Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν συγκρινεται το σεξ με γκομενιτσα με το σεξ με πουτανα..

καταρχας στην πρωτη περιπτωση δεν υπαρχει χρονομετρο.

Σκεψου 5 μερες την εβδομαδα σεξ επι μιση ωρα. κΑΠου 2,5 ωρες την εβδομαδα.

Αν υποτεθει οτι στην πουτανα καθεσαι 20 λεπτα (ευνοικο σεναριο) τοτε ειναι 60 ευρω η ωρα. (20*3)

περιπου 160 ευρω την εβδομαδα δηλαδη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεγαλη κουβεντα τυπε  :rockon:  καλο ειναι να παιζεις μπαλα παντου, γκομενα, fuck buddies, πουτανες... Καλος ο σπιτικος μουσακας αλλα και η καντινα εχει τη χαρη της  :rockon:
που να δεις το βρωμικο που σερβιρουν στο τριγωνο τυπε :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
@rigomortis καλα εσυ εισαι πυροβολημενος.
ρε φίλε όλα αυτά που είναι φανερό ότι ζηλεύεις/ επιδιώκεις
είναι ακριβώς αυτά που αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι

πολλές φορές φτάνω στο σημείο να
πιστεύω ότι πίσω απο το nick boldemort
κρύβεται μια γυναίκα απελπισμένη για γάμο και παιδιά
και δεσμεύσεις...

γι'αυτό με πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σε διαβάζω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγαλη κουβεντα τυπε  :rockon:  καλο ειναι να παιζεις μπαλα παντου, γκομενα, fuck buddies, πουτανες... Καλος ο σπιτικος μουσακας αλλα και η καντινα εχει τη χαρη της  :rockon:

Ναι ενταξει μπορεις να πηγαινεις αμα δεν εχεις προβλημα να κερατωσεις την γκομενα σου
μια φορα την εβδομαδα με κανα πουτανακι αλλα συνεχεια με πουτανες οσοι πανε και δεν κανουν σχεσεις εχουν θεματα αλλα... γιατι να μην εχεις μια γκομενα να περνας το καιρο σου δεν το καταλαβαινω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Boldemort δικαίως σε ψήφισαν για τον μαλάκα της χρονιάς τελικά

Βρε βλήμα,ποιος σου είπε ότι περιμένω να πάω στο μετρό για να βρω γκόμενα.Αυτό που είπα είναι ότι μπορεί να βρεις παντού εφόσον πράγματι θέλεις.Τα μπαρ και τα κλαμπ δεν είναι μονόδρομος...

Όσον αφορά την μαλακία που έγραψες περί "εγωιστή τύπου",επειδή είπα ότι θα πάω μόνος μου για "κυνήγι",θα σου πω ότι το κρεβάτι μου δεν το μοιράζομαι με κανέναν.Αν εσύ μοιράζεσαι ή θέλεις να μοιράζεσαι τις γκόμενές σου,να το κάνεις.

Ψάχνε εσύ παρέα με κλασάτες γκόμενες,ελεύθερες κιόλας,να βρεις.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε Σάββατο μέσα θα είσαι.Και απ'οτι έχω καταλάβει είσαι πιτσιρικάς που τέτοια ώρα θα έπρεπε να είσαι για ποτό με τους φίλους σου,και όχι να μένεις μέσα.
τυπε μεγαλος δασκαλος ο μπολντης!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι σιγουρο ρε τυπε  :2funny:  τα κλαμπ ειναι τα χειροτερα μερη για καμακι! Αντρες και γυναικες καθονται σαν τα αγγουρια και πινουν το ποτακι τους. Οι γυναικες κουνιουνται και κατι λιγο, ενω οι αντρες κοιτανε κανα κωλο, κατα προτιμηση καμιας χορευτριας. Στην Ελλαδα δεν το εχουμε καθολου με τα κλαμπ, παρακμη σκετη. Μονο στα νησια το καλοκαιρι αξιζουν καπως, λογω καλοκαιρινης διαθεσης, διακοπων και τουριστριων... Πρεπει να πας Λονδινο για να δεις τι σημαινει κλαμπ.

Πήγα Ολλανδία, εξού και το "Ολλανδός", και είδα φως φίλε μου...το πρωί ξύπνησα με μια Γαλλίδα....μιλάμε για τρομερή βραδιά από κάθε άποψη...
Ναι το ξέρω αυτό που μου λες, αλλά άντε να του το εξηγήσεις...αυτός έκανε σχέση φαίνεται και νομίζει οτι ανακάλυψε την Αμερική...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φίλε όλα αυτά που είναι φανερό ότι ζηλεύεις/ επιδιώκεις
είναι ακριβώς αυτά που αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι

πολλές φορές φτάνω στο σημείο να
πιστεύω ότι πίσω απο το nick boldemort
κρύβεται μια γυναίκα απελπισμένη για γάμο και παιδιά
και δεσμεύσεις...

γι'αυτό με πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σε διαβάζω

τι ακριβως να ζηλεψω? την πουτανα που την πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη?
βαρεμενος εισαι ρε φιλε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
θελει και την τυχη με το μερος σου, να ειναι σε καλη διαθεση η γκομενα που γουσταρεις να την πεσεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σκεψου 5 μερες την εβδομαδα σεξ επι μιση ωρα. κΑΠου 2,5 ωρες την εβδομαδα.

Αν υποτεθει οτι στην πουτανα καθεσαι 20 λεπτα (ευνοικο σεναριο) τοτε ειναι 60 ευρω η ωρα. (20*3)

περιπου 160 ευρω την εβδομαδα δηλαδη....
τυπε δεν γαμας που δεν γαμας,δεν πας για ψαρεμα;

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πήγα Ολλανδία, εξού και το "Ολλανδός", και είδα φως φίλε μου...το πρωί ξύπνησα με μια Γαλλίδα....μιλάμε για τρομερή βραδιά από κάθε άποψη...
Ναι το ξέρω αυτό που μου λες, αλλά άντε να του το εξηγήσεις...αυτός έκανε σχέση φαίνεται και νομίζει οτι ανακάλυψε την Αμερική...

Που την γνωρισες την Γαλλιδα τυπε??
Ημουνα Λονδινο 6 χρονια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort δικαίως σε ψήφισαν για τον μαλάκα της χρονιάς τελικά

Βρε βλήμα,ποιος σου είπε ότι περιμένω να πάω στο μετρό για να βρω γκόμενα.Αυτό που είπα είναι ότι μπορεί να βρεις παντού εφόσον πράγματι θέλεις.Τα μπαρ και τα κλαμπ δεν είναι μονόδρομος...

Όσον αφορά την μαλακία που έγραψες περί "εγωιστή τύπου",επειδή είπα ότι θα πάω μόνος μου για "κυνήγι",θα σου πω ότι το κρεβάτι μου δεν το μοιράζομαι με κανέναν.Αν εσύ μοιράζεσαι ή θέλεις να μοιράζεσαι τις γκόμενές σου,να το κάνεις.

Ψάχνε εσύ παρέα με κλασάτες γκόμενες,ελεύθερες κιόλας,να βρεις.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε Σάββατο μέσα θα είσαι.Και απ'οτι έχω καταλάβει είσαι πιτσιρικάς που τέτοια ώρα θα έπρεπε να είσαι για ποτό με τους φίλους σου,και όχι να μένεις μέσα.

Εννοειται οτι εισαι εγωιστης φιλε για αυτο οταν το εγραψα τσινησες
μονο οι εγωιστες γραφουν τετοιες αρλουμπες... θα βγεις για κυνηγι μονος σου
αντε βγες και θα γελαει ο κοσμος μονο οι απελπισμενοι ακοινωνητοι λιγουρηδες κινουνται ετσι

επειδη εσενα στην εκαναν παλιοτερα οι κολλητοι(που αμφιβαλλω και για αυτο) παιζει εσυ να τους εκανες μαλακια πρωτος ετσι οπως σε κοβω πας τωρα να μας γραψεις βλακειες και θες να συμφωνησουμε κιολας αφου μαλακιες γραφεις και εσυ και ο αλλος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι ακριβως να ζηλεψω? την πουτανα που την πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη?
βαρεμενος εισαι ρε φιλε
είσαι και χαζούλης

ζηλεύεις , τις παρέες την κοινωνικότητα την μόνιμη σχέση και όλα αυτά που επαναλαμβάνεις διαρκώς
για μένα αυτά είναι άκρως απευκταία σε σημείο μεγάλης δυσφορίας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ θα αυτοκτονούσα πάντως χωρίς δισταγμό  :2funny:

Εσυ πρεπει να εχεις ηδη αρκετα ψυχολογικα θεματα.

Σε εχω δει τι γραφεις και εχω την αποψη οτι πρεπει να εισαι πολυ μαλεας.

Στο χω ξαναπει βασικα... βαρεμενος και μαλεας. Τις γυναικες δεν τις αντιμετωπιζουμε σαν ζωα

γιατι αν ειχα αδερφη και της φεροταν καποιος ασχημα την επομενη στιγμη θα τον ειχα πιασει και θα τον ειχα κανει να ζητησει συγγνωμη για να σου δωσω να καταλαβεις. Μονο ετσι θα εφευγε.

Ειστε ορισμενοι απιστευτοι μλκες. Δυστυχως

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εσυ πρεπει να εχεις ηδη αρκετα ψυχολογικα θεματα.

Σε εχω δει τι γραφεις και εχω την αποψη οτι πρεπει να εισαι πολυ μαλεας.

Στο χω ξαναπει βασικα... βαρεμενος και μαλεας. Τις γυναικες δεν τις αντιμετωπιζουμε σαν ζωα

γιατι αν ειχα αδερφη και της φεροταν καποιος ασχημα την επομενη στιγμη θα τον ειχα πιασει και θα τον ειχα κανει να ζητησει συγγνωμη για να σου δωσω να καταλαβεις. Μονο ετσι θα εφευγε.

Ειστε ορισμενοι απιστευτοι μλκες. Δυστυχως
τυπε ο rigmoritis μια χαρα τύπος ειναι,εσυ εισαι ο μαλεας του μπου.κομ και με την βουλα,και θα εισαι κ του χρονου

Επισκέπτης
Ναι ενταξει μπορεις να πηγαινεις αμα δεν εχεις προβλημα να κερατωσεις την γκομενα σου
μια φορα την εβδομαδα με κανα πουτανακι αλλα συνεχεια με πουτανες οσοι πανε και δεν κανουν σχεσεις εχουν θεματα αλλα... γιατι να μην εχεις μια γκομενα να περνας το καιρο σου δεν το καταλαβαινω

κυρίως επειδή η γκόμενα πιθανό να στο πάει για γάμο και εκεί θα αρχίσουν οι πρώτοι κρύοι ιδρώτες

γι αυτό μια συμβουλή από μένα:

ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται οτι εισαι εγωιστης φιλε για αυτο οταν το εγραψα τσινησες
μονο οι εγωιστες γραφουν τετοιες αρλουμπες... θα βγεις για κυνηγι μονος σου
αντε βγες και θα γελαει ο κοσμος μονο οι απελπισμενοι ακοινωνητοι λιγουρηδες κινουνται ετσι

επειδη εσενα στην εκαναν παλιοτερα οι κολλητοι(που αμφιβαλλω και για αυτο) παιζει εσυ να τους εκανες μαλακια πρωτος ετσι οπως σε κοβω πας τωρα να μας γραψεις βλακειες και θες να συμφωνησουμε κιολας αφου μαλακιες γραφεις και εσυ και ο αλλος.

Εσύ προσπαθείς να επωφεληθείς από τις γνωριμίες των άλλων για να σταυρώσεις γκόμενα με προξενιό κατά κάποιο τρόπο.Μια φορά στο σχολείο ένας φίλος προσπάθησε να την πέσει στην γκόμενα που γούσταρα,αλλά τον πρόλαβα αφού οι μαλάκες που πάνε να επωφεληθούν,σαν του λόγου σου,φαίνονται από μίλια μακρυά.Και φυσικά πήρε τον πούλο από την παρέα.

Για ούζα,για να δούμε κανά ματς στην τηλεόραση,έχω κολλητούς.Αλλά στο κρεβάτι μου δεν έχει κανείς θέση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
που να δεις το βρωμικο που σερβιρουν στο τριγωνο τυπε :grin:

:rockon: :rockon:  τυπε ακομα δεν εχω δοκιμασει τριγωνο, για καλτ στιγμες παω Μεταξι  :rockon:  δεν μπορεις να φανταστεις τι γιαγιονι μπαζωσα χθες  :grin:

Τυπε στην Ευρωπη ξερουν πως να διασκεδαζουν στα κλαμπ, εκει δεν εχει ακινητους αγγουρογκομενοφυλακες να το παιζουν αντρακλες, επειδη και καλα μονο οι γκεουλες χορευουν, ουτε τυπισσες που κομπλαρουν να φασωθουν με εναν αγνωστο για να μην τις πουν πουτανες  :jerking:

Σε ένα κλαμπ κοντά στο κέντρο, κάπου κοντά στο μουσείο της Madame Tussauds...ήταν διακοπές και αυτή...

Τυπε δε θυμαμαι να εχει κλαμπακι στην περιοχη που λες, μηπως εννοεις μια μεγαλη παμπ που εχει στον απεναντι δρομο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom