Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε εχει αποστασιοποιηθει εδω και λιγο καιρο :-
δεν μπαινει συχνα
φανταζομαι θα λεει τις μαλακιες του σε αλλα φορουμ :grin:

δεν τον βλεπω να βγαινει 1ος αν συνεχισει ετσι
θα δουμε τοτε τυπε..

εγω αν και δεν εχω μαζι τιποτα με αχαχουχα και παιχτουρα τους βλεπω πολυ ψηλα του χρονου

λογω των τελευταιων γεγονοτων

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Boldemort απ'οτι είδα υπηρετείς τη μαμά πατρίδα μέσω του θαυμαστού κλάδου της Αεροπορίας.Τώρα λογικά είσαι εξοδούχος,δεν πιστεύω να έχει γίνει τόσο μπουρδέλο και να έχετε μέσα Η/Υ...Δεν παίρνεις την παρέα σου τους σμηνίτες να πάτε να πιείτε κανά ποτάκι;Ή μήπως αυτή η παρέα δεν έχει να σου φέρει γκόμενες να διαλέξεις και προτιμάς να μπαίνεις στο bourdela.com να παραδίδεις μαθήματα μεταξύ άλλων και ψυχολογίας;Πάντως αν δεν είσαι εξοδούχος,πήγαινε για ύπνο τώρα μην κάνει εφοδο κανά στραβόξυλο και δε σε βλέπω να απολύεσαι.Και όχι τίποτε άλλο,αλλά δε θα έχουν που να λανσάρουν τις κλασάτες φιλές τους οι κολλητοί σου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν κατάλαβες ακόμα ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις αυτονόητα πράγματα;
βάζεις μια πινελιά καμαρωσύνης που δεν μπορεί να την ανεχτεί ο συνομιλητής σου

ή θα θυμώσει ή θα γελάσει μαζί σου, ένα από τα δύο

Ακόμη και το γεγονός ότι κάνεις συζήτηση και λες φράσεις του τύπου "δεν έχετε φίλους" και τέτοια, θυμίζει δημοτικό,

"τον Γιωργάκη δεν τον παίζουμε" και τέτοια...

Αυτονοητα δεν ειναι επειδη εδω μεσα διαβαζουμε τρελα πραγματα ....
για τις μαλακιες που διαβαζω και πολυ καλο στυλ εχω. Μην βγειτε εξω και τα πειτε αυτα
σε παρεα που δεν εχει καμμενους μεσα θα σας κοροιδευουν... εδω μεσα μπορεις να τα γραψεις
ακομη και οι πουτανες ρε μλκα σε κοροιδευουν εγω οσες φορες εχω παει οι μισες κατι εχει γινει και με εχουν ρωτησει για την κοπελα μου αν εχω κτλπ .... τους φαινεται και σε αυτες περιεργο καποιος να μην εχει γκομενα και να πηγαινει μονο σε αυτες  :2funny: :2funny:

και εχεις τον αλλον και σ λεει εκτος καθωςπρεπει κοινωνιας ειμαι αποστασιοποιημενος απο την ακοινωνησια της κοινωνιας και κατι αλλα τετοια ζαβα χαχαχαχα ελεος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τυπε εχω την εντυπωση πως λες για Leicester Square, με τα καζινο και τους κινηματογραφους, απο πανω εχει το Soho με τα μπαρακια του και εχει και κλαμπακια εκει κοντα. Το μουσειο της Tussauds ειναι κοντα στο Regents Park, δεν ειναι περιοχη με νυχτερινη ζωη. Τεσπα δεν εχει και πολλη σημασια  :grin:  ωραιες γκομενες οι Γαλλιδες παντως...

Τυπε θρηνησες και εσυ το χαμο του τρεις λαλουν?

Λογικά έχεις δίκιο...θυμάμαι και μια πλατεία γεμάτη γρασίδι που έπαιζαν παιδάκια εκεί γύρω...τέσπα, αν βρω φωτογραφίες θα τα θυμηθώ καλύτερα...πάντως είναι απ' τις πιο όμορφες πόλεις...φυσικά τίμησα και τα κόκκινα φώτα δεόντως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort απ'οτι είδα υπηρετείς τη μαμά πατρίδα μέσω του θαυμαστού κλάδου της Αεροπορίας.Τώρα λογικά είσαι εξοδούχος,δεν πιστεύω να έχει γίνει τόσο μπουρδέλο και να έχετε μέσα Η/Υ...Δεν παίρνεις την παρέα σου τους σμηνίτες να πάτε να πιείτε κανά ποτάκι;Ή μήπως αυτή η παρέα δεν έχει να σου φέρει γκόμενες να διαλέξεις και προτιμάς να μπαίνεις στο bourdela.com να παραδίδεις μαθήματα μεταξύ άλλων και ψυχολογίας;Πάντως αν δεν είσαι εξοδούχος,πήγαινε για ύπνο τώρα μην κάνει εφοδο κανά στραβόξυλο και δε σε βλέπω να απολύεσαι.Και όχι τίποτε άλλο,αλλά δε θα έχουν που να λανσάρουν τις κλασάτες φιλές τους οι κολλητοί σου!

Τουλαχιστον εγω τους φιλους μου δεν τους αφηνω στην απεξω οταν ειναι να παω για γκομενες
μεσα απο την παρεα ειναι λογικο να θελουμε να επωφεληθουμε ολοι σε αυτο κανεις δεν μπορει να πει ψεματα.

Τι νομιζεις δηλαδη οτι λες αυτη τη στιγμη? εσυ δεν εισαι ο συνεργασιμος οχι εμεις... εμεις ξερουμε τι θελουμε και πως να το αποκτησουμε... αυτα περι ψυχολογιας που λες ειναι κουταμαρες δεν εκανα τον ψυχολογο εδω μεσα ειπα απλα την γνωμη μου στον θεματοθετη

οι κομπλεξικοι λυσαξαν .... αυτο ειδα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
για πές μας ρε boldemort κανά tip για παρέες και για μόνιμο ταίρι

νομίζω ότι διακόψαμε τον ειρμό σου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεγαλο ψαρι αμα δεν "υπηρετουσε" διπλα απο το σπιτι του και βαραγε και σκοπιες θα ειχε αυτοκτονησει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για πές μας ρε boldemort κανά tip για παρέες και για μόνιμο ταίρι

νομίζω ότι διακόψαμε τον ειρμό σου

σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο  :P

και εχω αργησει κιολας. Αντε καληνυχτα σε ολους. Ακομη και στους πληγωμενους  ε μην μας την πει και ο σκιουρος οτι δεν λαμβανουμε υποψιν και τα παιδια με προβληματα πραγματικα... χαχαχα αντε γεια !!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο  :P

και εχω αργησει κιολας. Αντε καληνυχτα σε ολους. Ακομη και στους πληγωμενους  ε μην μας την πει και ο σκιουρος οτι δεν λαμβανουμε υποψιν και τα παιδια με προβληματα πραγματικα... χαχαχα αντε γεια !!!

:2funny: :2funny:
θεός  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

αντε βαρα την καθιερωμενη παχιά και ονειρα γλυκα!!!!ειναι η ώρα που πας για νανι αργησες αλλαζει κ η ωρα

Επισκέπτης

:uglystupid:

μπόλντη ότι να ναι είσαι πραγματικά
κάποτε πήγες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ημέρες ολόκληρες) και τώρα δίνεις συμβουλές σε κάποιον που θέλει να βγει μόνος για ποτό (3 ώρες)
με κάτι μαλακίες του στυλ, να χορεύεις, ντυσίματα, κλπ

είναι τραγικό, δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα σεβασμού της λογικής

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;Αμελέτητα;

Επισκέπτης
αντε βαρα την καθιερωμενη παχιά και ονειρα γλυκα!!!!ειναι η ώρα που πας για νανι αργησες αλλαζει κ η ωρα

Ξεκινάει 22.45 για να πάει στο σπίτι της δικιάς του που του μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό  :headbang:

Επειδή ήταν νωρίς, είπε να κάτσει να γράψει 5 μαλακίες στο μπου μέχρι να πάει 23.00 η ώρα  :headbang:

τώρα αν τον πούμε ψεύτη θα μας βγάλει και τρελούς, ζηλιάρηδες και προβληματικούς  :idiot:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:uglystupid:

μπόλντη ότι να ναι είσαι πραγματικά
κάποτε πήγες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ημέρες ολόκληρες) και τώρα δίνεις συμβουλές σε κάποιον που θέλει να βγει μόνος για ποτό (3 ώρες)
με κάτι μαλακίες του στυλ, να χορεύεις, ντυσίματα, κλπ

είναι τραγικό, δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα σεβασμού της λογικής
το οτι ο μπολντης ειναι ενα πιτσιρικακι 20χρονο που για ολα τα θεματα εχει αποψη ενω ειναι ενας τενεκες και ο αλλος που του απευθυνετε μπορει να ειναι 50 χρονων;;;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μας έστειλε όλους ο Boldemort...είναι νομίζω η μασκότ του bou...
Μόνο τι χρώμα εσώρουχα θα φορούσε η καλή του δεν μας είπε...
Εντάξει υπάρχει η ανωνυμία και ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του, ακόμα και αν  αυτό βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας, αλλά όπως είπε και ο skiouros7 πρέπει να σεβόμαστε και την λογική...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξεκινάει 22.45 για να πάει στο σπίτι της δικιάς του που του μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό  :headbang:

Επειδή ήταν νωρίς, είπε να κάτσει να γράψει 5 μαλακίες στο μπου μέχρι να πάει 23.00 η ώρα  :headbang:

τώρα αν τον πούμε ψεύτη θα μας βγάλει και τρελούς, ζηλιάρηδες και προβληματικούς  :idiot:
τυπε νομιζει οτι τις μουφες που λεει τις πιστευουμε!!!τεσπα αυτος δεν εχει φιλησει γυναικα ουτε στο μετωπο

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είπε όμως.Η γκόμενά του θα μαγειρέψει  και για τους φίλους του ή θα φέρουν το φαγητό τους σε ταπεράκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom