Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όταν γνωρίζεις μια γκόμενα δεν ξέρεις αν εξελιχθεί σε "απλώς ένα πήδηγμα" ή σε σχέση,ή αν σε λίγο οδηγήσει και σε γάμο.Ακόμα και αν δεν τον έχεις το γάμο σε πρώτο πλάνο,μπορείς να αλλάξεις άποψη.Ο κολλητός μου με μια "τυχαία γκόμενα" έμπλεξε και τώρα έχουν 4 παιδιά!!
Από την άλλη,πολλές φορές οι "κολλητοί" αποδεικνύονται ότι είναι αλευρόκολλες και όχι logo!

Eνταξει εχεις καει απο κολλητο... το καταλαβαμε δεν ειμαστε χαζοι αν θες γινομαι εγω ο σωστος κολλητος σου αρκει να χεις ωραια μωρα να φερεις στην παρεα  :2funny: :2funny:

ο ενας λεει για προβληματα ο αλλος θελει να βγει μονος του για καμακι

η αληθεια ειναι οτι δεν ξερετε πως κινειται εξω ο κοσμος και τα βλεπετε ολα μεσα απο τα δικα σας ματια.

Παπαριες.

Ετσι δεν βγαζεις τιποτα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eνταξει εχεις καει απο κολλητο... το καταλαβαμε δεν ειμαστε χαζοι αν θες γινομαι εγω ο σωστος κολλητος σου αρκει να χεις ωραια μωρα να φερεις στην παρεα  :2funny: :2funny:

ο ενας λεει για προβληματα ο αλλος θελει να βγει μονος του για καμακι

η αληθεια ειναι οτι δεν ξερετε πως κινειται εξω ο κοσμος και τα βλεπετε ολα μεσα απο τα δικα σας ματια.

Παπαριες.

Ετσι δεν βγαζεις τιποτα...
:headbang: :headbang:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
να εχεις καποιες παρεες με στοχο σιγα σιγα να τις επεκτεινεις ... να προσεχεις το ντυσιμο σου με οχι ακριβα ρουχα κτλπ ???

ας πούμε..
έχεις τις ποιο 20 in παρέες της πόλης σου...
έχεις και 5-6 γκόμενες να σουβλήζεις όποτε σου σηκώνετε...

και τι  ?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όταν γνωρίζεις μια γκόμενα δεν ξέρεις αν εξελιχθεί σε "απλώς ένα πήδηγμα" ή σε σχέση,ή αν σε λίγο οδηγήσει και σε γάμο.Ακόμα και αν δεν τον έχεις το γάμο σε πρώτο πλάνο,μπορείς να αλλάξεις άποψη.Ο κολλητός μου με μια "τυχαία γκόμενα" έμπλεξε και τώρα έχουν 4 παιδιά!!
Από την άλλη,πολλές φορές οι "κολλητοί" αποδεικνύονται ότι είναι αλευρόκολλες και όχι logo!

Ναι ρε φίλε εννοείται...πρέπει να ξέρεις αν ο κολλητός είναι όντως κολλητός....
Κοίτα ψυχολογείς τα πράγματα και κρίνεις...επίσης είναι διαφορετικό να βγαίνεις για γκόμενες και άλλο μια σχέση που μπορεί να έχει ο κολλητός...άλλη σοβαρότητα το ένα, άλλη το άλλο....
Τεσπα, καταλαβαίνεις τι εννοώ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ας πούμε..

και τι  ?

Το και τι που κολλαει?

Ε αν τα βαρεθηκες ολα αυτα τραβα παντρεψου ή γινε μοναχος τι να σου πω  :P

ο φιλος ζητησε τροπο να βγαλει γκομενα.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο πρωτο βημα και που? θα πας σε ενα κλαμπ που ολοι χορευουν να κοιτας σαν αγγουρι
ποια κοιταει ωστε να πας να της την πεσεις?

Αυτη ειναι η τακτικη που προτεινεις? με ποσοστο επιτυχιας? 1 στις 20?

Αν είσαι 20 χρονών πας σε club να βρεις γκόμενα.Έχω σταματήσει προ πολλού τα χοροπηδάδικα.Γκόμενα,σε πληροφορώ,έχω βρει ακόμα και σε τραίνο,κατέληξε σε σχέση 2 ετών ύστερα.

Eνταξει εχεις καει απο κολλητο... το καταλαβαμε δεν ειμαστε χαζοι αν θες γινομαι εγω ο σωστος κολλητος σου αρκει να χεις ωραια μωρα να φερεις στην παρεα  :2funny: :2funny:

Δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με κάψει.Τον καίω πρώτος εγώ.Οι κολλητοί μου είναι φίλοι μου εδώ και 25 χρόνια,όχι την τελευταία 5ετία.
Να είσαι σίγουρος ότι τα καλά μωρά σε μια παρέα είναι καπαρωμένα.Από ρετάλι αν θέλεις,κάτι μπορεί να βρεις.

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπουρδελότσαρκα,που αλλού δηλαδή θέλεις να πας;
Έχεις σκεφτεί πόσο άσχημα θα νιώθεις αν τελικά πας οπουδήποτε αλλού  -μιας και θα είσαι σαν τον κούκο-  όταν οι άλλοι είναι ζευγαράκια/παρέες.Όσο για τις γκόμενες ας γελάσω,μόνο ένα ομορφόπαιδο σαν τον Βλακομόρτ που είναι βαθύς γνώστης της τέχνης του καμακιού εκτός των άλλων,είναι σε θέση να τις ρίξει.Εσύ θεματοθέτη θα φαίνεσαι σαν ένας απλός και μίζερος λιγούρης που στο τέλος της βραδιάς θα τραβήξει μια μαλακία και θα πέσει στο κρεβάτι του...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ απόψε θα πάω με την παρέα μου ΒΠ σε μια περιοχή, δε θυμάμαι πως τη λένε, πευκάκια νομίζω, που έχει πολλά μπαράκια μαζεμένα και γίνεται χαμός.

Επισκέπτης
χαχαχχαα και εσυ αυτα τα προβληματα έχεις ή εστω ενα απο τα παραπανω?

εκνευριστηκες σκιουρε στο ξαφνικο ... τσιμπησα ευαισθητο σημειο  :2funny:

αμα δεν μπορεις μενεις στην ακρη μεχρι να ανακαμψεις και να εμφανιστεις ξανα.

That's life.

έπεσες πολύ έξω

είμαι χορτασμένος από μουνιά, κλαμπ, ποτά, παρέες, κολλητούς, εξόδους,
έχω πάρει από τις γυναίκες πολλή αγάπη, ενδιαφέρον και ζήτηση...

και μετά από όλα αυτά μου φαίνεται πολύ αστείο που σε βλέπω έπειτα από το πρώτο μουνί που χτύπησες, να συμβουλεύεις τους άλλους...
αυτό το απλό,
άλλωστε δε σου είπα κάτι ιδιαίτερο, ότι υπάρχει κόσμος με προβλήματα είπα, και μην τα παρουσιάζετε όλα όμορφα, εύκολα και απλά

Και αν θες να ανλύσουμ το όλο σκηνικό που παίζεται έξω, εδώ είμαι να το πιάσουμε μέχρι το πρωί

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ας πούμε..

και τι  ?
τυπε σε ειχα για εξυπνο μιλας με τον μπολντη για τετοια θεματα;;ε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν είσαι 20 χρονών πας σε club να βρεις γκόμενα.Έχω σταματήσει προ πολλού τα χοροπηδάδικα.Γκόμενα,σε πληροφορώ,έχω βρει ακόμα και σε τραίνο,κατέληξε σε σχέση 2 ετών ύστερα.

Δεν αφήνω ποτέ κανέναν να με κάψει.Τον καίω πρώτος εγώ.Οι κολλητοί μου είναι φίλοι μου εδώ και 25 χρόνια,όχι την τελευταία 5ετία.
Να είσαι σίγουρος ότι τα καλά μωρά σε μια παρέα είναι καπαρωμένα.Από ρετάλι αν θέλεις,κάτι μπορεί να βρεις.

α ενταξει επεσα σε τρελο που ψαχνει γκομενες στα τρενα και στα λεωφορεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως μάγκες, δεν ξέρω τι παίζει στα κλαμπ της πρωτεύουσας, αλλά στα κλαμπ της επαρχίας δεν γίνεται τίποτα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπουρδελότσαρκα,που αλλού δηλαδή θέλεις να πας;
Έχεις σκεφτεί πόσο άσχημα θα νιώθεις αν τελικά πας οπουδήποτε αλλού  -μιας και θα είσαι σαν τον κούκο-  όταν οι άλλοι είναι ζευγαράκια/παρέες.Όσο για τις γκόμενες ας γελάσω,μόνο ένα ομορφόπαιδο σαν τον Βλακομόρτ που είναι βαθύς γνώστης της τέχνης του καμακιού εκτός των άλλων,είναι σε θέση να τις ρίξει.Εσύ θεματοθέτη θα φαίνεσαι σαν ένας απλός και μίζερος λιγούρης που στο τέλος της βραδιάς θα τραβήξει μια μαλακία και θα πέσει στο κρεβάτι του...

αχχαχα και αλλος πονεμενος. Ναι αντε τρεξτε στα μπουρδελα  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έπεσες πολύ έξω

είμαι χορτασμένος από μουνιά, κλαμπ, ποτά, παρέες, κολλητούς, εξόδους,
έχω πάρει από τις γυναίκες πολλή αγάπη, ενδιαφέρον και ζήτηση...

και μετά από όλα αυτά μου φαίνεται πολύ αστείο που σε βλέπω έπειτα από το πρώτο μουνί που χτύπησες, να συμβουλεύεις τους άλλους...
αυτό το απλό,
άλλωστε δε σου είπα κάτι ιδιαίτερο, ότι υπάρχει κόσμος με προβλήματα είπα, και μην τα παρουσιάζετε όλα όμορφα, εύκολα και απλά

Και αν θες να ανλύσουμ το όλο σκηνικό που παίζεται έξω, εδώ είμαι να το πιάσουμε μέχρι το πρωί

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

:uglystupid: :uglystupid:

αλλα σου λεω αλλα λες... πας αλλου την κουβεντα και δεν βγαινει νοημα.
Ο τυπος μπηκε να ρωτησει πως θα βρει γκομενα... τα κοινωνικα προβληματα δεν ειναι μερος της συζητησης.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καλά γκάζι μόνο για κάνα σουβλάκι είναι. Υπερβολικά πολλοί πούστηδες. Όλο χαριτωμένες φωνούλες μου έρχονται στ' αυτιά, λες και περπατάω σε πάρκο μετά τη δύση του ηλίου. :2funny:
Δε μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που συχνάζει σε τέτοια μέρη (και δεν είναι γκέη), τι θέλουν ν' αποδείξουν;

Επισκέπτης
Πάντως μάγκες, δεν ξέρω τι παίζει στα κλαμπ της πρωτεύουσας, αλλά στα κλαμπ της επαρχίας δεν γίνεται τίποτα...

πάρε μάτι και Αθηναικό κλαμπ να θαμπωθείς

κοίταγμα ο ένας τον άλλον για κανά τρίωρο και αι σπιτ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλά γκάζι μόνο για κάνα σουβλάκι είναι. Υπερβολικά πολλοί πούστηδες. Όλο χαριτωμένες φωνούλες μου έρχονται στ' αυτιά, λες και περπατάω σε πάρκο μετά τη δύση του ηλίου. :2funny:
Δε μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που συχνάζει σε τέτοια μέρη (και δεν είναι γκέη), τι θέλουν ν' αποδείξουν;
ηλικια τυπε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom