ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ελα πυ ειμαι εμπειρος....
συ εισαι με το Κ1200 που το πουλαγες. σε θυμηθηκα. τι ρωτας τοτε? σου χτυπαγε στις αλλαγες το μπε εμ βε?
Ελα πυ ειμαι εμπειρος....
...... και κοφτο ανεπαισθητο κλεισιμο μανετας γκαζιου, σαν τικ.
Εξαρτατε τι εννοης οταν λεσ χτυπαγε...ολα χτυπανε....αλλα λιγο αλλα πολυ...εξαρτατε απο το κιβωτιο και την μαρκα μηχανησ...συ εισαι με το Κ1200 που το πουλαγες. σε θυμηθηκα. τι ρωτας τοτε? σου χτυπαγε στις αλλαγες το μπε εμ βε?
τυπε αν ακους κατσαρολικα (μεταλλικους ηχους) απο τη μηχανη και σου χτυπαει οντως το κιβωτιο, πας για λυσιμο και μινιμουμ 700 ευρα.
δεν γινεται περιγραφικα αυτο. πρεπει να το βλεπεις. ειναι συγχρονισμος ποδιου/χεριων και κοφτο ανεπαισθητο κλεισιμο μανετας γκαζιου, σαν τικ. δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα σορρυ, αν ησουν εμπειρος οδηγος θα καταλαβαινες.
Εγώ που το κλείνω τέρμα για να αλλάξω γάμησέ τα εε??? :-
Κανα ρουλεμαν θα ειναι ρε συ...ενα σφυριγμα ακουω,οταν παταω το συμπλεκτη.με πατημενο συμπλεκτη, σε 1η και 2η.μονο τοτε.κατσαρολικα δεν θα λεγα.
καλα κανεις και εγω πρωτη δευτερα αυτο κανωΕγώ που το κλείνω τέρμα για να αλλάξω γάμησέ τα εε??? :-
Καλαρε συ ενταξει..δεν ματαγελαω...Μη γελά ρε.
Νέος είμαι στο σπορ. Δεν τα'ξερα από πριν.
ρε τσόοοοιι ρε αχαχαχαχαΛίγες ώρες έμειναν και φεύγουμε για Σέρρες!!!
2ος αγώνας πανελληνίου ταχύτητας και η κόλαση θα γίνει στην extreme με Πολίτη, Mπούστα και Choi (οι δύο τελευταίοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και ένα στοίχημα μεταξύ τους)...
Ραντεβού στην πίστα ....
ΥΓ. bonbenito μας λείπεις και το ξέρεις....
ενα σφυριγμα ακουω,οταν παταω το συμπλεκτη.με πατημενο συμπλεκτη, σε 1η και 2η.μονο τοτε.κατσαρολικα δεν θα λεγα.
Δεν υπαρχει ωραιοτερη καβλα απο το να μαστορευεις αυτην που καβαλας
Σε καιρους κρισης ειναι υγεια και εχει την γοητεια του "το κανα μονος" μου
δεν γεννηθηκε κανεις μαθημενος-αποκτας και αλλη σχεση με το ρημαδοπραμα,αλλη γλυκα
μιλα για παρτυ σου μιστερ . εγω απεχθανομαι το θεμα 'μαστορεμα'. κυριως επειδη με σιφιλιαζει να πιασω κατι που εχω στο μυαλο μου οτι θελει 20 λεπτα για να γινει και καταληγει 1 ωρα, πραμα συνηθες με μαστορεματα μηχανων >
οντως η πλειοψηφια των μηχανοβιων τοχει το μικροβιο. προσωπικα και να τη πλυνω βαριεμαι
Δεν λεμε να ανοιξεις κινητηρα...αλλα δεκα πραγματα πρεπει να τα ξερεις.......Με γοητεύει η ιδέα του μαστορέματος αλλά θέλει χρόνο, χρήμα και ΚΥΡΙΩΣ γνώσεις.
Έτσι και γίνει καμιά στραβή στο μαστόρεμα παίζονται ζωές.
Δεν ξέρω, εμένα με φοβίζει πάντως το κόνσεπτ να βάλω τα χέρια μου (ή κάποιου άλλου πλην έμπειρου μηχανικού) να πασπατέψουν δίτροχο....
ελα μια μερα να αλλαξουμε λαδια στην γκαζοζεν σου και θα σε κανω πρωτο
μαστορακι
και εσπρεσσακι κερναω,η καφετιερα δεν σβηνει ποτε για φιλους σε τετοιες φασεις
μετα μπυροσουβλακα μετα γρασσου για στρωσιμο στις αιμοροιιδες χαχαχα