Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε υπουργε.....μη με τρελαινεις....οι περισσοτερες κοπελες εκ των Μουσσων οντως δν αξιζουν στο πριβε...αλλα υπαρχουν καλες περιπτωσεις κ κανουν μπαμ.... = μαζι σου mclein
Οσο για τη Βαιλντα...το μικρο Λιθουανακι ειναι εκτος απο τρελο μωρο...κ τρελη καυλιτσα...αρκει να εισαι καλος...τρυφερος...κλπ κλπ....τρελο προσωπο...εχει παχυνει λιγακι...αλλα κ παλι ειναι Θεα....κ καλη κοπελα...κ με τροπους...κ οχι βλαχαρα... = ετσι σωστος / αλλα εμενα δεν μου εκανε καλο χορο / προτιμω απο τις ντιβες του μαγαζιου Αννα Μαρια και Καρλα .....
Λοιπον τωρα που συζηταμε για τη Βαιλντα απο το Περιστερι που λεει και ο dj ακου τι εκανε το καλοκαιρι που μας περασε / ημουνα Αθηνα Αυγουστο μηνα και αφου ειχα παει διακοπες με παρεες και δεν ειχε η Αθηνα και πολλες επιλογες για εξοδο ο Υπουργος σχεδον καθα μερα στις Μουσες / λοιπον ηταν ενας παππους - χουφταλο τελειως με κατι γυαλια τεραστια που τον ειχα σταμπαρει και ερχονταν και αυτος τις ημερες εκεινες καθε μερα / δεν τον ειχα ξαναδει ποτε στις Μουσες / λοιπον αυτος ο παππους καθονταν παντα μονος του σε ενα τραπεζακι περα εκει που ειναι ο dj εβγαζε τους ξηρους καρπους του επανω στο τραπεζι και ειχε τρελο κολλημα με τη Βαιλντα / ολο το βραδυ χορο και ποτο / η Βαιλντα να εχει ξαπλωσει στους καναπεδες και να σπαρταραει σα ψαρι,ο παππους να χοροπηδαει απο τη χαρα του στους καναπεδες και οι αλλες οι στριπερ που κοιταγανε να γελανε / του ειχε φαει ολη τη συνταξη και τη διαθηκη μαζι / αυτα ειναι ...... καπως ετσι θα ειναι και θα προσπαθησω να ειναι τα γεραματα μου ........
Υπουργέ, μήπως να μετονομαζόσουν σε "Υπουργός Χρυσάφη και Ποσειδώνος" .... λέω μήπως... ;)
Εχω πολλα προσωνυμια αλλα ειμαι γνωστος ως Υπουργος Κωλομπαρων και Συγγρου και δεν αλλαζει αυτο ......