Ρanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νωρίς νωρίς θα φας σήμερα το αγαπημένο σου φαγητό.σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο !
Νωρίς νωρίς θα φας σήμερα το αγαπημένο σου φαγητό.σορρυ φιλε πρεπει να παω στη δικια μου.... θα φαμε μαζι εχει μαγειρεψει το αγαπημενο μου φαγητο !
Υπάρχουν και τα delivery....
η παλαμι του κλανει;;;;Αυτα είναι για τις δευτεράτζες.Οι κλασάτες γκόμενες ή μαγειρεύουν οι ίδιες ή έχουν υπηρετικό προσωπικό.Και το παλικάρι μόνο με κλασάτες βγαίνει...
Να μαγειρεψει για τους φιλους ?Δεν είπε όμως.Η γκόμενά του θα μαγειρέψει και για τους φίλους του ή θα φέρουν το φαγητό τους σε ταπεράκι;
Αυτα είναι για τις δευτεράτζες.Οι κλασάτες γκόμενες ή μαγειρεύουν οι ίδιες ή έχουν υπηρετικό προσωπικό.Και το παλικάρι μόνο με κλασάτες βγαίνει...
Να μαγειρεψει για τους φιλους ?
Ξερεις ποσα κοστιζει αυτο ?
Να φερει ο καθενας το ταπερακι του και ολα καλα ..... το σπιτικο θα κερασει το νερακι και θα πλυνει τα ποτηρια
Τι αλλο θελουν δηλαδη οι σπαταλοι ?
Με ποια τα έχει, με την Paris Hilton?Μήπως έστειλε η δικιά του και καμιά Rolls Royce να τον παραλάβει?
οχι δεν ειναιτύπε μήπως είσαι ο μπόλντης;
μόλις βγήκε αυτός μπήκες εσύ...
Μετα ενδοπαλαμικης καθετης παλινδρομικης κινησεως υπο κεκτημενη ταχυτητα, πιθανον να σφυριζει ο αντιχειρας αναλογα το δερμαη παλαμι του κλανει;;;;
μεγαλος παραμυθας,αναθεμα αμα εχει βγει ποτε απο το σπιτι του
Ο μπολντης τυπε ειναι ιδεατύπε μήπως είσαι ο μπόλντης;
ο αχαχουχας δεν εχει κλωνους λεμετύπε μήπως είσαι ο μπόλντης;
Μην το αποκλείεις.Σιγά μην πάει με το μετρό...Εκεί κινδυνεύει να βρει γκόμενα
τυπε οταν παρουσιαστηκε στο κεντρο νεο/κτων του εκανα ελεγχο στις βαλιτσες κ του ειχα παρει τα παντα ολα,μωρομαντηλα,σαμπουαν,αποσμητικα ..μεγαλος ψαραςΝα αλλάξει το Boldemort σε "Αίσωπος"?Μπορούν να κάνουν τίποτα οι μοντεράτορες?
Πες τα τυπε μου !!!!!!!ο αχαχουχας δεν εχει κλωνους λεμε
τυπε οταν παρουσιαστηκε στο κεντρο νεο/κτων του εκανα ελεγχο στις βαλιτσες κ του ειχα παρει τα παντα ολα,μωρομαντηλα,σαμπουαν,αποσμητικα ..μεγαλος ψαρας
εχεις αποδ.στοιχεια μαστορα;ο αχαχουχας δεν εχει κλωνους λεμε