Επισκέπτης
Προσεξες το εικαστικο αποτελεσμα της στοιχισης???
Χμμμ, κατι θυμίζει, αλλά ...βοήθησέ με, εγώ σα μπασμένο πιόνι σκακιού το βλέπω.Προσεξες το εικαστικο αποτελεσμα της στοιχισης???
...η σαν περιγραμμα ανθρωπινου κεφαλιου...με δυο κουβεντες,μια χαρα τα στοιχισες(εστω...με τεσσερεις κουβεντες).Ο υπολογιστης μου,σερνεται!ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!!!Α...μια και ειπα γρηγορος,στα Μεγαρα δεν παω,αν και ειμαι μελος της ΛΕΜΜ,ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ.Ειχα γυρισει με ενα 998R 1.06 και το περηφανευομουνα,και εμαθα οτι προπερσυ,τα 125 ,γυρνουσαν 1.05 !Παλι καλα,που δεν ειπα τιποτα εκεινη την μερα στο παιδι που ετρεχε...θα γελαγαν και τα ελικοπτερα!Ειλικρινα σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον , παντως!Αν βλεπεις οτι χανομαι,το τηλ. μου το εχεις!Βαρα το!
ΡΕ ΓΚΑΜΠΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ!!!Δεν ειπαμε οτι θα μαζευτουμε σπιτι μου να δουμε τον αγωνα???Μιας και το θεμα με την τσαρκα εγαμηθη παρολες τις αοκνες
προσπαθειες μου,κανονιζουμε ολοι μαζι σε καφατερια να δουμε τον
αγωνα;
Στη θεμελίωση της "πιστας" της Πάτρας (Χαλανδρίτσα)έχω παραβρεθεί τουλάχιστον 4 φορές με 3 κυβερνήσεις από το 87 και μετά, αλλά έργα ακόμα δεν έχουνε γίνει..κατι πηρε το αυτι μου προσφατα οτι θα δουμε συντομα motogp στη Ελλαδα.
Μαλιστα λεγανε οτι υποψηφιες πιστες ειναι η Σερρες και η Πατρα.
Αληθευει? Ξερει κατι παραπανω καποιος?
Στην Πατρα εχει πιστα?
Crypton RulezzzzzΌταν ήταν να βγει όλοι θεωρούσαν ότι θα είναι το καλύτερο παπί της αγοράς, όταν βγήκε όλοι το βρίζουν και δεν έχουν άδικο....
Το αντικατέστησα για να με εξυπηρετεί καλύτερα στις δουλειές στην πόλη και τελικά για παλιοσίδερα κάνει μόνο
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενω είμαι σταματημένος στο φανάρι και έχω κουμπωμένη την πρώτη για εκκίνηση ξαφνικά μου σβήνει
Crypton Rulezzzzz