apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τυπε θρηνησες και εσυ το χαμο του τρεις λαλουν?
θα δουμε τοτε τυπε..τυπε εχει αποστασιοποιηθει εδω και λιγο καιρο :-
δεν μπαινει συχνα
φανταζομαι θα λεει τις μαλακιες του σε αλλα φορουμ
δεν τον βλεπω να βγαινει 1ος αν συνεχισει ετσι
δεν κατάλαβες ακόμα ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις αυτονόητα πράγματα;
βάζεις μια πινελιά καμαρωσύνης που δεν μπορεί να την ανεχτεί ο συνομιλητής σου
ή θα θυμώσει ή θα γελάσει μαζί σου, ένα από τα δύο
Ακόμη και το γεγονός ότι κάνεις συζήτηση και λες φράσεις του τύπου "δεν έχετε φίλους" και τέτοια, θυμίζει δημοτικό,
"τον Γιωργάκη δεν τον παίζουμε" και τέτοια...
Τυπε εχω την εντυπωση πως λες για Leicester Square, με τα καζινο και τους κινηματογραφους, απο πανω εχει το Soho με τα μπαρακια του και εχει και κλαμπακια εκει κοντα. Το μουσειο της Tussauds ειναι κοντα στο Regents Park, δεν ειναι περιοχη με νυχτερινη ζωη. Τεσπα δεν εχει και πολλη σημασια ωραιες γκομενες οι Γαλλιδες παντως...
Boldemort απ'οτι είδα υπηρετείς τη μαμά πατρίδα μέσω του θαυμαστού κλάδου της Αεροπορίας.Τώρα λογικά είσαι εξοδούχος,δεν πιστεύω να έχει γίνει τόσο μπουρδέλο και να έχετε μέσα Η/Υ...Δεν παίρνεις την παρέα σου τους σμηνίτες να πάτε να πιείτε κανά ποτάκι;Ή μήπως αυτή η παρέα δεν έχει να σου φέρει γκόμενες να διαλέξεις και προτιμάς να μπαίνεις στο bourdela.com να παραδίδεις μαθήματα μεταξύ άλλων και ψυχολογίας;Πάντως αν δεν είσαι εξοδούχος,πήγαινε για ύπνο τώρα μην κάνει εφοδο κανά στραβόξυλο και δε σε βλέπω να απολύεσαι.Και όχι τίποτε άλλο,αλλά δε θα έχουν που να λανσάρουν τις κλασάτες φιλές τους οι κολλητοί σου!
μεγαλο ψαρι αμα δεν "υπηρετουσε" διπλα απο το σπιτι του και βαραγε και σκοπιες θα ειχε αυτοκτονησειBoldemort απ'οτι είδα υπηρετείς τη μαμά πατρίδα μέσω του θαυμαστού κλάδου της Αεροπορίας.Τώρα λογικά είσαι εξοδούχος,δεν πιστεύω να έχει γίνει τόσο μπουρδέλο και να έχετε μέσα Η/Υ...Δεν παίρνεις την παρέα σου τους σμηνίτες να πάτε να πιείτε κανά ποτάκι;Ή μήπως αυτή η παρέα δεν έχει να σου φέρει γκόμενες να διαλέξεις και προτιμάς να μπαίνεις στο bourdela.com να παραδίδεις μαθήματα μεταξύ άλλων και ψυχολογίας;Πάντως αν δεν είσαι εξοδούχος,πήγαινε για ύπνο τώρα μην κάνει εφοδο κανά στραβόξυλο και δε σε βλέπω να απολύεσαι.Και όχι τίποτε άλλο,αλλά δε θα έχουν που να λανσάρουν τις κλασάτες φιλές τους οι κολλητοί σου!
για πές μας ρε boldemort κανά tip για παρέες και για μόνιμο ταίρι
νομίζω ότι διακόψαμε τον ειρμό σου
σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο
και εχω αργησει κιολας. Αντε καληνυχτα σε ολους. Ακομη και στους πληγωμενους ε μην μας την πει και ο σκιουρος οτι δεν λαμβανουμε υποψιν και τα παιδια με προβληματα πραγματικα... χαχαχα αντε γεια !!!
αντε βαρα την καθιερωμενη παχιά και ονειρα γλυκα!!!!ειναι η ώρα που πας για νανι αργησες αλλαζει κ η ωρασορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο
και εχω αργησει κιολας. Αντε καληνυχτα σε ολους. Ακομη και στους πληγωμενους ε μην μας την πει και ο σκιουρος οτι δεν λαμβανουμε υποψιν και τα παιδια με προβληματα πραγματικα... χαχαχα αντε γεια !!!
σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο
αντε βαρα την καθιερωμενη παχιά και ονειρα γλυκα!!!!ειναι η ώρα που πας για νανι αργησες αλλαζει κ η ωρα
το οτι ο μπολντης ειναι ενα πιτσιρικακι 20χρονο που για ολα τα θεματα εχει αποψη ενω ειναι ενας τενεκες και ο αλλος που του απευθυνετε μπορει να ειναι 50 χρονων;;;
μπόλντη ότι να ναι είσαι πραγματικά
κάποτε πήγες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ημέρες ολόκληρες) και τώρα δίνεις συμβουλές σε κάποιον που θέλει να βγει μόνος για ποτό (3 ώρες)
με κάτι μαλακίες του στυλ, να χορεύεις, ντυσίματα, κλπ
είναι τραγικό, δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα σεβασμού της λογικής
τυπε νομιζει οτι τις μουφες που λεει τις πιστευουμε!!!τεσπα αυτος δεν εχει φιλησει γυναικα ουτε στο μετωποΞεκινάει 22.45 για να πάει στο σπίτι της δικιάς του που του μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό
Επειδή ήταν νωρίς, είπε να κάτσει να γράψει 5 μαλακίες στο μπου μέχρι να πάει 23.00 η ώρα
τώρα αν τον πούμε ψεύτη θα μας βγάλει και τρελούς, ζηλιάρηδες και προβληματικούς
Δεν είπε όμως.Η γκόμενά του θα μαγειρέψει και για τους φίλους του ή θα φέρουν το φαγητό τους σε ταπεράκι;