Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τεράστια δημοπρασία αντικών στην Αμερική. Η σημαντικότερη τα τελευταία καταγεγραμμένα (130) χρόνια.
Η Cyclone Board Track racer (100 ετών) του Steve Mc Queen αναμένεται να ξεπεράσει το $1Μ.
Άλλες 30 αναμένεται να περάσουν τις $300.000.
Δεν είμαι φαν του είδους, αλλά υπάρχουν κάποιοι που τις κυνηγάνε και τους αρέσουν.

Γι' αυτούς βάζω το λινκ:

cyclone-board-track-racer-ej-cole-collection-mecum-22.png

Αυτό το πράμα το πήγαιναν με 178kmh (111mph).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όχι άλλο κάρβουνο!!! :grin:

1Merkel3.jpg

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστοροι βοηθεια!! Ελαστικά Shinko τα έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι το παράρτημα της Yokohama για μοτοσυκλέτες. Τα ξέρετε? Θα τα βάζατε? Να δοκιμάσω ή να μείνω στις σίγουρες επιλογές???

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μάστοροι βοηθεια!! Ελαστικά Shinko τα έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι το παράρτημα της Yokohama για μοτοσυκλέτες. Τα ξέρετε? Θα τα βάζατε? Να δοκιμάσω ή να μείνω στις σίγουρες επιλογές???

Να μείνεις στα σίγουρα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο (8 λεπτών):

Αγγλικά μόνο (δυστυχώς), αλλά εύκολα.

Έχω σκεφτεί μια λύση, αλλά θα την πω αφού ακούσω και καμιά άλλη άποψη.
(Αν ακούσω).

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477
χαχαχ

ωραιο βιντεο!
μηπως εφοσον ειχε φρενα να κρατουσες ισορροπια με αυτα?!!!!

λεω εγω τωρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
θα την πω αφού ακούσω και καμιά άλλη άποψη.

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να το κρατήσει όρθιο κάποιος είναι αυτός που εμφανίζεται στο χρόνο 2':05" έως 2':10" του βίντεο (μόνο 5 δευερόλεπτα).
Και ενώ το δείχνει, δεν τον σχολιάζει καθόλου. Ούτε τον δείχνει να χάνει την ισορροπία του.

Ξέρω καλά ότι αν πιάσεις τιμόνι δίκυκλου με σταυρωμένα χέρια (ή έστω και με ένα χέρι, το ανάποδο όμως) έχεις φάει την τούμπα την ίδια στιγμή που η παλάμη σου θα ακουμπήσει τη λαβή. Ακριβώς γιατί ο εγκέφαλος δουλεύει ανάποδα.

Λογικά, με σταυρωμένα χέρια (2':05" έως 2':10") θα κρατήσεις όρθιο το ανάποδο ποδήλατο με τα γρανάζια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Ακούω γνώμες για Honda SH 150i Top Box ABS Sporty

κατ'αρχην χοντα,τα λεει ολα...SH  ακομα ενασ λογοσ εγγυησησ.... ABS θα σε σωσει ουκ ολιγεσ φορεσ,απο στραπατσα...
αξιζει με τα χιλια..

για τι διαδρομεσ το θελεισ,αν επιτρεπεται???

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πολύ ωραίο για μεσα στη πολη,με abs  φυσικά,γιατί αλλιώς βγαινει πολύ ακριβό σε αυτην την κατηγορία.Λίγο τσιμπιμένες οι τιμες στα σερβις λογω ανταλλακτικών,sarakakis γαρ...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Έχω οινομαγειριο και τώρα έχω ένα zongshen 125 αλλά το είχα πειράξει παλιότερα και ρίχνω συνέχεια λεφτά.  Μένω σε χωριό τουριστικό. Το θέλω για να κάνω τα ψώνια γενικά και κινουμε πολύ το καλοκαίρι παρόλο που έχω αυτοκίνητο είμαι ύψος 1.72 θα μπορώ οδηγησω άνετα;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Έχω οινομαγειριο και τώρα έχω ένα zongshen 125 αλλά το είχα πειράξει παλιότερα και ρίχνω συνέχεια λεφτά.  Μένω σε χωριό τουριστικό. Το θέλω για να κάνω τα ψώνια γενικά και κινουμε πολύ το καλοκαίρι παρόλο που έχω αυτοκίνητο είμαι ύψος 1.72 θα μπορώ οδηγησω άνετα;
Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με το υψος,αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις καποιου αλλου???Αυτο θα το παρεις μεταχειρισμενο?Δεν εχει κανα συνεργειο Honda εκει κοντα να πας να δεις κανενα που το χουν αφησει για σερβις???

tsiribomb

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Like
20
Πόντοι
1
Ελάχιστη κατανάλωση..περιπου 2λιτρα στα 100 αν δεν εισαι πάνω απο 70-75κιλά.
Αψογα φρένα (abs)
Τραβάει ακόμα και με 2 άτομα 110χλμ ή 120 ένα ατομο.
Το μόνο αρνητικό για εμενα ειναι πως το υψος της σέλας εχει μικρη απόσταση απο το υψος του τιμονιού με αποτελεσμα να καμπουριάζω λιγο και μετα απο κανένα τεταρτο οδηγησης ποναει η πλατη.
Αυτο όμως είναι υποκειμενικό.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μηπως ξερετε που πουλανε κρανη στην Αθηνα;Βρηκα στο  ιντερνετ αλλα εχει ενα σωρο μεγεθη,αν δε το δοκιμασεις.Απ οτι ειδα  εχει απο 30 ευρω μεχρι 500.Μια συναδελφος που εχει ο αντρας της μηχανη και πανε ταξιδια,δωσαν για 2 κρανη 600 ευρω.Δε θελω φουλφεις,οσο γινεται πιο ανετο.Ξερω οτι δε προστατευουν οσο τα αλλα αλλα ειναι πιο ανετα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μηπως ξερετε που πουλανε κρανη στην Αθηνα;Βρηκα στο  ιντερνετ αλλα εχει ενα σωρο μεγεθη,αν δε το δοκιμασεις.Απ οτι ειδα  εχει απο 30 ευρω μεχρι 500.Μια συναδελφος που εχει ο αντρας της μηχανη και πανε ταξιδια,δωσαν για 2 κρανη 600 ευρω.Δε θελω φουλφεις,οσο γινεται πιο ανετο.Ξερω οτι δε προστατευουν οσο τα αλλα αλλα ειναι πιο ανετα.

Αν θες φτηνιάρικο, αλλά και να το δοκιμάσεις πρώτα όμως, πας:
1) Praktiker. Έχει κράνη στα ράφια του.
2) Λένορμαν (οδός). Έχει μαγαζιά που πουλάνε κράνη και βέβαια δοκιμάζεις.

Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης. Έχει τα πάντα, από φτηνά έως πανάκριβα.

Στο κράνος ΔΕΝ αγοράζουμε από internetικό μαγαζί, γιατί πρέπει να το πιάσουμε και να το δούμε.

Για την προστασία:
Η προστασία έρχεται από σένα, τον τρόπο που οδηγάς, και την ικανότητα σου να ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ τη μαλακία του άλλου. Αν νομίζεις ότι ένα κράνος θα σε σώσει από την έλλειψη αυτών, καλύτερα μην καβαλάς μηχαάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom