You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παντως ρε παιδια τι να σας πω....Γιατι οποτε σκεφτομαι ταυτοχρονα γκομενες και μεσο μετακινησης,το μυαλο μου παει παντα.....μα παντα σε μηχανη με τον οδηγο της και πισω στην σελα.....την γνωστη ΤΟΥΡΛΩΤΗ κωλαρα με τον στριγκο σε κοινη θεα...Εχω κατι απωθημενο μηπως....?
Να το κοιταξω λετε,η, συμβαινει και σε αλλους....¨?
Παντως ρε παιδια τι να σας πω....Γιατι οποτε σκεφτομαι ταυτοχρονα γκομενες και μεσο μετακινησης,το μυαλο μου παει παντα.....μα παντα σε μηχανη με τον οδηγο της και πισω στην σελα.....την γνωστη ΤΟΥΡΛΩΤΗ κωλαρα με τον στριγκο σε κοινη θεα...Εχω κατι απωθημενο μηπως....?
gabadoo, εισαι ανώμαλος αγόρι μου. Δεν μπορεις να σκεφτής string-ακι
χωρίς μηχανή απο κάτω....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια υπαρχει υλικο και σε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8919.60]αυτό[/url] το παρεμφερες θρεντ..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:new_shock
Ακου να δεις τι παθαινω....Εχω καλο αρχειο θα ελεγα απο το σχετικο θεμα ,αλλα ο assfiller μου εβαλε αθελα του ιδεες να το φρεσκαρω και αρχισα το google it και ξεχνιεμαι να ποσταρω,γαμω το μπελα μου....με τα πορνιδια που θα λεγε και ο πιτσι...
Ακου να δεις τι παθαινω....Εχω καλο αρχειο θα ελεγα απο το σχετικο θεμα ,αλλα ο assfiller μου εβαλε αθελα του ιδεες να το φρεσκαρω και αρχισα το google it και ξεχνιεμαι να ποσταρω,γαμω το μπελα μου....με τα πορνιδια που θα λεγε και ο πιτσι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις