Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση Gabadoo, είχα πάρα πολλά να κάνω μεσ' το Σ/Κ.
Όπως σου είχα πει όμως και από κοντά (νομίζω) το να προσλάβει η Ducati Corse τον Ροσσι είναι σχεδόν αδύνατο υπό την παρούσα κατάσταση, δηλαδή: Η Ducati Corse εδώ και 3 χρόνια (τουλάχιστον) είναι εντελώς αυτονομημένη εταιρεία με ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ χαρακτήρα, δηλάδή θέλει στο τέλος της χρονιάς να έχει κέρδος, η αν προτιμάς, πλεόνασμα από αυτά που της καταθέτουν οι χορηγοί.
Ακόμα, παρόλο που αυτή τη στιγμή είναι η πιο καλοπληρωμένη αγωνιστική εταιρεία στα MotoGP(λόγω Phillip Morris/ Marlboro) ο προυπολογισμός της ΔΕΝ επαρκεί για την πρόσληψη του Ρόσσι, εκτός αν οι άλλοι 125 διευθυντές, σχεδιαστές, τεχνικοί, μηχανικοί, καθαριστές, μάγειροι κλπ που την απαρτίζουν, συμπεριλαμβανόμενου του Στόνερ, εργαστούν χωρίς απολαβές.
Η Ducati Corse έχασε την ευκαιρία να προσλάβει το Ρόσσι στο τέλος του 2003 όταν έφευγε απο τη Honda. Ουσιαστικά είχε επέλθει συμφωνια (φαντάζεσαι τότε διδυμο Ρόσσι-Καπιρόσσι, τότε θα καιγόταν η Ιταλία κανονικά) αλλά τη συμφωνία χάλασε επιβάλλοντας βέτο ο τότε διευθυντής αγωνιστικού της Phillip Morris, για αδιευκρίνηστους, πιό σωστά, αναπόδεικτους λόγους (υπάρχουν μερικές πολύ πικάντικες φήμες σχετικά). Ο άνθρωπος αυτός πάντως, για την ιστορία, εκδιώχθηκε κλωτσηδόν από το πόστο του στην PM, αλλά ήταν αργά πλέον αφού το πουλάκι είχε βρεθεί στη φιλόξενη φωλιά της ΥΑΜΑΗΑ.
Φαντάζομαι οτι ειδατε τον αγώνα στην Ιαπωνία.Είναι απίστευτος ο Βάλε!!!Σίγουρος,σταθερός,με ρυθμό ανεπανάληπτο!!!Βέβαια εχω την εντυπωση,ότι τόσο ο πεντρόζα,όσο και περισσότερο ο Στόνερ,δεν αντέδρασαν στο προσπέρασμά του,υποκλινόμενοι στη "λύσσα" του γιατρού για επιστροφή στο θρόνο.Respect μενα τρόπο,αν και ειναι πιθανόν απλώς να μην ειχαν τα ψυχικα εφόδια για κατι διαφορετικό.
Ο αγώνας ήταν πραγματικά καταπληκτικός και ο Ρόσσι οδήγησε τέλεια. Δίκαια κέρδισε και προσωπικά θέλω να τον δω να κερδίζει και τους επόμενους 3 αγώνες που απομένουν ωστε να γίνει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ οδηγός που κάνει 11 νίκες σε μια σαιζόν για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά στην καρριέρα του. (Τόσες έχει και ο Ντούχαν, αλλά το χει καταφέρει μια μόνο (!) φορά. Με λιγώτερους αγώνες στη σαιζόν όμως, αλλά και ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό).Ο Ρόσσι είναι απλά ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ οδηγός αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέττας όλων των εποχών! Το ότι τον έχω γνωρίσει κι έχω συνομιλήσει μαζί του αποτελεί παράσημο κι εμπειρία ζωής για μένα.
Μια επισήμανση πάντως: Ο Στόνερ οδηγάει εδώ και 3 αγώνες με ανοιγμένο παλιό κάταγμα στο αριστερό σκαφοειδές, και χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω είναι φυσιολογικό να μη μπορεί να κρατήσει full ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Αν δεν παιζόταν (λόγω των βλακωδών πτώσεών του) ακόμα η 2η θέση με τον Πεντρόζα πιθανότατα δε θα έτρεχε στους τελευταίους αγώνες για να εγχειριστεί ξανά.