Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καταλαβαινω τι θες να πεις , εις γνωση μου το δινω το ποσο ..γιατι μ αρεσει το μηχανακι , και 50χιλιαρικα να εκανε θα το επαιρνα , δεν ειναι η πρωτη φορα που παιρνω κατι που ειναι υπερεκτιμημενο , αλλα οπως σωστα λες ειναι θεμα γουστου και καυλας

Παρε κανενα τετοιο να πηξεις στο γκομενακι και ασε την Ντουκατι!  :grin:

Συνημμένα

• HD.jpg
    HD.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 21

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Για γρήγορο κάρο δεν το σκέφτεσαι ? γιατί έχεις κολλήσει με την μηχανή ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
Παρε κανενα τετοιο να πηξεις στο γκομενακι και ασε την Ντουκατι!  :grin:

Χαρλευ εχει ενας φιλος , εδωσε ενα 40αρι με τις καστομιες, αλλα αποσβεση σε γαμησια δεν εχει κανει ακομα.
Πηρε και ενα μεταχειρισμενο τζαγκουαρ καμπριο , πιο πολλες εχει γαμησει με αυτο που του στοίχισε τα μισα λεφτα , στον μισο χρονο που την εχει

Αλλα γενικα γκομενες που γουσταρουν μηχανες δεν ειναι του γουστου μου.
Γενικα για νοτια με μηχανη δεν κανεις πολλα , ειναι του αυτοκινητου εδω , ξερουν τι θελουν

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ε άμα ειναι και μπιστολι τι την θες την μηχανή ?

mid life crisis ρε τυπε ... θα τη βγαζει 2-3 φορες το καλοκαιρι να νοιωθει ρεμπελος ιζυ ραιντερ και μετα γκαραζ μεχρι το επομενο καλοκαιρι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
mid life crisis ρε τυπε ... θα τη βγαζει 2-3 φορες το καλοκαιρι να νοιωθει ρεμπελος ιζυ ραιντερ και μετα γκαραζ μεχρι το επομενο καλοκαιρι

σωστα , πιο πολυ για την αισθηση που σου δινει , μια βολτιτσα μεχρι το σουνιο και πισω , να σε χτυπησει λιγο ο αερας να χαλαρωσεις και να ανοιξει το ματι σου

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σωστα , πιο πολυ για την αισθηση που σου δινει , μια βολτιτσα μεχρι το σουνιο και πισω , να σε χτυπησει λιγο ο αερας να χαλαρωσεις και να ανοιξει το ματι σου

δε το κοροιδευω .. κι εγω εχω ακομα μηχανη αγορασμενη το 2004 με ... 20 χιλιαδες μιλια στο καντραν :p

πας λαυριο, τρως κανα θαλασσινο, γυρνας, ξεκαβλωνεις και αμα σου ξαναρθει πλυσιμο γυαλισμα και παλι απο την αρχη σε κανα μηνα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Χαρλευ εχει ενας φιλος , εδωσε ενα 40αρι με τις καστομιες, αλλα αποσβεση σε γαμησια δεν εχει κανει ακομα.
Πηρε και ενα μεταχειρισμενο τζαγκουαρ καμπριο , πιο πολλες εχει γαμησει με αυτο που του στοίχισε τα μισα λεφτα , στον μισο χρονο που την εχει

Αλλα γενικα γκομενες που γουσταρουν μηχανες δεν ειναι του γουστου μου.
Γενικα για νοτια με μηχανη δεν κανεις πολλα , ειναι του αυτοκινητου εδω , ξερουν τι θελουν

Δεν την βγαζεις στα σωστα στεκια!  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756
δε το κοροιδευω .. κι εγω εχω ακομα μηχανη αγορασμενη το 2004 με ... 20 χιλιαδες μιλια στο καντραν :p

πας λαυριο, τρως κανα θαλασσινο, γυρνας, ξεκαβλωνεις και αμα σου ξαναρθει πλυσιμο γυαλισμα και παλι απο την αρχη σε κανα μηνα

οπως τα λες ακριβως , και εγω οτι εχω πουλησει απο μηχανες ειχαν μαξ 15χιλ χλμ , και τις ειχα χρονια.
Μ αρεσει να ξερω οτι ειναι κατω στο γκαραζ και οποτε μου την δωσει μπορω να κανω αυτο περιπου που ειπες.
και μετα ακριβως οπως τα λες , γυαλισμα και νανακια στην κουκουλα τους

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ωραιος σταυρε. αν και ειμαι σιγουρος οπως προεβλεψες και συ οτι απο 230 και πανω θα εχεις θεμα.
Θα το δω.
Αλλά μη νομίζεις...  Πάνω από 230 (250 δηλαδή) δεν κρατάς για πολύ ώρα, έστω κι αν ο δρόμος το επιτρέπει. Όχι για τον αέρα, αλλά για την ένταση. Είναι τρομερή η προσοχή που απαιτείται, η αδρεναλίνη ρέει σαν καύσιμο, και φτάνεις (όπου θες να φτάσεις) πτώμα.

Άσε και το άλλο:
Ένα καλοκαίρι έφαγα ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ και 250 (τελική του) στην ευθεία των Μεγάρων ένα μεγάλο πουλί (περιστέρι? καρακάξα? γλάρος? ποτέ δεν έμαθα - παντως δεν ήταν σπουργίτης) στην πάνω αριστερή γωνία του παρπριζ.
Η περιοχή εκεί γέμισε αίματα και πούπουλα. Ευτυχώς, το παρπριζ δεν έσπασε.

Σκέφτηκα ότι αν το ίδιο συνέβαινε με το busa στο κράνος, τώρα θα ήμουν στα θυμαράκια.
Καλές οι αγριάδες, αλλά να μην προκαλούμε και την τύχη μας.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Τι είναι αυτό? Δεν το ξέρω. Πλάκα κάνεις? Παρπριζ σε GSXR?
Φιλε μου δεν μας τα λες καλα,δεν σου ειπα να βαλεις παρμπριζ το μηχανακι δεν ειναι βεσπα.
Εγω σου λεω αυτο για να ερχεται ο αερας πιο ψηλα στο κρανος η και καθολου. www.spiliotis.gr/fabbri-double-bubble-entonh-%CE%BAit%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-suzuki-gsxr1300-hayabusa-08-13-4]http://www.spiliotis.gr/fabbri-double-bubble-entonh-%CE%BAit%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-suzuki-gsxr1300-hayabusa-08-13-4[/url]
Φανταζομαι εισαι κατω απο 1.80 ετσι;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φιλε μου δεν μας τα λες καλα,δεν σου ειπα να βαλεις παρμπριζ το μηχανακι δεν ειναι βεσπα.
Εγω σου λεω αυτο για να ερχεται ο αερας πιο ψηλα στο κρανος η και καθολου. www.spiliotis.gr/fabbri-double-bubble-entonh-%CE%BAit%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-suzuki-gsxr1300-hayabusa-08-13-4]http://www.spiliotis.gr/fabbri-double-bubble-entonh-%CE%BAit%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-suzuki-gsxr1300-hayabusa-08-13-4[/url]
Φανταζομαι εισαι κατω απο 1.80 ετσι;
1) Ναι, είμαι 1,70. Κοντή. Κοντοπούτανο, πως το λένε.
2) Το έχω αυτό το τζάμι στο fairing, ή κάποιο παρόμοιο τέλος πάντων (να θυμηθώ να το φωτογραφίσω να στο βάλω εδώ πρέπει). Μη νομίζεις. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το stock (το δικό της). Αν δεν σκύψεις ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ (για τον αέρα), σε αυτές τις ταχύτητες (πάνω από 220-240) το κεφάλι έχει πρόβλημα. Κυρίως δονήσεων.
3) Και αν σκύψεις, το κεφάλι χαμηλώνει μεν, αλλά πάει και πιο μπροστά. Οπότε η γραμμή του αέρα είναι χαμηλότερα.
4) Στο πόση δύναμη σπρώχνει το κεφάλι προς τα πίσω παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο η μετωπική επιφάνεια του κράνους.
5) Αέρας σε στήθος και λαιμό δεν έρχεται στο busa.
6) Η θέση οδήγησης όμως δεν επιρρέαζει μόνο το κεφάλι, το ξανάπα, άλλωστε πόσο χρόνο πας με πάνω από 200-220 για να σε απασχολεί το κεφάλι?
7) Το κύριο που έκαναν τα 2 kits που έβαλα είναι το θέμα του ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (στις χαμηλές ταχύτητες).
8) Δεν κατάλαβα τον όρο "double bubble" που έγραψες. Δεν ήξερα ότι τις λένε έτσι αυτές τις ζελατίνες. Γι' αυτό σε ρώτησα. Είπα: "Δεν το ξέρω".

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τα βγαλανε τα λεφτα τους ..  :grin:

Συνημμένα