Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Ναι
αλλα δεν την εχω παραλαβει,2 οκτ

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Θενξ
οτι θες ρωτα την εχω κανει τεστ ραιντ 2 φορες

Για κανά πρόβλημα ήθελα να σε ρωτήσω αλλά πώς να δεις με 2 test ride..
Σέλα, χούφτες και ζελατίνα κάνουν δουλειά ή θέλουν άλλαγμα? Δεν μ αρέσουν καθόλου οπτικά επίσης. Σε κίνηση μπήκες να δεις αν ανεβάζει θερμοκρασία? γιατί είμαι παθών και είναι το πρώτο που κοιτάω. κατά τα άλλα όλοι λένε για τρομερή τιμή και value for money.είμαι ανάμεσα σ αυτή και την tiger sport.

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Για κανά πρόβλημα ήθελα να σε ρωτήσω αλλά πώς να δεις με 2 test ride..
Σέλα, χούφτες και ζελατίνα κάνουν δουλειά ή θέλουν άλλαγμα? Δεν μ αρέσουν καθόλου οπτικά επίσης. Σε κίνηση μπήκες να δεις αν ανεβάζει θερμοκρασία? γιατί είμαι παθών και είναι το πρώτο που κοιτάω. κατά τα άλλα όλοι λένε για τρομερή τιμή και value for money.είμαι ανάμεσα σ αυτή και την tiger sport.
3 κυλνδ
115 ροδα
λιγα μηχανακια σε περνανε
την ειχα 2 ωρες μεταξυ κατεχακη - κηφισιας - μεσογειων,καμια σχεση η θερμοκρασια,τααπωσα ενα GS1300 φαναρι 401 με φαναρι αεροπορειας,εκανα πισω μονο με μια μπουσα :)
Το μονο που θελει η μπορεις να βαλεις ειναι η εξατμιση μαμα απο Acrap για λιγο φασαρια παραπανω μονο και μονο για να σε ακουνε τα αυτοκινητα.
Ζελατινα ανεβοκατεβαινει οπως και η σελα,χουφτες ειναι θεμα γουστου,εμενα μου αρεσουν.
Αν δεν σου αρεσουω χουφτες ζελατινα και γενικα αυτο το τουρινγκ και το λεει η καρδια σου μπες με ΜΤ-09,κατι σαν το GT-R των αυτοκινητων,παιρνει τρομερες βελτιωσεις,ασε που δεν τα χρειαζεται.
Να ξερεις οτι με τον τιγρη θα δωσεις διπλα λεφτα και θα σου κανουν πλακα ολοι οι τρασεραδες.

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
και μοτορι δοκιμασμενο 2+ χρονια απο το ΜΤ-09

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
3 κυλνδ
115 ροδα
την ειχα 2 ωρες μεταξυ κατεχακη - κηφισιας - μεσογειων,καμια σχεση η θερμοκρασια,τααπωσα ενα GS1300 φαναρι 401 με φαναρι αεροπορειας,εκανα πισω μονο με μια μπουσα :)
Το μονο που θελει η μπορεις να βαλεις ειναι η εξατμιση μαμα απο Acrap για λιγο φασαρια παραπανω μονο και μονο για να σε ακουνε τα αυτοκινητα.
Ζελατινα ανεβοκατεβαινει οπως και η σελα,χουφτες ειναι θεμα γουστου,εμενα μου αρεσουν.
Αν δεν σου αρεσουω χουφτες ζελατινα και γενικα αυτο το τουρινγκ και το λεει η καρδια σου μπες με ΜΤ-09,κατι σαν το GT-R των αυτοκινητων,παιρνει τρομερες βελτιωσεις,ασε που δεν τα χρειαζεται.
Να ξερεις οτι με τον τιγρη θα δωσεις διπλα λεφτα και θα σου κανουν πλακα ολοι οι τρασεραδες.

Διπλά λεφτά σε συντήρηση εννοείς?Μου χει κάνει εντύπωση τώρα που το λες με τον τίγρη οτι πουλάνε πάρα πολλά μεταχειρισμένα, τόσο γρήγορα απογοητεύτηκαν? Για την tracer δεν το συζητάμε,κορυφαίος κινητήρας και πολύ ελαφριά, λογικό είναι να την κάνει σε όλους. Απλά δεν μ αρέσουν κάποια πράγματα πάνω τα συγκεκριμένα όχι γενικά κι έλεγα αν είναι να δίνω 2000 για να αλλάζω ζελατίνα χούφτες (που διάβασα επειδή είναι μακριά δεν κόβουν καθόλου αέρα) σέλα σκληρή (?) μαρσπιέδες που είναι μεταλλικοί και θα σε κόβουν στο πόδι σε κανά ταξίδι,να πάρω την sport.Ντούκου την πήρες?

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
οχι φιλε μισα-μισα την πηρα
κοιτα,εγω ενθουσιαστηκα με τα μπασιματα ελαφρια σαν παπι,ευκινητη στην κινηση ροπη ξεχνας να κανεις αλλαγες.
Τωρα για ταξιδι..δεν ξερω δεν εχω κανει
1 εκδοση υπαρχει με 3 διαφορετικα χρωματα Red-Blue racing - Grey
Ο Tιγρης εχει σχεδον τα διπλα λεφτα και στα σερβις ειναι φωτια,ασε που στο ξανα λεω ειναι αργος.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
3 κυλνδ
115 ροδα
το οτι ολοι θα πανε τελικα στον απροβληματιστο 3κυλινδρο ακολουθωντας τον τιγρη,σου λεει κατι?90 αλογα με 115 σιγουρα ειναι τεραστια η διαφορα,αρα τι να συζηταμε?
Διπλη τιμη γιατι γαμιεται η λιρα αγγλιας κ το γιεν υποτιμαται συνεχως.
Πριν λοιπον βγει αυτο το ΝΕΟ μηχανακι,τι θα επαιρνες σ αυτη την κατηγορια?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
οχι φιλε μισα-μισα την πηρα
κοιτα,εγω ενθουσιαστηκα με τα μπασιματα ελαφρια σαν παπι,ευκινητη στην κινηση ροπη ξεχνας να κανεις αλλαγες.
Τωρα για ταξιδι..δεν ξερω δεν εχω κανει
1 εκδοση υπαρχει με 3 διαφορετικα χρωματα Red-Blue racing - Grey
Ο Tιγρης εχει σχεδον τα διπλα λεφτα και στα σερβις ειναι φωτια,ασε που στο ξανα λεω ειναι αργος.

Ναι τα ξέρω τα χρώματα, κι εμένα το γκρι ματ σαν κι εσένα μου αρέσει. Δίνουν δηλαδή δάνειο οι τράπεζες τώρα? 15 μέρες κάνει να έρθει η μηχανή?
Ο τίγρης έχει 11.990 και 125 άλογα, 235 κιλά.

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
το οτι ολοι θα πανε τελικα στον απροβληματιστο 3κυλινδρο ακολουθωντας τον τιγρη,σου λεει κατι?90 αλογα με 115 σιγουρα ειναι τεραστια η διαφορα,αρα τι να συζηταμε?
Διπλη τιμη γιατι γαμιεται η λιρα αγγλιας κ το γιεν υποτιμαται συνεχως.
Πριν λοιπον βγει αυτο το ΝΕΟ μηχανακι,τι θα επαιρνες σ αυτη την κατηγορια?
επειδη ειναι μερακλιδικο το θρετ θα ειμαι ειλικρινης
Αν ειχα πολλα λεφτα Ντουκατι μουλτι παικσ πικ εντισιον
whois θα συνεχιζα με το TDM μου
και αν θελεις μια απαντηση ισως κατι διαφορετικο,το ΜΤ09 αλλα δεν ξερω αν θα το αντεχα
Δεν θελω να πω οτι ο τιγρης δεν ειναι καλο μηχανακι απλα κατι δεν μου παει καλα εμενα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
επειδη ειναι μερακλιδικο το θρετ θα ειμαι ειλικρινης
Αν ειχα πολλα λεφτα Ντουκατι μουλτι παικσ πικ εντισιον
whois θα συνεχιζα με το TDM μου
και αν θελεις μια απαντηση ισως κατι διαφορετικο,το ΜΤ09 αλλα δεν ξερω αν θα το αντεχα
Δεν θελω να πω οτι ο τιγρης δεν ειναι καλο μηχανακι απλα κατι δεν μου παει καλα εμενα.
οκ.το MT09 σε παρασυρει ευκολα σε χουλιγκανισμους,καλα σκεφτεσαι.

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Ναι τα ξέρω τα χρώματα, κι εμένα το γκρι ματ σαν κι εσένα μου αρέσει. Δίνουν δηλαδή δάνειο οι τράπεζες τώρα? 15 μέρες κάνει να έρθει η μηχανή?
Ο τίγρης έχει 11.990 και 125 άλογα, 235 κιλά.
φιλε την εχω κανει παραγγελια προ καπιταλ κοντρολς απο ιουνιο και ακομα περιμενω το γκρευ ματ
Μου εδωσε η αλφα με 7%

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
φιλε την εχω κανει παραγγελια προ καπιταλ κοντρολς απο ιουνιο και ακομα περιμενω το γκρευ ματ
Μου εδωσε η αλφα με 7%

Πηξ λα μουν! Έχει ξεπουλήσει το μηχανάκι..best seller παγκοσμίως. πάντα όρθιος! :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το μοναδικο απ τα "ορθια "που δεν εχει ξεφτιλιστει ακομα :grin:

Stories