Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
SexWarning εγω μια χαρα ξυπνιος ειμαι. ΟΙ απελπισμενες που μας λες δεν ξερω τι ρολο βαρανε....

η αλλη παει στη δουλεια της και χρησιμοποιει το μετρο δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα να πας να της πεις γεια θες να γνωριστουμε... θα πει "καλα αυτος παρεες δεν εχει???? ψαχνει απεγνωσμενα το μετρο???"

στο κλαμπ ειναι πολυ ευκολο αμα ξες να χορευεις να γνωρισεις καποια.
Και επισης ακομη ευκολοτερο και σωστοτερο ειναι να δικτυωθεις μεσα απο παρεες. Πολλες ταινιες βλεπετε και ψαχνετε να την πεσετε στο μετρο ή το τρενο. Ελεος

Τι να ξέρεις να χορεύεις;Τσάμικο ή Καλαματιανό;Κουνάς τον κώλο σου μέχρι να ξεβιδωθείς.

Ξέρεις στο μετρό τι ευκαιρίες μπορείς να βρεις;Αν δεις,στο Αθηναϊκό μετρό" οι γκόμενες οι περισσότερες είναι μακιγιαρισμένες,σινιέ.Τι νομίζεις,πως χάνουν τον πρωινό τους χρόνο για να τις δουν στη δουλειά;Τις ξέρουν.Εκτός αν κάνουν όλες δουλειές με δημόσιες σχέσεις.Για να τις καμακώσει κανείς το κάνουν.Οι εξασφαλισμένες σε πολύ ελάχιστο βαθμό,οι άλλες σε μεγάλο.

Στις ταινίες φίλε τις γκόμενες δεν τις βρίσκουν στα τραίνα,αλλά μέσα από δεξιώσεις επιχειρηματιών,και τις πάνε στο σπίτι με το cabrio viper

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γιατι τι ειναι τυπε?
βπ ειναι ο δημος
νομιζω οτι εχει ενωθει και με την λυκοβρυση

βπ είναι από κηφισσιά και κάτω :grin: :cool2:

υπάρχει δήμος βπ; τα προάστια εκτός ότι είναι στα βόρεια, τα λέμε κι έτσι λόγω οικονομικής φύσεως

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δηλαδη εσυ εχεις γνωρισει ποτε γυναικα για σχεση στο μετρο ή το τρενο?

Εδώ δεν έχουμε μετρό...και τρένο έχω πάρει μια φορά στην ζωή μου...Μην κολλάς σε λέξεις, άλλο προσπαθεί να σου μεταδώσει ο φίλος...οτι δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι με το κλαμπ, το καλό έρχεται οπουδήποτε...

Επισκέπτης
πάτε μπουζούκια τύποι να βρείτε καλό και ποιοτικό μουνί  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πιό πιθανό για Νέα Ερυθραία, πιστεύω κι εγώ, παρόλο που καλοκαίρι παίζει περισσότερο μαγαζί εκεί

Ωραιος ρε τυπε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  καλη φαση η Νεα Ερυθραια για καλοκαιρακι, ο πεζοδρομος με τα μαγαζακια θυμιζει κατι απο νησι. Επισης σα δευτερη επιλογη μου αρεσει η Πανορμου, για μπυριτσα στις ταρατσες και με τα τραπεζακια κοντα το ενα στο αλλο να μπορεις να πιασεις κουβεντουλα. Για πρωινο καφεδακι ειναι ωραια προς τα νοτια, να σε χτυπαει ο ηλιος και να βλεπεις τη θαλασσα.

Για χειμωνα και για παιχνιδι με γκομενες προτεινω κυριως Εξαρχεια για καφεδακι, εχει ωραια μαγαζακια στα στενα, και για ποτακι το βραδυ στα μπαρακια της πλατειας Καρυτση, μικρα μαγαζια με κοσμο στα ορθια και κοντα-κοντα που ευνοει τις γνωριμιες.

Επισκέπτης
Ωραιος ρε τυπε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  καλη φαση η Νεα Ερυθραια για καλοκαιρακι, ο πεζοδρομος με τα μαγαζακια θυμιζει κατι απο νησι. Επισης σα δευτερη επιλογη μου αρεσει η Πανορμου, για μπυριτσα στις ταρατσες και με τα τραπεζακια κοντα το ενα στο αλλο να μπορεις να πιασεις κουβεντουλα. Για πρωινο καφεδακι ειναι ωραια προς τα νοτια, να σε χτυπαει ο ηλιος και να βλεπεις τη θαλασσα.

Για χειμωνα και για παιχνιδι με γκομενες προτεινω κυριως Εξαρχεια για καφεδακι, εχει ωραια μαγαζακια στα στενα, και για ποτακι το βραδυ στα μπαρακια της πλατειας Καρυτση, μικρα μαγαζια με κοσμο στα ορθια και κοντα-κοντα που ευνοει τις γνωριμιες.

θεικό ποστ, σε 5 γραμμές τα είπες όλα!!!  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να ξέρεις να χορεύεις;Τσάμικο ή Καλαματιανό;Κουνάς τον κώλο σου μέχρι να ξεβιδωθείς.

Ξέρεις στο μετρό τι ευκαιρίες μπορείς να βρεις;Αν δεις,στο Αθηναϊκό μετρό" οι γκόμενες οι περισσότερες είναι μακιγιαρισμένες,σινιέ.Τι νομίζεις,πως χάνουν τον πρωινό τους χρόνο για να τις δουν στη δουλειά;Τις ξέρουν.Εκτός αν κάνουν όλες δουλειές με δημόσιες σχέσεις.Για να τις καμακώσει κανείς το κάνουν.Οι εξασφαλισμένες σε πολύ ελάχιστο βαθμό,οι άλλες σε μεγάλο.

Στις ταινίες φίλε τις γκόμενες δεν τις βρίσκουν στα τραίνα,αλλά μέσα από δεξιώσεις επιχειρηματιών,και τις πάνε στο σπίτι με το cabrio viper

Ναι για να την καμακωσεις εσυ βαφτηκε και ηρθε στο μετρο χαχαχα ελεος
ρε τι μαλακιες γραφεις?

Για να παει περιποιημενη στη δουλεια της εκατσε και βαφτηκε προφανως. Ουτε που ξερεις τι δουλεια κανει... καθεσαι και σκεφτεσαι μονος σου αστοχα πραγματα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για μαγαζι ρωτησε ο ανθρωποs....Οχι για τραινα
Θα τον κανετε να παρει την ταχεια των 8

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάτε μπουζούκια τύποι να βρείτε καλό και ποιοτικό μουνί  :rockon:
ksefan.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πηγαινε στο κλαμπ εξταση στο μπουρναζι ολο γυναικοπαρεες εχει.. κατι θα βρεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε να πας σε κανα μαγαζι με λεσβιες εχω παρει πολλες εγω στο γκαζι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδώ δεν έχουμε μετρό...και τρένο έχω πάρει μια φορά στην ζωή μου...Μην κολλάς σε λέξεις, άλλο προσπαθεί να σου μεταδώσει ο φίλος...οτι δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι με το κλαμπ, το καλό έρχεται οπουδήποτε...

Εγω πιστευω οτι λεει ψεματα για να υποστηριξει την αποψη του.
κΑΝΕις νοημων ανθρωπος δεν περιμενει το μετρο για να γνωρισει ταιρι ... στο κλαμπ πας να περασεις καλα και μεσα σε αυτο ειναι και το φλερτ. Αν ειναι δυνατον να ψαχνεσαι απο το δρομο ή απο βιβλιοθηκες τρενα μετρο και αλλα τετοια....

Το πιο σιγουρο μεσο για να βρεις γυναικα ειναι η δικτυωση μεσα απο κοινη παρεα. Και βασικα μεσα απο κοινη παρεα που εχει τις κλασατες οχι τις δευτερατζες  :P

ολοι οι υπολοιποι σου λενε για καμακια συνεχεια και ποτε δεν τους βλεπεις με καποια... τυχαιο? μονο ιστοριες λενε καποιος τους ειπε οτι το καμακι στο μετρο σε κανει αντρα και εχουν χαρει  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom