Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
το ktm το έχει και προσφορά στα 4.800 νομίζω
Γερές πρεπει να είναι, αλλά που να βγεις αυτοκινητόδρομο με μονοκυλινδρο?Οι Enfield είναι πανέμορφες κάποιες καινούργιες αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει από αξιοπιστία και αντιμετώπιση από αντιπροσωπεία γενικότερα...
Ε όχι εκτός αν πηγαίνεις με 100 και κάνεις στάση κάθε 1 ώρα.Γερές πρεπει να είναι, αλλά που να βγεις αυτοκινητόδρομο με μονοκυλινδρο?
Για να πηγαινεις κολιατσου- πατησια ειναιΕ όχι εκτός αν πηγαίνεις με 100 και κάνεις στάση κάθε 1 ώρα.
Αμτζικ τι Honda είναι αυτό 6 κύλινδρο ?
Προσυπογράφω. Και εννοείται δε συγκρίνεις το st με το tmax, διαφορετικά μηχανάκια, διαφορετικό στυλ.2 άτομα ξέρω που έχουν το sym και είναι και οι δύο πολύ ήσυχοι στην οδήγηση, μου είπαν ότι μέσα στην πόλη με χαλαρό ρυθμό καίει 6,5 το λιγότερο...είναι φοβερό μηχανάκι πάντως αλλά το ,tmax είναι άλλη κατηγορία...
...off topic! Τα σκουτερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!!Τις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνα tmax που είναι καλύτερο κι από μηχανή σε πολλά θέματα...
Εφόσον η χρήση του διτροχου είναι μόνο για πόλη τότε προτείνω ένα καλό σκούτερ,όποιος έχει και άνεση παίρνει το Honda xadv η το forza 750 που είναι σκουτερομηχανές...
Ειχα καβλα με τις μηχανές πολλά χρόνια αλλά την άνεση του σκούτερ δεν την έχει τίποτα και πλέον με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις μηχανή παίρνεις ένα πολύ καλό αυτόματο και κάνεις τη δουλειά σου εκτός αν είσαι πορωμενος με μηχανή εντελώς, εκεί πάσο...
Οχι το st βρε για το tl 508 λέωΠροσυπογράφω. Και εννοείται δε συγκρίνεις το st με το tmax, διαφορετικά μηχανάκια, διαφορετικό στυλ.
το X ADV το πήρα εγώ, βέβαια είναι το πρώτο μηχανάκι μου κ μου φάνηκε πολύ βαρύ σε συζητήσεις με άλλους κατόχους λένε το ίδιο, είναι νομίζω 20 κιλά ποιο ελαφρύ από Gs1200Τις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνα tmax που είναι καλύτερο κι από μηχανή σε πολλά θέματα...
Εφόσον η χρήση του διτροχου είναι μόνο για πόλη τότε προτείνω ένα καλό σκούτερ,όποιος έχει και άνεση παίρνει το Honda xadv η το forza 750 που είναι σκουτερομηχανές...
Ειχα καβλα με τις μηχανές πολλά χρόνια αλλά την άνεση του σκούτερ δεν την έχει τίποτα και πλέον με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις μηχανή παίρνεις ένα πολύ καλό αυτόματο και κάνεις τη δουλειά σου εκτός αν είσαι πορωμενος με μηχανή εντελώς, εκεί πάσο...
σε αυτή την κατηγορία τίμιο είναι το ΑΚ550Το τμαξ το θεωρώ υπερτιμημένο. Προσωπικά, αν είχα να επιλέξω σε τέτοιου τύπου σκούτερ, θα πήγαινα στο maxsym tl. Φυσικά δε συγκρίνεις γιαμάχα με σιμ, αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
Το ίδιο έλεγα κι εγώ μέχρι που οδήγησα tmax ,φίλε...Αστο......off topic! Τα σκουτερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!!
Βαρυ οκ αλλά είναι σωστά μοιρασμένο το βάρος ?το X ADV το πήρα εγώ, βέβαια είναι το πρώτο μηχανάκι μου κ μου φάνηκε πολύ βαρύ σε συζητήσεις με άλλους κατόχους λένε το ίδιο, είναι νομίζω 20 κιλά ποιο ελαφρύ από Gs1200