Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ρε παιδια τι αρπαζεστε ετσι;Εδω μιλαμε για κατι "αλλο"...Οχι για ομαδες,οχι για πολιτικη,οχι για Μακεδονιες και Σκοπια...Μονο για πουτανες μικρες μεγαλες,κουκλες,πανουκλες,ιδιοτροπιες,καλοτροπιες....Αλλα ετσι ειμαστε εμεις που αγαπαμε τις μηχανες.Ο καθεις με την τρελλα του και ολοι μαζι μια παρεα...

Ρε Προβιε,ας υποθεσουμε εσυ εχεις R1 και εγω ενα LeMans μας απαγορευει τιποτα να γινουμε φιλοι;Στις αρχικες σελιδες ποσταραμε, αρκετοι φιλοι, για συγχρονα μηχανακια,απλως στις τελευταιες μας επιασε μια ψιλοκρισουλα...Ειμαστε (ο Enfo και εγω..) παλια σκυλια για να μαθουμε καινουργια περπατησια,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα θαυμασουμε ενα hi-tech "εργαλειο"...Τωρα αν μπορουμε(και κυριως εαν θελουμε...) να το αποκτησουμε ειναι αλλο θεμα...

Λιγο πριν,ποσταρα για το καινουργιο Triumph Scrambler, το οποιο συνδυαζει το παλιο με το νεο,την παλια ιδεα με νεα υλικα....Πες μας την αποψη σου....

Ειπαμε και για 1098 με τον Γλυκομουτσουνο,και "μανουριασαμε" (χαριν αστεισμου..) εκεινος με το 1098,εγω με την Desmocedicci....Ε,βαλε και εσυ την δικια σου καβλα και παλι φιλοι ειμαστε...

Το θρεντ μπορει να το ανοιξα εγω,δεν ειναι ομως δικο μου...Αν εμενα με τον Ενφο(και οποιοι αλλοι θελουν..) μας αρεσει να μιλαμε για "γριουλες",τσακωσε τον Γλυκομουτσουνο που λεει ο λογος και πεστε τα δικα σας,παραλληλα...Θα με ενοχλησει λες;Ισα-ισα...Ειπαμε ,εδω δεν ειναι οπαδικο...

Και δεν ταιριαζει σε εμας τους μηχανοβιους αυτο το ηθος...

Υ.Γ.

Συγνωμη για το θαρρος που θα παρω,αλλα ασε τις μαλακιες οτι θα ποσταρεις στην 32 και μην μου την "σπας"....Ειπαμε,θα με δεις πεσμενο,δεν θα δωσεις ενα χερι;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Να ενα μηχανακι που σε "ταξιδευει",συμφωνα με την δικη μου φαση....

Ομορφο,απλο,φτιαγμενο με τα καλυτερα συγχρονα υλικα και ......διαφορετικο...

Ειναι και σε μεγαλη αναλυση γαι να παρατηρησουμε και τις λεπτομερειες...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Η καινουργια BMW F800 GS....

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
...........................

Υ.Γ.

Συγνωμη για το θαρρος που θα παρω,αλλα ασε τις μαλακιες οτι θα ποσταρεις στην 32 και μην μου την "σπας"....Ειπαμε,θα με δεις πεσμενο,δεν θα δωσεις ενα χερι;

gabadoo...σωστά τα λες και πάω παρακάτω να σου τεντώσω τα νεύρα με νέα φρούτα... ;)

[youtube=425,350]TcrxKfzzIB4[/youtube]
[youtube=425,350]yL9pV0TMa2Q[/youtube]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
gabadoo...σωστά τα λες και πάω παρακάτω να σου τεντώσω τα νεύρα με νέα φρούτα... ;)

[youtube=425,350]TcrxKfzzIB4[/youtube]
[youtube=425,350]yL9pV0TMa2Q[/youtube]

Μολις επαθα ρευση στο ξυπνιο μου..

Θα κηρυξω casus beli στον επομενο φιλο που θα πει οτι τα Ντουκο κανουν σαν χαρχαλα...

Εις την Σχιστοματια δεν ετολμησαν ακομα(αν δεν κανω λαθος..) να φτιαξουν πολυβαλβιδες κεφαλες με δεσμοδρομικο συστημα κινησης βαλβιδων....

Απιθανος ηχος...

Ψαχνω να βρω σε .pdf τεχνολογικη αναλυση του desmo...Εχω το βιβλιο απο την σχολη αλλα θα το ηθελα και σε αρχειο .pdf,ξερει κανεις κατι;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Το σκαναρισμα ειναι απο αλλο φορουμ,και ειναι απο περιοδικα ΜΟΤΟ και R&D ΤΟΥ Χοιδα...

Εξηγει καποια πραγματα.....

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Παρτε τωρα 2 σχιστοματικα απο την αυλη μου... :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• srt=.jpg
    srt=.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 28

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Ψαχνω να βρω σε .pdf τεχνολογικη αναλυση του desmo...Εχω το βιβλιο απο την σχολη αλλα θα το ηθελα και σε αρχειο .pdf,ξερει κανεις κατι;

Αυτό:

diem1.ing.unibo.it/mechmach/rivola/pub29.pdf

Όποιος είναι μάγκας ας φτιάξει για homework το μοντελάκι.

Και επειδή αυτό θα πέφτει βαρύ, ιδού και ένα animation για το ζουμί της υπόθεσης:

[flash=200,200]]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αυτό:

diem1.ing.unibo.it/mechmach/rivola/pub29.pdf

Όποιος είναι μάγκας ας φτιάξει για homework το μοντελάκι.

Και επειδή αυτό θα πέφτει βαρύ, ιδού και ένα animation για το ζουμί της υπόθεσης:

[flash=200,200]]

Βολταιρε...εισαι πολυ οκ....

Ευχαριστω πολυ.

Επιφυλασομαι...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ποιο έχεις "βολευτει " καλύτερα ? Μάλλον το v-strom.... :huh:
gabadoo...to έβαλες σκοπό να μας στείλεις για μελέτη έτσι...

Ξερεις..
  Νομιζω οτι καλο θα ειναι μεσα απο το θρεντ αυτο,οχι μονο να παραθετουμε φωτο και να σχολιαζουμε μηχανες,αλλα και να μαθενουμε κατι εαν αυτο ειναι εφικτο...
  Ποτε η σφαιρικη(ενιοτε και ειδικη..) γνωση γυρω απο το αντικειμενο της αγαπης μας δεν ειναι περιττη.Θα ελεγα γενικως η γνωση δεν ειναι περιττη,αλλα δεν το πλατειαζω αλλο...

Εβαλα καποιες φωτο για να μαθουμε ολοι κατι...Εν καιρω θα σκαναρω ενδιαφεροντα(κατα την γνωμη μου..πεστε και την δικη σας,φιλοι ειμαστε..)αρθρα απο το αρχειο μου,καποιες ταινιες θα προσπαθησω να τις ανεβασω στο ραπιντ και να δωσω τα λινκς,ωστε το θρεντ μας να "ζωηρεψει" και να "ομορφηνει"....

Εχω αγωνες απο Isle of Man με μηχανες,και αλλα που σας τα φυλαω για εκπληξη..Τι λετε σας αρεσει η ιδεα...;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο βολταίρος με κάποιο παράξενο τρόπο στο πιο καίριο σημείο εμφανίζεται και ..τσουπ, δίνει αυτό το κάτι σπέσιαλ που δεν υπάρχει.

Γκάμπα, μήπως εισαι κρυπτο-αγγλόφιλος μα απλά φιλο-ιταλικές τάσεις;

Συνημμένα

• BMW1150gs.jpg
    BMW1150gs.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

Λοιπόν το μηχανάκι είναι "γαιδούρα",  naked kai μουλάρι...Το ζαχάρωνα περυσι που ήμουν πιο χαλαρός οικονομικά...αλλά τελικά δεν...
Τι test drive to έψαχνα, τι διάβαζα....τρελλη καψούρα. Όπως και να έχει με είχε φτιάξει...σκληροπυρινική αίσθηση, ωμή. Σκεφτόμουν πόσο θα μπορούσα να το πουσάρω (όχι πολύ μάλλον), διαδρομές κτλ...Γκεγκε έτσι...με πιάνεται...
Ωσπου πριν απο καμία 10αρια μέρες στο φανάρι της Φιδιππιδου, συμβολή με Βασ. Σοφίας σκάει το "πράγμα" δίπλα μου...
Γλυστρούσα στα σάλια μου, και η ματία μου δεν είχε προλάβει να ανεβει πάνω απο το επίπεδο του ντεπόζιτου. Ανοίγει το πράσινο και πριν προλάβω να ζητήσω "αυτόγραφο", το μοτοσακο driftarei στην αριστερή στροφή...Ούτε 100 μέτρα δεν έτρεξε πριν...
Απο μια ξανθία αλογουρά που εξείχε απο το κράνος, και απο 2 τουρλωτά κωλομάγουλα, συνειδητοποιώ ότι το όδηγουσε κάτι θυληκό...
Τι και αν ήταν lesbian, τι και είναι trans ...εγώ απο τότε έχω λοιώσει στην  :jerking:

Υγ Με λένε provio και είμαι καλά. Επίσης σας ευχαριστώ για την κατανόηση. :rockon:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
ποιο έχεις "βολευτει " καλύτερα ? Μάλλον το v-strom.... :huh:
gabadoo...to έβαλες σκοπό να μας στείλεις για μελέτη έτσι...

Το ΤΑ για την Αθηνα και το V για ταξιδια....
Βεβαια μου λειπουν τα γκαζια του κυκλωπα αλλα ετσι ειναι..καπου χανεις καπου κερδιζεις.. ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αλτεκ καλοτάξιδο το vstrom. Δεν ηξερα οτι έδιωξες το άλλο

Βλέπω βαλίτσα πισω με μαξιλάρι και όλα τα ροκφόρ

Μια εξάτμιση εχεις ή 2;

Επισκέπτης
Μακάρι να χτύπαγε 300αρι.
[youtube=425,350]t6YdTTnAXtY[/youtube]

Το πάει καλά ???
[youtube=425,350]1ofqH9YxbK4[/youtube]

Ιεροσυλία να πειράζεις τέτοιο μηχανάκι αλλά εναλλακτικά πολύ όμορφο!
[youtube=425,350]2mR0MIobxrM[/youtube]

Ψιλοτσουλάει κ αυτό το χρέπι
[youtube=425,350]KOikNkxq99Q[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Kανονικα Ενφορσερ...αρχες του χρονου εφυγε...
Τωρα βαλιτσες τριπλετιτσα...και ταξιδακια ανετος και χαλαρος...
Και μην σου πω καλυτερα στριψιματα στα κλειστα κοματια..
Μεγαλο μεταξονιο ο κυκλωπας για παιχνιδια και απο φορτωμα μονο σαμαρια και τον φοβο κλοπης...
Στην αναμονη ομως παντα για το νεο ΧΧ...

Το V εχει 2 εξατμισουλες..χιχιχιχι
Με πιαννννννεις???  :2funny: :2funny: ;) ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
2 εξατμισούλες ε; Σε έπιασα. Πολύ καλός.

Το νέο ΧΧ εσυ, το νέο TDM εγώ.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Το ΤΑ για την Αθηνα και το V για ταξιδια....
Βεβαια μου λειπουν τα γκαζια του κυκλωπα αλλα ετσι ειναι..καπου χανεις καπου κερδιζεις.. ;)

:huh: :huh: :huh:
Στο XLV που του φοράς και ταξιδιάρικη (After-market) ζελατίνα, αλλά και που είναι καμία 20αρια κιλά βαρύτερο, και 5 cm ψηλότερο... "βολεύτηκες" εντός λεκανοπαιδίου....
Φίλε πάσο...πίστευα ότι το v-storm είναι πιο μανιτζέβελο εντός...Επειδή δεν το έχω οδηγήσει, έπεσα έξω στην εκτιμησή μου...προφανώς.

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
ΕΕΕΕΕ..ναι..τι θα επαιρνα..Τζαμπα μου ηρθε με ανταλλαγη..
Κουτα 08 και μισα λεφτα απο οτι ενα GS 1200 που ζαχαρωνα..το αντβεντουρ φυσικα..
Οικονομια μεχρι να ερθει το ΧΧ αν και δεν βλεπω να χτυπαει τον νεο Κυκλωπα
Θα κανει μαλακια η χοντα οπως με το νεο Transalp που το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ για την ιστορια τις μηχανης αυτης... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom