Νέα

Ζευγάρι ή γυναίκα μόνη για Ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Plkrs13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
καλησπερα,εμεις αναζητουμε κοπελα για την γυναικα μου,κ με συμμετοχη δικη μου αν υπαρχει χημεια κ ολα τα υυπολοιπα.ειμαστε 46 κ 36 η γυναικα μου,1.78,ξανθια,με ωραιο σωμα,οχι γυμνασμενο.κ ειμαστε απο λαρισα,θα ηθελα μονο επικοινωνια με γυναικες,ανεξαρτητου ηλικιας.
Τύπε τι έγινε,παίχτηκε τίποτα εκεί στη Λάρισα :confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.485
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα !
Έχοντας φτάσει στα 43 έτη εγώ και 40 η γυναίκα μου αποφασίσαμε να πειραματιστούμε στο swinging αλλά και με 3 άτομο ,το πρόβλημα είναι πως δεν θέλουμε τα μαγαζιά του χώρου ή τέτοιου είδους φάση και έχουμε αποφασίσει πως θέλουμε να μην είναι το στημένο το παιχνίδι !
Τι προτείνετε ;
ΥΓ:Οι έξυπνοι που απλά θα απαντήσουν ας σκεφτούν πως πλέον δεν είναι αστείοι και έχουν κουράσει απλά !
Δεν ξέρω αν έχετε προχωρήσει από τον Οκτώβρη. Ήθελα να σου πω ότι στα swingers bars δεν είναι στημένο το σκηνικό, κάποιοι άντρες φέρνουν εσκορτάκια που τα παρουσιάζουν σαν γυναίκες τους για να πάρουν μέρος στο παιχνίδι αλλά αυτούς αν θέλετε τους αποφεύγετε. Η φάση είναι αυθόρμητη κάθε ζευγάρι κάνει αυτό που θέλει αυθόρμητα. Το ίδιο και για βραδιές με μπαλαντέρ.

Αν τώρα σας χαλάνε τα μπαρ για κάποιο λόγο, μπορείτε να δοκιμάσετε σε sites ειδικά για swingers, υπάρχουν εδώ αρκετά έμπειρα μέλη για να σας κατατοπίσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom