BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
http://[URL unfurl="true"]www.motoplanete.com/newsmpb/images/Yamaha-850-MT-09-Tracer-fiche-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Την πήρες?
http://[URL unfurl="true"]www.motoplanete.com/newsmpb/images/Yamaha-850-MT-09-Tracer-fiche-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Την πήρες?
Ναι
αλλα δεν την εχω παραλαβει,2 οκτ
ΘενξΑ, ήθελα να σε ρωτήσω τι λέει,κι εγώ τη σκέφτομαι...καλοτάξιδη
Θενξ
οτι θες ρωτα την εχω κανει τεστ ραιντ 2 φορες
3 κυλνδΓια κανά πρόβλημα ήθελα να σε ρωτήσω αλλά πώς να δεις με 2 test ride..
Σέλα, χούφτες και ζελατίνα κάνουν δουλειά ή θέλουν άλλαγμα? Δεν μ αρέσουν καθόλου οπτικά επίσης. Σε κίνηση μπήκες να δεις αν ανεβάζει θερμοκρασία? γιατί είμαι παθών και είναι το πρώτο που κοιτάω. κατά τα άλλα όλοι λένε για τρομερή τιμή και value for money.είμαι ανάμεσα σ αυτή και την tiger sport.
3 κυλνδ
115 ροδα
λιγα μηχανακια σε περνανε
την ειχα 2 ωρες μεταξυ κατεχακη - κηφισιας - μεσογειων,καμια σχεση η θερμοκρασια,τααπωσα ενα GS1300 φαναρι 401 με φαναρι αεροπορειας,εκανα πισω μονο με μια μπουσα
Το μονο που θελει η μπορεις να βαλεις ειναι η εξατμιση μαμα απο Acrap για λιγο φασαρια παραπανω μονο και μονο για να σε ακουνε τα αυτοκινητα.
Ζελατινα ανεβοκατεβαινει οπως και η σελα,χουφτες ειναι θεμα γουστου,εμενα μου αρεσουν.
Αν δεν σου αρεσουω χουφτες ζελατινα και γενικα αυτο το τουρινγκ και το λεει η καρδια σου μπες με ΜΤ-09,κατι σαν το GT-R των αυτοκινητων,παιρνει τρομερες βελτιωσεις,ασε που δεν τα χρειαζεται.
Να ξερεις οτι με τον τιγρη θα δωσεις διπλα λεφτα και θα σου κανουν πλακα ολοι οι τρασεραδες.
το οτι ολοι θα πανε τελικα στον απροβληματιστο 3κυλινδρο ακολουθωντας τον τιγρη,σου λεει κατι?90 αλογα με 115 σιγουρα ειναι τεραστια η διαφορα,αρα τι να συζηταμε?3 κυλνδ
115 ροδα
λιγα μηχανακια σε περνανε
την ειχα 2 ωρες μεταξυ κατεχακη - κηφισιας - μεσογειων,καμια σχεση η θερμοκρασια,τααπωσα ενα GS1300 φαναρι 401 με φαναρι αεροπορειας,εκανα πισω μονο με μια μπουσα
Το μονο που θελει η μπορεις να βαλεις ειναι η εξατμιση μαμα απο Acrap για λιγο φασαρια παραπανω μονο και μονο για να σε ακουνε τα αυτοκινητα.
Ζελατινα ανεβοκατεβαινει οπως και η σελα,χουφτες ειναι θεμα γουστου,εμενα μου αρεσουν.
Αν δεν σου αρεσουω χουφτες ζελατινα και γενικα αυτο το τουρινγκ και το λεει η καρδια σου μπες με ΜΤ-09,κατι σαν το GT-R των αυτοκινητων,παιρνει τρομερες βελτιωσεις,ασε που δεν τα χρειαζεται.
Να ξερεις οτι με τον τιγρη θα δωσεις διπλα λεφτα και θα σου κανουν πλακα ολοι οι τρασεραδες.
οχι φιλε μισα-μισα την πηρα
κοιτα,εγω ενθουσιαστηκα με τα μπασιματα ελαφρια σαν παπι,ευκινητη στην κινηση ροπη ξεχνας να κανεις αλλαγες.
Τωρα για ταξιδι..δεν ξερω δεν εχω κανει
1 εκδοση υπαρχει με 3 διαφορετικα χρωματα Red-Blue racing - Grey
Ο Tιγρης εχει σχεδον τα διπλα λεφτα και στα σερβις ειναι φωτια,ασε που στο ξανα λεω ειναι αργος.
επειδη ειναι μερακλιδικο το θρετ θα ειμαι ειλικρινηςτο οτι ολοι θα πανε τελικα στον απροβληματιστο 3κυλινδρο ακολουθωντας τον τιγρη,σου λεει κατι?90 αλογα με 115 σιγουρα ειναι τεραστια η διαφορα,αρα τι να συζηταμε?
Διπλη τιμη γιατι γαμιεται η λιρα αγγλιας κ το γιεν υποτιμαται συνεχως.
Πριν λοιπον βγει αυτο το ΝΕΟ μηχανακι,τι θα επαιρνες σ αυτη την κατηγορια?
οκ.το MT09 σε παρασυρει ευκολα σε χουλιγκανισμους,καλα σκεφτεσαι.επειδη ειναι μερακλιδικο το θρετ θα ειμαι ειλικρινης
Αν ειχα πολλα λεφτα Ντουκατι μουλτι παικσ πικ εντισιον
whois θα συνεχιζα με το TDM μου
και αν θελεις μια απαντηση ισως κατι διαφορετικο,το ΜΤ09 αλλα δεν ξερω αν θα το αντεχα
Δεν θελω να πω οτι ο τιγρης δεν ειναι καλο μηχανακι απλα κατι δεν μου παει καλα εμενα.
φιλε την εχω κανει παραγγελια προ καπιταλ κοντρολς απο ιουνιο και ακομα περιμενω το γκρευ ματΝαι τα ξέρω τα χρώματα, κι εμένα το γκρι ματ σαν κι εσένα μου αρέσει. Δίνουν δηλαδή δάνειο οι τράπεζες τώρα? 15 μέρες κάνει να έρθει η μηχανή?
Ο τίγρης έχει 11.990 και 125 άλογα, 235 κιλά.
τελικη τιμη?φιλε την εχω κανει παραγγελια προ καπιταλ κοντρολς απο ιουνιο και ακομα περιμενω το γκρευ ματ
Μου εδωσε η αλφα με 7%
φιλε την εχω κανει παραγγελια προ καπιταλ κοντρολς απο ιουνιο και ακομα περιμενω το γκρευ ματ
Μου εδωσε η αλφα με 7%
9500eτελικη τιμη?
παντα ορθιος.9500e
χωρις δωρα μονο 20% οφ στα ανταλακτικα και σερβις
350Ε τοκο το χρονο για 4 χρονια
Τώρα το είδα αυτό.ποναει η πλατη.
Αυτο όμως είναι υποκειμενικό.