You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 349K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
ρε σεις όλα αυτά καλά αλλά εγώ για τη rebel ρώτησα
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.522
- Πόντοι
- 4.546
Ποια rebel?ρε σεις όλα αυτά καλά αλλά εγώ για τη rebel ρώτησα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Ποια rebel?
έχει κανείς άποψη?
Tεχνικά Χαρακτηριστικά CMX 1100 ALL DAY REBEL - Honda Motorcycles
HONDA CMX 1100 ALL DAY REBELwww.honda-motorcycles.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
dct
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.417
- Πόντοι
- 4.746
Kαι το παρακατω φαινεται δυνατο εργαλειο. Βγηκε για να αντιμετωπισει το ninja
Used Suzuki Motorbikes and Scooters for Sale in Keighley, West Yorkshire | Gumtree
Find amazing local prices on used Suzuki motorbikes and scooters for sale in Keighley, West Yorkshire ✅ Shop hassle-free with Gumtree, your local buying & selling community.
www.gumtree.com
Συνημμένα
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.522
- Πόντοι
- 4.546
Δεν την ξέρω, αλλά όπως τη βλέπω φέρνει λίγο σε brixton.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
dct
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Δεν την ξέρω, αλλά όπως τη βλέπω φέρνει λίγο σε brixton.
μάλλον κανείς δεν είχε ποτε επαφή...
τελος πάντων, κάνουν και τεστ ντραιβ καποιοι
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Τις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνα tmax που είναι καλύτερο κι από μηχανή σε πολλά θέματα...
Εφόσον η χρήση του διτροχου είναι μόνο για πόλη τότε προτείνω ένα καλό σκούτερ,όποιος έχει και άνεση παίρνει το Honda xadv η το forza 750 που είναι σκουτερομηχανές...
Ειχα καβλα με τις μηχανές πολλά χρόνια αλλά την άνεση του σκούτερ δεν την έχει τίποτα και πλέον με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις μηχανή παίρνεις ένα πολύ καλό αυτόματο και κάνεις τη δουλειά σου εκτός αν είσαι πορωμενος με μηχανή εντελώς, εκεί πάσο...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνα tmax που είναι καλύτερο κι από μηχανή σε πολλά θέματα...
Εφόσον η χρήση του διτροχου είναι μόνο για πόλη τότε προτείνω ένα καλό σκούτερ,όποιος έχει και άνεση παίρνει το Honda xadv η το forza 750 που είναι σκουτερομηχανές...
Ειχα καβλα με τις μηχανές πολλά χρόνια αλλά την άνεση του σκούτερ δεν την έχει τίποτα και πλέον με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις μηχανή παίρνεις ένα πολύ καλό αυτόματο και κάνεις τη δουλειά σου εκτός αν είσαι πορωμενος με μηχανή εντελώς, εκεί πάσο...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.198
- Πόντοι
- 6.515
Τυπε βάζεις και κουβέρτα το χειμώνα?Τις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Τυπε όχι αλλά γελάω με κάτι φυντάνια που νομίζουν ότι επειδή οδηγούν μηχανή έχουν κι αρχιδια...Τυπε βάζεις και κουβέρτα το χειμώνα?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.522
- Πόντοι
- 4.546
Το τμαξ το θεωρώ υπερτιμημένο. Προσωπικά, αν είχα να επιλέξω σε τέτοιου τύπου σκούτερ, θα πήγαινα στο maxsym tl. Φυσικά δε συγκρίνεις γιαμάχα με σιμ, αλλά ο καθένας με τα γούστα του.Τις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Το sym που λες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, καίει 7 λίτρα σχεδόν...Το τμαξ το θεωρώ υπερτιμημένο. Προσωπικά, αν είχα να επιλέξω σε τέτοιου τύπου σκούτερ, θα πήγαινα στο maxsym tl. Φυσικά δε συγκρίνεις γιαμάχα με σιμ, αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.979
- Πόντοι
- 1.056
Τωρα τελευταια εχουν αρχισει και Ελλεηνιδες να καβαλανε σκουτερακια-μηχανακια..
Δεν ειναι πολυ αντιαισθητικο ρε μαγκες;
Να μου πεις εαν ειναι μονες τους και δεν εχουν κανεναν να τον τρεχουν..
Δεν ειναι πολυ αντιαισθητικο ρε μαγκες;
Να μου πεις εαν ειναι μονες τους και δεν εχουν κανεναν να τον τρεχουν..
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.522
- Πόντοι
- 4.546
Ναι αυτό είναι αλήθεια, καίει τον κώλο του, όπως και το sym st 200 καταναλώνει αρκετή βενζίνη για 170 κυβικά που είναι (το οποίο έχει και σχετικά μικρό ρεζεβουάρ).Το sym που λες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, καίει 7 λίτρα σχεδόν...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
2 άτομα ξέρω που έχουν το sym και είναι και οι δύο πολύ ήσυχοι στην οδήγηση, μου είπαν ότι μέσα στην πόλη με χαλαρό ρυθμό καίει 6,5 το λιγότερο...είναι φοβερό μηχανάκι πάντως αλλά το ,tmax είναι άλλη κατηγορία...Ναι αυτό είναι αλήθεια, καίει τον κώλο του, όπως και το sym st 200 καταναλώνει αρκετή βενζίνη για 170 κυβικά που είναι (το οποίο έχει και σχετικά μικρό ρεζεβουάρ).
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
απλά δεν το θέλω για να κάνω τη δουλειά μου. για λίγες ώρες το σκ το θέλω, για την καύλαΤις έχω βαρεθεί πλέον τις μηχανές,έχω βολευτεί με το σκούτερ που είναι αστέρι το συγκεκριμένο ( xmax 250 2016 μοντέλο) και απλά θα το αλλάξω με το καινούργιο όπου να ναι...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Αν θέλεις για το σκ μόνο φίλε σαπιενς πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο...καλύτερα κάποιο μικρό adventure για εμένα τύπου benelli trk 250 η το ktm το 250
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
τα κοιτάω...Αν θέλεις για το σκ μόνο φίλε σαπιενς πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο...καλύτερα κάποιο μικρό adventure για εμένα τύπου benelli trk 250 η το ktm το 250
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις