5) Όπως και να το κάνουμε, άνθρωποι που καβαλάνε μηχανάκια που πάνε με 300 είναι "πάνω" από το "μέσο οδηγό" σε ικανότητες, όπως κι αν τον ορίσεις αυτόν. Όποιος δεν ήταν, δεν επέζησε για πολύ.
8) "Ο λάκης έχει δικιο". Κοίτα: Ο λάκης έχει γράψει (στο εδώ θέμα) τις μαλακίες του, αλλά συγχωρείται για διάφορους λόγους: α) Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία από τέτοια πράματα. Είναι σα να βγώ εγώ και να λέω ιστορίες για εμφυτεύματα. Μαλακίες θα πω. β) Όσα έχει πει εδώ "κουμπώνουν" με τη γενική εικόνα του λάκη, όπως τον έχουμε συνηθίσει εδώ τόσο καιρό, και έτσι τον αγαπάμε. Δεν αποτελούν "παραφωνία" με τη γενική του εικόνα, θέλω να πω. γ) Επιμένει σ' αυτά που λέει, αλλά σε ανεκτά όρια (αν δεν τα ξέρει). ΕΣΥ, τι βγήκες τώρα να μας πεις? Ξέρεις από γύπες?
Με προκαλείς να επανέλθω.
1)Από μηχανές , δεν γνωρίζω τίποτε, δεν είχα ποτέ, δεν οδηγούσα ποτέ
και δεν θέλω να αλλάξει τίποτε από τα παραπάνω.
Τα ίδια θέλω να ισχύσουν και για τα παιδιά μου.
2)Έχω κάνει κάμποσα χλμ σε ελληνικούς δρόμους, έχοντας 24 χρόνια δίπλωμα.
Πολύ πάνω από 1 εκατομμύριο , αθροίζοντας τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.
3)Έχουμε δει όλοι στο ... .auto moto und sport . τεστ σύγκρουσης με ταράνδους σε δοκιμές της μερσεντέ κτλ κτλ ... και έχουμε ακόύσει περιστέρια σε παρμπριζ ... επίσης κάποια ατυχήματα με κότες , κάτι λίγα με αγελάδες κτλ σε μικρούς στενούς επαρχιακούς δρόμους τα τελευταία.
ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ή ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ ή ΓΛΑΡΟΥΣ ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ......
Είχαμε οικογενειακό σιδεράδικο , παράρτημα κάποτε στην παλιά λεωφόρο νατο , σύνορα άνω λιόσσια-ασπρόπυργο , κοντά στην παλιά χωματερή .... ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΛΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....
και πέρναγα από τη νάτο , συχνά πυπνά με πολλά χλμ
(ξεκώλιαζα και μηχανές, γιατί με τα σαμάρια και τις λακούδες εκεί τότε, όποια μηχανή έκανε μαγκιές, συχνά κατέληγε στο ... χώμα)
ΑΛΛΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ .....
και τα ψοφίμια στους δρόμους .... είναι συνήθως κάτι χαλκομανανίες περιστέρια ή πατημένες γάτες , σκύλοι ....
σκοτωμένα γουρούνια, αγελάδες και άλογα ....
έχω δει μόνο σε γουέστερν ... όχι ελληνικούς δρόμους ....
Ο Σταύρος βέβαια που είναι ψωλαράς , καβλιάρης μηχανόβιος,
βλέπει συχνά μεγάλα πουλιά στους ελληνικούς δρόμους ...
http://[URL unfurl="true"]www.blackypanther.de/download/manuela/08_3/08_07/Pterandon_1.jpg[/img[/URL]]
Επίσης , έχω δει πολλούς οδηγούς/κατόχων superbikes σε ... διάφορες καφετέριες,
οι οποίες , χωρίς να έχω φοβερές γνώσεις , ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 300+++
και δεν μου φαίνονται καθόλου έμπειροι και μάγκες και γνώστες.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ.
Τέτοιοι είναι το 98% .......
(Σε αντίστοιχα αυτοκίνητα, ίσως είναι το 99,5% άσχετοι-μπουχέσες και οι μισοί να είναι και αδελφάρες)
Κάποιος που έχει κάποια εμπειρία και κάποιες (εκατοντάδες) χιλιάδες χλμ στην πλάτη,
έχει και κάποια ... ηλικία συνήθως.
Το θέμα , δεν προσφέρεται για κόντρα, όσο κι γουστάρει ο Σταύρος
και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση ... για το συγκεκριμένο ....