Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
Ωραίες οι μηχανές αλλά θα είχε ενδιαφέρον καμιά στατιστική με τα σχετικά ατυχήματα στην Ελλάδα. Αν λάβεις υπόψη σου το ελεεινό οδικό δίκτυο, τις υποδομές δηλαδή για τις οποίες φορολογούμαστε, σε συνδυασμό με την επιθετική συμπεριφορά των οδηγών στους δρόμους, καλό είναι να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο η οδήγησή τους και να περιορίζεται στα απολύτως βασικά.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.780
Πόντοι
201
Kymco skytown125 ή qj mtx125 ?
Σε αυτά έχω κατασταλάξει για αγορά....εάν κάποιος έχει εμπειρία σε αυτά τα μοντέλα, ας μου πει την γνώμη του.

Υ.Γ εκτός από αυτά τα τα 2 scooter, δεν με ενδιαφέρει γνώμη για κάποιο τρίτο μοντέλο...
Tnxs.

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίες οι μηχανές αλλά θα είχε ενδιαφέρον καμιά στατιστική με τα σχετικά ατυχήματα στην Ελλάδα. Αν λάβεις υπόψη σου το ελεεινό οδικό δίκτυο, τις υποδομές δηλαδή για τις οποίες φορολογούμαστε, σε συνδυασμό με την επιθετική συμπεριφορά των οδηγών στους δρόμους, καλό είναι να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο η οδήγησή τους και να περιορίζεται στα απολύτως βασικά.
Ναι η αλήθεια είναι ότι από υποδομές και παιδεία είμαστε υπό το μηδέν, αλλά η οδήγηση της μηχανής για κάποιους ανθρώπους είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα και δεν κόβεται. Επίσης αν αποφεύγαμε ότι είναι επικίνδυνο σ αυτή τη χώρα ούτε από το κρεβάτι μας δεν θα έπρεπε να σηκωνόμαστε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.032
Πόντοι
10.686
Καλησπερα ομαδα, εχω ηδη στην κατοχη μου ενα παπακι, daytona dv 125 και σκεφτομαι να αγορασω το vf 185, διοτι ειναι λιγο πιο πολλα κυβικα, λίγα περισσοτερα αλογακια και γενικα απο τοτε που βγηκε μου αρεσει σαν μηχανακι. Κοιταω επισης και για το Daytona V350 αλλα το θεμα μου ειναι πως δεν το εχω δει να κυκλοφορει εξω, ουτε εστω μια φορα το οποιο μου φενεται περιεργο.. Σκεφτομουν και για μια Ninja 400 μεταχειρισμενη διοτι καινουρια παει 7-8κ. Μηπως να μεινω στο 185 και μετα απο 2-3 χρονια να ανεβω στα 400-650; Πιστευω πως το vf και κανενα ταξιδακι εκτος αθηνας θα αντεξει αλλα το μονο που με κραταει πισω ειναι το αν θα ειμαι ικανοποιημενος με την τελικη του
Αν είσαι προσανατολισμένος στις αστικές μετακινήσεις, κράτησε αυτό που έχεις γιατί δεν θα γίνει κάποια σοβαρή αναβάθμιση με το 185, συν ότι θα μπλέξεις με συμπλέκτη που θα σε ταλαιπωρήσει σε καθημερινή βάση. Ναι μεν στην αρχή καυλώνεις με την αίσθηση , αλλά στον τελικό λογαριασμό θα σε κουράσει.
Αν θέλεις να επεκταθείς σε εκτός πόλης βόλτες , ψάξου σε επιλογές τουλάχιστον 60-70 ίππων για να έχεις επαρκή διαθέσιμη ισχύ που θα σου εξασφαλίσει άνεση και ασφάλεια. Δεν έχω υπόψη μου κάτι συγκεκριμένο, έχω μείνει σε... αρχαία μοντέλα που υπήρχαν πριν από δέκα και πλέον χρόνια, η αγορά έχει αλλάξει και πλέον μιλάμε για ανταγωνισμό σε ηλεκτρονικά βοηθήματα και πάσης φύσεως γκατζετάκια.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
Ναι η αλήθεια είναι ότι από υποδομές και παιδεία είμαστε υπό το μηδέν, αλλά η οδήγηση της μηχανής για κάποιους ανθρώπους είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα και δεν κόβεται. Επίσης αν αποφεύγαμε ότι είναι επικίνδυνο σ αυτή τη χώρα ούτε από το κρεβάτι μας δεν θα έπρεπε να σηκωνόμαστε.
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ μια φορά δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι μου για να μπω στο τρένο για τη Θεσσαλονίκη.
Όπως δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι μου για να οδηγήσω με ιχ στην Αθήνα –ο λόγος για τον οποίο αγόρασα ξανά μηχανή μετά από χρόνια.

Γι αυτό λέω ας το κοιτάξουμε λίγο το ζήτημα της επικινδυνότητας, γιατί κάποτε λέγαμε ότι όπως πάνε τα πράγματα σύντομα θα γίνουμε Βουλγαρία και τώρα είμαστε σε χειρότερη θέση από αυτή. Άμα είναι να μαθαίνουμε να ζούμε επικίνδυνα μπορούμε να γίνουμε κι η πιο βρώμικη πρωτεύουσα του κόσμου, ώστε να μην υπολειπόμαστε της διαφθοράς του πολιτικού κόσμου.

Για όλα είμαστε ικανοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom