Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Ποια ειναι αυτη ;
Δεν υπάρχει ομορφότερη μοτοσυκλέτα ((γνώμη μου)).
Ποια ειναι αυτη ;
Δεν υπάρχει ομορφότερη μοτοσυκλέτα ((γνώμη μου)).
...οχι φιλος, θεωρω οτι εισαι λαθος! Το οτι ειναι διτροχα δεν σημαινει οτι ειναι και μηχανες!!! Τι θα πει ειναι θεμα οπτικης?!?!?Το ίδιο έλεγα κι εγώ μέχρι που οδήγησα tmax ,φίλε...Αστο...
Ειναι όλα θέμα οπτικής, δίτροχα είναι και τα δύο απλά η μηχανή έχει άλλα κρατήματα άλλες επιδόσεις γενικότερα αλλά το θέμα είναι τι θες να κάνεις με το εργαλείο...
Να έχεις πχ tracer 900 για να πηγαίνεις για ψώνια η στη δουλειά μόνο για εμένα δεν αξίζει...είναι πως το βλέπει ο καθένας.
Για σκούτερ ,Το ίδιο έλεγα κι εγώ μέχρι που οδήγησα tmax ,φίλε...Αστο...
Ειναι όλα θέμα οπτικής, δίτροχα είναι και τα δύο απλά η μηχανή έχει άλλα κρατήματα άλλες επιδόσεις γενικότερα αλλά το θέμα είναι τι θες να κάνεις με το εργαλείο...
Να έχεις πχ tracer 900 για να πηγαίνεις για ψώνια η στη δουλειά μόνο για εμένα δεν αξίζει...είναι πως το βλέπει ο καθένας.
επειδή δεν είναι ψιλό όπως το Gs μέσα στην πόλη το καταλαβαίνεις το βάρος κ δεν είναι τόσο διαχειρίσιμο, στο Άγιο στις στροφές όμως είναι απόλαυσηΒαρυ οκ αλλά είναι σωστά μοιρασμένο το βάρος ?
Γράψε λάθοςΟχι το st βρε για το tl 508 λέω
δεν θα έπαιρνα ποτέ μηχανή πέρα από honda λόγο DCT , δεν διανοούμαι εν έτη 2023 να αλλάζω ταχύτητες , αυτός ήταν κ ο λόγος που άλλαξα κ το αυτοκίνητοΣέβομαι όλες τις απόψεις πραγματικά.
Ναι, το tmax είναι πανάκριβο και θα το έπαιρνα μόνο αν είχα τρελή οικονομικη άνεση αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι φοβερό μηχάνημα.
Η γνωστή διαμάχη σκούτερ-μηχανή δεν θα επρεπε να υπάρχει γιατί και τα δυο έχουν το σκοπό τους.
Αυτοί που με κάνουν και γελάω είναι κάτι τύποι που νομίζουν ότι επειδή οδηγούν μηχανές είναι πιο άντρες από τους άλλους που οδηγούν παπί η σκούτερ ξέρω γω...
Πανακριβο είναι και συμφωνώ αλλά είναι μια κατηγορία μόνο του...Το integra το έχει σταματήσει η Honda ,το forza 750 που λες μου αρέσει κι εμένα ,όσο για τα φόρουμ και τη βόλτα πραγματικά χεστηκα...Για σκούτερ ,
Το Τmax ειναι πανάκριβο
Καλύτερο ειναι το foRza 750Dct
Και το Honda indegra DCT
Αλλα να δωσεις πανω απο 10ρικο για σκούτερ ειναι λαθος κίνηση , εκτος εαν εισαι Φραγκατος
Που να βγεις με τα φορουμ μοτοβολτα κ να εχεις σκούτερ , θα σε κοροϊδεύουν
....ποιος μιλησε για το θεμα του ανδρισμου?!? Ποτε δν θεωρησα καποιον περισσοτερο ή λιγοτερο ανδρα απο το τι οδηγει! Αντιθετως, εχω προσωπικα παραδειγματα απο οδηγους-ιδιοκτητες σκουτερ που κουβαλανε κομπλεξ μηπως φαινονται/ειναι φλωροι η πουστρακια με το δικυκλο που οδηγουν!Η γνωστή διαμάχη σκούτερ-μηχανή δεν θα επρεπε να υπάρχει γιατί και τα δυο έχουν το σκοπό τους.
Αυτοί που με κάνουν και γελάω είναι κάτι τύποι που νομίζουν ότι επειδή οδηγούν μηχανές είναι πιο άντρες από τους άλλους που οδηγούν παπί η σκούτερ ξέρω γω...
Καβαλάω μηχανάκια από το 1975 και απέκτησα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα (Honda CB250N) το 1981....οχι φιλος, θεωρω οτι εισαι λαθος! Το οτι ειναι διτροχα δεν σημαινει οτι ειναι και μηχανες!!! Τι θα πει ειναι θεμα οπτικης?!?!?
Και τα ηλεκτρικα πατινια, διτροχα ειναι, κινητηρα εχουν κτλ, ειναι μηχανες!?!?!
Ζωη σε σας (αν δεν φορας κρανος) και καλο καροτσι, αν δεν φιρας μπουφαν με προστασια μεσηςΤόσο σε έχει βαρέσει η μαλακια που δεν διαβάζεις ούτε καν τι γράφω.
Ποτε δεν είχα diploma και αμάξι και προτιμώ να κυκλοφορώ χωρίς κράνος άσχετα αν έχω 4 κατάγματα κρανίου.
Ξενέρωτε.
Ειμαστς κοντα αν κι εγω αγορασα πρωτο παπακι ρο 1988.Καβαλάω μηχανάκια από το 1975 και απέκτησα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα (Honda CB250N) το 1981.
Από τότε έχω καβαλήσει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Από Honda Goldwing μέχρι BMW C1. Από μονοκύλινδρα μέχρι εξακύλινδρα. Από 5 hp μέχρι 200+ hp. Δίκυκλα και τρίκυκλα. Ατμοσφαιρικά και turbo.
Εκτιμώ, λοιπόν, πως μπορώ να έχω άποψη.
Οταν ήμουν μικρότερος, δεν ήθελα ν' ακούω για σκούτερ και τσόπερ.
Τώρα άλλαξα γνώμη.
Κάνω καθημερινά 60 km σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Με κίνηση, χωρίς κίνηση. Με ήλιο, με βροχή. Αλλοτε κεφάτος, άλλοτε στις μαύρες μου. Ολα με σκούτερ, μεγαλούτσικο μεν, αλλά σκούτερ (75+hp). Στην κίνηση σαν διάολος, στην βροχή στεγνός, στο κρύο ζεστός. Οποιοδήποτε δικύλινδρο μέχρι τα 750cc το έχω για πλάκα. Το κέφι μου το κάνω κι ας είμαι 60+.
Δεν αφορίζω όμως. Ξέρω ότι δεν μπορώ ν' ακολουθήσω ένα GS στην παραλία, αλλά κι εκείνος δεν χωράει ανάμεσα στ' αυτοκίνητα στην κίνηση, με τους κυλίνδρους να εξέχουν μισό μέτρο αριστερά-δεξιά. Ξέρω ότι ένα SS θα με πατήσει στο στροφιλίκι, αλλά μέσα στην πόλη θα πηγαίνει κότα, γιατί φοβάται την γλιστερή άσφαλτο και δεν μπορεί να δει πέρα από το μπροστινό αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ένα naked θα κάνει ταρζανιές στην κίνηση, αλλά στον ανοικτό δρόμο θα μείνει κολλημένος στα 140km, γιατί θα του κουδουνίσει το κεφάλι ο αέρας.
Για όλους αυτούς τους λόγους, οι αφορισμοί και τα δόγματα με κάνουν και γελάω.
Υ.Γ. 1 Τα τσόπερ ακόμη δεν θέλω να τα βλέπω.
Υ.Γ. 2 Το Multistrada V4 πώς σας φαίνεται?
Δεν το είπε κανεις αυτό μόνο εσυΣέβομαι όλες τις απόψεις πραγματικά.
Ναι, το tmax είναι πανάκριβο και θα το έπαιρνα μόνο αν είχα τρελή οικονομικη άνεση αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι φοβερό μηχάνημα.
Η γνωστή διαμάχη σκούτερ-μηχανή δεν θα επρεπε να υπάρχει γιατί και τα δυο έχουν το σκοπό τους.
Από maxy scooter είχα κατά σειρά Suzuki Burgman 400, MaxSYM 400, Honda Integra 750, Kymco AK 550 και τώρα Yamaha TMAX 560 tech.σε αυτή την κατηγορία τίμιο είναι το ΑΚ550
Μάλλον εγώ θα σε πάω, αφου είμαι και κάτοχος,αρκεί να είσαι η εικονιζόμενη κι όχι κανένας μουστακαλής που γράφει και ανεβάζει φωτός....Φερτην μου να σε πάω ατα