Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
έχει βάλει κανείς σέλα corbin?
έχει άποψη?
έχει άποψη?
με ξαναπαραθέτω....έχει βάλει κανείς σέλα corbin?
έχει άποψη?
Αφου δεν σε παιζει κανενας θα σου πω εγω.με ξαναπαραθέτω....
γνωρίζει κανείς?
Το μοντέλο του 2016 το έχω εγώ αλλά είναι 250 όχι 300. Καινούργιο το είχα πάρει, για εμένα το καλύτερο σκούτερ που κυκλοφορούσε πριν βγει το 300ρι...Παίδες γ3ια χαρά. Σκέφτομαι για Υamaxa x max 300 απο 2016και μετά. Τοχει κανεις? Εντυπώσεις?
Δεν αγοραζω καινούριο ειναι πολυ ακριβό. Παντα μεταχειρισμένο εως 5ετιας με κατω απο 20000χλμ.. Στο 300 μιλαω με τον blue core... Τοχω οδηγησει μεταχειρισμένο νομιζω 2018 μοντέλο...Το μοντέλο του 2016 το έχω εγώ αλλά είναι 250 όχι 300. Καινούργιο το είχα πάρει, για εμένα το καλύτερο σκούτερ που κυκλοφορούσε πριν βγει το 300ρι...
Τα έχω οδηγήσει όλα σε αυτή την κατηγορία, το xmax έχει την καλύτερη σέλα, τα καλύτερα φρένα,τεράστιο χώρο από κάτω και γενικώς είναι πάρα πολύ ποιοτικό. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει τόση επιτάχυνση όσο το Beverly ας πούμε αλλά πίστεψε με υπερτερεί σε όλα τα άλλα...
Το 300ρι που βγήκε μετά (νομίζω 1 χρόνο αργότερα) ήταν βελτιωμένο σε όλους τους τομείς αλλά τώρα έχει βγει το πιο καινούργιο μοντέλο αλλά δεν υπάρχουν ακόμα απόψεις και δοκιμές,σκέψου ήρθε Ελλάδα ένα μήνα πριν...
Ο λογος που επιμένω χρονια σε χοντα ηταν παντα η αξιοπιστία.. Προφανως η γιαμαχα την 3χει φτάσει, ευχάριστο. Παμε για tmax 300 λοιπόνYamaha είναι φίλε μου, 7 χρόνια που το έχω το μόνο που άλλαξα ήταν ένα ρουλεμάν τιμονιού γιατί ήταν ελαττωματικό από τη μάνα του. Κατά τα άλλα το πιο ακριβό σέρβις ήταν η αλλαγή ιμάντα όπως σε όλα τα σκούτερ που πήγε γύρω στα 150 ευρώ, γενικά δεν είχα κανένα απολύτως θέμα με βλάβες πλην του ρουλεμάν που αλλάχτηκε στην εγγύηση.
Όποιον ξέρω που το έχει ( 2 γνωστοί μου συγκεκριμένα) δεν είχαν κανένα θέμα.
Έχω φτιάξει σέλα στον motok στην Καλλιροης. Θαύμα !έχει βάλει κανείς σέλα corbin?
έχει άποψη?
Έφτιαξα στη motoderma.Έχω φτιάξει σέλα στον motok στην Καλλιροης. Θαύμα !
Δεν πας μια βόλτα εκεί πρώτα ;
Για ποιο μηχανάκι;Έφτιαξα στη motoderma.
Thanks anyway
Without a pause
Το CBX ακουγόταν σαν τζετ αεροπλάνο. Επίτηδες. Δεν πούλησε αρκετά στην εποχή του. Το φοβόταν ο κόσμος. Πλέον είναι θρύλος. Γιατί ήταν τεχνολογία κινητήρων αγώνων της Honda δοσμένη στον καταναλωτή. Όχι με αντίστοιχου επιπέδου σασί και αναρτήσεις αλλά καλά φρένα.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν το μοτέρ αυτό θα είναι κάθε βράδυ το μαξιλάρι μου...
Ακους τον ηχο 6 σε 1 και ξεροχυνεις
Όσα χρόνια κι αν περάσουν το μοτέρ αυτό θα είναι κάθε βράδυ το μαξιλάρι μου...
Όταν έπιανε ροπή άκουγες ένα γλυκό ουρλιαχτό... 6 σε 1 βλέπεις...Ακους τον ηχο 6 σε 1 και ξεροχυνεις