Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο supersport και ημουν σχεδον αποφασισμενος για τετρακυλινδρο ιαπωνικο(Honda RR)μεχρι που ειδα σε φωτογραφιες το ΚΤΜ RC8.Δικυλινδρο αλλα πανεμορφο! Εξοπλισμενο με επωνυμα περιφερειακα(Brembo,WP κτλ) οπως οι περισσοτερες ευρωπαικες μηχανες αλλωστε.
Ειχα το RC8 πρωτο στον καταλογο προτιμησης μεχρι που βγηκε η τιμη αγορας στη Ελλαδα και μου επεσαν τα δοντια.17.500 ευρω!
Ειναι δυνατον να πουλανε σε τοσο υψηλοτερες τιμες απο τους ιαπωνες και ειδικα οταν δεν εχουν εμπειρια ή καταξιωση στους αγωνες? Μιλαω παντα για τη συγκεκριμενη κατηγορια.
Ελπιζω οτι το αναμενομενο RC4 θα ειναι πιο προσιτο.(φωτο)
http://[URL unfurl="true"]www.blogsmithmedia.com/www.autoblog.com/media/2007/12/ktm690.jpg[/img[/URL]]

Α, και γι αυτους που γουσταρουν αλητεια,σουζες,endo κτλ να μια συγχρονη προταση απο την ιδια εταιρια: KTM stunt
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt-front.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt-rear.jpg[/img[/URL]]

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο supersport και ημουν σχεδον αποφασισμενος για τετρακυλινδρο ιαπωνικο(Honda RR)μεχρι που ειδα σε φωτογραφιες το ΚΤΜ RC8.Δικυλινδρο αλλα πανεμορφο! Εξοπλισμενο με επωνυμα περιφερειακα(Brembo,WP κτλ) οπως οι περισσοτερες ευρωπαικες μηχανες αλλωστε.
Ειχα το RC8 πρωτο στον καταλογο προτιμησης μεχρι που βγηκε η τιμη αγορας στη Ελλαδα και μου επεσαν τα δοντια.17.500 ευρω!
Ειναι δυνατον να πουλανε σε τοσο υψηλοτερες τιμες απο τους ιαπωνες και ειδικα οταν δεν εχουν εμπειρια ή καταξιωση στους αγωνες? Μιλαω παντα για τη συγκεκριμενη κατηγορια.
Ελπιζω οτι το αναμενομενο RC4 θα ειναι πιο προσιτο.(φωτο)
http://[URL unfurl="true"]www.blogsmithmedia.com/www.autoblog.com/media/2007/12/ktm690.jpg[/img[/URL]]

Α, και γι αυτους που γουσταρουν αλητεια,σουζες,endo κτλ να μια συγχρονη προταση απο την ιδια εταιρια: KTM stunt
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt-front.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.webbikeworld.com/ktm/2008-ktm-stunt/2008-ktm-690-stunt-rear.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.suzukicycles.com/images/ProductImages/colorVariations/500/GSXR1000K8_WhtSil_9ca2a7.jpg[/img[/URL]]

Βλέπεις κάποια ομοιότητα. ?

Ο σχεδιασμός του θυμίζει έντονα GSXR 1000..και η τιμή του....too much..

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Μεγάλη και αναπαυτική.

Συνημμένα

• color_k1200lt_01_1024x768.jpg
    color_k1200lt_01_1024x768.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 37

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Σόρυ αλλα η Ντουκάτι κάνει διαφήμηση. Και πολύ αποτελεσματική μάλιστα.

Η φράση σου "είναι όμως και πάθος και γνώση και αγάπη και ταμπεραμέντο και καύλα... όλα συμπυκνωμένα σε μέταλλο και πλαστικό και λάστιχο που δίνουν στον κάτοχό τους αυτό που κανένα άλλο αντίστοιχ ο "προϊόν" δεν μπορεί να προσφέρει... το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό τους..." είναι απόδειξη.

Γιατί φίλε μου όλα αυτά τα προσφέρουν και άλλοι. Και δε δέχομαι ότι τα έχει μονοπώλιο η ντουκάτι ή καμμία εταιρία.

Εγώ πάντως δεν έχω δει καμμιά σοβαρή διαφημιστική εκστρατεία της Ducati τουλάχιστον στην Ελλάδα και σε σύγκριση με τις διαφημίσεις των γιαπωνέζικων εταιρειών.
Οσο για το τι εννοούσα ακριβώς στο προηγούμενο μήνυμα μου.. μάλλον αυτό που προσπάθησα να πω, είναι πως σίγουρα και οι γιαπωνέζικες φίρμες προσφέρουν πάθος και γνώση και αγάπη (τώρα για ταμπεραμέντο δεν είμαι σίγουρος) αλλά αυτό που προσφέρει η Ducati (και η Ferrari αντίστοιχα στα αυτοκίνητα) μπορώ να στο εξηγήσω μόνο με μια παρομοίωση...
Η Ιταλίδα είναι η άγρια γκόμενα για πήδημα και τρέλλες, η Γιαπωνέζα από την άλλη, είναι εκείνη που τη βλέπεις και λίγο σοβαρά και πιστεύεις πως έχεις μέλλον μαζί της, την μία την ερωτεύεσαι την άλλη την αγαπάς... με τη μία κάνεις σεξ, με την άλλη έρωτα..  σε αυτό ακριβώς πιστεύω πως έχει το μονοπώλιο η Ducati (και για να μην παρεξηγηθώ δεν βάζω όλα τα μοντέλλα της ιταλικής φίρμας στον ίδιο κορβανά... αλλά αν βλέπεις αυτό το κουκλί (φωτο)... άντε μετά να σου σηκωθεί με σχιστομάτα...

Συνημμένα

• ducati_1098r_2a.jpg
    ducati_1098r_2a.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 24

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πάντως δεν έχω δει καμμιά σοβαρή διαφημιστική εκστρατεία της Ducati τουλάχιστον στην Ελλάδα και σε σύγκριση με τις διαφημίσεις των γιαπωνέζικων εταιρειών.
Οσο για το τι εννοούσα ακριβώς στο προηγούμενο μήνυμα μου.. μάλλον αυτό που προσπάθησα να πω, είναι πως σίγουρα και οι γιαπωνέζικες φίρμες προσφέρουν πάθος και γνώση και αγάπη (τώρα για ταμπεραμέντο δεν είμαι σίγουρος) αλλά αυτό που προσφέρει η Ducati (και η Ferrari αντίστοιχα στα αυτοκίνητα) μπορώ να στο εξηγήσω μόνο με μια παρομοίωση...
Η Ιταλίδα είναι η άγρια γκόμενα για πήδημα και τρέλλες, η Γιαπωνέζα από την άλλη, είναι εκείνη που τη βλέπεις και λίγο σοβαρά και πιστεύεις πως έχεις μέλλον μαζί της, την μία την ερωτεύεσαι την άλλη την αγαπάς... με τη μία κάνεις σεξ, με την άλλη έρωτα..  σε αυτό ακριβώς πιστεύω πως έχει το μονοπώλιο η Ducati (και για να μην παρεξηγηθώ δεν βάζω όλα τα μοντέλλα της ιταλικής φίρμας στον ίδιο κορβανά... αλλά αν βλέπεις αυτό το κουκλί (φωτο)... άντε μετά να σου σηκωθεί με σχιστομάτα...

Φιλε εαν η 1098 ειναι καυλα(που ειναι ...) η desmocedicci τι ειναι ;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σόρυ αλλα η Ντουκάτι κάνει διαφήμηση. Και πολύ αποτελεσματική μάλιστα.

Η φράση σου "είναι όμως και πάθος και γνώση και αγάπη και ταμπεραμέντο και καύλα... όλα συμπυκνωμένα σε μέταλλο και πλαστικό και λάστιχο που δίνουν στον κάτοχό τους αυτό που κανένα άλλο αντίστοιχ ο "προϊόν" δεν μπορεί να προσφέρει... το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό τους..." είναι απόδειξη.

Γιατί φίλε μου όλα αυτά τα προσφέρουν και άλλοι. Και δε δέχομαι ότι τα έχει μονοπώλιο η ντουκάτι ή καμμία εταιρία.

Οταν αρχες της δεκαετιας του '80 η Ιταλια συγκλονιζοταν απο τις τεραστιες απεργιακες κινητοποιησεις που κατευθυνομενες απο τους εργατοπατερες κοντεψαν να βουλιαξουν την βιομηχανια της χωρας,η DUCATI δεν θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση...

Στον βωμο εκεινων των κινητοποιησεων καταστραφηκε η εικονα των προιοντων της Ιταλικης βιομηχανιας....Το μακραν πρωτοποριακο Alfasud,ενα μοντελο σταθμος πχ,στην ιστορια της αυτοκινησης,σκουριαζε με την πρωτη ψιχαλα,η FIAT παρεπαιε,οι αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες το ιδιο.

Στο χωρο της μοτοσυκλετας το ιδιο,LAVERDA,MOTOGUZZI,BENELLI ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΣΑΝ...

Μονο η Piaggio βγηκε αλωβητη,γιατι το βασικο προιον της ,η θρυλικη Βεσπα,ειχε ενσωματωσει εκ γενετης τα χαρακτηριστικα του φθηνου και του απλου,με την εννοια,οτι δεν ηταν εταιρεια που παρηγαγε τεχνολογια αιχμης σαν τις αλλες....

Ωσπου καπου το 1987-88,ο Claudio Castiglioni γενικος διευθυντης της Piaggio πειθει το Διοικητικο Συμβουλιο της οικονομικα ανθηρης εταιρειας,να αγορασουν την DUCATI και την MV Augusta για να τις σωσουν απο την καταστροφη και το ξεπουλημα σε ξενους επενδυτες(ετσι γινεται και στην Ελλαδα..)Εκτοτε,εγιναν στοχευμενες κινησεις σε στοχευμενες κατηγοριες(και αγωνιστικα....)και τα προιοντα των εταιρειων,επεζησαν μεν,ως ειδικα μηχανακια,φορεις υψηλης τεχνολογιας,δε...

Βεβαια oσο αφορα την  Augusta,δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μιλαμε μονο για το τμημα της μοτοσυκλετας και ουχι του ελικοπτερου οπου η εταιρεια ακολουθησε αλλη πορεια....

Εκτοτε κυλισαν καμποσα χρονια και πολυ νερο στο αυλακι της μοτοκινησης,και οι δυο εταιρειες εχουν ορθωσει πλεον το αναστημα τους..Ενα μεσο και για την επιτευξη αυτου του επιχειρηματικου αθλου ειναι και η διαφημιση της οποιας ετυχαν....Διαφημιση η οποια αποσκοπουσε στην παρουσια των προιοντων ως "μοναδικων" φορεων υψηλης τεχνολογιας.και παθους βεβαιως βεβαιως...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  ...Τωρα βεβαια η DUCATI ως ζεστο ψωμακι που πουλαει τρελλα,δεν ξερω αν ειναι σε Ιταλικα χερια....(που δεν ειναι αν θυμαμαι καλα...)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
  Φιλε εαν η 1098 ειναι καυλα(που ειναι ...) η desmocedicci τι ειναι ;
Προωπικά βλέπω την 1098 απείρως ομορφότερη σχεδιαστικά.. η ομορφιά της desmocedicci έγκειται στην τερατώδη δύναμή της και στο ότι βασικά είναι μια αγωνιστική ρέπλικα... περί ορέξεως βεβαίως βεβαίως... κολοκυθόπιττα...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
  ...Τωρα βεβαια η DUCATI ως ζεστο ψωμακι που πουλαει τρελλα,δεν ξερω αν ειναι σε Ιταλικα χερια....(που δεν ειναι αν θυμαμαι καλα...)

πληροφοριακά, το 51% βρίσκεται σε αμερικάνικα χέρια... !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λοιπόοον...

Οσον αφορά στα Ντουκάτι, δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο περαν απο το ότι απο κάποια στιγμή και μετά (ίσως απο την πρώτη στιγμή) όλα ειναι θέμα γούστου. Και θέμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε ασυνείδητα κάθε μάρκα - θέμα μυαλού δηλαδή.

Glykomoutsounos το οτι ΕΣΥ βλέπεις έτσι τη συγκεκριμένη μάρκα ειναι σεβαστό, γούστο σου και καπέλο σου και κανείς δεν έχει να σου πει κουβέντα. Οπως εσυ κάνεις έρωτα με ένα Ducati, άλλος το κάνει με R1, GSXR, XL250R, Africa Twin, Kawasaki Z1000 αλλα και Laverda, Moto Guzzi, Benelli, Norton, Horex ακόμα και με Vespa.

Καθένας όπως τη βρίσκει και λόγος δε μου πέφτει. Αυτό έμαθα φίλε μου μέχρι τώρα στη μικρή διαδρομή μου.

Gaba στην ιστορία της Ντουκάτι που παρέθεσες υπάρχει και η περίοδος της Texas Pacific το 1995 νομίζω, της οποίας το μερίδιο εξαγόρασε ο τωρινός ιδιοκτήτης - ένα επενδυτικό γκρουπ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Προωπικά βλέπω την 1098 απείρως ομορφότερη σχεδιαστικά.. η ομορφιά της desmocedicci έγκειται στην τερατώδη δύναμή της και στο ότι βασικά είναι μια αγωνιστική ρέπλικα... περί ορέξεως βεβαίως βεβαίως... κολοκυθόπιττα...

Σεβομαι την αποψη σου ,αλλα η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΑ EINAI MIA.........

Συνημμένα

• d16_1-745359.jpg
    d16_1-745359.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φτάνει πια με τα Ιταλικά

Συνημμένα

• KTM.jpg
    KTM.jpg
    127,5 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.897
Πόντοι
12.056
Απο το 2000 που εχω μηχανες ανω του λιτρου Ευρωπαικο δεν με εχει περασει ποτε εντος Ελλαδος ουτε σε στροφες ουτε σε ευθειες ..

Τελος  ;) :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόοον...
Gaba στην ιστορία της Ντουκάτι που παρέθεσες υπάρχει και η περίοδος της Texas Pacific το 1995 νομίζω, της οποίας το μερίδιο εξαγόρασε ο τωρινός ιδιοκτήτης - ένα επενδυτικό γκρουπ

Συμφωνω απολυτα,φιλτατε Ενφο...Εξαλλου θελω και εσυ και οι υπολοιποι συμφορουμιτες και ερωτευμενοι με τις μηχανες,να μου συγχωρεσετε τις οποιες ανακριβειες(μκρες ελπιζω..) στην Ιστορια της Ντουκατι που παραθεσα πιο πανω,εναι αποτελεσμα μνημης και διαβασματος και οχι κοπι-παστε οπως κανουν πολλοι εδω μεσα...

Καλο ειναι να υπαρχουν και οι γκομενες οι θεες,αυτες που κυριαρχουν στα ονειρα μας...Η γνωση οτι δεν ειναι για τα δοντια μας(πορτοφολι..) μας κανει να εκτιμουμε τις καθημερινες και πιστες μας μοτο...

Ποιον πειραζει που υπαρχουν και δημιουργοι ονειρων σαν τις DUCATI ,FERRARI ,PORSCHE ,LAMBORGINI κτλ;

Παντα οσο αφορα συγχρονες κατασκευες...Γιατι υπαρχουν και κατι παλαιοφιλοι,νεκροφιλ,παλιατζηδες που ονειρευονται μεσα σε ολα τα αλλα...Guzzi LeMans ,BMW R69  και αλλες γηραιες κυριες....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Enforcer,
αγαπητέ συνάδελφε, σίγουρα όλα είναι θέμα γούστου και μυαλού... εξ'άλλου κι εγώ ένα ταπεινό CBRάκι έχω, αλλά στη μοτοσυκλετιστική μου πορεία, είχα τη τύχη να οδηγήσω μια 999 και μία 748.. περιττό να σου πω πως προσπαθούσαν μία ώρα να μου ξεκολήσουν τα χέρια από τα Ducati, δεν τα άφηνα με τίποτα... άντε να ξανανέβω στο Hondaκι μετά...

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.897
Πόντοι
12.056
Εγω δεν κατηγορω καμμια μηχανη...ο πονος τις τουμπας ειναι ιδιος πανω σε ολα... :rockon:
Οπως και το κρυο που τρως τον χειμωνα..αρκει να εισαι σε 2 ροδες αυτο εχει σημασια.. :dancing: :dancing: :dancing:

Κ Τ Μ

Κολλητος
Του
Μαστορα  :2funny: :2funny: :2funny:  (το εχω ξαναπει αυτο)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Απο το 2000 που εχω μηχανες ανω του λιτρου Ευρωπαικο δεν με εχει περασει ποτε εντος Ελλαδος ουτε σε στροφες ουτε σε ευθειες ..

Τελος  ;) :P
όταν λες ευρωπαϊκό.. εννοείς.. φλορέτα ή ΒΜW με καλάθι ? :o

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν κατηγορω καμμια μηχανη...ο πονος τις τουμπας ειναι ιδιος πανω σε ολα... :rockon:
Οπως και το κρυο που τρως τον χειμωνα..αρκει να εισαι σε 2 ροδες αυτο εχει σημασια.. :dancing: :dancing: :dancing:

Κ Τ Μ

Κολλητος
Του
Μαστορα  :2funny: :2funny: :2funny:  (το εχω ξαναπει αυτο)

Φιλε ανοιξε το πνευμα σου...

Ξεκολλα απο τσιτατα "κανεις δεν με περασε..." κτλ,κτλ...

Και εκτιμησε τον τροπο που ο καθενας εκτιμει την μοτοκινηση σαν ιδεα...

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.897
Πόντοι
12.056
Ο καθενας με την φιλοσοφια του...και την γνωμη του...
Εγω λεω την αληθεια παντως...αλλα δεν το συνεχιζω αλλο...
Καποιες μηχανες εχουν καταντηση στατους συμπολ σαν τις χαρλευ για βολτες στην γλυφαδα καλοκαιρι...  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom