνιδι κανουν για να παρουν οσο το δυνατον πιο πολλα λεφτα!αυτη ειναι η δουλεια τους!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ειναι δουλεια τους να προσπαθουν να τα παρουν!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ποιο προβλημα προκαλει στους φιλους του ρε στουντιαν?εγω απο οσο ξερω με 50 ευρω οπου παω και οπου πανε οι κολλητοι του ειτε βγαινουν με την στριππερ εξω και συμβαινουν τα περαιτερω είτε απλα γινεται μια καλη φαση στο μαγαζι και γενικα ειναι ωραιο να μην εχεις πολλα λεφτα και να εχεις 2,3 καλα φιλαρακια να περνας μαγκικα...και πανω απο ολα να γελας.....κανεις δεν αμφισβητησε την νοημοσυνη σου(η οποια δεν χρειαζεται αποδειξη οτι ειναι σαφως υψηλη)απλα ειναι ξεκολλα με τον οποιοδηποτε εδω μεσα νομιζεις οτι αμφισβητει τι νοημοσυνη σου....οκ?αλλος φτιαχνεται με το να κανει χαβαλε και ταυτοχρονα "παιχνιδι ερωτικο" με την στριπ γουμαν και αλλος φτιαχνεται με το να πιανει την κουβεντα κερνωντας πολλα ποτα επειδη ισως νιωθει μοναξια μεγαλη.....και παρακαλω να εισαι ευθυς τις επομενες φορες γιατι δεν ειναι ωραιο να υπονοεις πραγματα!α!και τον μακλειν γιατι τον βαζεις να σε προμοταρει?

Προβλήματα δημιουργεί κάποιος στους φίλους του όταν τσακώνεται άνευ λόγου και αιτίας και μετά οι φίλοι του πάνε να τον ηρεμήσουν και να τον επαναφέρουν στο σάιτ. Εκτός αν εσείς το έχετε για διασκέδαση οπότε πάω πάσο.

Τα άλλα που λες για ευρώ, στρίπερ και ποιός περνάει καλά είναι εξαντλημένο νομίζω. Κυρίως δε είναι άσχετο με το δικό μου απόσπασμα που παραθέτεις.

Σε τι δεν είμαι ευθύς και τι υπονοώ;

Ο μακλέιν προμοτάρει εμένα; Νομίζω ότι ο καθένας εδώ έχει λόγο και μιλάει. Όπως είπα και αλλού οι συσσωματώσεις και οι συλλογικότητες εμένα προσωπικά δεν με εκφράζουν. Είμαι δε ιδεολογικά αντίθετος. Νομίζω ότι ο μακλέιν είναι αυτόνομος και αυθύπαρκτος και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές.

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά, γιατί δεν χαλαρώνετε λίγο

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Θα σε παρακαλέσω κάτι Γουώρ!

Μην ξανασχολιάσεις κάτι που λέω. Δεν υπάρχει δυνατότητα στοιχειώδους επικοινωνίας μεταξύ μας. Χαλιέσαι και εσύ χαλιέμαι και εγώ. ʼστο να πάει στο διάολο.

Από προχτές είπα ότι δεν θα σχολιάσω πρώτος κάτι που λες για να μην έχουμε προβλήματα. Έρχεσαι σήμερα να με σχολιάσεις σε μια συζήτηση που μέχρι τότε δεν συμμετείχες, και με αναγκάζεις να απαντήσω. Πάλι τα ίδια προβλήματα συνεννόησης.

ʼστο καλύτερα!

Επισκέπτης
στουντιαν ειχαμε μια διαφωνια ,εναν τσακωμο!!δεν προκειται να ξανασχοληθω αλλο!!αν εσυ εχεις ορεξη να το συνεχισεις,τοτε προβλημα σου!!εγω πολυ απλα δεν ακολουθω!!βρες αλλον να τσακωνεσαι!!

Επισκέπτης
Aμα νιωθω μοναξια μεγαλη η οχι ειναι προβλημα μου...κ κανεις κ εσυ το ιδιο λαθος με τον warhol...κανεις επιθεση γενικοτερη που απευθυνεται εμμεσως στο προσωπο μου....πες καθαρα...ο μακλειν νιωθει μοναξια μεγαλη κ κερναει ποτα (λεμεεε τωρα...)...μη μιλας γενικα για κατι που εχει υπωθει προσωπικα απο εμενα...!!!
Επισης δν προμοταρω κανεναν αλλο εκτος του εαυτου μου κ επαγωγικα της προσωπικοτητας μου....απλα τυχαινει κ οι αποψεις του μεγαλυτερου/εμπειροτερου studian να συμπιπτουν με τις δικες μου....δλδ να βγω να πω...οτι vasos-warhol-klp-klp προμοταρονται μεταξυ τους ??? Θα σου αρεσε ??? Αν προσεχουμε τι λεμε...θα αποφευγονται παρεξηγησεις....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προβλήματα δημιουργεί κάποιος στους φίλους του όταν τσακώνεται άνευ λόγου και αιτίας και μετά οι φίλοι του πάνε να τον ηρεμήσουν και να τον επαναφέρουν στο σάιτ. Εκτός αν εσείς το έχετε για διασκέδαση οπότε πάω πάσο.

Τα άλλα που λες για ευρώ, στρίπερ και ποιός περνάει καλά είναι εξαντλημένο νομίζω. Κυρίως δε είναι άσχετο με το δικό μου απόσπασμα που παραθέτεις.

Σε τι δεν είμαι ευθύς και τι υπονοώ;

Ο μακλέιν προμοτάρει εμένα; Νομίζω ότι ο καθένας εδώ έχει λόγο και μιλάει. Όπως είπα και αλλού οι συσσωματώσεις και οι συλλογικότητες εμένα προσωπικά δεν με εκφράζουν. Είμαι δε ιδεολογικά αντίθετος. Νομίζω ότι ο μακλέιν είναι αυτόνομος και αυθύπαρκτος και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές.

στουντιαν τωρα καταλαβα τι ενοουσες οταν ειπες για προβλημα.....οποτε ακυρο αυτο που σου ειπα για τις "υπονοιες που αφηνεις" αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα θεωρουσες προβλημα το να προσπαθησουν οι φιλοι του να τον επαναφερουν.......παντως η ειρωνεια σου συνεχιζει με το να λες οτι μπορει να το κανουμε για πλακα....δεν τιμα αυτο την οξυτητα του πνευματος σου.....αυτα τα ολιγα....εγω προσωπικα παραδεχομαι οτι δεν εχω ουτε τις επιστημονικες γνωσεις σου ουτε τις τυχον γνωριμιες σου απο το χωρο λογω των ετων που εισαι στο κουρμπετι...αλλα ειμαι ταπεινος...οταν κανω κατι λαθος θα βγω και θα το πω και θα ζητησω και συγγνωμη αν προσβαλα καποιον!αυτα τα ολιγα

Επισκέπτης
στουντιαν εγω θα συζηταω σε οποιο θεμα κρινω οτι εχω κατι να πω!!σε παρακαλω μην με ξανασχολιασεις ετσι!!!σου μιλησα και σου μιλαω ευγενικα!!κανε το ιδιο!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Aμα νιωθω μοναξια μεγαλη η οχι ειναι προβλημα μου...κ κανεις κ εσυ το ιδιο λαθος με τον warhol...κανεις επιθεση γενικοτερη που απευθυνεται εμμεσως στο προσωπο μου....πες καθαρα...ο μακλειν νιωθει μοναξια μεγαλη κ κερναει ποτα (λεμεεε τωρα...)...μη μιλας γενικα για κατι που εχει υπωθει προσωπικα απο εμενα...!!!
Επισης δν προμοταρω κανεναν αλλο εκτος του εαυτου μου κ επαγωγικα της προσωπικοτητας μου....απλα τυχαινει κ οι αποψεις του μεγαλυτερου/εμπειροτερου studian να συμπιπτουν με τις δικες μου....δλδ να βγω να πω...οτι vasos-warhol-klp-klp προμοταρονται μεταξυ τους ??? Θα σου αρεσε ??? Αν προσεχουμε τι λεμε...θα αποφευγονται παρεξηγησεις....

οκ...τοτε σορρυ για το ποστ μου...απλα μου φανηκαν σαν promotion τα αλλεπαληλα ποστ πισω απο τον στουντιαν....σε οτι αφορα αυτο που εγραψα για την μοναξια κακως το χρεωθηκες...δεν αφορουσε εσενα γιατι αλλιως θα στο ελεγα..εννοουσα οποιονδηποτε

Επισκέπτης
οκ...τοτε σορρυ για το ποστ μου...απλα μου φανηκαν σαν promotion τα αλλεπαληλα ποστ πισω απο τον στουντιαν....σε οτι αφορα αυτο που εγραψα για την μοναξια κακως το χρεωθηκες...δεν αφορουσε εσενα γιατι αλλιως θα στο ελεγα..εννοουσα οποιονδηποτε
κανενα προβλημα....δν παρεξηγουμαι ευκολα κ ειδικα μεσω νετ...απλα το θεμα ειναι πως μερικες κουβεντες χτυπανε...απλα τυχαινε να ειναι τα ποστ μας αλλεπαλληλα...(δες που στελνω το ποστ μου...εχει ηδη στειλει εκεινος....κ μετα ξαναστελνω στο καπακι...παλι με προλαβες.....)....δν συνεννοουμαστε τι θα πουμε...ο καθενας ειναι χωριστη προσωπικοτητα...απλα οι αποψεις τεινουν να συγκλινουν...ΟΚ...ολα καλα....(αφου δν υπηρξε προβλημα στην αρχικη γνωριμια μας...ξερεις τι λεω...δν θα υπαρξει....)!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
στουντιαν τωρα καταλαβα τι ενοουσες οταν ειπες για προβλημα.....οποτε ακυρο αυτο που σου ειπα για τις "υπονοιες που αφηνεις" αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα θεωρουσες προβλημα το να προσπαθησουν οι φιλοι του να τον επαναφερουν.......παντως η ειρωνεια σου συνεχιζει με το να λες οτι μπορει να το κανουμε για πλακα....δεν τιμα αυτο την οξυτητα του πνευματος σου.....αυτα τα ολιγα....εγω προσωπικα παραδεχομαι οτι δεν εχω ουτε τις επιστημονικες γνωσεις σου ουτε τις τυχον γνωριμιες σου απο το χωρο λογω των ετων που εισαι στο κουρμπετι...αλλα ειμαι ταπεινος...οταν κανω κατι λαθος θα βγω και θα το πω και θα ζητησω και συγγνωμη αν προσβαλα καποιον!αυτα τα ολιγα

Νομίζω πως τέλος καλό όλα καλά. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι γνώσεις και οι γνωριμίες είναι σχετικές φίλτατε. Ίδίως σε αυτόν τον χώρο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΠΑρακλουθώ εδώ και πολύ καιρό τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις σας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τη βρίσκεται μερικοί να μπινελικιάζεστε από δω. Αν μπαίνει και βγαίνει κάποιος από δω μέσα είναι καθαρά επιλογή δική του. Αν θέλεις να κρίνεις την κίνηση αυτή δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο τόσο πολύ................get a life....................

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
άρε Στούντιαν και War  :- γαμώτο

Μην ανησυχείς ρε Πάνο και μου στενοχωριέσαι και δεν μπορείς να αποδώσεις στις εξορμήσεις σου. Δεν πρόλαβα να πάω χθες και στο πρώην Σιρόκκο που μου είπες γιατί κόλλησα σε άλλο μαγαζί.

Επισκέπτης
ΠΑρακλουθώ εδώ και πολύ καιρό τους τσακωμούς και τις αντιπαραθέσεις σας. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τη βρίσκεται μερικοί να μπινελικιάζεστε από δω. Αν μπαίνει και βγαίνει κάποιος από δω μέσα είναι καθαρά επιλογή δική του. Αν θέλεις να κρίνεις την κίνηση αυτή δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο τόσο πολύ................get a life....................
αμα ηταν θεμα μπινελικιασματος...θα ηταν ολα καθαρα...τα υπουλα χτυπηματα ειναι το θεμα/προβλημα....αμα στην λεει ο καθε χρηστης να μην απαντησεις  ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom