Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω πιστευω οτι λεει ψεματα για να υποστηριξει την αποψη του.
κΑΝΕις νοημων ανθρωπος δεν περιμενει το μετρο για να γνωρισει ταιρι ... στο κλαμπ πας να περασεις καλα και μεσα σε αυτο ειναι και το φλερτ. Αν ειναι δυνατον να ψαχνεσαι απο το δρομο ή απο βιβλιοθηκες τρενα μετρο και αλλα τετοια....

Το πιο σιγουρο μεσο για να βρεις γυναικα ειναι η δικτυωση μεσα απο κοινη παρεα. Και βασικα μεσα απο κοινη παρεα που εχει τις κλασατες οχι τις δευτερατζες  :P
τι ταιρι ρε τυπε?
μην μας ξενενωρεις :S
γκομενα πες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι ταιρι ρε τυπε?
μην μας ξενενωρεις :S
γκομενα πες

Ταιρι φιλε... να κανεις μια σχεση και να εχεις γυναικα συνεχως να κανεις σεξ
απο το να τρεχεις στα μπουρδελα και στο 5λεπτο να τελειωνεις τις μισες απο τις οποιες
να μην κανεις καν τη δουλεια σου.... εγω σας ξενερωνω?

ειπαμε καλη και η πλακα αλλα "χιλιομετρα" στο σεξ γραφεις μονο αν εχεις σχεση καιρο  :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγω πιστευω οτι λεει ψεματα για να υποστηριξει την αποψη του.
κΑΝΕις νοημων ανθρωπος δεν περιμενει το μετρο για να γνωρισει ταιρι ... στο κλαμπ πας να περασεις καλα και μεσα σε αυτο ειναι και το φλερτ. Αν ειναι δυνατον να ψαχνεσαι απο το δρομο ή απο βιβλιοθηκες τρενα μετρο και αλλα τετοια....

Το πιο σιγουρο μεσο για να βρεις γυναικα ειναι η δικτυωση μεσα απο κοινη παρεα. Και βασικα μεσα απο κοινη παρεα που εχει τις κλασατες οχι τις δευτερατζες  :P

ολοι οι υπολοιποι σου λενε για καμακια συνεχεια και ποτε δεν τους βλεπεις με καποια... τυχαιο? μονο ιστοριες λενε καποιος τους ειπε οτι το καμακι στο μετρο σε κανει αντρα και εχουν χαρει  :P

Ναι αυτό προσπαθώ να σου πω...οτι δεν ψάχνεσαι ούτε στο μετρό, ούτε σε βιβλιοθήκες, ούτε πουθενά!Μπορεί να τύχει!Από μόνο του!Κάποια πράγματα δεν τα προκαθορίζεις και μπορεί να τύχουν ανα πάσα στιγμή!Αυτό προσπαθεί να σου πει και ο φίλος, μην είσαι τόσο επιφανειακός!Το κλαμπ και το κούνημα δεν θα σου λύσει το πρόβλημα της γκόμενας, υπάρχει και ο παράγοντας τύχη που μπορεί να σε ευννοήσει εκεί που δεν το περιμένεις και να σε προδώσει σε μέρη που πιστεύεις οτι το φλερτ είναι σίγουρο, όπως το κλαμπ!Απλό?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αυτό προσπαθώ να σου πω...οτι δεν ψάχνεσαι ούτε στο μετρό, ούτε σε βιβλιοθήκες, ούτε πουθενά!Μπορεί να τύχει!Από μόνο του!Κάποια πράγματα δεν τα προκαθορίζεις και μπορεί να τύχουν ανα πάσα στιγμή!Αυτό προσπαθεί να σου πει και ο φίλος, μην είσαι τόσο επιφανειακός!Το κλαμπ και το κούνημα δεν θα σου λύσει το πρόβλημα της γκόμενας, υπάρχει και ο παράγοντας τύχη που μπορεί να σε ευννοήσει εκεί που δεν το περιμένεις και να σε προδώσει σε μέρη που πιστεύεις οτι το φλερτ είναι σίγουρο, όπως το κλαμπ!Απλό?

Ο φιλος μιλαει για κυνηγι μονος του... αυτο δειχνει εναν εγωιστη τυπο
ο οποιος δεν ειναι φιλικος ως προς την παρεα και συνεργασιμος. Δεν θελουμε τετοιες νοοτροπιες διοτι δεν μας βγαζουν μπροστα. Δεν ειμαι επιφανειακος απλα σιγουρος για τις αποψεις μου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απο το να τρεχεις στα μπουρδελα και στο 5λεπτο να τελειωνεις τις μισες απο τις οποιες

ειπαμε καλη και η πλακα αλλα "χιλιομετρα" στο σεξ γραφεις μονο αν εχεις σχεση καιρο  :P

αυτός είναι ένας καλός λόγος αυτοκτονίας για μένα   :)
αν δεν εξαφανίζονται μετά, παθαίνω αναφυλακτικό σόκ ακαριαία  :blowup:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ειπαμε καλη και η πλακα αλλα "χιλιομετρα" στο σεξ γραφεις μονο αν εχεις σχεση καιρο  :P
δεν συγκρινεται το σεξ με γκομενιτσα με το σεξ με πουτανα..

καταρχας στην πρωτη περιπτωση δεν υπαρχει χρονομετρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

@rigomortis καλα εσυ εισαι πυροβολημενος.

Επισκέπτης
Και ακόμα καλύτερα είναι τα πανηγύρια
τα συστήνω ανεπιφύλακτα στον θεματοθέτη:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

να κανεις συνεχως σεξ με την ιδια?
θα βαρεθεις ρε τυπε :S

Επισκέπτης

μπόλντη κάνεις σαν παιδί που πήρε Α στα Μαθηματικά της Τετάρτης Δημοτικού και δείχνει τους βαθμούς του

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ωραιος ρε τυπε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  καλη φαση η Νεα Ερυθραια για καλοκαιρακι, ο πεζοδρομος με τα μαγαζακια θυμιζει κατι απο νησι. Επισης σα δευτερη επιλογη μου αρεσει η Πανορμου, για μπυριτσα στις ταρατσες και με τα τραπεζακια κοντα το ενα στο αλλο να μπορεις να πιασεις κουβεντουλα. Για πρωινο καφεδακι ειναι ωραια προς τα νοτια, να σε χτυπαει ο ηλιος και να βλεπεις τη θαλασσα.

Για χειμωνα και για παιχνιδι με γκομενες προτεινω κυριως Εξαρχεια για καφεδακι, εχει ωραια μαγαζακια στα στενα, και για ποτακι το βραδυ στα μπαρακια της πλατειας Καρυτση, μικρα μαγαζια με κοσμο στα ορθια και κοντα-κοντα που ευνοει τις γνωριμιες.

συνήθως το καλοκαίρι βράδυ λέει Ν.Ερυθραία στο πλακόστρωτο, Χαλάνδρι και Κηφισσιά που έχουν κάνει ωραία μαγαζάκια Chateau etc ή Πανόρμου που γαμάνε τα φοιτητοστέκια

πρωί-μεσημεράκι: Πολιτεία ή λιμάνι, Μαρίνα Ζέας, Γλυφάδα ή πιο έξω

χειμώνα συνήθως τα ίδια πάνω κάτω αλλά δίνουμε παραπάνω πόνο στα καγκουρομάγαζα, Μπουρνάζι, Block, ανάκτορο κτλ

:cheesy:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τι σιγουρο ρε τυπε  :2funny:  τα κλαμπ ειναι τα χειροτερα μερη για καμακι! Αντρες και γυναικες καθονται σαν τα αγγουρια και πινουν το ποτακι τους. Οι γυναικες κουνιουνται και κατι λιγο, ενω οι αντρες κοιτανε κανα κωλο, κατα προτιμηση καμιας χορευτριας. Στην Ελλαδα δεν το εχουμε καθολου με τα κλαμπ, παρακμη σκετη. Μονο στα νησια το καλοκαιρι αξιζουν καπως, λογω καλοκαιρινης διαθεσης, διακοπων και τουριστριων... Πρεπει να πας Λονδινο για να δεις τι σημαινει κλαμπ.

να κανεις συνεχως σεξ με την ιδια?
θα βαρεθεις ρε τυπε :S

Μεγαλη κουβεντα τυπε  :rockon:  καλο ειναι να παιζεις μπαλα παντου, γκομενα, fuck buddies, πουτανες... Καλος ο σπιτικος μουσακας αλλα και η καντινα εχει τη χαρη της  :rockon:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Boldemort δικαίως σε ψήφισαν για τον μαλάκα της χρονιάς τελικά

Βρε βλήμα,ποιος σου είπε ότι περιμένω να πάω στο μετρό για να βρω γκόμενα.Αυτό που είπα είναι ότι μπορεί να βρεις παντού εφόσον πράγματι θέλεις.Τα μπαρ και τα κλαμπ δεν είναι μονόδρομος...

Όσον αφορά την μαλακία που έγραψες περί "εγωιστή τύπου",επειδή είπα ότι θα πάω μόνος μου για "κυνήγι",θα σου πω ότι το κρεβάτι μου δεν το μοιράζομαι με κανέναν.Αν εσύ μοιράζεσαι ή θέλεις να μοιράζεσαι τις γκόμενές σου,να το κάνεις.

Ψάχνε εσύ παρέα με κλασάτες γκόμενες,ελεύθερες κιόλας,να βρεις.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε Σάββατο μέσα θα είσαι.Και απ'οτι έχω καταλάβει είσαι πιτσιρικάς που τέτοια ώρα θα έπρεπε να είσαι για ποτό με τους φίλους σου,και όχι να μένεις μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom