Επισκέπτης
αααααααααααα μαλιστα...μπλου μπελ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πως φαινονται τα νειατα σου κι"η ομορφια σου ,ρε μπον!
Αμυντικά όσο δεν πάει!
Έχει τύχει 2-3 φορές να μ πεταχτούν από στενά απότομα ενώ έχουν stop..
Μια άλλη φορά πέρασε ένας μεθυσμένος με μηχανή δίπλα μου κ με πέταξε κάτω,ετυχώς π δεν με έλιωσε το αμάξι π ρχοταν από πίσω.
επίσης τον πρώτο καιρό π οδηγούσα λόγω φόβου έτρωγα κάτι τούμπες μόνη μου..
οπότε είμαι αρκετά προσεχτική,δεν κάνω βλακίτσες,ούτε ποζεριάζω.
ποζεριαζω???
πουλ(αω) μου(ρη)εμμμ..
κάνω επίδειξη?
κάτι τέτοιο..
hahhahaha,πάντως μεταξύ σας συννενοηθήκατε..
Εσυ, στα πιάτα σουμεγαλυτερη μαλακια απο το να εχεις μηχανη δεν υπαρχει.παιζεις την ζωη σου κωρονα γραμματα.
Σορρύ γι' αυτά που γράφω, αλλά είμαι λίγο παραδοσιακός στο θέμα της γυναίκας πάνω σε μηχανή
Καλως ήρθες και από εμένα!
Σορρύ γι' αυτά που γράφω, αλλά είμαι λίγο παραδοσιακός στο θέμα της γυναίκας πάνω σε μηχανή - μόνο συνεπιβάτης ;)
Μεταξυ ΜΑΣ...φιλαρακι...οχι σας!Μας!hahhahaha,πάντως μεταξύ σας συννενοηθήκατε..
μεγαλυτερη μαλακια απο το να εχεις μηχανη δεν υπαρχει.παιζεις την ζωη σου κωρονα γραμματα.
και γω
φαντάζομαι ότι ειμαι η μηχανή
είναι μεγάλη εξυπηρέτηση το μηχανάκι πάντως..
Εγω την παιζω και ζαρια,αμα λαχει!Τραβας τιποτα ζορια???Εσυ κατσε να καεις στην κονσερβα σου!Στο καλο φιλαρακι,και να μην περνας να τα λεμε!!!μεγαλυτερη μαλακια απο το να εχεις μηχανη δεν υπαρχει.παιζεις την ζωη σου κωρονα γραμματα.
Εγω φοβαμαι να αδηγω μεσα σε κινηση με μοτοσυκλετα και γενικα προτημω αμαξι για μετακινησεις και δουλιεςμεγαλυτερη μαλακια απο το να εχεις μηχανη δεν υπαρχει.παιζεις την ζωη σου κωρονα γραμματα.
δεν έχω τι να σου πω, δεν έχεις ζήσει προφανώς αυτή τη συγκίνιση όποτε τσαμπα θα πληκτρολογώ προσπαθώντας να σε πείσω για κάτι διαφορετικο...
αν εχεις χάσει δικό σου απο μηχανή ειναι δικαιολογημένο να έχεις μια τέτοια άποψη..
αν εχεις χάσει δικό σου απο μηχανή ειναι δικαιολογημένο να έχεις μια τέτοια άποψη..
ως συνήθως η έρη ένα δικιο το έχει.