sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο το τσιρι τσιρι που λες, ειναι φανερο οτι η μηχανη σου τσιριζει. ειναι φανερο φιλε μου. μηπως γαμας πολυ?
απο το τσιρι τσιρι που λες, ειναι φανερο οτι η μηχανη σου τσιριζει. ειναι φανερο φιλε μου. μηπως γαμας πολυ?
...ειδικά με τ' αμπραγιάζασε τις πονηρες ερωτησεις, οι κατοχοι ντουκατι δεν ειναι ασχετιδηδες
ηταν ενας φιλος που παραπονιοταν οτι του χτυπαει το κιβωτιο τις ταχυτητες. τον ακουσα μια φορα στη βουλιαγμενης, με αερα χιλιομετρα και κρανος και παλι ακουγα τα γκρουνγκ οταν αλλαζε :S. πηρα μια μερα το μηχανακι βολτα και το κιβωτιο ηταν βουτυρο. τον εκατσα πισω και του εδειξα πως να αλλαζει σωστα ταχυτητες.
;)ηταν ενας φιλος που παραπονιοταν οτι του χτυπαει το κιβωτιο τις ταχυτητες. τον ακουσα μια φορα στη βουλιαγμενης, με αερα χιλιομετρα και κρανος και παλι ακουγα τα γκρουνγκ οταν αλλαζε :S. πηρα μια μερα το μηχανακι βολτα και το κιβωτιο ηταν βουτυρο. τον εκατσα πισω και του εδειξα πως να αλλαζει σωστα ταχυτητες.
Και πως αλαζεις σωστα τισ ταχυτητεσ ρε τυπε? Για λεγε την τεχνικη σου...ηταν ενας φιλος που παραπονιοταν οτι του χτυπαει το κιβωτιο τις ταχυτητες. τον ακουσα μια φορα στη βουλιαγμενης, με αερα χιλιομετρα και κρανος και παλι ακουγα τα γκρουνγκ οταν αλλαζε :S. πηρα μια μερα το μηχανακι βολτα και το κιβωτιο ηταν βουτυρο. τον εκατσα πισω και του εδειξα πως να αλλαζει σωστα ταχυτητες.
με τ αυτί...Και πως αλαζεις σωστα τισ ταχυτητεσ ρε τυπε? Για λεγε την τεχνικη σου...
ασε τις πονηρες ερωτησεις, οι κατοχοι ντουκατι δεν ειναι ασχετιδηδες
με τ αυτί...
με τ αυτί...
Οι παλιοι με το αυτι τις αλλαζαν ...αλλαζουν...Το προσπάθησα μια φορά αλλά έξυσα το σαγόνι μου στην άσφαλτο.
Μη λέτε μαλακίες.
χτυπαει το κιβωτιο. τα γραναζια μαλλον. δεν ξερω ποσο επειγον ειναι αλλα θελω σερβις ρε γαμοτο
Και πως αλαζεις σωστα τισ ταχυτητεσ ρε τυπε? Για λεγε την τεχνικη σου...
οι γιαμαχα εχουν για τον πουτσο σασμανμε τ αυτί...
η, full open με μαγείες στ αριστερά δάχτυλαδεν γινεται περιγραφικα αυτο. πρεπει να το βλεπεις. ειναι συγχρονισμος ποδιου/χεριων και κοφτο ανεπαισθητο κλεισιμο μανετας γκαζιου, σαν τικ. δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα σορρυ, αν ησουν εμπειρος οδηγος θα καταλαβαινες.
τυπε αν ακους κατσαρολικα (μεταλλικους ηχους) απο τη μηχανη και σου χτυπαει οντως το κιβωτιο, πας για λυσιμο και μινιμουμ 700 ευρα.
δεν γινεται περιγραφικα αυτο. πρεπει να το βλεπεις. ειναι συγχρονισμος ποδιου/χεριων και κοφτο ανεπαισθητο κλεισιμο μανετας γκαζιου, σαν τικ. δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα σορρυ, αν ησουν εμπειρος οδηγος θα καταλαβαινες.
Ελα πυ ειμαι εμπειρος....τυπε αν ακους κατσαρολικα (μεταλλικους ηχους) απο τη μηχανη και σου χτυπαει οντως το κιβωτιο, πας για λυσιμο και μινιμουμ 700 ευρα.
δεν γινεται περιγραφικα αυτο. πρεπει να το βλεπεις. ειναι συγχρονισμος ποδιου/χεριων και κοφτο ανεπαισθητο κλεισιμο μανετας γκαζιου, σαν τικ. δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα σορρυ, αν ησουν εμπειρος οδηγος θα καταλαβαινες.
Ο Γκάμπα, ο Μπον και εγώ πάντως ξέρουμε ΕΝΑΝ.
Οι παλιοι με το αυτι τις αλλαζαν ...αλλαζουν...
Το ξέρω μαν.
Πλάκα έκανα έλεος.
η, full open με μαγείες στ αριστερά δάχτυλα