Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άσε και το άλλο:
Ένα καλοκαίρι έφαγα ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ και 250 (τελική του) στην ευθεία των Μεγάρων ένα μεγάλο πουλί (περιστέρι? καρακάξα? γλάρος? ποτέ δεν έμαθα - παντως δεν ήταν σπουργίτης) στην πάνω αριστερή γωνία του παρπριζ.
Η περιοχή εκεί γέμισε αίματα και πούπουλα. Ευτυχώς, το παρπριζ δεν έσπασε.

Παρπρίζ από πουλί , δεν σπάει με τίποτε.
Δυστυχώς, έχω τσακίσει πολλά , χωρίς να το θέλω πάντα, σε καβλογκαζιές,
ακόμη και σε στενά (δεκαοχτούρες , περιστέρια κυρίως).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δυστυχώς, έχω τσακίσει πολλά , χωρίς να το θέλω πάντα, σε καβλογκαζιές,
ακόμη και σε στενά (δεκαοχτούρες , περιστέρια κυρίως).
ειναι τα λεγομενα περιστερια καμικαζι τυπε :rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μη λες ανοησίες. Και βέβαια σπάει. Είναι θέμα ταχύτητας. 250km/h είναι 70 μέτρα το δευτερόλεπτο. Για ξανασκέψου το.

show-low-bird-strike2xx.jpg

Και δες αυτό το βίντεο, θα ενημερωθείς.

Όσο για τα περιστέρια στα στενά...  Μάλλον επίτηδες τα πατάς (κρίνοντας από τα υπόλοιπα που γράφεις εδώ).

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το  να  σου  πεσει  περιστερι  στον  ανεμοθωρακα  δεν  ειναι  τιποτα......εμενα  μου  επεσε 
περιστερι  στο  κρανος............ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τα  ειδα  ολα ..........ασε  που  το  γαμημενο  με  γεμησε  και  αιματα......

Να  και  το  εργαλειο  μου............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• APRILIA   PEGASO  STRADA.jpg
    APRILIA PEGASO STRADA.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Παίδες μου έχει σκιστεί η σέλα του tdm. Έχει κάποιος να προτείνει κάνα καλό μάστορα για επισκευή?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
για τετρατροχους γκαζοφονιαδες υπαρχει αναλογο θρεντι?

Επισκέπτης
Και δες αυτό το βίντεο, θα ενημερωθείς.
]

Το λινκ που παραθέτεις, λέει ότι ψάχνουν κι οι ίδιοι να βρουν τι πουλί ήταν,
προφανώς τους προκάλεσε έκπληξη.
Τώρα το piper saratoga ... τι ποιότητας αεροσκάφος είναι ....
θα σε γελάσω ...
πάντως αναφέρει ταχύτητα 170 μίλια την ώρα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
θα σε γελάσω ...

Οδηγείς μοτοσυκλέτα, Λάκη;

Επισκέπτης
Οδηγείς μοτοσυκλέτα, Λάκη;
Όχι ποτέ.
Πέταξα μία σπόντα παραπάνω , σε αναφορά που έγινε για σπασμένο παρμπριζ αυτοκινήτου.
Και είπα ότι θεωρώ απίθανο να σπάσει παρμπριζ αυτοκινήτου, από πουλί , από τα συνήθη πουλιά της ελλάδας τουλάχιστον.
Για αγριόπαππια ή γυπαετό , το θεωρώ απίθανο να βρεθεί σε παρμπριζ αυτοκινήτου στους δρόμους της αττικής, ειδικά.
Αναφερόμουν σε περιστέρια, δεκαοχτούρες κτλ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
θα σε γελάσω ...

Δεν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά που λες:

1) Ναι, πάντα όταν μπει ένα πουλί στο cockpit την ώρα που πετάς, σου προκαλεί έκπληξη. Ίσως μάλιστα τόσο μεγάλη, που να στουκάρεις. Τι σου κάνει εντύπωση σ' αυτό? Γιατί το αναφέρεις?

2) Προφανώς μετά τη στούκα δεν μένουν και πολλά στοιχεία απ' το πουλί ώστε να καταλάβεις τι πουλί ήταν. Επομένως γι' αυτό έψαχναν να καταλάβουν τι ήταν. Και πάλι, τι σου κάνει εντύπωση σ' αυτό? Να μην ξέρουν?

3) Είτε Piper Saratoga, είτε Cessna, είτε Learjet, είτε Boeing, είτε Messerschmidt, είτε Locheed, είτε τ' αρχίδια μου, τα παρπριζ των αεροπλάνων είναι ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗΣ αντοχής από αυτά των αυτοκινήτων. Επί πλέον δε (αν προσέξεις τη φωτογραφία) θα καταλάβεις ότι το σπασμένο τζάμι του αεροπλάνου είναι laminated - όπως και των αυτοκινήτων. Με διαφορετικά πάχη, φυσικά. Τι υποννοείς, ότι το Piper Saratoga έχει χειρότερο παρπριζ από το BMW μου? Δε με πείθεις.

4) Ναι, τόσα μίλια λέει. 170 μίλια την ώρα είναι 272km/h. Όχι πολύ διαφορετική ταχύτητα από αυτήν που έσκασε σε εμένα το πουλί, και που όπως είπα ήταν 250km/h.

5) Που θέλεις να καταλήξεις, δεν το καταλαβαίνω. Γιατί εγώ θέλω να καταλήξω ότι αυτό που είπες, ότι δηλαδή
Παρπρίζ από πουλί, δεν σπάει με τίποτε
είναι μαλακία.

Και επειδή εδώ γράφουμε για μηχανάκαια, και επειδή έχω μηχανάκι που πάει 300 λέω σε όλους (καθαρά) ότι ΑΝ ΦΑΣ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ με τέτοιες ταχύτητες (και γενικώς πάνω από 200km/h) ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Απο στάση δεν θα χε καμία τύχη  απλά σε αυτα τα χιλιόμετρα γονατίζουν τα μηχανάκια

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Απο σταση λογικο ειναι ρε.. το zx απο τον ηχο φαινεται να του τελειωνουν τα γκαζια.. ξερει κανεις τι τελικες βγαζει..  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Απο σταση λογικο ειναι ρε.. το zx απο τον ηχο φαινεται να του τελειωνουν τα γκαζια.. ξερει κανεις τι τελικες βγαζει..  :think:
Ειναι υπόθεση της αντίστασης του αέρα ο αναβάτης στα 300 λυγιζει κάπου εκεί παίζει κι ο κόφτης του.αμαξι για να σταθεί ας πούμε απο στάση  μεχρι τα 300 χλ πρεπει να ειναι κάπου 650 άλογα κι αυτο σε κόντρα με 600αρια μηχανακια.επειδη με 650 άλογα δεν κυκλοφορούν πολλά απλά τους ακολουθας απο κοντά κι εφόσον είσαι delimited και ο δρόμος σπανιότατα βέβαια το επιτρέπει τους γαζωνεις  μετα τα 300 περίπου μεχρι τα 330-340 που τερματιζει κι ενα αμαξι δυνατό

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Σιγουρα ο αερας ειναι το σημαντικοτερο σ αυτες τις ταχυτητες .. δεν οδηγιεται το ιδιο οι 4 με τις 2 ροδες..  η αντισταση του αερα σε συνδυασμό με κραδασμους απο το δρομο κανει εξαιρετικα ασταθη τα μηχανακια σε πολυ ψηλες ταχυτητες..  αλλα απο τον ηχο που βγαζει το zx νομιζω οτι καπου εκει εχει τελικιασει κιολας..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Η νομοτέλεια της κόντρας όπως δυνατά βαριά αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη χάνουν απο σαξοπουντοραλοκουπρα  φτιαγμένα απο φανάρι σε φανάρι έτσι και τα χιλιαρια γονατίζουν στις τελικές σε αυτα τα χιλιόμετρα με τέτοια αυτοκίνητα που απο στάση τα χουν βούτυρο στο ψωμί τους

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Χρωστάω κάτι φωτογραφίες.

Η "double bubble" ζελατίνα μου.

Αυτήν εννοούσες ntenis?

Συνημμένα

• IMG_5709.JPG
    IMG_5709.JPG
    222,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_5710.JPG
    IMG_5710.JPG
    258,8 KB · Εμφανίσεις: 25

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το ένα κιτ (το εύκολο). Αυτό που ανεβάζει την πλάκα μια ίντσα

Συνημμένα

• IMG_5711.JPG
    IMG_5711.JPG
    220,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_5707.JPG
    IMG_5707.JPG
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 23

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμαν πολυ ψηλο το βλεπω σταυρε. εντουραδα ορθιος σε λιγο. νομιζω το "χαλασες" το μηχανακι, τοκανες μονο για κομιουνιτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom