Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
θα το χτυπησω και να παει να γαμηθει , η σε αυτο το χρωμα η στο ολο καρμπον που ειναι ...

Να το παρεις με ολα τα εξτρα  :tooth:

11_danielaDiavel_03.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Ωραίο design τα ντουκατια τα γουστάρω πολυ αλλα την θελω την κεφαλα μου ,ενα άγριο 8 κύλινδρο με γκαβλωνει το ιδιο και αποφεύγω τις στενές επαφές  τρίτου τύπου με τα ντουβαρια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγκατέστησα δυο αμερικάνικα kit που αλλάζουν τη θέση οδήγησης.
"Σηκώνουν" λίγο (περ. 5cm) τον κορμό του αναβάτη.
Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ για ταχύτητες (συνεχώς) 150km/h + (δηλαδή εθνικές οδούς σε ταξείδια) η θέση οδήγησης είναι ΑΨΟΓΗ, σε διαδρομές με κάτω από τόσο (που κρατάνε πολλή ώρα) άρχιζαν να με πονάνε καρποί, ώμοι, γενικώς όλο το πάνω μου σύστημα (περνάνε και τα χρόνια βλέπεις). Απέφευγα να πάω ακόμα και μέχρι το αεροδρόμιο.
Το ένα kit είναι αυτό:
HeliBars-Hayabusa.jpg

Δίνει περίπου μια ίντσα ύψος στη θέση των clip ons και αλλάζει λίγο και τη γωνία.
Τα original clip ons είναι σκέτες σωλήνες.

Το άλλο ανεβάζει όλη την άνω (cover) triple tree πλάκα ακόμα μια ίντσα, χρησιμοποιώντας 4 spacers κάτω από την πλάκα και μακρύτερες τις 4 βίδες Μ10.

http://[URL unfurl="true"]www.hayabusa.org/forum/attachments/busa-mods/139256d1240729891-lowering-front-end-using-spacers-instead-replacing-upper-triple-tree-soupys-front-spacers-installed.jpg[/img[/URL]]

Σύνολο δύο ίντσες+, δηλαδή περίπου 5-6 εκατοστά.
Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
Την παίρνω και πάω βόλτα στο κέντρο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΝ ΠΛΕΟΝ (Κλαυθμώνος, Σύνταγμα, Ομόνοια, τέτοια).

Μένει να δω πως είναι η οδήγηση και με πάνω από 150, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει αλλάξει και εκεί. Δεν έχω βγει ακόμα προς τα έξω.

Μην ξεχνάμε ότι στις ΗΠΑ (όπου κατασκευάζονται τα kits) οι άνθρωποι δεν τρέχουν (εκτός από την Montana). Το όριο είναι 85mph και όποιος το περάσει κατά πολύ, πάει και μέσα για πολύ. Δεν είναι σαν εδώ που την Κυριακή αν έχει λιακάδα πάμε Χαλκίδα για ουζάκι σε 20' και στ' αρχίδια μας τα όρια.

Η ταποθέτηση τους είναι απολύτως αναστρέψιμη.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
βάλε και μια double bubble ζελατίνα να ησυχάσεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
ducati-diavel-2.jpg

θα το χτυπησω και να παει να γαμηθει , η σε αυτο το χρωμα η στο ολο καρμπον που ειναι ...

τυπε την ειδα σημερα σε εκθεση στο γκαζι. Αυτό δεν είναι μηχανακι αλλα εργο τεχνης.
Δεν θα το χαραμιζα να σκονιζεται και να βρεχεται στους δρομους . Θα το εβαζα στο σαλονι μου  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
τυπε την ειδα σημερα σε εκθεση στο γκαζι. Αυτό δεν είναι μηχανακι αλλα εργο τεχνης.
Δεν θα το χαραμιζα να σκονιζεται και να βρεχεται στους δρομους . Θα το εβαζα στο σαλονι μου  :rockon:

και γω για εργο τεχνης την θελω  :rockon: :rockon:

θα την βαλω κατω στο γκαραζ , θα φτιαξω και ενα αναβατοριο για να την εχω πανω να την χαζευω . ειναι μουναρα η μηχανη , ενα χρονο την κοιταω και το σκεφτομαι ...
αλλα μολις την ειχα μια εβδομαδα την ερωτευτηκα..
σπανια θα την βγαζω , για την καυλα μου την παιρνω να την βλεπω και μετα μολις τα τιναξω θα την γραψω στον ανηψιο μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.553
Πόντοι
12.756
Εννοειτε ουτε εμενα θα βρεχεται κτλ , 3 βολτες τον χρονο και μετα καθαρισμα και παλι στην φουσκα , και βολτες μολις βραδιασει  :cum:

Ετσι θα την εχω την καυλα μου

motorcycle_bikebubble_storage_protection_05-L.jpg

εχει και κατι αλλες φουσκες που τις γεμιζεις με καποιο αλλο αεριο , βγαζεις και λαδια και υγρα τις στεγνωνεις απο τα παντα και μενουν σαν καινουργιες για παντα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
τυπε οι ιταλοι με την DUCATI εχουν φυγει πολύ μπροστα στη σχεδιαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom