You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 3.057
Ξερει κανεις καμια εταιρια να κανει 3μηνη (μηνιαια θα ηταν το ιδανικο αλλα δεν παιζει)ασφαλιση για μοτοσυκλετα?
Κάποιες κάνουν τετράμηνες σίγουρα. Για τρίμηνη ίσως δεν είμαι σίγουρος.
Ποιες δλαδη?Κάποιες κάνουν τετράμηνες σίγουρα. Για τρίμηνη ίσως δεν είμαι σίγουρος.
Υπαρχει σημαντικη διαφορα απο τις 6μηνες?
NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 3.057
Αρκετή ψάχτο δεν μπορώ να απαντήσω για ευνόητους λόγους...Ποιες δλαδη?
Υπαρχει σημαντικη διαφορα απο τις 6μηνες?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ψάχ'το λίγο (ρώτησε μερικούς "πράκτορες ασφαλειών" στη γειτονιά σου), έχω την εντύπωση πως κάτι θα βρεις.3μηνη ασφαλιση για μοτοσυκλετα?
NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 3.057
Καλησπέρα σας, ενώ χαλαρώνω στην καρέκλα μου Σάββατο απόγευμα, σκέφτομαι την "κρίση" και τι μας επιφυλάσουν αυτοί που τα έχουν σκεφτεί όλα για μας χωρίς εμάς και ενώ είμαι φάν των γρήγορων μοτοσυκλετών, έρχεται η Kawasaki Heavy Industries αυτήν την δύσκολη εποχή και είναι έτοιμη να βγάλει το μοντέλο Η2 και H2R. Δέν ξέρω αν θα βγεί στην παραγωγή σίγουρα, αλλά λένε για χίλια κυβικά με υπερσυμπιεστή και τριακόσια άλογα! Αν μπορούσα ποτέ να το αγοράσω θα ήταν ενδιαφέρον να το καβάλαγα στους ελληνικούς δρόμους
Αύριο Πανελ πρωτάθλημα ταχύτητας στα Μέγαρα για τους "γρήγορους"
Αύριο Πανελ πρωτάθλημα ταχύτητας στα Μέγαρα για τους "γρήγορους"
Επειδη α),τυχαίνει να είμαι κάτοχος μεσαίας sport-touring μοτό,με σχετικά καλή εμπειρία από βόλτες-ταξίδια,και β),είχα για λίγο στα χέρια μου 1000άρι super-bike,πιστεύω ότι τα 300 άλογα είναι ακραία υπερβολή για έναν μέσο αναβάτη στην ελληνική πραγματικότητα... Δηλαδή δεν μας φτάνουν τα +190 άλογα των σημερινών R1,ninja,κλπ,έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητές τους,και θέλουμε +50 άλογα από τα μηχανάκια του Marquez και του Rossi...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Επειδη α),τυχαίνει να είμαι κάτοχος μεσαίας sport-touring μοτό,με σχετικά καλή εμπειρία από βόλτες-ταξίδια,και β),είχα για λίγο στα χέρια μου 1000άρι super-bike,πιστεύω ότι τα 300 άλογα είναι ακραία υπερβολή για έναν μέσο αναβάτη στην ελληνική πραγματικότητα... Δηλαδή δεν μας φτάνουν τα +190 άλογα των σημερινών R1,ninja,κλπ,έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητές τους,και θέλουμε +50 άλογα από τα μηχανάκια του Marquez και του Rossi...
σοφα λογια φιλε
εχω ειχα gsx r 600 k ηταν μια χαρα τα 110 που εβγαζε
κ ειχα κανει κ 3 kevel στο california superbike school
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ελάτε ρε παιδιά τώρα!
Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι ούτε για να πηγαίνεις στη δουλειά σου, ούτε για να πηγαίνεις εκδρομή, ούτε καν για κυριακάτικη βόλτα.
Είναι για να λες πως "το έχεις".
Το βλέπω στον εαυτό μου, που έχω (και) Hayabusa, και μέσα σε 7 χρόνια έχω κάνει 8.500 χιλιόμετρα.
Δεν "βολεύει" για κάθε μέρα. Άσε που δεν μπορείς να κουβαλήσεις ούτε αναπτήρα.
Βέβαια, αν έχεις περάσει από όλα τα διάφορα στάδια, και δεν σε φοβίζουν τα άλογα και τα χιλιόμετρα, όοοοοοταν το βγάλεις και πας 280 κάπως νιώθεις. Κάτι γίνεταιμε την αδρεναλίνη στον οργανισμό.
Αλλά πρέπει να φτάσεις μέχρι τα Καμμένα Βούρλα για να πεις πως κάτι κατάλαβες. Η Χαλκίδα είναι "κοντά".
Αυτά τα μηχανάκια δεν είναι ούτε για να πηγαίνεις στη δουλειά σου, ούτε για να πηγαίνεις εκδρομή, ούτε καν για κυριακάτικη βόλτα.
Το βλέπω στον εαυτό μου, που έχω (και) Hayabusa, και μέσα σε 7 χρόνια έχω κάνει 8.500 χιλιόμετρα.
Βέβαια, αν έχεις περάσει από όλα τα διάφορα στάδια, και δεν σε φοβίζουν τα άλογα και τα χιλιόμετρα, όοοοοοταν το βγάλεις και πας 280 κάπως νιώθεις. Κάτι γίνεταιμε την αδρεναλίνη στον οργανισμό.
Αλλά πρέπει να φτάσεις μέχρι τα Καμμένα Βούρλα για να πεις πως κάτι κατάλαβες. Η Χαλκίδα είναι "κοντά".
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.115
- Πόντοι
- 5.845
Αν ζουσες σε Ευρωπαϊκη χωρα θα πηγαινες στην πιστα της περιοχης και θα ξεκαυλωνες με ασφαλεια....Ελάτε ρε παιδιά τώρα!
Για τη χρηστικοτητα που λες, συμφωνω 1000%. Εγω ειμαι στη φαση του down sizing. Ξεφορτωσα τις υπερμουναρες των 200 ιππων που ειναι μονο για να τις βλεπουν οι αλλοι οτι τις εχεις. Πηρα ενα Δουκα για να με γαργαλαει λιγο αλλα που ειναι και ευχρηστο για βολτες και καμμια κοντινη εκδρομουλα και ενα Beverly 350 για τις δουλειες στη πολη.
Βρηκε ο κωλος μου την υγεια του με το σκουτερ. Ειδικα χειμωνα με τη κουβερτα του ουτε κρυωνεις ουτε βρεχεσαι. Μεχρι και στο ΑΒ παω για ψωνια με δαυτο. Πολυ τιμιο εργαλειο....
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.195
- Πόντοι
- 6.515
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Καταγωγή από αίλουρο?
Απλή κωλοφαρδία?
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Aπλα κωλοφαρδος...............μα παρα πολυ κωλοφαρδος.....!!!!!!!!!!!!!!!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Χρόνια Πολλά σε όλους παιδιά. Με υγειά και ευτυχία σε σας και στην οικογένεια σας.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 3.057
απο τον Ιούνιο να μαστε καλά, θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε το Kawasaki H2 και H2R στην χώρα μας. Τιμή H2 28000 Ευρώ και Η2R με 55000 είναι δικό μας Αν εσείς η κάποιος φίλος σας το παραγγείλει, παρακαλώ στείλτε μου pm να έρθω να το θαυμάσω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις