Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντα λεει ποια ανεβαινει για χορο....αλλα κατα τις 12-12.30 που κανουν το 1ο περασμα ολες ειναι καλυτερη η παρατηρηση....στις 3+ δν παιρνεις χαμπαρι....κ με τις μουσικες επιλογες του μαγαζιου.....μπορει να χεις κοιμηθει σε καμια αγκαλια....:):):):):):):)...

ενταξει,παλι καλα!

Επισκέπτης
εσυ μου ειχες πει οτι δεν εχεις σχεση με καμμια μηχανη?αλλαξες γνωμη τελικα?
δν ειχα σχεση με τη μηχανη που μου ειχες αναφερει κ ειδικα τοτε που το ανεφερες...βολταριζα με πορσε για το τουπε :):):):):)...(σουζουκι ειχες πει αν δν κανω λαθος...)!!!!....
για κοιτα στο θρεντ--->τι αμαξια/μηχανες οδηγουμε....κ θα καταλαβεις....
οσο για τις μηχανες εχω τρελα....αν κ σπανια τις κυκλοφορω για να μη δινω στοχο στα στρουμφ για περαιτερω ψαξιματα....καθοτι ειμαι πολυυυυ μικρουλης....:):):):)...

Επισκέπτης
Ντου δν κανανε....σ'ολη την ποσειδωνος βολταριζαν.....

Οχι μονο Ποσειδωνος αλλα και Συγγρου.... Πανω που αρχιζα να φτιαχνω μια κατασταση,με εστειλαν για υπνο απο τις 4.00...Αλλα σημερα θα βγω και για το χθες και για το σημερα.....Θα τα γαμησω ολα...

Επισκέπτης
Οχι μονο Ποσειδωνος αλλα και Συγγρου.... Πανω που αρχιζα να φτιαχνω μια κατασταση,με εστειλαν για υπνο απο τις 4.00...Αλλα σημερα θα βγω και για το χθες και για το σημερα.....Θα τα γαμησω ολα...
Στη Συγγρου ομως προβλημα ειχαν ΜΟΝΟ τα στριπ....τα αλλα μαγαζια ηταν κυριλλε....
Ενω Ποσειδωνος....ειχαν προβληματα ΓΕΝΙΚΑ....χωρια τα μπλοκα στα αμαξια κ τις μηχανες....

Επισκέπτης
Επισης....η ΚΑΡΛΑ.....παροτι ειναι ΚΑΥΛΑ.....στο προσωπο....κ στο στυλ......παχυνε....ή καλυτερα....παραπαχυνε.....εχει κανει κατι μπουτια...ειδικα εκει ψηλα κοντα στον ποπο...ειναι δραμα....
ΚΡΙΜααααααααα......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Επισης....η ΚΑΡΛΑ.....παροτι ειναι ΚΑΥΛΑ.....στο προσωπο....κ στο στυλ......παχυνε....ή καλυτερα....παραπαχυνε.....εχει κανει κατι μπουτια...ειδικα εκει ψηλα κοντα στον ποπο...ειναι δραμα....
ΚΡΙΜααααααααα......

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΠΟΒΑΛΕΣΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ[/size][/size][/size] / απαραδεκτο ποσταρισμα για θαμωνα των Μουσες / η ΚΛΑΡΑ ειναι ο λογος που υπαρχω στη ζωη / ανακαλεσαι mclein αυτο που εγραψες ειδαλλως θα στειλω το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ να σε συλλαβει / αν ειναι δυνατον να λες οτι η ΚΑΡΛΑ παχυνε / περα απο το γεγονος οτι δεν παχυνε ισα ισα αυτο ειναι που τη κανει ΚΑΥΛΑ - το οτι ο κωλος της και τα γοφια της ειναι για τρελο γλυψιμο

rokoss για Μαργκαρετ δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω / δεν την εχω παρει ποτε χορο / αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να κανει καλο χορο / στις Μουσες οσες φορες εχω παρει χορο με πανυψηλες κοπελες δεν περασα καλα / τον πο@@σο μου μου τον πατσινιασαν .... / παντως ειναι εντυπωσιακη κοπελα ....

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΠΟΒΑΛΕΣΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ[/size][/size][/size] / απαραδεκτο ποσταρισμα για θαμωνα των Μουσες / η ΚΛΑΡΑ ειναι ο λογος που υπαρχω στη ζωη / ανακαλεσαι mclein αυτο που εγραψες ειδαλλως θα στειλω το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ να σε συλλαβει / αν ειναι δυνατον να λες οτι η ΚΑΡΛΑ παχυνε / περα απο το γεγονος οτι δεν παχυνε ισα ισα αυτο ειναι που τη κανει ΚΑΥΛΑ - το οτι ο κωλος της και τα γοφια της ειναι για τρελο γλυψιμο
καλα την εγραψες.....ΚΛΑΡΑ=ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ εγινε....
Αδερφε....καθομασταν στον καναπε....κεντρο εγω...αριστερα αυτη κ δεξια ενα αλλο μωρακι......εγω κ το μωρακι ειχαμε πιασει τη γωνια κ η καρλα....απλωσε τις μπουταρες της....κ αραξε...
Ρε μαγκα η γκομενα πλεον εχει 2πλο μπουτι απ το καθε ενα μονο δικο μου...:):):):):):)....

Επισκέπτης
Εχω παει αρκετες φορες τελευταια στο μαγαζι αυτο....

Μια απορια μου δημιουργηθηκε......

Γιατι καποιες απ τις κοπελες την κανουν με ελαφρα πηδηματακια
κατα τις 3 ????? Μιλαω για καθημερινες...κ Κυριακες....πολλες κοπελες καθονται μεχρι τις 3....κ μετα αν δν εχει ιδιαιτερο κοσμο...σηκωνονται κ φευγουν....
ΓΙΑΤΙ ?????  Αναγκαζομαστε κ βλεπουμε τις στανταρ παντα...
Οταν μας αφηνουν τα στρουμφακια....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα την εγραψες.....ΚΛΑΡΑ=ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ εγινε....
Αδερφε....καθομασταν στον καναπε....κεντρο εγω...αριστερα αυτη κ δεξια ενα αλλο μωρακι......εγω κ το μωρακι ειχαμε πιασει τη γωνια κ η καρλα....απλωσε τις μπουταρες της....κ αραξε...
Ρε μαγκα η γκομενα πλεον εχει 2πλο μπουτι απ το καθε ενα μονο δικο μου...:):):):):):)....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ........την πατησε ο υπουργος!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εχω παει αρκετες φορες τελευταια στο μαγαζι αυτο....

Μια απορια μου δημιουργηθηκε......

Γιατι καποιες απ τις κοπελες την κανουν με ελαφρα πηδηματακια
κατα τις 3 ????? Μιλαω για καθημερινες...κ Κυριακες....πολλες κοπελες καθονται μεχρι τις 3....κ μετα αν δν εχει ιδιαιτερο κοσμο...σηκωνονται κ φευγουν....
ΓΙΑΤΙ ?????  Αναγκαζομαστε κ βλεπουμε τις στανταρ παντα...
Οταν μας αφηνουν τα στρουμφακια....

οντως απαραδεκτο και δυστυχως συμβαινει και σε αλλα μαγαζια.....εδω ακομη και στο γκολντ εχω δει παρασκευη 01.30 να βγαινει η στριππερ απο το μαγαζι με γουνα και να την κανει!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

rokoss για Μαργκαρετ δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω / δεν την εχω παρει ποτε χορο / αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να κανει καλο χορο / στις Μουσες οσες φορες εχω παρει χορο με πανυψηλες κοπελες δεν περασα καλα / τον πο@@σο μου μου τον πατσινιασαν .... / παντως ειναι εντυπωσιακη κοπελα ....

ελα ρε υπουργε χαλαρωσε λιγο.....που σου θιξαμε τον αρναουτογλου!!!!!!!εεεεμμμμμμμ......συγγνωμη την κλαρα του!ειπαμε οτι παχυνε λιγακι και εγινε μια αδυνατη ελεφαντινα και οχι οτι ηρθε η συντελεια του κοσμου!

Επισκέπτης
οντως απαραδεκτο και δυστυχως συμβαινει και σε αλλα μαγαζια.....εδω ακομη και στο γκολντ εχω δει παρασκευη 01.30 να βγαινει η στριππερ απο το μαγαζι με γουνα και να την κανει!!!!!!
στο gold ειναι κ 40 κοπελες την παρασκευη....στο Μουσσες αν ειναι 10 μεσοβδομαδα ζητημα ειναι....(βγαλε τις μαυρουλες κ τις σαυρουλες...)!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μου αρεσει το αγελαδισιο γαλα / αντε απο εδω ρε αληταμπουρες / πανω στη ταραχη μου για το ποσταρισμα αυτου του ανεκδιηγητου mclein εγραψα ΚΛΑΡΑ / και το φανταστηκα οτι θα μου τη λεγατε μετα / απλα βαρεθηκα να ξαναμπω στο ποστ να διορθωσω αλλα εσεις δεν αφηνετε να πεσει κατω τιποτα / κατω τα βρωμικα χερια σας απο τη Ρουμανα ....

vaso και mclein ακριβως το ιδιο περιστατικο εγω δει και εγω  ο ιδιος με στριπερ να φευγουν νωριτερα / και ξερετε απο ποια - τη ΚΑΡΛΑ / ημουνα με τη παρεα Μουσες ανημερα Χριστουγεννων ή καποια αλλη κοντινη μερα φετος και τσουπ βλεπω τη ΚΑΡΛΑ με γουνιτσα ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ να τη κοπαναει τη στιγμη που οι συναδελφισσες της εργαζονταν πυρετωδως - λεμε τωρα / εγω τουλαχιστον για τις Μουσες οπως εγραψα και σε προηγουμενα ποστ καπως εχουν αλλαξει τωρα τελευταια προς το χειροτερο / ενω παλιοτερα παιζανε αρκετα με τους πελατες μερικες στιγμες τωρα τις βλεπω να καθονται σους καναπεδες σε παραταξη και να κοιτανε και αυτες το show στη πιστα / απαραδεκτο ........ 

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μου αρεσει το αγελαδισιο γαλα / αντε απο εδω ρε αληταμπουρες / πανω στη ταραχη μου για το ποσταρισμα αυτου του ανεκδιηγητου mclein εγραψα ΚΛΑΡΑ / και το φανταστηκα οτι θα μου τη λεγατε μετα / απλα βαρεθηκα να ξαναμπω στο ποστ να διορθωσω αλλα εσεις δεν αφηνετε να πεσει κατω τιποτα / κατω τα βρωμικα χερια σας απο τη Ρουμανα ....

vaso και mclein ακριβως το ιδιο περιστατικο εγω δει και εγω  ο ιδιος με στριπερ να φευγουν νωριτερα / και ξερετε απο ποια - τη ΚΑΡΛΑ / ημουνα με τη παρεα Μουσες ανημερα Χριστουγεννων ή καποια αλλη κοντινη μερα φετος και τσουπ βλεπω τη ΚΑΡΛΑ με γουνιτσα ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ να τη κοπαναει τη στιγμη που οι συναδελφισσες της εργαζονταν πυρετωδως - λεμε τωρα / εγω τουλαχιστον για τις Μουσες οπως εγραψα και σε προηγουμενα ποστ καπως εχουν αλλαξει τωρα τελευταια προς το χειροτερο / ενω παλιοτερα παιζανε αρκετα με τους πελατες μερικες στιγμες τωρα τις βλεπω να καθονται σους καναπεδες σε παραταξη και να κοιτανε και αυτες το show στη πιστα / απαραδεκτο ........ 

χουνταλας ειπες?εσο σιγουρος?

Επισκέπτης

καλααααα Υπουργε......θα της δωσω τα φιλια σου σημερα ή αυριο....:):):):):):):):):):):):)...........

Tωρα ουτε το σοου κοιτουν....κοιμουνται στους καναπεδες...κανονικα....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Με γουνίτσα η μουνίτσα...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τις παλιές εποχές, εποχές Μίλλιον Ντόλαρς, αποχώρηση πριν το τέλος του προγράμματος σήμαινε βίζιτα με ή χωρίς σεξ. Το τελευταίο επαφίετο στην κοπέλλα και δεν ήταν εξασφαλισμένο από το μαγαζί.

Τώρα δεν ξέρω τι σημαίνει, εκτός αν η κοπέλλα δεν αισθανόταν καλά. Αλλά επαναλαμβανόμενο μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τις παλιές εποχές, εποχές Μίλλιον Ντόλαρς, αποχώρηση πριν το τέλος του προγράμματος σήμαινε βίζιτα με ή χωρίς σεξ. Το τελευταίο επαφίετο στην κοπέλλα και δεν ήταν εξασφαλισμένο από το μαγαζί.

Τώρα δεν ξέρω τι σημαίνει, εκτός αν η κοπέλλα δεν αισθανόταν καλά. Αλλά επαναλαμβανόμενο μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο.

Αναδουλειές. Αν και το να φύγεις νωρίτερα σημαίνει μισό μεροκάματο(χώρια οι κάρτες) ή και καθόλου. ʼρα κάποιος καϊλας απ'έξω περιμένει καρτερικά.
Τώρα για ΠΣΚ, χλωμό εκτός και αν πρόκειται για ντίβα... Παίζουν αναλόγως και τα ρεπά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom