jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ίδια σκατα κ αυτή,άσε!
Α με στεναχωρας τωρα
Αντρεα πολυ καλη κ στα 50 κ στα 100
ίδια σκατα κ αυτή,άσε!
Λεπτες ποδαρες με Τεραστιες βυζαρες ... συνδιασμος που πυρακτωνεται καυλι και εγκεφαλικα κυτταρα
Αν θες καλο τσολια , μουναροτσολια δηλαδη παρε την Βικαρα απο Deluxe , μουναρος λεμείδια σκατα κ αυτή,άσε!
Αν θες καλο τσολια , μουναροτσολια δηλαδη παρε την Βικαρα απο Deluxe , μουναρος λεμε
βεεεεεεβαια!Αν θες καλο τσολια , μουναροτσολια δηλαδη παρε την Βικαρα απο Deluxe , μουναρος λεμε
Αν θες καλο τσολια , μουναροτσολια δηλαδη παρε την Βικαρα απο Deluxe , μουναρος λεμε
Ασε μωρε με τον λακαμα , που να ξερει απο μουναρομουναρες ο Μπουλης , ολο κατι πουρα γαμει ο τυποςΑυτά να τα βλέπουν οι πορνομπούληδες
Ασε μωρε με τον λακαμα , που να ξερει απο μουναρομουναρες ο Μπουλης , ολο κατι πουρα γαμει ο τυπος
καλα δε πειράζει! Απο βδομάδα έχω πράσινο φως να βρεθώ πριβέ με το καλύτερο μιλφ του λεκανοπεδίουΑσε μωρε με τον λακαμα , που να ξερει απο μουναρομουναρες ο Μπουλης , ολο κατι πουρα γαμει ο τυπος
Το γνωριζω καλα φιλτατε Jimy ... τα λυσσαλεα γαμησια που σου δινει μια μιλφαρα οταν την καυλωσεις δεν στα δινουν ουτε δυο 20αρες μαζι , κι εγω ειμαι φαν και τον ωριμων κυριων φιλε μου ;) ;)Τα πουρα γκαμαν ομως
.... για πες για πεςκαλα δε πειράζει! Απο βδομάδα έχω πράσινο φως να βρεθώ πριβέ με το καλύτερο μιλφ του λεκανοπεδίου
υπομονή πορνε,εξάλλου εσυ τώρα τρως σοκολατιτσα.... για πες για πες
καλα δε πειράζει! Απο βδομάδα έχω πράσινο φως να βρεθώ πριβέ με το καλύτερο μιλφ του λεκανοπεδίου
Το γνωριζω καλα φιλτατε Jimy ... τα λυσσαλεα γαμησια που σου δινει μια μιλφαρα οταν την καυλωσεις δεν στα δινουν ουτε δυο 20αρες μαζι , κι εγω ειμαι φαν και τον ωριμων κυριων φιλε μου ;) ;)
υπομονή πορνε,εξάλλου εσυ τώρα τρως σοκολατιτσα
καλα δε πειράζει! Απο βδομάδα έχω πράσινο φως να βρεθώ πριβέ με το καλύτερο μιλφ του λεκανοπεδίου
υπομονή κ συ.... μόλις φάω θα φάτεΓια πες
Για πες
υπομονή κ συ.... μόλις φάω θα φάτε
... καλα που τα εμαθες εσυ οτι απεκτησα καινουργιο σοκολατακι ;) ;) ;) ρε λες να καψουρευτω και με τουτη : .... κωλαρα παντως η μαυρουκα , αλογο η μικρηυπομονή πορνε,εξάλλου εσυ τώρα τρως σοκολατιτσα