Επισκέπτης
Χαρετω τα αλανια μηχανοβιους της παρεας!
Κωλύομαι να σου πω ολοκληρωμένη γνώμη...το θεωρώ μια απο τις πιο πλήρεις συνολικά μοτ/τες που κυκλοφόρησαν την τελευταία 5ετία. Στα ορεινά στροφιλίκια και στα κατάλληλα χέρια μπορεί να κάνει πολλά SS να κοκκινίσουνε. Καίει πολύ λίγο, έχει εντελώς απροβλημάτιστο μοτέρ και διατηρεί υψηλή τιμή μεταπώλησης.
εδω που τα λεμε δε θα με χαλαγε καθολου και ενα τετοιο..
Bon,την αποψη σου εν συντομια σε παρακαλω..
Πολυ ομορφο μηχανακι.
εχω μπερδευτει πολυ..,ειμαι αναμεσα στα τρια (bmw GS R1150, Aprilia caponord,Ducati Multistrada).Δε θελω καινουργια.Εντελως διφορετικες οι τιμες σε μεταχειρισμενα και τα τρια.
Ειδωμεν..
τhanks bon..
Ρε μπας και ψάχνεσαι να συχωρεθείς κι εσύ? Μακριά από τη σκοτώστρα, είπαμε, classic, αλλά όχι τέτοιο άνθρωπέ μου!
Θα πάθεις πολιτισμικό σοκ με το που θα ανεβείς για βόλτα σ ένα τετράγωνο.
Ατελειωτη κουβεντα...Δεν θα εγοραζα ποτε Β.Μ.W. λογω αξονα,βαρους και κινητηρα!!!ΕΓΩ,ομως ,δεν θα αγοραζα ποτε,αναλογες ΜΟΤΟ,γιατι ειμαι 1.70 m. και 70 κιλα!ΕΣΥ, ομως , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΧΝΕΙ ΕΣΕΝΑΠολυ ομορφο μηχανακι.
εχω μπερδευτει πολυ..,ειμαι αναμεσα στα τρια (bmw GS R1150, Aprilia caponord,Ducati Multistrada).Δε θελω καινουργια.Εντελως διφορετικες οι τιμες σε μεταχειρισμενα και τα τρια.
Ειδωμεν..
τhanks bon..
καλησπέρα φίλοι!!
Ψάχνω να βρω σε ποιον ανήκει μια εγκαταλελειμμένη μοτοσυκλέτα που είναι παρατημένη κοντά στη δουλεια μου, μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να παρω τηλ για να δώσω αριθμό πινακίδας;;; θα μου πούνε όμως;;
Ξερεις αριθμο;
Αν ναι ,στειλε σε πμ