Να σας γράψω την ιστορία μου με την Aprilia Pegaso 650.
Το 2009 απόκτησα την μηχανή, ξεκάβλωσα μέχρι το 2013, και απο τότε παρέμεινε στην αποθηκη και την έβγαζα βόλτα μια δυο φορες τον χρόνο. Κάπου το 2019 παρέδωσα πινακίδες αφού πραγματικά πλήρωνα τσάμπα τα τελη κυκλοφοριας και την ασφάλεια τόσα χρόνια. Όμως η μηχανή στο γκαράζ και την έβαζα που και που μπροστά, και έκανα καμια γύρα χωρίς πινακιδες στα βορεια προαστεια. τα λάστιχα είχαν γινει παπουτσια κλπ κλπ, αλλά δεν μου πήγαινε καρδια να την δώσω.
Τελικά ήρθε η στιγμή και μπήκε η αγγελια στο car.
Πριν δύο μήνες. Την πρώτη εβδομάδα πήρε τηλέφωνο ένας απο αυτούς τους πονηρούς γύφτους που σου λένε δώσε μου λογαριασμό να σου βάλω τα λεφτά... κλπ κλπ κλπ. και δεν ασχοληθηκα. Μετα απο 15 μέρες απολυτης σιωπής με παίρνει ένας πολύ κοντά στο σπίτι μου 2 χιλιομετρα, γιατι είχα γράψει ακριβως περιοχή ήθελα να το δώσω σε κάποιον να ξέρει απο μηχανές. Ήρθε την είδε και μου λέει θα την πάρω αν μπορείς να μου την κρατήσεις για κανα μήνα να έχω τα λεφτά. Του λέω ΟΚ αλλά δεν κατέβασα την αγγελία.
Μετα απο λίγες μέρες με παιρνει ένας απο Κοζάνη που ήθελε την μηχανή, ήξερε ακριβώς τι ψάχνει είχε ελεγξει μέχρι και τα μαρσπιε και τις λαβές στις φωτογραφίες και φαινόταν ότι αγαπάει τις μηχανές του λέω φίλε να μη σε παιδεψω να έρθεις να την δεις γιατι υπάρχει ένας γείτονας που θα την αγοράσει μάλλον.
Δηλαδή μέσα σε 2 μήνες υπήρξαν 2 αγοραστές αλλά υπήρχε μια μισοσυμφωνια να την δώσω στον γείτονα.
Και σκαει τηλέφωνο προχτές απόγευμα ο γείτονας , Έχω τα λεφτά! Πάμε για αγορά και μεταβίβαση!
Πάμε αύριο το πρωί;
Πάμε
Και το ίδιο απόγευμα ρε παιδια μετά από μισή ώρα τι συμβαίνει με παίρνει ο άλλος απο Κοζάνη που είχε ενα μήνα να με πάρει απο σταθερο τηλέφωνο αφού εκανα έλεγχο ποιος είναι μετά στο whitepages και μου λέει θέλω την μηχανη θέλω την μηχανη οπωσδηποτε να βρεθούμε οπωσδήποτε. Λες και είχε τηλεπάθεια και καταλαβαινε ότι την χάνει την μηχανη από ώρα σε ώρα! Ρε παιδιά να φαινεται στεναχωρημενος λες και έχασε άνθρωπο......
Λέω δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μα για αυτοκίνητα και μηχανές να υπάρχει τηλεπάθεια και στεναχώριες και τόσο μεγάλη αρρώστια!
Τελικά την πήρε ο γείτονας αλλά έχω μείνει και εγώ με μια στεναχωρια που έχασα την Aprilia, μου πιανεται η ψυχή με αυτή είχα παει βόλτες την κόρη μου τον γιο μου, μου έμειναν τα κράνη...... θα δω τι θα αγοράσω με τα λεφτά να αναπληρωσω την στεναχωρια...... απο την άλλη ήταν κριμα να μενει μέσα και να πιανει αραχνες και να μένει αδούλευτη και αλαδωτη.