Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε υπουργε.....μη με τρελαινεις....οι περισσοτερες κοπελες εκ των Μουσσων οντως δν αξιζουν στο πριβε...αλλα υπαρχουν καλες περιπτωσεις κ κανουν μπαμ.... = μαζι σου mclein
Οσο για τη Βαιλντα...το μικρο Λιθουανακι ειναι εκτος απο τρελο μωρο...κ τρελη καυλιτσα...αρκει να εισαι καλος...τρυφερος...κλπ κλπ....τρελο προσωπο...εχει παχυνει λιγακι...αλλα κ παλι ειναι Θεα....κ καλη κοπελα...κ με τροπους...κ οχι βλαχαρα... = ετσι σωστος / αλλα εμενα δεν μου εκανε καλο χορο / προτιμω απο τις ντιβες του μαγαζιου Αννα Μαρια και Καρλα .....

Λοιπον τωρα που συζηταμε για τη Βαιλντα απο το Περιστερι που λεει και ο dj ακου τι εκανε το καλοκαιρι που μας περασε / ημουνα Αθηνα Αυγουστο μηνα και αφου ειχα παει διακοπες με παρεες και δεν ειχε η Αθηνα και πολλες επιλογες για εξοδο ο Υπουργος σχεδον καθα μερα στις Μουσες / λοιπον ηταν ενας παππους - χουφταλο τελειως με κατι γυαλια τεραστια που τον ειχα σταμπαρει και ερχονταν και αυτος τις ημερες εκεινες καθε μερα / δεν τον ειχα ξαναδει ποτε στις Μουσες / λοιπον αυτος ο παππους καθονταν παντα μονος του σε ενα τραπεζακι περα εκει που ειναι ο dj εβγαζε τους ξηρους καρπους του επανω στο τραπεζι και ειχε τρελο κολλημα με τη Βαιλντα /  ολο το βραδυ χορο και ποτο / η Βαιλντα να εχει ξαπλωσει στους καναπεδες και να σπαρταραει σα ψαρι,ο παππους να χοροπηδαει απο τη χαρα του στους καναπεδες και οι αλλες οι στριπερ που κοιταγανε να γελανε / του ειχε φαει ολη τη συνταξη και τη διαθηκη μαζι / αυτα ειναι ...... καπως ετσι θα ειναι και θα προσπαθησω να ειναι τα γεραματα μου ........   

Υπουργέ, μήπως να μετονομαζόσουν σε "Υπουργός Χρυσάφη και Ποσειδώνος"  ....  λέω μήπως... ;)

Εχω πολλα προσωνυμια αλλα ειμαι γνωστος ως Υπουργος Κωλομπαρων και Συγγρου και δεν αλλαζει αυτο ......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οκ, υπουργέ μου...Πάντως  δε νομίζω να χρειαστεί να προσπαθήσεις και πολύ για να έχεις ... ευτυχισμένα γεράματα...Αρκεί να παραμείνεις...υπουργός :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Λοιπον τωρα που συζηταμε για τη Βαιλντα απο το Περιστερι που λεει και ο dj ακου τι εκανε το καλοκαιρι που μας περασε / ημουνα Αθηνα Αυγουστο μηνα και αφου ειχα παει διακοπες με παρεες και δεν ειχε η Αθηνα και πολλες επιλογες για εξοδο ο Υπουργος σχεδον καθα μερα στις Μουσες / λοιπον ηταν ενας παππους - χουφταλο τελειως με κατι γυαλια τεραστια που τον ειχα σταμπαρει και ερχονταν και αυτος τις ημερες εκεινες καθε μερα / δεν τον ειχα ξαναδει ποτε στις Μουσες / λοιπον αυτος ο παππους καθονταν παντα μονος του σε ενα τραπεζακι περα εκει που ειναι ο dj εβγαζε τους ξηρους καρπους του επανω στο τραπεζι και ειχε τρελο κολλημα με τη Βαιλντα /  ολο το βραδυ χορο και ποτο / η Βαιλντα να εχει ξαπλωσει στους καναπεδες και να σπαρταραει σα ψαρι,ο παππους να χοροπηδαει απο τη χαρα του στους καναπεδες και οι αλλες οι στριπερ που κοιταγανε να γελανε / του ειχε φαει ολη τη συνταξη και τη διαθηκη μαζι / αυτα ειναι ...... καπως ετσι θα ειναι και θα προσπαθησω να ειναι τα γεραματα μου ........

Ε οχι κ τετοια γεραματα.....θα στις φερνω σπιτι τις στριπερ ρε Υπουργε....δν θα χρειαζεται να πηγαινεις στο χωρο εργασιας....

Οσο για τη Βαιλντα....δν ξερω...αλλα νομιζω οτι αυτο το κοριτσι...παντα κουρασμενο ειναι...λες κ γεννηθηκε κουρασμενο....Παντα...οταν λεμε παντα εννοουμε 1-2 φορες τη βδομαδα που περναω απ το μαγαζι...καθεται σε καναπε μονη κ ελαχιστες φορες με παρεα αλλα κοριτσια ή καποιον αξιοτιμο κυριο....κ κοιμαται....ή τουλαχιστον λαγοκοιμαται...σπανια κουνιεται να παει για χορους/ποτα....μονο αν την ζητησουν...
Παντως ειναι καλη φαση....αν εξαιρεσει κανεις τη δυσκολια επικοινωνιας καθως τα ελληνικα κ τα αγγλικα της ειναι γ.τ.π....

Υ/Γ-->
1.γνωμη κανεις για τη Βαλερια ??? (η δικη μου ειναι...οτι πρεπει καποιος να τη δειρει ή να τη φιμωσει για να μη μιλαει...)...
2.γνωμη για την ιρινα απο ρωσια ??? (μια ξανθια οχι την ψιλογρια...την αλλη...με τα σχετικα μεγαλα αληθινα βυζια...)...(γνωμη δικια μου...πολυ καλη κοπελα κ συνειδητοποιημενη...κ στους χορους...πολυ καλη..με ενοχλησε λιγο η κοιλιτσα αλλα επειδη δν με πιεσε για χορους την δοκιμασα...)...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ευχαριστω mclein για το delivery / στις 3 η 1 δωρο ετσι ...... / αλλα θα περναω και απο τις Μουσες για να μυριζω κωλομπαριλα ....

Ναι ετσι ειναι με τη Βαιλντα / κουρασμενη εν αντιθεσει με την Αννα Μαρια που ειναι 6 χρονια στο επαγγελμα και γελαει συνεχεια .....

Εχω πολυ καιρο να παω Μουσες και εχω χασει επισοδεια / Βαλερια και Ιρινα δε μου λενε κατι / γαμωτη μου πρεπει να παω συντομα Μουσες .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα τι θα γινει με αυτο τον καραφλα και τον αλλο το φιλο του που και σημερα και εχτες ειχαν καβατζωσει την Καρλα και την αλλη τη μου@@@ρα ( ονομα δεν ξερω ) με το καταστρογγυλο πατο ολο το βραδυ ????? / τι χαζομαρες ειναι αυτες με τα κερασματα και τα ποτα / ενταξει μπορει καποιοι να το φυσανε οποτε μπορουν να εχουν τις μουναρες των στριπ περισσοτερη ωρα αλλα θα μπορουσανε οι μαγαζατορες να βαλουν ενα συγκερκιμενο χρονικο οριο που μπορει καποιος να εχει μια κοπελα ή να κανουν κατι αλλο δεν ξερω / παντως αυτο το φαινομενο να ειναι ρεζερβε καποιες κοπελες ολο το βραδυ ειναι μεγαλη μαλακια / θειχτηκε το συγκεκριμενο προβλημα και στο thread με το Princess απο τους συναδελφους leonoro και originale21 και καλα κανανε / για αυτο και εγω και τις δυο μερες που πηγα δεν πηρα χορο με καμια επειδη την εχουν δει καπως εκει κατω / επισης να πω οτι οι Μουσες εχουν χαλασει καθως τα κοριτσια δεν μου θυμιζουν τα κοριτσια πριν απο 4 - 5 χρονια που καθονταν στους πελατες περισσοτερη ωρα και τα λεγανε χωρις ποτα και μαλακιες και μετα πηγαιναμε φτιαγμενοι για χορο - ουτε πεφτει χουφτωμα πολυ / εχει μουναρες αλλα το μαγαζι αποπνεει για μενα πια ενα αρνητισμο .... / αντε γεια !!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
θα μπορουσανε οι μαγαζατορες να βαλουν ενα συγκερκιμενο χρονικο οριο που μπορει καποιος να εχει μια κοπελα ή να κανουν κατι αλλο δεν ξερω /

Υπουργέ, εμένα στ' @@ μου εάν έχουν πάρει τη κοπέλα που θα προτιμούσα περισσότερο ένα βράδυ. Πάω καθημερινή - αν δεν κάνει διάλειμμα - και τη βρίσκω. Αλλά το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν γίνεται. Τι, θα τις παίρνουμε με παρκόμετρο;

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπουργέ, εμένα στ' @@ μου εάν έχουν πάρει τη κοπέλα που θα προτιμούσα περισσότερο ένα βράδυ. Πάω καθημερινή - αν δεν κάνει διάλειμμα - και τη βρίσκω. Αλλά το καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν γίνεται. Τι, θα τις παίρνουμε με παρκόμετρο;

oxi βρε....ποτομετρο ή σαμπανομετρο!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το σαμπανοποτόμετρο finito. ʼσε, να τα παίρνουν απ' τους άλλους και να τα δίνουν  :jerking: σε εμάς

Επισκέπτης
Καλα τι θα γινει με αυτο τον καραφλα και τον αλλο το φιλο του που και σημερα και εχτες ειχαν καβατζωσει την Καρλα και την αλλη τη μου@@@ρα ( ονομα δεν ξερω ) με το καταστρογγυλο πατο ολο το βραδυ ????? / τι χαζομαρες ειναι αυτες με τα κερασματα και τα ποτα / ενταξει μπορει καποιοι να το φυσανε οποτε μπορουν να εχουν τις μουναρες των στριπ περισσοτερη ωρα αλλα θα μπορουσανε οι μαγαζατορες να βαλουν ενα συγκερκιμενο χρονικο οριο που μπορει καποιος να εχει μια κοπελα ή να κανουν κατι αλλο δεν ξερω / παντως αυτο το φαινομενο να ειναι ρεζερβε καποιες κοπελες ολο το βραδυ ειναι μεγαλη μαλακια / θειχτηκε το συγκεκριμενο προβλημα και στο thread με το Princess απο τους συναδελφους leonoro και originale21 και καλα κανανε / για αυτο και εγω και τις δυο μερες που πηγα δεν πηρα χορο με καμια επειδη την εχουν δει καπως εκει κατω / επισης να πω οτι οι Μουσες εχουν χαλασει καθως τα κοριτσια δεν μου θυμιζουν τα κοριτσια πριν απο 4 - 5 χρονια που καθονταν στους πελατες περισσοτερη ωρα και τα λεγανε χωρις ποτα και μαλακιες και μετα πηγαιναμε φτιαγμενοι για χορο - ουτε πεφτει χουφτωμα πολυ / εχει μουναρες αλλα το μαγαζι αποπνεει για μενα πια ενα αρνητισμο .... / αντε γεια !!!!!!

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......ποιος στεναχωρει τον ΥΠΟΥΡΓΟ??????

Κατσε να παω απο κει.....θα τους γ@μησω......αντε....που πανε κ παιρνουν τις κοπελες για ποτα κ δν τις αφηνουν να τις χαρει ο Υπουργος......

:):):):):):):):):):):):):).........

Yπουργε στειλε μια περιγραφη του μωρου με τον ολοστρογγυλο πατο σε pm.....(ξανθια/μελαχρινη....χρωμα μαλλιων....υψος....οτι ξερεις γενικα...:):):)....με ενδιαφερουν τα μωρακια που τα πινουν....:):):)...)!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι σιγά - σιγά; laaaast year  :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......ποιος στεναχωρει τον ΥΠΟΥΡΓΟ??????

Κατσε να παω απο κει.....θα τους γ@μησω......αντε....που πανε κ παιρνουν τις κοπελες για ποτα κ δν τις αφηνουν να τις χαρει ο Υπουργος......

Έλα ντέ...ολόκληρο κυβερνητικό κλιμάκιο και καβατζώνει τις γκόμενες ο Νοσφεράτου με τα κολλητάρια του...οικονομικό εμπάργκο από τον Υπουργό και την ακολουθία του (δηλαδή τα μέλη του forum)...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και τα έχουμε πει ρε Υπουργέ, κάνε και καμιά...πρόσληψη, έστω και με σύμβαση...ορισμένου χρόνου ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μου θύμησες το Ζάμπα με το πλασματάκι από το star wars
Γιατί το λες αυτό, ο Νοσφεράτου μπορεί να έχει γοητεία ???

Όταν ο Υπουργός ανέφερε "καράφλας", το μυαλό μου πήγε στον Κλάους Κίνσκι (great respect) και στον αντίστοιχο ρόλο...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπουργέ θα σκάσουμε όλοι μας και θα γίνει της  :boobies: :boobies: :boobies: που τόλμησαν οι αλήτες να κάνουν απόσπαση τα κορίτσια απο το γραφείο σου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

σιγουρα δεν θα τον αφησουμε ετσι αμαχητι τον υπουργο μας......

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ασε και μολις παω εστω και μια φορα θα συμπηρωθουν ολες οι "σωστες" λιστες..........τα γραφω στο σκληρο δισκο και μονο και ακομη και delete να πατησω δεν σβηνεται τιποτα.........απλα πανε στον recycle bin και οταν ξαναπαω δεν χρειαζεται ουτε restore να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τα ανακαλω με μια ματια,μια μυρωδια...σαν τον κιτ ενα πραμα.....ειμαι ο michael knight των αποκρυφων μυστικων των στριπ!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Ιππότης του Φραπέ 
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ασε και μολις παω εστω και μια φορα θα συμπηρωθουν ολες οι "σωστες" λιστες..........τα γραφω στο σκληρο δισκο και μονο και ακομη και delete να πατησω δεν σβηνεται τιποτα.........απλα πανε στον recycle bin και οταν ξαναπαω δεν χρειαζεται ουτε restore να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τα ανακαλω με μια ματια,μια μυρωδια...σαν τον κιτ ενα πραμα.....ειμαι ο michael knight των αποκρυφων μυστικων των στριπ!
πιστευω πως θα ξενερωσεις στο μαγαζι αυτο.....
θα χαλαστεις τοπο πολυ.....που......θα τρελλαθεις κ σε εχω ικανω ν'αρχισεις να πινεις τον καφε μονος σου...:):):):):):):)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom