Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το δεύτερο κιτ (το ακριβό).

Αν ΔΕΝ το βάλεις, τότε η θέση του κλιπον είναι εκεί που είναι η άσπρη γραμμή στη φωτογραφία.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται το "σπάσιμο" που κάνει το κλιπον για να σε σηκώσει.

Έκανα και κάτι χιλιόμετρα τώρα το πάσχα, και ναι, ο αέρας είναι λίγο πιο δυνατός από ότι πριν.
Αλλά για μέχρι 200-210 δεν υπάρχει πρόβλημα.

Συνημμένα

• IMG_5705.JPG
    IMG_5705.JPG
    164,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_5706.JPG
    IMG_5706.JPG
    206,2 KB · Εμφανίσεις: 20

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γκαυλα ειναι οι μηχανες!!πρωτο μου ηταν ενα τζιλερα 50αρακι :2funny: :2funny: μετα ενα παπι100σταρι,μετα ειχα παρει μια νιντζα καβασακι του 93!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: κορυφη!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αμαν πολυ ψηλο το βλεπω σταυρε. εντουραδα ορθιος σε λιγο. νομιζω το "χαλασες" το μηχανακι, τοκανες μονο για κομιουνιτι.
1) Έκτωρ, και τα δυο κιτ βγαίνουν και το πράμα επανέρχεται στην παλιά κατάσταση. Πανεύκολα.
2) Έφτιαξα και δικά μου spacers, 13mm αντί για 25,4 που είναι τα αμερικάνικα. Πήρα και βίδες. Είναι αστείο να τα δοκιμάσω, ίσως το κάνω.
3) Κατέβηκα (την προηγούμενη βδομάδα) και στο κέντρο. Απόλαυση. Δεν τολμούσα να πλησιάσω (φοβόμουν ότι θα μείνω από πλάτη), και τώρα ήπια μπύρες και μεζέδες στην Πανεπιστημίου. Σα να οδηγάω παπί.

Επισκέπτης
3) Είτε Piper Saratoga, είτε Cessna, είτε Learjet, είτε Boeing, είτε Messerschmidt, είτε Locheed, είτε τ' αρχίδια μου, τα παρπριζ των αεροπλάνων είναι ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗΣ αντοχής από αυτά των αυτοκινήτων. Επί πλέον δε (αν προσέξεις τη φωτογραφία) θα καταλάβεις ότι το σπασμένο τζάμι του αεροπλάνου είναι laminated - όπως και των αυτοκινήτων. Με διαφορετικά πάχη, φυσικά. Τι υποννοείς, ότι το Piper Saratoga έχει χειρότερο παρπριζ από το BMW μου? Δε με πείθεις.

4) Ναι, τόσα μίλια λέει. 170 μίλια την ώρα είναι 272km/h. Όχι πολύ διαφορετική ταχύτητα από αυτήν που έσκασε σε εμένα το πουλί, και που όπως είπα ήταν 250km/h.

5) Που θέλεις να καταλήξεις, δεν το καταλαβαίνω. Γιατί εγώ θέλω να καταλήξω ότι αυτό που είπες, ότι δηλαδή είναι μαλακία.

Και επειδή εδώ γράφουμε για μηχανάκαια, και επειδή έχω μηχανάκι που πάει 300 λέω σε όλους (καθαρά) ότι ΑΝ ΦΑΣ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ με τέτοιες ταχύτητες (και γενικώς πάνω από 200km/h) ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ.

Εγώ τι ήθελα να πω.
Στο ύψος του δρόμου, σπάνια θα βρεθεί μεγάλο πουλί.

Τώρα αν εσύ στο ύψος του δρόμου, συναντάς γυπαετούς, πελεκάνους , αγριόπαπιες
και άλλα ΜΕΓΑΛΑ πουλιά , που σπάνε παρπριζ ... τι να πω ....

Οι περισσότεροι , όταν μιλάμε για πουλί σε παρμπριζ , πάει ο νούς μας σε διαστάσεις σπουργίτη , άντε περιστεριού.ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΥΠΑΕΤΟΥ...

Επίσης ούτε έχω ακούσει , ούτε έχω διαβάσει , να έφαγε κανείς αγριόπαπια στη μάπα,
τρέχοντας με μοτοσυκλέτα. Με όλων των ειδών  και με αυτές που πάνε 300 και με αυτές που πάνε με 350.

Δική μου παρένθεση τέλος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ τι ήθελα να πω.

Τώρα αν εσύ στο ύψος του δρόμου, συναντάς γυπαετούς, πελεκάνους , αγριόπαπιες
και άλλα ΜΕΓΑΛΑ πουλιά , που σπάνε παρπριζ ... τι να πω ....

Οι περισσότεροι , όταν μιλάμε για πουλί σε παρμπριζ , πάει ο νούς μας σε διαστάσεις σπουργίτη , άντε περιστεριού.ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΥΠΑΕΤΟΥ...

Επίσης ούτε έχω ακούσει , ούτε έχω διαβάσει , να έφαγε κανείς αγριόπαπια στη μάπα,
τρέχοντας με μοτοσυκλέτα. Με όλων των ειδών  και με αυτές που πάνε 300 και με αυτές που πάνε με 350.

Δική μου παρένθεση τέλος.

:rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Και επειδή εδώ γράφουμε για μηχανάκαια, και επειδή έχω μηχανάκι που πάει 300 λέω σε όλους (καθαρά) ότι ΑΝ ΦΑΣ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ με τέτοιες ταχύτητες (και γενικώς πάνω από 200km/h) ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ.

Πουλί με 200+; Εδώ μπάμπουρα έχω φάει στον ώμο στα 180, και την άκουσα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάλι λάθος κάνεις.
Τι εννοείς, ότι τα μεγάλα πουλιά μόνο πετάνε? Δεν κατεβαίνουν ποτέ κάτω?

Στους δικούς μας δρόμους, πλησιάζουν μεγάλα πουλιά για να φάνε τα ψοφίμια που έχουν χτυπήσει τα αυτοκίνητα. Σκατζόχοιρους, φίδια, σκίουρους, σαύρες, ότι περπατάει και πέφτει "θύμα των τροχών". Καρακάξες, γλάροι, κοράκια, και κουκουβάγιες τη νύχτα, τα πάντα όλα τα σαρκοφάγα τσιμπολογάνε το μεζέ.
Με μικρή ταχύτητα σε παίρνουν πρέφα νωρίς, και φεύγουν πριν φτάσεις.
Με 50 & 70 m/sec όμως δεν προλαβαίνουν. Ή τα πετυχαίνεις στο ανέβασμα.
Δε σε κατηγορώ για κάτι, είναι λογικό να μην το ξέρεις, αν δεν έχεις ασχοληθεί.
Αλλά μην πετάγεσαι ΠΑΝΤΑ σαν την ψωλή, να πεις το δικό σου εκεί που δε σε παίρνει, γιατί μπορεί να συμβαίνει κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα.
Και μη κρίνεις το μέγεθος των πουλιών από αυτό που βλέπεις ανάμεσα στα σκέλια σου. Υπάρχουν και μεγαλύτερα από τέτοιο σπουργίτι.
:2funny:

Επισκέπτης
Πάλι λάθος κάνεις.
Τι εννοείς, ότι τα μεγάλα πουλιά μόνο πετάνε? Δεν κατεβαίνουν ποτέ κάτω?

Στους δικούς μας δρόμους, πλησιάζουν μεγάλα πουλιά για να φάνε τα ψοφίμια που έχουν χτυπήσει τα αυτοκίνητα. Σκατζόχοιρους, φίδια, σκίουρους, σαύρες, ότι περπατάει και πέφτει "θύμα των τροχών. Καρακάξες, γλάροι, τα πάντα όλα τα σαρκοφάγα τσιμπολογάνε το μεζέ.

Οπότε στο παρμπριζ υπάρχει πιθανότητα να πέσουν σκατζόχοιροι , φίδια , σκίουροι, σαύρες ...

Καλά από πουλιά χαλαρά γλάροι και καρακάξες ... και αετοί ...
και γεράκια ....

Εγώ μέχρι τώρα στο παρμπρίζ δεν έχω φάει τέτοια.

Τολμώ να πω ούτε αγριογούρουνα , λαγούς, ζαρκάδια ή αρκούδες.
Ούτε λύκους , τσακάλια.

Αλλά τώρα που το λες, κάπου πρέπει να έχω δει σε after market αξεσουάρ
γυαλοκαθαριστήρες για λύκους και αρκούδες.
Καθαρίζουν λέει απόλυτα το παρπριζ από τις αρκούδες που κολλάνε επάνω.

Αυτοί οι μηχανόβιοι τελικά είναι πολύ μάγκες.
Τα ξέρουν όλα.

Και πολύ ψωλαράδες γαμιάδες .....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να το διορθώσω, γιατί μάλλον κάνεις το βλάκα, θέλω να πιστεύω ότι αποκλείεται να είσαι πράγματι τόσο. Είσαι, αλλά όχι τόσο:

από:

για να φάνε τα ψοφίμια που έχουν χτυπήσει τα αυτοκίνητα

σε

για να φάνε τα ψοφίμια που έχουν χτυπηθεί από τα αυτοκίνητα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να το διορθώσω, γιατί μάλλον κάνεις το βλάκα, θέλω να πιστεύω ότι αποκλείεται να είσαι πράγματι τόσο. Είσαι, αλλά όχι τόσο:

από:

για να φάνε τα ψοφίμια που έχουν χτυπήσει τα αυτοκίνητα
ο λακης εχει δικιο,τετοια πουλια στα 2μ απο το εδαφος ειναι απιθανο k εξαιρετικα σπανιο να βρεθουν..
πιθανοτερο ειναι να πας απο περιστερι,ή απο κατασκευαστικο του δρομου/απο αλλαγη λωριδας χωρις φλας καμιας νοικοκυρας ,
παρα απο μετωπικη με γυπα.

οπως και να χει,σε ταχυτητες 180+++ ο μεσος οδηγος ειναι επι της ουσιας στα χερια του "θεου"...οταν καταπινεις 80μ το σεκοντ,δεν ελεγχεις τιποτε,εισαι αφημενος στην τυχαιοτητα..ειτε οδηγας μηχανη,ειτε αυτοκινητο..αυτη ειναι η πραγματικοτητα,γνωστη σε οσους καβλωνουμε να παιζουμε κοκκαλα τη ζωη χωρις λογο και αιτια κ εξακολουθουμε να μαστε πανω απ το χωμα καθαρα λογω συγκιριων...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ο λακης εχει δικιο,τετοια πουλια στα 2μ απο το εδαφος ειναι απιθανο k εξαιρετικα σπανιο να βρεθουν..
πιθανοτερο ειναι να πας απο περιστερι,ή απο κατασκευαστικο του δρομου/απο αλλαγη λωριδας χωρις φλας καμιας νοικοκυρας ,
παρα απο μετωπικη με γυπα.

οπως και να χει,σε ταχυτητες 180+++ ο μεσος οδηγος ειναι επι της ουσιας στα χερια του "θεου"...οταν καταπινεις 80μ το σεκοντ,δεν ελεγχεις τιποτε,εισαι αφημενος στην τυχαιοτητα..ειτε οδηγας μηχανη,ειτε αυτοκινητο..αυτη ειναι η πραγματικοτητα,γνωστη σε οσους καβλωνουμε να παιζουμε κοκκαλα τη ζωη χωρις λογο και αιτια κ εξακολουθουμε να μαστε πανω απ το χωμα καθαρα λογω συγκιριων...

Χιτμαν,
1) Αυτή τη νοικοκυρά που πάει ταξείδι με 180+++, θέλω να μου τη γνωρίσεις... Έχω την υποψία ότι θα κάνει και καλό κρεβάτι.
2) Τα περιστέρια δεν είναι σαρκοφάγα. Σποράκια τρώνε.
3) ΠΟΤΕ δεν πας με τέτοιες ταχύτητες, αν δεν ξέρεις το δρόμο. Οι λόγοι που "έχεις μάθει" το δρόμο μπορεί να είναι δύο:
α) τον έχεις ξανακάνει πρόσφατα, β) πάνε ΟΛΟΙ (αν έχει κίνηση) με τέτοιες ταχύτητες ή λίγο πιο κάτω (π.χ. 30-40km/h πιο κάτω). Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει θέμα "δρόμου".
4) Ο "μέσος οδηγός"? Πα να πει? Για κάν'το πιο λιανά?
5) Όπως και να το κάνουμε, άνθρωποι που καβαλάνε μηχανάκια που πάνε με 300 είναι "πάνω" από το "μέσο οδηγό" σε ικανότητες, όπως κι αν τον ορίσεις αυτόν. Όποιος δεν ήταν, δεν επέζησε για πολύ.
6) 80m/sec είναι 288km/h. Πιάνονται τέτοιες ταχύτητες με τα σημερινά μέσα, αλλά δεν είναι για όλη την ώρα.
7) Γενικά το ύφος σου μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Όταν πρωτοπήρα μηχανάκι μου έλεγε: "Βρε παιδάκι μου, δυο ρόδες είν' αυτές! Ένα πετραδάκι να βρεθεί μπροστά σου, πάει, τελείωσες!".
8) "Ο λάκης έχει δικιο". Κοίτα: Ο λάκης έχει γράψει (στο εδώ θέμα) τις μαλακίες του, αλλά συγχωρείται για διάφορους λόγους: α) Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία από τέτοια πράματα. Είναι σα να βγώ εγώ και να λέω ιστορίες για εμφυτεύματα. Μαλακίες θα πω. β) Όσα έχει πει εδώ "κουμπώνουν" με τη γενική εικόνα του λάκη, όπως τον έχουμε συνηθίσει εδώ τόσο καιρό, και έτσι τον αγαπάμε. Δεν αποτελούν "παραφωνία" με τη γενική του εικόνα, θέλω να πω. γ) Επιμένει σ' αυτά που λέει, αλλά σε ανεκτά όρια (αν δεν τα ξέρει). ΕΣΥ, τι βγήκες τώρα να μας πεις? Ξέρεις από γύπες?

Βρήκα και τη φωτο από τα km/h στα οποία έφαγα το πουλί. Άλλη στιγμή, αλλά τέτοια ταχύτητα.

Συνημμένα

• 240_4450.jpg
    240_4450.jpg
    236,9 KB · Εμφανίσεις: 23

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω βρει μπουφο σε ορεινη διαδρομη 5 τα χαραματα στη μεση του δρομου οπου οταν σηκωθηκε ειχε ευρος φτερων μεγαλυτερο απο το παρμπριζ του αυτοκινητου. αυτα δεν γινονται στις πολεις φυσικα. στην εθνικη ναι ειναι πιθανο αλλα απειροελαχιστη η πιθανοτητα να πετυχεις πουλι ειτε μικρο ή μεγαλο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Χιτμαν,
1) Αυτή τη νοικοκυρά που πάει ταξείδι με 180+++, θέλω να μου τη γνωρίσεις... Έχω την υποψία ότι θα κάνει και καλό κρεβάτι.
2) Τα περιστέρια δεν είναι σαρκοφάγα. Σποράκια τρώνε.
3) ΠΟΤΕ δεν πας με τέτοιες ταχύτητες, αν δεν ξέρεις το δρόμο. Οι λόγοι που "έχεις μάθει" το δρόμο μπορεί να είναι δύο:
α) τον έχεις ξανακάνει πρόσφατα, β) πάνε ΟΛΟΙ (αν έχει κίνηση) με τέτοιες ταχύτητες ή λίγο πιο κάτω (π.χ. 30-40km/h πιο κάτω). Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει θέμα "δρόμου".
4) Ο "μέσος οδηγός"? Πα να πει? Για κάν'το πιο λιανά?
5) Όπως και να το κάνουμε, άνθρωποι που καβαλάνε μηχανάκια που πάνε με 300 είναι "πάνω" από το "μέσο οδηγό" σε ικανότητες, όπως κι αν τον ορίσεις αυτόν. Όποιος δεν ήταν, δεν επέζησε για πολύ.
6) 80m/sec είναι 288km/h. Πιάνονται τέτοιες ταχύτητες με τα σημερινά μέσα, αλλά δεν είναι για όλη την ώρα.
7) Γενικά το ύφος σου μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Όταν πρωτοπήρα μηχανάκι μου έλεγε: "Βρε παιδάκι μου, δυο ρόδες είν' αυτές! Ένα πετραδάκι να βρεθεί μπροστά σου, πάει, τελείωσες!".
8) "Ο λάκης έχει δικιο". Κοίτα: Ο λάκης έχει γράψει (στο εδώ θέμα) τις μαλακίες του, αλλά συγχωρείται για διάφορους λόγους: α) Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία από τέτοια πράματα. Είναι σα να βγώ εγώ και να λέω ιστορίες για εμφυτεύματα. Μαλακίες θα πω. β) Όσα έχει πει εδώ "κουμπώνουν" με τη γενική εικόνα του λάκη, όπως τον έχουμε συνηθίσει εδώ τόσο καιρό, και έτσι τον αγαπάμε. Δεν αποτελούν "παραφωνία" με τη γενική του εικόνα, θέλω να πω. γ) Επιμένει σ' αυτά που λέει, αλλά σε ανεκτά όρια (αν δεν τα ξέρει). ΕΣΥ, τι βγήκες τώρα να μας πεις? Ξέρεις από γύπες?

Βρήκα και τη φωτο από τα km/h στα οποία έφαγα το πουλί. Άλλη στιγμή, αλλά τέτοια ταχύτητα.

απο πεμβε e36 δεν ειναι τουτο το καντρανι?

Επισκέπτης

Με προκαλείς να επανέλθω.

1)Από μηχανές , δεν γνωρίζω τίποτε, δεν είχα ποτέ, δεν οδηγούσα ποτέ
και δεν θέλω να αλλάξει τίποτε από τα παραπάνω.
Τα ίδια θέλω να ισχύσουν και για τα παιδιά μου.
2)Έχω κάνει κάμποσα χλμ σε ελληνικούς δρόμους, έχοντας 24 χρόνια δίπλωμα.
Πολύ πάνω από 1 εκατομμύριο , αθροίζοντας τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.
3)Έχουμε δει όλοι στο ... .auto moto und sport . τεστ σύγκρουσης με ταράνδους σε δοκιμές της μερσεντέ κτλ κτλ ... και έχουμε ακόύσει περιστέρια σε παρμπριζ ... επίσης κάποια ατυχήματα με κότες , κάτι λίγα με αγελάδες κτλ σε μικρούς στενούς επαρχιακούς δρόμους τα τελευταία.

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ή ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ ή ΓΛΑΡΟΥΣ ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ......

Είχαμε οικογενειακό σιδεράδικο , παράρτημα κάποτε στην παλιά λεωφόρο νατο , σύνορα άνω λιόσσια-ασπρόπυργο  , κοντά στην παλιά χωματερή .... ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΛΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....
και πέρναγα από τη νάτο , συχνά πυπνά με πολλά χλμ
(ξεκώλιαζα και μηχανές, γιατί με τα σαμάρια και τις λακούδες εκεί τότε, όποια μηχανή έκανε μαγκιές, συχνά κατέληγε στο ... χώμα)

ΑΛΛΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ .....

και τα ψοφίμια στους δρόμους .... είναι συνήθως κάτι χαλκομανανίες περιστέρια ή πατημένες γάτες , σκύλοι ....

σκοτωμένα γουρούνια, αγελάδες και άλογα ....

έχω δει μόνο σε γουέστερν ... όχι ελληνικούς δρόμους ....

Ο Σταύρος βέβαια που είναι ψωλαράς , καβλιάρης μηχανόβιος,
βλέπει συχνά μεγάλα πουλιά στους ελληνικούς δρόμους ...

http://[URL unfurl="true"]www.blackypanther.de/download/manuela/08_3/08_07/Pterandon_1.jpg[/img[/URL]]

Επίσης , έχω δει πολλούς οδηγούς/κατόχων superbikes σε ... διάφορες καφετέριες,
οι οποίες , χωρίς να έχω φοβερές γνώσεις , ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 300+++
και δεν μου φαίνονται καθόλου έμπειροι και μάγκες και γνώστες.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ.
Τέτοιοι είναι το 98% .......
(Σε αντίστοιχα αυτοκίνητα, ίσως είναι το 99,5% άσχετοι-μπουχέσες και οι μισοί να είναι και αδελφάρες)

Κάποιος που έχει κάποια εμπειρία και κάποιες (εκατοντάδες) χιλιάδες χλμ στην πλάτη,
έχει και κάποια ... ηλικία συνήθως.

Το θέμα , δεν προσφέρεται για κόντρα, όσο κι γουστάρει ο Σταύρος
και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση ... για το συγκεκριμένο ....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Από μηχανές , δεν γνωρίζω τίποτε, δεν είχα ποτέ, δεν οδηγούσα ποτέ
και δεν θέλω να αλλάξει τίποτε από τα παραπάνω.

Χάνεις. Δεν ξέρεις τι καύλα είναι να χαιδεύεις το γκάζι στην 400άρα και να ακούς λιοντάρι να βρυχαται.
Και στο λέει άνθρωπος που πρωτοκαβάλησε μετά τα 25 και δεν είναι σαν κουλτούρα "μηχανόβιος".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom