You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 350K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πιο μεγαλες ,εικονες,κουφαλογο!Δεν βλεπω!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???? Και δε μου λες, εσύ θα ξυριστείς σήμερα η θα το αφήσεις να το κάνει ο κόραξ?Πιο μεγαλες ,εικονες,κουφαλογο!Δεν βλεπω!
Επισκέπτης
Μπα...μια και καλη...Στο Καθαρτηριο!Το μοντελ Τ του Χενρυ...το'χεις ακομα???
Επισκέπτης
Statler...αυτον τον ατιθασο ΙΚΤΕΡΟ,τι θα τον κανουμε???Ειδες,εσυ που βλεπεις καλα,κανα DUCATI???
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.832
- Πόντοι
- 12.056
Statler...αυτον τον ατιθασο ΙΚΤΕΡΟ,τι θα τον κανουμε???Ειδες,εσυ που βλεπεις καλα,κανα DUCATI???
Σιγα..που θα υπηρχε...ειναι αλλου χωραφια εκει..
Συνημμένα
Δεν κατασκευάζουμε ψηλοτάκουναΠετανε τα Ντουκατι λεμεεεεεεεεε....
Για όσους ενδιαφέρονται για τη γνώμη ενός ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ από μέσα από τον χώρο των MotoGP
Επισκέπτης
Εγραψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχει κανει και μισο πρωταθλημα με CAGIVA...η παλι λειτουργει το Αλτσχαιμερ???
Τρία χρόνια με Cagiva, αλλά τερματισμούς όσους αντιστοιχούσαν σε μισό πρωτάθλημα Ο Καστιλιόνι μάλιστα τότε ήταν και πρόεδρος του συνδέσμου κατασκευαστών αγωνιστικών μοτοσυκλεττών...Εγραψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχει κανει και μισο πρωταθλημα με CAGIVA...η παλι λειτουργει το Αλτσχαιμερ???
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καπου το ματι μου επιασε ενα R1 μπορντό . Ας εμφανιστεί ο δράστης
Επισκέπτης
Ε...Ειδες το Αλτσχαιμερ,μια χαρα τα μαγειρεψε...και μου'βγαλε τον μεσο ορο!!!Τρία χρόνια με Cagiva, αλλά τερματισμούς όσους αντιστοιχούσαν σε μισό πρωτάθλημα Ο Καστιλιόνι μάλιστα τότε ήταν και πρόεδρος του συνδέσμου κατασκευαστών αγωνιστικών μοτοσυκλεττών...
Επισκέπτης
Την συνδρομη που λεγαμε?Αβαταρ το'χει ενα παλλικαρι!Δεν ειναι δικο του!Απλως,θελει να το αγορασει!Καπου το ματι μου επιασε ενα R1 μπορντό . Ας εμφανιστεί ο δράστης
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Είναι τρελα όμως εγώ είδα avatar φίλου
οριστε, αλλα το είδες μάλλον στο άβαταρ του rallye_mple
Επισκέπτης
Κωλογερε,ρουφιανε!!!Ασε με να κανω την δουλεια μου!Μετα λες,που ειναι τα εσοδα του κλαμπ!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ίσος
Επισκέπτης
αυτο που εχω βαλει ειναι μοντελο 2004-2005
Να πω και εγώ τον πόνο μου ...
σήμερα με ενημερώσε ο φίλος που έχει αντιπροσωπεία με μοτοσυκλέτες ότι το XTX δεν παίζει σε μαύρο ... μόνο περτικαλί και σε μπλε
το μπλε μάλιστα είναι σε προσφορά επειδή είναι μοντέλα 2007 και τα δίνουν σε προσφορά -500€ ...
το μαύρο το περιμένουμε σε 1-2 μήνες ...
Οποτε για λίγο καιρό ακόμα με το XR ...
(για να σας προλάβω, επειδή είναι φίλος και θα μου κάνει σπεσιαλ τιμή και δώρα, δεν μπορώ να "ψωνίσω" από αλλού)
σήμερα με ενημερώσε ο φίλος που έχει αντιπροσωπεία με μοτοσυκλέτες ότι το XTX δεν παίζει σε μαύρο ... μόνο περτικαλί και σε μπλε
το μπλε μάλιστα είναι σε προσφορά επειδή είναι μοντέλα 2007 και τα δίνουν σε προσφορά -500€ ...
το μαύρο το περιμένουμε σε 1-2 μήνες ...
Οποτε για λίγο καιρό ακόμα με το XR ...
(για να σας προλάβω, επειδή είναι φίλος και θα μου κάνει σπεσιαλ τιμή και δώρα, δεν μπορώ να "ψωνίσω" από αλλού)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις