Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
α ενταξει επεσα σε τρελο που ψαχνει γκομενες στα τρενα και στα λεωφορεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Και σε αεροπλάνο,σε πτήση Λονδίνο-Μοντρεαλ,και στο γυμναστήριο.Φιλε,ξύπνα.Οι "στόχοι" είναι παντού.Αρκεί να ξέρεις να αποκοδικοποιήσεις τα μηνύματά τους,και να τολμάς.Σιγά μην πρέπει να πιω 5 βότκες για να μιλήσω σε γκόμενα.Ακόμα και στο φούρνο,στην ουρά για τον άρτο τον επιούσιον,μπορείς να βρεις την γκόμενα που θα γουστάρεις.Και ας μη φοράει βραδινό σέξι φόρεμα,και 20 κιλά χρώμα,και να είναι με αθλητικά παπούτσια και φόρμα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πάρε μάτι και Αθηναικό κλαμπ να θαμπωθείς

κοίταγμα ο ένας τον άλλον για κανά τρίωρο και αι σπιτ...

Σε Θες/νίκη που πήγα τα πράγματα ήταν απλά μπορώ να πω...κέρασμα και σπίτι...αλλά επαρχία, παπάρια... :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
SexWarning εγω μια χαρα ξυπνιος ειμαι. ΟΙ απελπισμενες που μας λες δεν ξερω τι ρολο βαρανε....

η αλλη παει στη δουλεια της και χρησιμοποιει το μετρο δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα να πας να της πεις γεια θες να γνωριστουμε... θα πει "καλα αυτος παρεες δεν εχει???? ψαχνει απεγνωσμενα το μετρο???"

στο κλαμπ ειναι πολυ ευκολο αμα ξες να χορευεις να γνωρισεις καποια.
Και επισης ακομη ευκολοτερο και σωστοτερο ειναι να δικτυωθεις μεσα απο παρεες. Πολλες ταινιες βλεπετε και ψαχνετε να την πεσετε στο μετρο ή το τρενο. Ελεος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και σε αεροπλάνο,σε πτήση Λονδίνο-Μοντρεαλ,και στο γυμναστήριο.Φιλε,ξύπνα.Οι "στόχοι" είναι παντού.Αρκεί να ξέρεις να αποκοδικοποιήσεις τα μηνύματά τους,και να τολμάς.Σιγά μην πρέπει να πιω 5 βότκες για να μιλήσω σε γκόμενα.Ακόμα και στο φούρνο,στην ουρά για τον άρτο τον επιούσιον,μπορείς να βρεις την γκόμενα που θα γουστάρεις.Και ας μη φοράει βραδινό σέξι φόρεμα,και 20 κιλά χρώμα,και να είναι με αθλητικά παπούτσια και φόρμα.
+1000...βιβλιοθήκη θα έλεγα είναι καλό μέρος...αρκεί να διαβάζεις βιβλία και να μην πηγαίνεις μόνο μπας και ρίξεις καμία...γιατί έτσι μάλλον ρεζίλι θα γίνεις....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εγώ απόψε θα πάω με την παρέα μου ΒΠ σε μια περιοχή, δε θυμάμαι πως τη λένε, πευκάκια νομίζω, που έχει πολλά μπαράκια μαζεμένα και γίνεται χαμός.

μήπως στη κηφισσιά; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
SexWarning εγω μια χαρα ξυπνιος ειμαι. ΟΙ απελπισμενες που μας λες δεν ξερω τι ρολο βαρανε....

η αλλη παει στη δουλεια της και χρησιμοποιει το μετρο δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα να πας να της πεις γεια θες να γνωριστουμε... θα πει "καλα αυτος παρεες δεν εχει???? ψαχνει απεγνωσμενα το μετρο???"

Και επισης ακομη ευκολοτερο και σωστοτερο ειναι να δικτυωθεις μεσα απο παρεες. Πολλες ταινιες βλεπετε και ψαχνετε να την πεσετε στο μετρο ή το τρενο. Ελεος
χορευεις τυπε με την αρκουδα και το ντεφι;;

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
αυτό ακριβώς λέμε:
υπάρχουν άτομα που είναι χοντροί,
άλλοι που δεν έχουν παρέες,
άλλοι που δεν έχουν λεφτά ΚΑΘΟΛΟΥ,
άλλοι που αναγκάζονται να φοράνε ρούχα μπας κλας, παλιά, φθηνά, κλπ
άλλοι που δεν έχουν αυτοκίνητο,
που μενουν με τους δικούς τους και δεν έχουν γαμιστρώνα,
άλλοι είναι κομπλεξικοί λόγω δουλειάς, σπουδών,
άλλοι είναι άσχημοι, άγαρμποι, κοντοί, με σπυριά, σιδεράκια, φαλακροί, με μεγάλα αυτιά..

Και που να πιάσει και δουλειά κανείς, σκοτούρες που μαζεύει...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε μάστορα δεν μας λες εσύ πώς έπιασες το γκομενάκι σου; :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Boldemort νομίζω έχεις άδικο εδώ...στην καθημερινότητα συμβαίνουν τα καλύτερα, εκεί που δεν το περιμένεις...
Άσε που οι γκόμενες στα κλαμπ δεν είναι και οι πιο....σοβαρές, να το πω ευγενικά...έτσι λέει η εμπειρία μου και φίλων μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort νομίζω έχεις άδικο εδώ...στην καθημερινότητα συμβαίνουν τα καλύτερα, εκεί που δεν το περιμένεις...
Άσε που οι γκόμενες στα κλαμπ δεν είναι και οι πιο....σοβαρές, να το πω ευγενικά...έτσι λέει η εμπειρία μου και φίλων μου...

Δηλαδη εσυ εχεις γνωρισει ποτε γυναικα για σχεση στο μετρο ή το τρενο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom