Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
jawa 350cc twin sport...την θυμάται κανείς?....classic...ή cz 175cc...τρέλλα...

Παρεπιπτοντως Ταλε τις εχω κανει ανακατασκευη και τις δυο που αναφερεις....

Οχι για την ιστορικη τους αξια,οσο για εξασκηση στην ολη φαση...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γκάμπα, να ξέρεις πως και εγώ ο,τι λέω ειναι απο μνήμης. Αμα αρχίσουμε να ψάχνουμε το ιντερνέτι για να την πούμε στον άλλο τότε ... δε θα ήμασταν εμείς αλλα κάποιοι άλλοι

Καθένας ό,τι γουστάρει παιδιά. Και μακάρι όλοι να τα οδηγήσουμε όλα.

Γκάμπα εμείς είμαστε νεκρόφιλοι λόγω ηλικίας. Guzzi, BMW, χαμομηλάκι και ύπνος.

Αντε να σας δείξω ποιο Ducati ζαχάρωνα αλλα τελικά νίκησε ο γερμανικός ορθολογισμός

Συνημμένα

• Ducati 1.jpg
    Ducati 1.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Ducati 2.jpg
    Ducati 2.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 36

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
honda cb400 super dream..φοβερή..ίσως η ωραιότερη ουρά σε μοτό που έγινε ποτέ...
  Παρεπιπτοντως Ταλε τις εχω κανει ανακατασκευη και τις δυο που αναφερεις....

Οχι για την ιστορικη τους αξια,οσο για εξασκηση στην ολη φαση...
τις είχα πιτσιρικάς και τις 2...ελλείψει χρημάτων τότε βέβαια...τι τρέλλες έχω κάνει με αυτές...με την 175 πήγαινα χαλκιδική με τελική 110χλμ...25 μέρες έκανα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
honda cb400 super dream..φοβερή..ίσως η ωραιότερη ουρά σε μοτό που έγινε ποτέ...τις είχα πιτσιρικάς και τις 2...ελλείψει χρημάτων τότε βέβαια...τι τρέλλες έχω κάνει με αυτές...με την 175 πήγαινα χαλκιδική με τελική 110χλμ...25 μέρες έκανα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ταλε μια ερωτηση.....

Βρηκες ποτε πολυ ευκολα την δευτερη με την μια,η εγω ημουν κουλος;(και στις δυο..)

Εκει που ξερενομουν στα γελια ειναι οταν επρεπε να τις βαλω μπρος...ο λεβιες ταχυτητων ηταν και μανιβελα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια φορα μου κολλησε η 175,περιμενα να κρυωσει,την πλακωσα σε κατι πετριες στα κυλινδρα εν ειδει σφυριου...και ξεκολλησε... :2funny: :2funny: :2funny:

Αμ και εκεινο το "ταξιδι" απο εκει που μενω(Κηφισια..) μεχρι την Δοιρανης στην Καλλιθεα για να παρω ανταλλακτικα απο την αντιπροσωπεια..Αραγε να υπαρχει ακομα η εκλεισε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μοτοσυκλέττες αλλάζουν χέρια στην εποχή μας, χωρίς καν να τις εχει γνωρίσει ο ιδιοκτήτης τους. Χωρίς καν να τους δώσει την ευκαιρία να του δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Κατάντησε και αυτό επίδειξη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γκάμπα, να ξέρεις πως και εγώ ο,τι λέω ειναι απο μνήμης. Αμα αρχίσουμε να ψάχνουμε το ιντερνέτι για να την πούμε στον άλλο τότε ... δε θα ήμασταν εμείς αλλα κάποιοι άλλοι

Καθένας ό,τι γουστάρει παιδιά. Και μακάρι όλοι να τα οδηγήσουμε όλα.

Γκάμπα εμείς είμαστε νεκρόφιλοι λόγω ηλικίας. Guzzi, BMW, χαμομηλάκι και ύπνος.

Αντε να σας δείξω ποιο Ducati ζαχάρωνα αλλα τελικά νίκησε ο γερμανικός ορθολογισμός

Μου τρεχουνε τα σαλια.....

Καλα εκανες...θα εμπλεκες με την αλλοπροσαλη ιταλιδα πορνη....

Πρεπει να τις ξερεις καλα για να καταπιαστεις μαζι της....

Το ιδιο ισχυει και για μενα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
  Ταλε μια ερωτηση.....

Βρηκες ποτε πολυ ευκολα την δευτερη με την μια,η εγω ημουν κουλος;(και στις δυο..)

Εκει που ξερενομουν στα γελια ειναι οταν επρεπε να τις βαλω μπρος...ο λεβιες ταχυτητων ηταν και μανιβελα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια φορα μου κολλησε η 175,περιμενα να κρυωσει,την πλακωσα σε κατι πετριες στα κυλινδρα εν ειδει σφυριου...και ξεκολλησε... :2funny: :2funny: :2funny:

για την δεύτερη ήθελε κλωτσιά για να μπεί...
μανιβέλα..πρωτοπορία.....άντε να στην κλέψουν..ως θα την έβαζαν μπρός?...χαχαχα
εμένα μου κόλλησε η 350 στην εθνική...περίμενα να κρυώσει και μετά πήρε και την έφερα πίσω έκανε βέβαια σαν γκαζοτενεκές αλλά δεν έμενες με τίποτα...
και μια ζωή γύρναγα πίσω με ένα κίλυνδρο αφου έκαιγε συν'έχεια τους πολλαπλασιαστές......
α ρε γαμώτο ηρωικές εποχές......με καύσωνα 48 βαθμούς πήγαινα εθνική και δεν καταλάβαινε τίποτα,...γαιδούρι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
 Μου τρεχουνε τα σαλια.....

Καλα εκανες...θα εμπλεκες με την αλλοπροσαλη ιταλιδα πορνη....

Πρεπει να τις ξερεις καλα για να καταπιαστεις μαζι της....

Το ιδιο ισχυει και για μενα...

Τη βλέπω όμως και το ξανασκέφτομαι

Απο δω η γυναίκα μου (BMW) απο δω το αίσθημά μου (Ducati)

Αλλα που να μπλέκεις τώρα. Moto Guzzi και τα μυαλά στα κάγκελα

Επιστρέφουμε λοιπόν απο εκει που αρχίσαμε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τη βλέπω όμως και το ξανασκέφτομαι

Απο δω η γυναίκα μου (BMW) απο δω το αίσθημά μου (Ducati)

Αλλα που να μπλέκεις τώρα. Moto Guzzi και τα μυαλά στα κάγκελα

Επιστρέφουμε λοιπόν απο εκει που αρχίσαμε.

Ανθρωποι σαν εμας παντα γυριζουν εκει που αρχισαν,αφου συνεκτιμησουν ολες τις παραμετρους.....

Guzzi λοιπον και οτι να'ναι.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Δεν ειναι κουκλα;

Συνημμένα

• daytona rs.jpg
    daytona rs.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 51

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ όμορφο, απλό και χαρισματικό

ΠΑΡΤΟ μην το σκέφτεσαι σου λέω

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
για την δεύτερη ήθελε κλωτσιά για να μπεί...
μανιβέλα..πρωτοπορία.....άντε να στην κλέψουν..ως θα την έβαζαν μπρός?...χαχαχα
εμένα μου κόλλησε η 350 στην εθνική...περίμενα να κρυώσει και μετά πήρε και την έφερα πίσω έκανε βέβαια σαν γκαζοτενεκές αλλά δεν έμενες με τίποτα...
και μια ζωή γύρναγα πίσω με ένα κίλυνδρο αφου έκαιγε συν'έχεια τους πολλαπλασιαστές......
α ρε γαμώτο ηρωικές εποχές......με καύσωνα 48 βαθμούς πήγαινα εθνική και δεν καταλάβαινε τίποτα,...γαιδούρι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κύριοι έτσι για την "ζωντάνια" και την αντιπαράθεση....Καλές οι παραπομπές σας και οι γλυκές σας μνήμες αλλά ...U Know ...? 2008, μην καταντήσουμε γραφίκοί και του καφενέ Retro τύποι,,,,
Καλό το rd...gv, οι βιομηχανίες, και η τεχνολογία εξαλίσετε...όμως...καθημερινα....ΚΑΙ φρέσκα φρούτα για το topic...plz...
YG...ας γίνει και έταιρο topic  με ανακατασκευές και moto θρύλους...¨Ημαρτον... ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κύριοι έτσι για την "ζωντάνια" και την αντιπαράθεση....Καλές οι παραπομπές σας και οι γλυκές σας μνήμες αλλά ...U Know ...? 2008, μην καταντήσουμε γραφίκοί και του καφενέ Retro τύποι,,,,
Καλό το rd...gv, οι βιομηχανίες, και η τεχνολογία εξαλίσετε...όμως...καθημερινα....ΚΑΙ φρέσκα φρούτα για το topic...plz...
YG...ας γίνει και έταιρο topic  με ανακατασκευές και moto θρύλους...¨Ημαρτον... ;)

Αγαπητέ πρόβιε

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σου.

Έτσι, για την "ζωντάνια" και την αντιπαράθεση....

Μετά απο 16 σελίδες αυτό βρήκες να πεις. Μάλιστα. Ο,τι μπορεί ο καθένας.

Αν η άγνοιά σου σε οδηγεί σε εκφράσεις τύπου "γραφικός" και τα ρέστα, το πρόβλημα μάλλον είναι στη μεριά σου. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω.

Αν θέλεις να ποστάρεις φρέσκα φρούτα κάντο. Δε σε εμπόδισε κανένας. Σίγουρα το ίντερνετ ειναι γεμάτο φωτο που μπορείς να αντιγράψεις στον υπολογιστή σου και μετά να τις ποστάρεις εδω. Μπορεί εμένα η διαδικασία να μου φαίνεται άσκοπη και χαμηλής προστιθέμενης αξίας αλλα αν εσένα αυτό σε γεμίζει, κάντο. Αν μάλιστα αντί για copy paste κειμένων απο το mototriti ας πούμε, έχεις να πεις και κάτι εσυ ο ίδιος με βάση την εμπειρια σου σα μοτοσυκλετιστής, προχώρα.

Και οταν προχωρήσεις, εμεις οι γραφικοί θα προβούμε σε σχολιασμό

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
http://[URL unfurl="true"]www.suzukicycles.com/images/ProductImages/colorVariations/500/GSXR1000K8_WhtSil_9ca2a7.jpg[/img[/URL]]

Βλέπεις κάποια ομοιότητα. ?

Ο σχεδιασμός του θυμίζει έντονα GSXR 1000..και η τιμή του....too much..
[/quote]
Ναι οντως μοιαζει πολυ.Και ειναι σαφως προτιμοτερο.Κ7 ειναι?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Για να δικαιολογήσω τον τίτλο του γραφικού, παραθέτω και μία φωτό από ένα ταξίδι στη Πελοπόνησο κάπου στη δεκαετία του 80...

Συνημμένα

• tria-RD.JPG
    tria-RD.JPG
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητέ πρόβιε

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σου.

Έτσι, για την "ζωντάνια" και την αντιπαράθεση....

Μετά απο 16 σελίδες αυτό βρήκες να πεις. Μάλιστα. Ο,τι μπορεί ο καθένας.

Αν η άγνοιά σου σε οδηγεί σε εκφράσεις τύπου "γραφικός" και τα ρέστα, το πρόβλημα μάλλον είναι στη μεριά σου. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω.

Αν θέλεις να ποστάρεις φρέσκα φρούτα κάντο. Δε σε εμπόδισε κανένας. Σίγουρα το ίντερνετ ειναι γεμάτο φωτο που μπορείς να αντιγράψεις στον υπολογιστή σου και μετά να τις ποστάρεις εδω. Μπορεί εμένα η διαδικασία να μου φαίνεται άσκοπη και χαμηλής προστιθέμενης αξίας αλλα αν εσένα αυτό σε γεμίζει, κάντο. Αν μάλιστα αντί για copy paste κειμένων απο το mototriti ας πούμε, έχεις να πεις και κάτι εσυ ο ίδιος με βάση την εμπειρια σου σα μοτοσυκλετιστής, προχώρα.

Και οταν προχωρήσεις, εμεις οι γραφικοί θα προβούμε σε σχολιασμό

¨"Μην μου τους κύκλους ταρατε"... η αντιμετωπίση σου,αγαπητέ.
1.Άλλα μάλον με μπερδευεις με κάποιον άλλον, που έκανε copy-paste απο το moto-triti. Γιατί εγώ ουδέν...
2.Την άγνοια μου, πως την διαπίστωσες άραγε...? Πάλι καλά που το ποστ μου,δεν το θεωρησες και κριτική...Τυχερός είμαι, επειδή προθεσή μου ήταν κυρίως η παρότρυνση, και πιστεψε με καλόβουλα μίλησα...
3.¨"Χωρίς να θέλεις να με προσβάλεις" λες...Σίγουρα?
4.Συμπτωματικά στα νιάτα μου και εγώ, εκανα  μηχανοκινητο αθλητισμο, γι αυτό και αισθάνθηκα εντός κλίματος σ΄αυτό το topic.
5. Mε ΤΙΠΟΤΑ δεν ήθελα ή θέλω,να χαλάσω την ευχάριστη δίαθεση την δική σου, αλλά ούτε και την δική μου.

Οπότε κάλη καρδία φίλε μου  ;) θα ξαναμιλήσω στην 32η σελίδα πάλι. :grin: :grin:

Επισκέπτης
¨"Μην μου τους κύκλους ταρατε"... η αντιμετωπίση σου,αγαπητέ.
1.Άλλα μάλον με μπερδευεις με κάποιον άλλον, που έκανε copy-paste απο το moto-triti. Γιατί εγώ ουδέν...
2.Την άγνοια μου, πως την διαπίστωσες άραγε...? Πάλι καλά που το ποστ μου,δεν το θεωρησες και κριτική...Τυχερός είμαι, επειδή προθεσή μου ήταν κυρίως η παρότρυνση, και πιστεψε με καλόβουλα μίλησα...
3.¨"Χωρίς να θέλεις να με προσβάλεις" λες...Σίγουρα?
4.Συμπτωματικά στα νιάτα μου και εγώ, εκανα  μηχανοκινητο αθλητισμο, γι αυτό και αισθάνθηκα εντός κλίματος σ΄αυτό το topic.
5. Mε ΤΙΠΟΤΑ δεν ήθελα ή θέλω,να χαλάσω την ευχάριστη δίαθεση την δική σου, αλλά ούτε και την δική μου.

Οπότε κάλη καρδία φίλε μου  ;) θα ξαναμιλήσω στην 32η σελίδα πάλι. :grin: :grin:
ευχαριστουμε για την παροτρυνση και την τιμη που  μας εκανες να συμμετασχεις σε αυτο το τοπικ  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom